Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Eléggé lehalt a topik, na de meg is érdemli a játék.

Hamarosan elérkezek ahhoz a ponthoz, hogy nem igazán lesz mit farmolnom a Viper-hez, mert 4 féle legendary alkatrész kéne 4 féle főalkatrészhez, szóval meg leszek lőve, ugyanis ládákat vásárolgatni nagyon nem lesz pénzem jó darabig, ahonnan esetleg hullhatnának olyan cuccok (igaz, akkor is hangyányi valószínűség mellett).

Legalább ez a Tournament kedvez nekem. Öt perce lettem 3-as rangú (elég jól jött a 100ezer pézes jutalma) és az utolsó ticket-emet lejátszvam egyből az legelső, 1-es rangos hard fokozatú, 818 PR-es ellenfelemet le tudtam még verni. Szóval van még potenciál, ráadásul a legnehezebb ellenfelek ellen.
    Bár valszeg nem fog már beleférni egy újabb ranglépés, bár ha szintén pénz jutalmat ad (elfelejtettem nézni) és a küszöbön leszek, akkor ticket-eket venni fogok.

Ja és gondoltam kipróbálom, hogy mit csinál a frissített játék Android 6.0.1 alatt, ha kilépés után nem lövöm ki recent apps-ból és nem nyúlok a telefonhoz másfél óráig...
    Ugyanazt, mint eddig, generált másfél órás ébrentartást és -5-10 %-nyi akku merülést. :D
    Szóval továbbra is marad a már berögzült játék utáni "kisöprés".

Új hozzászólás Aktív témák