Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Amur #2685 üzenetére

Nekem annyira van limitált láda, hogy reggel még 50xx aranyam volt, most meg 3xx aranyam van, elherdáltam mindet a 3x3 BP-kre. :D
    De legalább lett cserébe 5 csillagos CCX-em (3 csillagos volt). :)

Rossz taktika lehetett ez ma tőlem, mert így ennyi arany elszórásával már nem fog jutni egy esetleges ugyanilyesmi alkalomra, csak Event autós BP-kkel, de szerencsére kellően nem foglalkoztat már annyira a játék, hogy ez érdekeljen.

A Tournament nevetséges lett a szememben.
    Egyszerűen nincs elég idő arra, hogy a Hard ellenfelek szívózhassanak, mert mire olyan rang-ra gyúrnánk fel magunkat, hogy keményítenének, már rég egy új Tournament indul, ahol ugyanez kezdődik elölről. :D

Tuner Trials-t én lenyomom minden nap, már csak az érte járó kis napi challenge aranyért is, na meg én már nem bánom, hogy 3 benzint esznek ott a versenyek, még inkább örülök is neki. :)
    Kinézem először, hogy mi az, amiből épp kevesebb van (kék-lila-legendary cumó) és az alapján nyomom le az aktuális TT versenyeket.
    Közben feltűnt, hogy nagyon nem érdekel, hogy nincs Access Pass, bőven van idő mindent összegyűjteni így, hogy a fejlesztések lassabban haladnak a folyamatos pénzhiány miatt.

Új hozzászólás Aktív témák