Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Team LeBron
LeBron James*
DeMarcus Cousins*
Anthony Davis*
Kevin Durant*
Kyrie Irving*
LaMarcus Aldridge
Bradley Beal
Kevin Love
Victor Oladipo
Kristaps Porzingis
John Wall
Russell WestbrookTeam Curry
Stephen Curry*
G. Antetokounmpo*
DeMar DeRozan*
Joel Embiid*
James Harden*
Jimmy Butler
Draymond Green
Al Horford
Damian Lillard
Kyle Lowry
Klay Thompson
Karl-Anthony Towns* jelöli a kezdőket.
Kirúgták Jason Kiddet
-
diegho
nagyúr
Parkettára keresek egy jó 7-es labdát, ami 1 év múlva is rendesen tapad. Van ilyen?
-
szebe
addikt
3-an vannak de nem veszik észre??
Beasley is úgy indul el, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne -
szebe
addikt
Füstölögnek páran a Celtics-Rockets végjátékon.
Szerintem mindkettő fújható volt, mert mindkettő az. Más kérdés, hogy 100-ból ez a 2 alkalom, amikor lefújják...
Botrányos egyébként a játékvezetés, a karácsonyi GSW-Cavs meccsen is teljesen vakon voltak.
-
perempe
veterán
a Vince Carter vezette Sacramento legyőzte a Clevelandet.
-
perempe
veterán
hamarosan visszatérhet Steph Curry, Blake Griffin és Isaiah Thomas is.
-
diegho
nagyúr
Ez a LAkers elég impresszív a fiatalság ellenére is. Szerintem 1 igazi sztár választja el őket a playoff-tól, két sztárral már a pályaelőny sem lehetetlen, de ehhez a Deng szerződést el kell tüntetni. Én Cousins-t és PG13-at próbálnám meg összeszedni és nem ragaszkodnék Randle-hez, és Clarkson-hoz sem. A Ball, PG13, Ingram, Kuzma, Cousins kezdő elég bivalynak tűnik, pláne, ha a nyáron megtanítják Ball-t dobni. Nagyon kellene a csapatban igazi sokoldalú center, aki tud dobni, passzolni, pattanózni és ez jelenleg Cousins, én mindent megtennék azért, hogy aláírjon.
-
perempe
veterán
jár valaki rajtam kívül alacsonyabb osztályú meccsekre? én eddig voltam Salgótarjánban (zöld csoport, belépős), Miskolcon (MEAFC, piros csoport), Egerben (zöld csoport), Budafokon (zöld csoport) és Tiszaújvárosban (zöld csoport). a keddi Budafok-BKG egész jó kis meccs volt a Nagy testvérek miatt. el akarok menni még pár BKG-Príma SE meccsre (Szigetszentmiklósra), még veretlenek.
-
perempe
veterán
egész jó kis meccs volt a Knicks-Lakers.
Sabonis a gyűrű közelében hatékony, nem stretch 4; jó védő, de nem tud blokkolni.
-
diegho
nagyúr
Ki gondolta volna, hogy a Pacers jön ki jól a PG13 cseréből? Hihetetlen, hogy a legnagyobb f@szságnak tartott cseréből a legjobb csere lett.
Oladipo pedig szenzációsan játszik, sőt az egész csapat egészen elképesztő %-al dob kintről. Sosem gondoltam volna, hogy ez a csere a Pacersnek lesz jobb, még akkor sem, ha PG13 elmegy az OKC-től nyáron, de most már biztos vagyok benne, hogy a Pacers hatalmasat nyert ezzel és Oladipo szerintem tökéletesen az a karakter, aki ezért a lehetőségért és supportért pályafutása végéig is hajlandó lesz Indianapolisban maradni. Hatalmas steal volt ez a trade, le a kalappal. Nem tudom ki látta meg benne a lehetőséget, de élete legjobb döntését hozta. -
perempe
veterán
Okafor, Stauskas, 2nd-round pick -> Brooklyn
Trevor Booker -> Philadelphia -
szebe
addikt
válasz
#27441408 #6532 üzenetére
A Puskás Artúr/Rádonyi Kristóf duó szerintem itthon messze a legjobb kosárlabda tekintetében (+a vendégeik).
Talán Méhes Gábort tudom még ide sorolni, illetve tavaly még ment az Eurosporton ULEB EuroCup, ott kommentált Varga Ákos (meg kapott az EB-n is pár meccset).Aztán van a futottak még kategória Erdmann Matyival, Zelenyánszkyval, és a "kedvencemmel", kisKnézyvel.
-
törölt tag
Most ad valami euro ligás meccset a digi, hát basszus ezerszer élvezhetőbben adják elő a riporterek mint amit tegnap néztem a sport tv-be...
-
törölt tag
Ott lenne példának az NFL, azt miért tudják az ottani kommentátorok, még a behívott szak kommentátorok is tök jól eladni régen azt se értettem, és nem is szerettem de a kommentátorok lelkesedése miatt megtetszett. ... na mindegy meccset lehet látni engem ez érdekel, csak nem erre számítottam,,, Dávid Kornél nem oda való...
MÁS: az idény végéig számolhatok a heti két meccsel? (bocsi tényleg nem néztem még, de érdekel, hogy mit ad a tv
)
-
diegho
nagyúr
válasz
#27441408 #6528 üzenetére
Az a baj, hogy az angolhoz képest elég gyér lesz, bármit is csinálnak, ezt igazából csak angolul, vagy az angol kifejezések felhasználásával lehet jól közvetíteni, az pedig itt nincs. Én mikor hetente azt az 1 órámat lejátszom, akikkel játszani szoktam is hülyén néztek, amikor az angol kifejezéseket használtam, a floater, step back jumper, pull up stb mind ismeretlenek a számukra, így már csak magamban kommentálok, de már az itthoni NBA közvetítéseket se nagyon nézem, mert nincs kommentár és mert nincs kinek szurkolni. Régen amikor még Török Péter tolta a playoff meccseket hajnalban, na az jó volt.
-
törölt tag
Az engem nem zavar ha nem élő, az NFL-nél ezt megszoktam, hogy nekünk már alvós időbe megy, ergó én ismétlést nézek. (bár NFL-nél a vasárnapi 19 órásak pl emberi időben vannak). Tehát akkor heti két meccset adnak elvileg, köszi.
(az hogy így ismétlésbe érdekel e mindjárt kiderül negyed tízre van ki írva, csak mielőtt egyáltalán belekezdek valami újba inkább megkérdeztem, NFL-nél ugye tudni, hogy heti 4-5 meccs is van azt hittem itt is) pár éve unalmamba már néztem NBA meccset akkor azt hiszem tetszett mert pörög .
-
szebe
addikt
válasz
#27441408 #6523 üzenetére
Csomagot vesznek, amiben heti (max) 2 meccs van.
Általában hajnalban eredeti kommentárral, majd du. ismétlés magyarral (de akkor már többnyire vágott verzió megy).
Hébe-hóba a vasárnapi "korai" meccsek lemennek élőben magyar kommentárral, de az inkább az NFL szezon vége után jellemző. -
törölt tag
Sziasztok, idéntől úgy tervezem nézni szeretném az NBA-t ma véletlen akadtam a műsorban rá, (ismétlés), szeretném megkérdezni, ha tetszik érdemes rákattanni, adja a sport tv rendesen? Vagy úgy van mind az NFL-nél, hogy csak meccs jogokat vesznek meg? Milyen gyakran adnak meccset? köszi
-
perempe
veterán
Griffin sérülése miatt 2 hónapot hagy ki, nem jut a Clippers rájátszásba
-
perempe
veterán
az Alabama három emberrel fejezte be tegnap [link]
-
ImACeltic
őstag
Josh Jackson defense
-
ImACeltic
őstag
Amúgy Westbrook mi a faszt csinál a büntetővonalról? Eddig karrier szinten 80% fölött, most meg 65% alatt.....WTF???
-
szebe
addikt
Ball 19/12/13 a Bucks ellen, ezzel a legfiatalabb TD-t elérő játékos (5 nappal előzi James-t).
-
perempe
veterán
Kyrie nélkül is nyertek.
-
diegho
nagyúr
válasz
Bad Pritt #6511 üzenetére
One Man Army 22 ponttal 44-es FG%-al? Ne viccelj már! Ennyi pontot van ahol a második emberek dobnak. A Celtics nagyon jól össze van rakva az alapszakaszra, ezt mindenki tudja. Amúgy ha a csapatból ki kell emelni valakit, akkor az Tatum, az ő játéka miatt vannak itt, nem pedig Kyrie miatt, hiszen IT4 ennél sokkal-sokkal többet tudott tavaly.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
perempe #6509 üzenetére
A Celtics honlap statisztikái alapján bárhogy rendezed, azt lehet látni, hogy Kyrie viszi el a hátán a csapatot. Amíg el nem fárad, szét fognak csapkodni kb mindenkit.
Ennél durvább one-man-army jelenleg max Harden lehet most a Houstonnak, főleg, hogy tegnap dobott egy tripla duplát a Cavs ellen.
-
ImACeltic
őstag
Bledsoe--->Bucks
Monroe és egy elsőkörös....wow.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest