Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmicsi

csendes tag

válasz ADAM1337 #2773 üzenetére

Nem fogja 3-5 ezrekért beszámítani. Az ottani event pont értéket fogod kapni érte, amit majd átkonvertál pénzre. Azaz pl az alkatrész 500 pont ami ugye konvertálás után 500 dollár.

Local1: Tudom, én október óta ezzel töltöttem az időmet és mostanra untam meg. Mivel anno szert tettem pár millióra egy bug miatt, rengeteg ládát vettem, így mára csak 3 kocsi maradt amit ki kell fulloznom. Mivel a legutóbbi patch óta megint megy a bug (ahol x2 pénzt x1 alkatrészt dob az 5-9 chapter között) ma is nyertem 13 milliót :D De ettől függetlenül egyre kevesebbet játszok már vele.

Másik ami vagy bug vagy csak nekem van: Elég sokszor kidob a játék, illetve néhány kocsinál a kerék átmegy a karosszérián. Amikor a netes hírdetést nézem azért a kemény 1 goldért, akkor vagy sokszor kifagy a játék és bukom a goldot vagy megkapom de utána fekete a menü 80%-a és a pályákon a textúra szintén hiányos. Ilyenkor inkább újra szoktam indítani a játékot. A töltési időről nem is beszélve..... idegesítően hosszú.

Új hozzászólás Aktív témák