Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5951) Melack válasza perempe (#5950) üzenetére


Melack
veterán

Erre azért kevés esélyt látok jelenleg. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de ahhoz nagyon össze kell kapniuk magukat. A kérdés az, hogy a draftról akarnak építkezni, vagy vhogy kiszórják a Gay/Affalo/Koufos triót.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#5952) diegho


diegho
nagyúr

Raptorsra rájár a rúd rendesen, pedig szerintem megszorongathatták volna a Cavs-t.

(#5953) perempe


perempe
addikt

KD is megsérült :W

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5954) diegho válasza perempe (#5953) üzenetére


diegho
nagyúr

Igazából már teljesen mindegy a GSW szempontjából. Bajnokok vele sem lesznek. A jelenlegi Cavs szerintem minden idők (modern NBA-t nézzük, nem a rengeteg szupersztárt egy csapatba rakó Bill Russel féle Celtics-et)legerősebb csapata címre is nagyon jó eséllyel indulna. A pad valami félelmetesen erős, erősebb, mint pár csapat kezdője.

(#5955) perempe


perempe
addikt

hihetetlen hármas Gibsontól! [link]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5956) perempe


perempe
addikt

láttam Cavs@Hawks meccset, vmi hihetetlenül érdekes volt. hogy lehetett ennyire szoros a vége a 25 clevelandi hármas ellenére?

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5957) perempe


perempe
addikt

Nurkić Portlandban születik újjá?

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5958) diegho


diegho
nagyúr

A GSW-nek ma se nagyon megy úgy nézem. Ha nem lesznek bajnokok (nem lesznek, a Cavs sokkal erősebb és Curry a playoffban megint el fog tűnni) akkor Durant mit csinál? Szerintem Durant nem fog gyűrűt nyerni saját erőből, max majd kiegészítőként. Ahol nyerhetett volna, oda nem ment (Boston, talán DC). Szerintem a Boston amúgy elég okosan kivárt a trade deadline-on. Tudják, hogy most nem lehetnek bajnokok, mert a Cavs ellen esélyük sincs, inkább nem kapkodtak. Ki tudja lehet Durant elérhető lesz a nyáron, bár szerintem nem vele lesznek igazán esélyesek, hanem Buttler-el. Durant-al egy baromi nagy gond van, nem tud védekezni és ha megnézzük az elmúlt évek csapatait, akkor 3-as poszton mindig jó védő játszott. Khawi, James, Igoudala mindhárman top védők.

(#5959) perempe válasza diegho (#5958) üzenetére


perempe
addikt

nem tudni ki mennyire lesz egészséges április közepétől...

KD nélkül döntőbe se jutnak Charles szerint.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5960) diegho válasza perempe (#5959) üzenetére


diegho
nagyúr

Szerintem sem jutnak döntőbe Durant nélkül.

(#5961) perempe


perempe
addikt

hatalmas Ulis-Thomas csata a Suns-Celtics meccsen!
érdemes a teljes meccset megnézni. :C

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5962) vallas


vallas
senior tag

Bogut OUT....

4 percet bírt a Cavs-ben, aztán eltört a sípcsontja.....nem irigylem a helyzetét, de nem bánom, hogy elcserélte a Dallas Noel-ért :D

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#5963) diegho válasza vallas (#5962) üzenetére


diegho
nagyúr

Én sem irigylem, de végre Cuban kapott egy jó fiatal centert. Nyáron kell egy jót igazolni és újra playoff csapat lesznek, mondjuk idén is lehetnek.

(#5964) ben11


ben11
őstag

Olyan jó nézni a Bucks játékát a sok fiatal tehetséges sráccal. Remélem megcsípik a PO-t.

(#5965) perempe válasza ben11 (#5964) üzenetére


perempe
addikt

mindig sérült valaki. Middleton után Parkerre kell 1 évet várni. :W

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5966) perempe


perempe
addikt

hány all-star játszik a mai SAS-GSW-on?

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5967) diegho válasza perempe (#5966) üzenetére


diegho
nagyúr

0?

(#5968) perempe válasza diegho (#5967) üzenetére


perempe
addikt

:C

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5969) stvnppp válasza perempe (#5968) üzenetére


stvnppp
senior tag

Ha jól emlékszem, pont Popovich-ékat már büntették ilyen miatt... Szerintem abszolút jogosan!

(#5970) perempe válasza stvnppp (#5969) üzenetére


perempe
addikt

most Kerr és a Warriors a ludas: a Minnesota ellen játszottak a spílerek, de nem nyertek. fordítva kellett volna!

különben jó meccs volt az a pihentetős Miami elleni, amiért pénzbüntetést kaptak.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5971) ben11


ben11
őstag

RW 32. tripla-dupla. Elképesztő.

(#5972) ben11 válasza ben11 (#5971) üzenetére


ben11
őstag

Lemaradt, de Bucks a 8. helyen! :R

(#5973) diegho válasza ben11 (#5971) üzenetére


diegho
nagyúr

Az is elképesztő, hogy ő egyedül veri át a rendszert. Érdemes megnézni pár meccset, hogyan kozmetikázza a saját számait, inkább üresen hagyja az emberét, hogy mehessen a pattanóra, ziccerekből is passzol, hogy tolja az assistot, büntetőnél hagyja, hogy a magas emberek a csapatból box out-oljanak ő meg megy a pattanóra. Elképesztő!

(#5974) ben11 válasza diegho (#5973) üzenetére


ben11
őstag

Idő hiányában csak az összefoglalókat nézem. Azokból ez nem jön le. De ha tényleg így is van, legalább nem ilyen szinten műveli: [link] :DDD

(#5975) ImACeltic válasza diegho (#5973) üzenetére


ImACeltic
őstag

Én meg azt tartom elképesztőnek, hogy még ebbe a brutális szezonjába is állandóan belekötnek, ahol tudnak. Bele lehet, mint mindenbe, de amit szarul csinál az elhanyagolató amellett amit kibaszott jól csinál.

Én megnéztem az elmúlt két OKC meccset a Spurs és a Jazz ellen. Direkt néztem, hogy vajon kitépi-e a magasabb csapattársai kezéből a labdát vagy szúrósan néz-e rájuk ha leszedik előle a lepettanót, de nem így volt. Néha még el is hajolt a lepattanó elől amikor látta, hogy Roberson vagy Gibson már ott van és ugrik érte. Ez az ember ha látja, hogy a dobása szar akkor, mint a lövedék a csőből úgy indul el a saját támadó lepattanójáért és legtöbb esetben vissza is teszi a gyűrűbe azt. Egyszóval nem statisztika hajhász, ez csak a haterek képzelgése.

Amit fel lehet hozni ellene az a shot selection és a túlpörgés okozta eladott labda hegyek. De például Harden-nek több eladott labdája van.....

Összegezve, ez a 30-10-10-es szezon ezzel a kerettel, amellyel akár nyugat 5. is lehet, nekem megér egy MVP címet.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5976) diegho válasza ImACeltic (#5975) üzenetére


diegho
nagyúr

Valóban elképesztő, hogy egy Westbrook fan álltal feltöltött videót is leszedetett őkegyelme, amiben megemlítik, hogy bizony azért ebben stat hajhászás is van. Ne 2 meccset nézz meg, hanem az összeset. Pár hete 7,9 uncontested rebound volt az átlaga, tehát a lepattanói közül közel 8-nál senki más nem próbálta megszerezni a pattanót, nem volt boxout, semmi. Nyolcnál, meccsenként! Ebben a szezonban D'Antoni a COTY és Harden az MVP jelenleg, utóbbi változhat még.

(#5977) ImACeltic válasza diegho (#5976) üzenetére


ImACeltic
őstag

Elhiszem, hogy a statok alapján mindent meglehet magyarázni, de én inkább a szemtesztnek hiszek most. Ez a 8-as uncontested átlag pedig több, mint valószínű úgy jött létre, hogy korábban Adams-ék már "megtanulták", hogy ez a Westbrook gyerek nembír magával és minden labdára megy, mint az ökör, a védő -és támadó lepattanókra is, tehát ha látják, hogy ott van Westy akkor nem ugranak oda leszedni előle mer ttudják, hogy fel tud Ő ugrani oda is ahol a 7 láb magas centerek szedik a pattanókat és ugyanúgy, talán még gyorsabban is feltudja hozni a labdát, mivel nem kell várni a center vagy erőcsatár passzára. Rengeteg ilyet láttam tőle, hogy leszedi a védő patit és már tolja is a one man fastbreak-et végén a ziccerrel vagy a 2+1-el.

Rondo-ra mondták, hogy gólpassz vadász volt még a bostoni nagy 3-as idők végén, mivel ténylegesen kérte Doc-ot, hogy hagyja fönt amíg meg lesz a 10. gólpassz és akkor nem szakad meg a 10+ gólpasszos sorozata. Westbrook-nál semmi ilyesmire utaló dolgot nem látok. A Spurs meccs előtt 4 meccsen nem volt pl legalább 10 gólpassza, de a 4 meccsből a 2. után sem jutott eszébe, hogy "Hú bassza meg most ki kell osztanom 15+ gólpasszt mert nem lesz meg a tripla-dupla átlagom a szezon végén", hanem a 3. meccsen adott kemény 5 assistot.....

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5978) diegho válasza ImACeltic (#5977) üzenetére


diegho
nagyúr

Ha követed az NBA-t napi szinten, akkor tudod, hogy az OKC játékosok a szezon előtt lenyilatkozták, hogy mindent megtesznek, hogy Westbrook tripla duplát csináljon a szezonban. Mondjuk az is érdekes, hogy rákeresve mások véleményére (nem hobbikertészek, hanem sportszakértők) szintén Harden-t tartják MVP-nek, mert jobb szezonja van.

(#5979) ImACeltic válasza diegho (#5978) üzenetére


ImACeltic
őstag

Melyik csapat nem szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a csapattársa egy ilyen statot összehozzon? LBJ-t leszopatnák és azt mondaná neki Korver, Frye meg a többi 22 triplagép, hogy bocs, de szarok a történelmi szezonodra? Nem hiszem. Ez az "alájátszás" viszont semmit nem von le abból, hogy a csávó 3 atomerőmű energiájával játszik és küzd minden labdáért.

Azt írtam, hogy nekem megér Westbrook szezonja egy MVP címet, nem azt, hogy meg is fogja kapni, mivel sajnos nem fogja.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5980) diegho válasza ImACeltic (#5979) üzenetére


diegho
nagyúr

Pont ez a gond, hogy Westbrook mindig is túl sokat akart vállalni, éppen ezért nem lesz vezére egy bajnok csapatnak. Az pedig biztos, hogy ha James tripla duplás szezont akarna simán csinálna egyet, de ő gyűrűt akar, nem pedig statot.

(#5981) ImACeltic válasza diegho (#5980) üzenetére


ImACeltic
őstag

A túl sokat akar vállalni dolgot nem lehet tagadni, ebből is adódnak a szar dobásai, de ezzel együtt kell elfogadni. Viszont ideális kerettel simán bajnok lenne.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5982) and1ao válasza ImACeltic (#5981) üzenetére


and1ao
őstag

Volt jó csapat Oklahoma-ba nem mentek vele semmire. 2.5 sztár játékos nem volt nekik elég egy kis körítéssel, egy döntő ennyi volt bennük azt a döntőt is csak messziről nézték mert szagolni nem tudtak mellé.
És mellé ment a garasoskodás is lásd Harden............

Guild Wars2!

(#5983) perempe


perempe
addikt

Westbrook a liga átlaga alatti hatékonysággal átlagol 30 pont felett[link], 5.4TO az átlaga meccsenként.

nem vagyok egy LeBron fan, de ő szerintem jóval jobb, ő is tripla-dupla közelében átlagol.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5984) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Ahogy mondtam bele lehet kötni RW MVP címébe, de szerintem bőven megérdemelné ha megkapná.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5985) diegho válasza ImACeltic (#5984) üzenetére


diegho
nagyúr

Miért érdemelné meg? MVP-t általában olyan játékosnak adnak, aki a játékával bajnokesélyessé tesz egy csapatot.

(#5986) ImACeltic válasza diegho (#5985) üzenetére


ImACeltic
őstag

Ezt nem is tartom helyesnek, hogy csak konferencia TOP 3 csapatból nyerheti valaki.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5987) diegho válasza ImACeltic (#5986) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem csak top3 csapatból nyerik, de mitől lenne egy játékos a legértékesebb, ha nem attól, hogy esélyessé teszi a csapatát a végső győzelemre. Ebben Harden, James, Khawi sokkal előrébb áll, mint Westbrook, pedig Harden mellett sincs igazán jó játékos.

(#5988) perempe


perempe
addikt

Dragic nem néz ki túl jól
[link]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5989) ImACeltic válasza diegho (#5987) üzenetére


ImACeltic
őstag

Harden-el talán jobb lenne ez az OKC? Nem hinném.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5990) ben11 válasza perempe (#5988) üzenetére


ben11
őstag

Sok nő súlyos ezrek ráköltésével éri el egy ilyen szem látványát.. :DDD

(#5991) diegho válasza ImACeltic (#5989) üzenetére


diegho
nagyúr

Szerintem igen. Harden mellett a többi játékos is feljavul, mert nem ő akar mindig mindent csinálni, de Westbrook mellett erre nincs lehetőség, mert nem kapnak elég esélyt.

(#5992) ImACeltic válasza diegho (#5991) üzenetére


ImACeltic
őstag

Rockets meccseket nem nézek, nem tudom szemre hogy játszik Harden csak a statjait látom, azok meg szintén elég kemények.

Na mind1, majd kiderül ki lesz az MVP, én Westbrooknak drukkolok, hogy kapja meg.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5993) perempe


perempe
addikt

Az utóbbi pár meccsen Rubio top5/top10-es játékot mutat. mitől ilyen jó?

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5995) perempe


perempe
addikt

Serge Ibaka vs Robin Lopez
szerencsére nem a boxból kell megélniük.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5996) perempe


perempe
addikt

nézi vki az egyetemi kosárlabdát? a tegnapi Michigan - Oregon állítólag nagyon jó volt. ajánlanátok még meccset?

mekkora volt az Ibaka vs Lopez!

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5997) diegho


diegho
nagyúr

Booker mit reggelizett?

(#5998) and1ao válasza diegho (#5997) üzenetére


and1ao
őstag

Hagytuk játszani.
csak az a baj így is kikaptak, és a meccs 90%-ba -20-ba voltak szóval semmit nem ért.

Guild Wars2!

(#5999) diegho válasza and1ao (#5998) üzenetére


diegho
nagyúr

Azért ennél nagyobb marhaságot nem igazán írhattál volna. Rengeteg játékost hagytak játszani és mégsem dobtak 21 évesen 70 pontot az NBA-ben, sőt a játékosok 99.99%-a soha nem dobott 70 pontot az NBA-ben. Már a szezon elején látszott, hogy Booker óriásit lépett előre a nyáron és már csak egy hasonlóan nagy lépés választja el attól, hogy a legnagyobbak között emlegessék a nevét.

(#6000) and1ao válasza diegho (#5999) üzenetére


and1ao
őstag

Hol lépet előre?
Egy 20 pontos játékosról beszélünk egy csapatban akik jelenleg nyugaton a 14 helyen csücsülnek, a csapat legjobb játékosa vagy, úgy hogy egy 70 éves Barbosa a húzóember közé tartozik.
A usage rate-je majdnem 30%-ék ami inkább szégyen mint erősség ennyi pont és assist mellé. (Isaiah
Thomas 33%)
42% dob mezőnyből és idénre sem tanult meg passzolni 3 assist/meccs egy Guardtól ugyan ne vicceljünk már.
Persze nagyon szép a 70 pont amit 40 kísérletből elért normális mezőnyszázalékkal 52% (ez ici picit kevesebb mint az egész csapat kísérlet száma 86)
A gyűrű környékén nincs egyszerűen semmi amit feltud mutatni, ezt egy borzalmasan védekező Celtics ellen is sikerült megmutatnia, csak a chartot kell megnézni
És megnézve hogy 35 percet játszik így nem csoda 14 pontról feltudott menni 21-re.

Szóval ez homály lett tesó

[ Szerkesztve ]

Guild Wars2!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.