- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Van egy verseny, talán a chapter 10-ben(bilincset lehet "farmolni" ott) ami bugos. 3ból 3x rontotta el az easy drive, úgy hogy rögtön az elején nekiütközött az előtte lévő autónak, majd a következő kanyarban egy szembejövőnek, és a relatív rövid versenyen már nem tudta behozni a lemaradást... no comment..
Elég mérges voltam, mert éppen mást csináltam, elsőre nem is értettem miért veszítettem, újratoltam, akkor már láttam a gixert, de mondom harmadjára csak nem rontja el, pláne ugyanúgy.. de igen!Ez már összeesküvés elmélet, de a pénzéhes EA és társaiból simán kinézem hogy eleve így programozzák a randomot: amikor valamihez már csak 1db hiányzik(mondjuk amiből 8-15db kell), akkor tuti sorra nem adja be sorsolásnál! Erre a legátlátszóbb példa az volt amikor tegnap este olyat fordítottam ki kártyából amit előtte nem is mutatott!! Ezt úgy emlékszem más is írta már hogy így járt, alátámasztom, valóban csinál ilyet a játék!
Miért is csinálja? Azért hogy ha már nagyon unod akkor nyomj rá a 30 meg a 90 aranyra, láss csodát be fogja adni..
Tényleg nem értem, lehet én is beteg vagyok mit a south parkos kis csávó, de nem tudom abbahagyni, pedig tudom hogy miről szól a játék(lehúzni akit lehet). Elveszi egy szekér időmet, pénzt hál istennek 2ezer forintot sem toltam bele, mert ígyekszem átlátni a lehúzásokon, de cserébe 10x annyi időt kell farmolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest