Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Dupla!
-
szemtelen
tag
Morgen!
Tegnap belefutottam az első cheat gyanús esetembe, leírom.
A tag valami oknál fogva hiába vezettem mindig elém ugrott, kb 2-3 mp-enként állt a kocsija keresztbe az út közepén, ha kikerültem eltűnt és megint előttem volt, ha nem sikerült kikerülnöm akkor kajak ütköztünk.
Benyomtam a +1 lapot, a 2. kör után eltűnt.
Faszán vezettem, jól le voltak maradva, egyszer csak traf. mag. nélkül elkezdtek rám jönni a civilek, mint állat, de tűntek elő a semmiből és beszorítottak, de olyan sokan, most már röhögök rajt, de tegnap idegbajt kaptam IoI!ezek létező cheatek? Mit lehet ellenük tenni?
-
szemtelen
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére

Az lenne a legjobb, figyelek az akciókra.Most az a dilemmám hogy van 3700 Boostom, megdobhatom még 3kval, de mit vegyek?
(Sajnos bent ragadtam egy telefon szerződésben, a kártyát nem használom, de olyan 3200Ft körül lehet róla lebeszélni, ezeket legalább elköltöm, szemtelenül)
-
szemtelen
tag
Lehet Boostot venni smsért? Mert már vennék is, most!
-
szemtelen
tag
Ajjaj

-
szemtelen
tag
Nekem , megy faszán!
Egyik szeróról a másikra át lehet vinni profilt? Mert kiderült a haverom másikon nyomja, jó volna ha a madzagot átvihetném, ha nem akkor kezdek szilviával az Apexen
Szer.:
Engem a sünök olyan gyorsan eltudnak kapni hogy csoda a TE ben, szerintem rekordot tartok :
-
szemtelen
tag
Mi az az IGC?
-
szemtelen
tag
Ez a tresure hunting hogy működik?
Én össze szedem a gyémántot és utána? Mert csak 1et mutat a térkép, azt már felvettem, van valami időkapu amikor áthelyezi, vagy lehetővé teszi hogy megszerezzem, vagy mi?Melyik versenyekben van jó lóvé? Gyűjtenék, lvl 13-14 körül vagyok kis mazzaggal, és nagy tudással

-
szemtelen
tag
Sziasztok!
Rábeszéltek erre a játékra, 3napja keztem és tetszik, de tegnap óta "chek server stats " vagy mi a szösszel nem indul, pedig ződ a led
Mit évő legyek?Van valami titkos kis recept a tuning színekre?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest