Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5751) diegho


diegho
nagyúr

Ha már PF a téma, két videó:
[link]
[link]

Ez a kettő kb megmutatja mi a helyzet PF fronton. Én teljesen egyetértek velük ebben. Érdemes a csatornát nézni, elég jól látják a játékot, van 1-2 hely ahol nem értek velük egyet, de zömében igen.

(#5752) ImACeltic válasza diegho (#5751) üzenetére


ImACeltic
őstag

Mindenkinek megvan a maga véleménye, ahogy ezeknek a videóknak a készítőinek is. Nálam az a helyzet, hogy Dirknél egyértelműen jobb játékos KG. Duncannel pedig kb egy szinten vannak overall, Malone-ról nem tudok nyilatkozni, nem láttam teljes meccseket tőle.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5753) diegho válasza ImACeltic (#5752) üzenetére


diegho
nagyúr

Kérlek magyarázd el miben volt jobb KG, mint Dirk?! Mert igazából semmiben. Elhiszem, hogy a kedvenc játékosod, de azért nem kell ennyire vaknak lenni. KG összességében még top20 játékos sincs, hiszen semmiben nem emelkedett ki az összeszedett fizetéstől eltekintve.
Pont ugyanaz a helyzet vele, mint Dwight Howard-al, amikor egy bitang fos csapatban játszott, onnan kilógott felfelé, amint kapott maga köré pár jobb játékost eltűnt. Ugyanez történt KG-el a Celtics-ben. Érdemes megnézni mekkorát zuhantak a számai a Celtics-ben az előző szezonokhoz képest. Konkrétan esélytelen lett volna 2 Hall of Fame-er nélkül döntőt játszani, miközben Dirk senkiket vitt a döntőbe 2006-ban, annyira senkiket, hogy a legtöbbjükről még az NBA rajongók sem hallottak és 2011-ben pedig All Star játékos nélkül nyerte meg a döntőt. Mit tudott ezek közül KG azon kívül, hogy tartja a rekordot az első körben búcsúzásaival? Ugyanolyan senkiket kapott, mint Dirk, ez tény, csak Dirk játszott 2 döntőt velük és egyet meg is nyert egy Wade, Bosh, James hármassal felálló Heat ellen, ez a Heat abban az évben 4-1el küldte haza a Celtics-et.
Ha KG egy epic játékos volt, akkor miért nem lett a bajnoki szezonban finals MVP? Talán volt nála jobb is a csapatban? Nekem Kobe a kedvenc játékosom, de nem vagyok vak, tudom, hogy nem volt a legjobb, még csak top3 sem, sőt talán top10 sem összességében.
Duncan pedig annyival jobb, mint Dirk, vagy KG, hogy nem is értem. Egy szint? Ne viccelj már! Duncan a perfekt 4-es, egyedül Malone-t lehet közel említeni hozzá, mert ő dominált minden téren, de tudod mit mondanak a szakértők? Azt, hogy ha Duncan játszik Malone helyett a Jazz-ben, akkor Jordan nem 6 szoros bajnok! Hát ennyivel jobb Duncan, mint bárki más a 4-es poszton...

(#5754) ImACeltic válasza diegho (#5753) üzenetére


ImACeltic
őstag

KG nem volt kiemelkedő talán semmiben, de mindenben nagyon jó volt, egy all-around szupersztár. Ő az első és eddig egyetlen játékos aki elért legalább 25.000 pontot, 10.000 lepattanót, 5.000 gólpasszt és 1.500 labdaszerzést, illetve blokkot. Viszont egy valamiben kiemelkedő volt, a védekezésre való hatása a pályán. Nem tudom pontosan, hogy melyik volt az a stat, ami ezt kimutatja, de két teljesen különböző csapat játszott amikor KG a pályán volt, illetve amikor nem.

Azért estek vissza KG számai a Celtics-ben mert elbírta az egója, hogy már nem csak Ő van a csapatban aki tud 20+ pontot dobni meccsenként. Pierce pedig azért volt a csapat legjobbja legtöbbször mert ezt is tisztelte KG és Allen, hogy PP törzsgyökeres Celtics és ha már jól is csinálja amit csinál, legyen Ő a helyi hős, aki gyűrűt szállít Bostonba.

Azt továbbra is tartom, hogy Dirk-nek jobb volt mindkettő gyűrűt nyerő csapat, mint a 2004-es Wolves, ahol leginkább esélye volt KG-nek a gyűrűre "egyedül".

Nem tagadom, kicsit haza beszélek, de KG biztos, hogy nem overrated, és biztos, hogy TOP 3 PF all-time.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5755) diegho válasza ImACeltic (#5754) üzenetére


diegho
nagyúr

3. lehet maximum, ha Dirk fölé teszed, bár Dirk még most is elég jó játékos, ennyire öregen. Ha viszont nem PF szinten nézzük, akkor top20 se nagyon van. Egyszerűen annyi jobb játékos volt: Jordan, Bird, Magic, Wilt, Kareem, Bill Russell, Hakeem, Shaq, Kobe, James, Jerry West, Big O, Stockton, Erving, Elgin Baylor, Duncan biztos van akit kihagytam, de ez máris 16 játékos. Az mondjuk tényleg elég érdekes, hogy a PF poszt mennyire kevés jó játékost adott.

(#5756) perempe


perempe
addikt

[link]
[link]
[link]
'Ne hasonlítsd az almát a körtével!'

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5757) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Leszeretném szedni a 2008-as Celtics - Cavs 7 meccses sorozatot. Kerestem pár helyen, de nem találtam. Tudtok olyan oldalt ahol fent van?

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5758) diegho válasza perempe (#5756) üzenetére


diegho
nagyúr

Teljesen máshogy játszottak ez tény, de Dirk igazán Clutch játékos. Kérdés nélkül őt tenném bele a csapatomba a pályája csúcsáról 4-es posztra, ha Duncan nem lenne elérhető, sőt talán akkor is, ha ő elérhető. Dirk két dologban volt mindenkinél jobb PF:
1. Volt egy olyan signature move-ja, amit nem lehetett védekezni, így teljesen egymaga bárhol bármikor tudott kosarat dobni
2. Abba a hihetetlen szűk elitbe tartozik, akik a Playoff alatt lényegesen jobban játszottak, mint az alapszakaszban és ez talán a legfontosabb dolog, amivel egy játékos igazán All Time Great lesz

(#5759) perempe válasza diegho (#5758) üzenetére


perempe
addikt

különben én is felé húzok, leginkább csapata sikeréért, gyakorlatilag egyedül lett bajnok, nem sok választotta el 2. (első?) bajnokságától se. közép-európai fehér bőrű játékos, "Das deutsche Wunderkind".

3. pontban említhetted volna a 6. helyét a pontszerzők ranglistáján, amin még javíthat is akár.
4. még mindig ő a Mavs legjobbja.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5760) diegho válasza perempe (#5759) üzenetére


diegho
nagyúr

Valóban meglepően jó formában volt még most is, ha két szezont marad, akkor szerintem simán hozzátehet még 2000 pontot és felmehet 5.-nek.

(#5761) perempe


perempe
addikt

Motiejunas vs JR Smith. kinek lesz előbb szerződése?

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5762) diegho


diegho
nagyúr

Ez a nyári Durant váltás kicsit elgondolkodtatott azon, hogy milyen csapatot lehetne összerakni olyan játékosokból, akik soha nem lettek bajnokok, már visszavonultak és ha most lennének a pályájuk csúcsán, akkor akár egy csapatban is játszhatnának és simán hoznák a bajnokságot a mostani mezőnyben. Csak olyan játékosokat néztem, akik a 90-es évek és utána voltak a csúcson, mert a korábbi NBA teljesen más volt, valamint fontos, hogy legalább a kezdő 5 férjen be 95M alá reális fizetésekkel.

Nekem ez a csapatom:
1. Nash - 23M
2. Allen - 20M
3. Stojakovic - 15M
4. Malone - 23M
5. Motombo - 14M

Ez szerintem egy reális csapat és nehéz lenne őket megverni, mert védekezésben és támadásban is nagyon erősek lennének. Persze lehetne variálni Allen helyére sok más is jöhetne, pl T-Mac, Reggie Miller stb, valamint a 3-as poszt sem feltétlenül tökéletes választás, de két igazán jó hárompontos dobóval egy brutálisan erős magassal és a valaha volt legjobb rim protectorral megtámogatott zseniális Nash szerintem simán hozott volna legalább 2 gyűrűt. Persze Nash sem feltétlenül a legjobb választás, de én egy picivel Stockton elé sorolom.

(#5763) perempe válasza diegho (#5762) üzenetére


perempe
addikt

Iverson/KJ/Penny
Reggie Miller/Vince Carter
Dominique Wilkins/Grant Hill
Chris Webber/Kemp (Malone helye megkérdőjelezhetetlen persze)
Ewing/Sabonis

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5764) diegho válasza perempe (#5763) üzenetére


diegho
nagyúr

Ezek nem férnek be egy csapatba a sapka miatt. A pályájuk csúcsán mind top fizetést kaptak.

(#5765) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Közben Ben Simmons kiesett decemberig, vagy akár januárig. Labfejtörés. A Sixers tagadja, hogy köze van a +15 kiló izomhoz amit nyáron szedett fel....

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#5766) perempe válasza diegho (#5764) üzenetére


perempe
addikt

akkor Mutombo is max, mert ma pl. Biyombo és Tristan is 17 körül keres.

KJ/Tim Hardaway/Strickland
Miller
Majerle
Baker/Rodman
Ewing

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5767) diegho válasza perempe (#5766) üzenetére


diegho
nagyúr

Rodman bajnok volt. Ewing egyszer játszott döntőt, ott is baromi gyengén, én emiatt nem raknám a csapatomba.

(#5768) perempe válasza diegho (#5767) üzenetére


perempe
addikt

KJ/Tim Hardaway/Strickland
R. Miller
Majerle
Tyrone Hill/Vin Baker
Ewing

nyernének?

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5769) diegho válasza perempe (#5768) üzenetére


diegho
nagyúr

Jó kérdés. Mi lenne a támadó koncepció? Én pont azért választottam a Nash+Malone párost, mert az egyik a legjobb P&R PG, a másik a legjobb P&R PF, ha ehhez jön még legalább egy 3 pontos sztár, mondjuk Peja, vagy Reggie Miller, akkor már van egy elég jó offense.

(#5770) vallas válasza diegho (#5762) üzenetére


vallas
senior tag

Stojakovic bajnok lett 2011-ben Dallasban.... :)

A Lakers ellen a konferencia döntőben Ő meg a Jet megvert a Lakerst.... ;]

[link]

nagyon megmaradt ez a meccs valahogy.... :DD

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#5771) vallas


vallas
senior tag

Szerintetek is szar lett az új nba.com ?

nekem egyenlőre nagyon nem jön be a kinézete...

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#5772) diegho válasza vallas (#5770) üzenetére


diegho
nagyúr

Ó bakker tényleg ott volt. Na mindegy, akkor módosítok:
Nash
Hornacek
T-Mac
Malone
Sabonis

Ez így talán össze is jöhetne a sapka alá.

(#5773) perempe válasza diegho (#5772) üzenetére


perempe
addikt

Én direkt egy gyengébb csapattal próbálkoztam, Malone bárki ellen nyerne.

vallas:
én inkább a CBS-t és a ESPN-t szoktam olvasni, mobilon meg azt, ami gyors.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5774) diegho válasza vallas (#5771) üzenetére


diegho
nagyúr

Szar. Én bleacher párti vagyok.

(#5775) Süvi válasza vallas (#5771) üzenetére


Süvi
őstag

Hasonló véleményen vagyok.

(#5776) Süvi


Süvi
őstag

Nem valami jól mutatkozott be
Brandon Ingram Lakersben 0%-os arány mezőnyből 9 dobásból
26:41 0-5 0-4 2-4

(#5777) perempe válasza Süvi (#5776) üzenetére


perempe
addikt

ha sokat játszik, akkor újra megtarthatják az első körösüket nyáron. [link]

általában a több szezont egyetemen töltő játékosok jobbak, viszont a fiatalon, (általában) egy egyetemi év után profinak állók nagyobb potenciállal rendelkeznek.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5778) diegho


diegho
nagyúr

Tudom régi, de így preseason-ben nincs más. Ki nyerne a kidraftolt csapatok közül? Szerintem Reggie csapata simán hozná.

(#5779) perempe válasza diegho (#5778) üzenetére


perempe
addikt

attól függ, hogy mi kell. Kerr csapatából többen bevethetőek több poszton is. (Reggie csapatában ki lenne pl. 3-as?) jó dobók is vannak. Stockton nálam nem lenne kezdő.

szegény Charles csaz az 5. körben kelt el.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5781) perempe


perempe
addikt

az AEK nagyon elverte a Szolnokot. :W

Towns hihetetlenül jó formában van.[link]

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5782) Sportterasz


Sportterasz
újonc

Sziasztok!

Ha szeretnétek egy NBA és Fociról szóló,de egyben könnyed podcastet hallgatni,akkor hallgassátok ezt! :)

https://soundcloud.com/sportterasz/sportterasz-podcast-29

(#5783) perempe


perempe
addikt

Rose fellélegezhet.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5784) perempe


perempe
addikt

Sport1:
kedden kezdődik a szezon (Cavs-Knicks), csütörtökön Bulls-Celtics!

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5785) TripleB válasza perempe (#5784) üzenetére


TripleB
senior tag

Még el vagyok maradva három Cavs meccsel az előszezonból, bele kell húznom.

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#5786) Melack válasza perempe (#5784) üzenetére


Melack
veterán

Stream link lesz vajon hozzá?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#5787) TripleB válasza Melack (#5786) üzenetére


TripleB
senior tag

Az NBA a SportTV-n facebook csoportban esetleg tudnak majd segíteni. Én személy szerint torrentben gondolkodom eredeti nyelvvel.

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#5788) ben11 válasza Melack (#5786) üzenetére


ben11
őstag

[link]

Cikk alján link. Ezt a lapot egyébként is érdemes követni.

[ Szerkesztve ]

(#5789) perempe


perempe
addikt

113 külföldi játékos a 30 csapatban
[link]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5790) ben11


ben11
őstag

Hoppá! Sokan máshogy várták a kezdést.. :)

Más:
Az nba.com használhatatlanság egy új dimenzióját érte el..

[ Szerkesztve ]

(#5791) Melack válasza ben11 (#5790) üzenetére


Melack
veterán

Reménykedtem is egy NYK győzelemben :D

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#5792) vallas válasza ben11 (#5790) üzenetére


vallas
senior tag

ritka szar lett az biztos... :K :K :K :W :W :W

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#5793) Süvi


Süvi
őstag

Bekezdett a Lakers :) és játszott Nash is :)

(#5794) Grave_444 válasza Süvi (#5793) üzenetére


Grave_444
nagyúr

10 perces összefoglaló alapján jó meccs volt. :K

(#5795) Sportterasz


Sportterasz
újonc

Sziasztok!

NBA season opening és egyéb témák a heti podcastünkben. Akit érdekel,itt megtalálja:

https://soundcloud.com/sportterasz/sportterasz-podcast-30-30

(#5796) diegho


diegho
nagyúr

A GSW nem játszik döntőt ebben az idényben.

(#5797) perempe válasza diegho (#5796) üzenetére


perempe
addikt

miért nem?

Westbrook MVP lesz? Davis hányas átlagot produkál?

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5798) diegho válasza perempe (#5797) üzenetére


diegho
nagyúr

Mert nincs interior defense és nincs rim protection, ezek nélkül nem fognak átmenni a Spurs-ön sem. Teljesen zéró a palánk alatti védekezés. Már tavaly is mondtam, hogy ebbe a csapatba csak center kell, Durant nagy név, de wing player, nincs post game-je, hiába rohannak, tavaly is kidőlt Bogut már bukták is a döntőt, most pedig már Bogut sincs. Ha jó napot fognak ki, túldobhatják az ellenfelet, de láttuk, Curry a playoffban nem MVP, sőt talán nem is All Star szint. Szerintem ez a csapat nincs jól összerakva, ez már a preseason-ben is látszott. Túl sok pontot kapnak, két meccsen kaptak több, mint 110 pontot egymás után, az baromi sok, két meccsen átlagban 120 pontot kaptak, így nem lesz ebből nagydöntő sem, sőt. Baromi nagy kérdés, hogy a főleg benti dobásokra épülő csapatok ellen mire fognak menni, az az egy szerencséjük van, hogy a liga legjobb magasemberei gyengébb csapatokban játszanak és nincs melléjük rendes csapat rakva.

(#5799) perempe válasza diegho (#5798) üzenetére


perempe
addikt

Duncant a 4 évvel fiatalabb Gasol váltotta, akit kritizálnak a védekezése miatt. ők játszhatnak döntőt? (Aldridge se a védekezéséről ismert.) a Spurs igazi előnye a jó cseresor, gyakran ismeretlen játékosokból csinálnak bevethetőt (Simmons, Mills, Dedmon, a távozott Boban). Lee jól mozgott az első meccsen, ő pl. alkalmas lett volna Scola helyére (TOR).

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#5800) diegho válasza perempe (#5799) üzenetére


diegho
nagyúr

A Spurs 4-5-ös poszton is tud dobni, pont ez a gond a GSW-nek, hogy nincs aki ezt a posztot levédje, de a Spurs nem csak 4-5 poszton tud dobni, hanem minden poszton van ponterős játékosuk, így egy ennyire lyukas csapatnak nagyon nehéz lesz bármit is tenni ellenük. Majd 20-30 meccs után kiderül mi a helyzet, de szerintem ez a GSW így kevés lesz belül.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.