Új hozzászólás Aktív témák

• PR0JECTNR56

addikt

válasz Patrick #11848 üzenetére

Az a legjobb, amikor megyek az egyenesben előttem pedig az egyik elvtárs száguld. Én szépen elkezdek lassítani mert a kanyar már majdnem előttem, ő bekapcsolja a juggernautot, neki is száll a falnak, de a juggernaut miatt a sebességvesztése elhanyagolható, gyakorlatilag majdnem jobban gyorsított ki mint én, aki normálisan gázelvétel és apró fékezés kombinációjával vettem be a kanyart.
    Az ütközésen sokszor veszít az ember, bár volt már olyan, hogy valaki oldalról szállt neki szándékosan az R35 specV autómnak, de ő maradt alul.

(#11844) V.Dave: Örülök, hogy tetszett, a bucskázott szót nem tudtam kihagyni, egyszerűen nem volt jobb fogalom a repertoáromban arra a mozgáskombinációra, amit szegény LP 670-em volt kénytelen elszenvedni az incidens során. :D
    Még ehhez kapcsolódva, a nagy ütközések, borulások stb. esetén elég zavaró (még mindig) belátni az autó üres, fekete belsejébe, ezt a bugot lassan orvosolhatnák már tényleg. Viszont pozitív változásként értékelem, hogy nagyban nőtt nálam az utóbbi időben a játék stabilitása, alig van fagyás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés