Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3601) diegho válasza perempe (#3600) üzenetére


diegho
nagyúr

Szerintem ennyi volt. Mentálisan nem fogja bírni ezt az újabb sérülést. Nem csodálkoznék, ha visszavonulna.

(#3602) vallas válasza diegho (#3601) üzenetére


vallas
senior tag

Az azért durva, hogy mindkét esetben magától sérült meg, senki nem bántotta.... :( :(

én sajnálom szegényt, de ez van.....

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#3603) sgergi válasza diegho (#3601) üzenetére


sgergi
veterán

Érdekes ez. Ha tényleg nem jön idén vissza, akkor 3 év alatt kb. 50 meccset játszik, ami nem túl jó. Valószínűleg soha nem lesz olyan nagy játékos, mint amiről pár éve beszéltek.

Más: Kobe aláírt újabb 2 évre a Lakershez. remélem sikerül még köré építeni egy bajnokesélyes csapatot.

(#3604) stvnppp válasza vallas (#3602) üzenetére


stvnppp
senior tag

:(

(#3605) perempe


perempe
addikt

Kobe még két évet írt alá 48.5 millióért.

ez a szerződés nem biztos, hogy jó a Lakersnak.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3606) diegho válasza perempe (#3605) üzenetére


diegho
nagyúr

Sokan nyihognak, hogy ez elég sok. Szerintem is sok, de nem annyira. 23M első évben, ugyanennyiért idejöhet Lebron, a jelenlegi kiegészítők pedig brutálisan jó munkát végeznek: Hill, Henry, Young, Blake, Meeks mind fillérekért játszanak igen magas szinten, ha őket megtartják, simán szuper csapat lehetnek, hiszen Gasol és Nash távozásával még több hely szabadulhatna fel és jöhetne egy komolyabb játékos, nem szupersztár, nincs is szükség szupersztárra, egy stabil jó magas ember, mondjuk Monroe, aki nem is lenne drága. Ilyen kezdő: Blake, Kobe, Lebron, Monroe, Hill + ilyen pad: Henry, Young, Meeks, Kaman és bónuszként elhoznám Allen-t a Miami-ból, valamint Birdman-t. Simán ott lennének és igen jó rotációt lehetne csinálni, még talán ez a run and gun stílus is bejönne nekik.

(#3607) scope2007


scope2007
addikt

Valaki nézi a meccset? :-D

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#3608) diegho


diegho
nagyúr

Elég érdekes szezon lesz ez most. Már az elején megmondtam, hogy Portland nagyon jó lesz (ti meg nem hittetek nekem) és a LAkers is jobban muzsikál, mint várható volt (szerintem jobb csapat ez Howard és Nash nélkül, remélem Nash nem tér vissza többet a pályára). Amit nem értek, hogy mi van New York-ban. Mindkét gárda pocsék, pedig a keretük erős. Nem hittem volna, hogy mindkét fővárosi gárda ennyire gyengén kezd és még csak egy kis reménysugár sincs a feltámadásra. Pozitív meglepetés a Dallas, akik eléggé összeszedték magukat a tavalyi rossz év után, egyértelműen nagyon jó offseason-t produkáltak és Ellis hozza a jó játékot. Viszont nem értem mi történik a Pelicans-nál, akiknek igen jó kerete van, de az eredmények sehol, hasonlóan kicsit többet vártam a Pistons-tól is. Idén talán nem lesz olyan egyértelmű a Miami győzelme a végén.

(#3609) perempe válasza diegho (#3608) üzenetére


perempe
addikt

NY-ra a válasz a sérülések, ill. nincs ember a palánk alá. Amar'era nem lehet számítani, mert álladóan sérült, ill. nem 100%-os, és akkor finoman fogalmaztam. felvetődött egy Shumpert-Faried csere is. itt pozitívum Hardaway fia.

a Pelinkans nyerő embere csak Davis, Gordon 5%-kal dob gyengébben a sérülése után, Evans még a .400-at se éri el.

a Portlandról azt hittem, hogy csak a sorsolásnak köszönhető a jó sorozat (, és persze Rose sérülésének), de ebben a ligában a hosszabb győzelmi sorozat nem véletlen. kérdés, hogy a következő 5 meccsen mit produkálnak.

a Lakers tényleg jól teljesít, dacára a gyengébb keretnek. bár most legalább futni tudnak. Mike D'Antoni jó edző, kihozza belőlük a maximumot. lehet számolni, hogy Kobe visszatérésével javulnak-e, ill. ha igen, akkor mennyit.
---
érdekesség, hogy keleten jelenleg csak az IND és a MIA mérlege pozitív.
az OKC kérdése az, hogy tudja-e pótolni Martint Jackson és Lamb.

kedvenc centerem, Pek mindenkit aláz DeAndretől Hibbertig.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3610) diegho válasza perempe (#3609) üzenetére


diegho
nagyúr

Az oké, hogy a Knicks-nek hiányzik Chandler, de azért ennyire nem függtek tőle. A Nets-ben viszont ott van KG, Pierce, Johnson hármas kezdőben, hiába dőlt ki Williams és Lopez, legalább egy 50%-ot nem ártana hozniuk.

(#3611) perempe válasza diegho (#3610) üzenetére


perempe
addikt

ezek az ex-bostoni játékosok már nem olyanok, mint amilyenek 2008-ban voltak. én szeretem a Bostont, de szerintem jó húzás volt tőlük mexabadulni.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3612) diegho


diegho
nagyúr

A LAkers pozitív mérleggel áll a tabellán!!! Ezzel a kerettel nyugaton .500 fölé mentek!!! Hihetetlen! Minden rosszat, amit eddig Mike-ról mondtam visszaszívom. Megkapta a lehetőséget, hogy semmi pénzből igazoljon játékosokat, megtette és megcsinálta! A LAkers egy szimpatikus, szerethető csapat lett. Gyökeres ellentéte a tavalyinak. Ez a csapat így ebben a formában teljesen szétszedné a tavalyi gárdát. Ki gondolta volna, hogy pont a LAkers fogja a legjobb igazolásokat csinálni, hiszen gyakorlatilag nem volt pénzük senkire. Farmar visszahozása zseniális ötlet volt, ezt a Wesley Johnson gyereket aki megtalálta, megérdemelne némi plusz pénzt, ugyanez érvényes Xavier Henry-re is, Nick Young-ról eddig is tudtuk, hogy nem egy elveszett gyerek, nagyon jó húzás volt idehozni. Álmodni se mertem arról, hogy ez a csapat bármikor a szezonban pozitív mérleggel fog állni és tessék. A legszebb az egészben az, hogy jövőre lesz pénz igazolni és ott lesz Kobe is, ha Mike szabad kezet kap bármi összejöhet, mert a mostani eredményeket csak neki köszönhetjük!

(#3613) Orton96 válasza diegho (#3608) üzenetére


Orton96
aktív tag

Azt hittem csak egy fővárosi csapat van a ligában, a Wizards.

(#3614) diegho válasza Orton96 (#3613) üzenetére


diegho
nagyúr

Jogos. Nem is értem miért írtam, bár pár napja sok érdekes dolgot írok, ami jelen pillanatban érthető (szerdán született a lányom).

(#3615) Orton96 válasza diegho (#3614) üzenetére


Orton96
aktív tag

Gratulálok! :)

(#3616) diegho


diegho
nagyúr

Bár kikaptunk a Portland-től, de szépen játszottunk, a vége elég szoros lett. Van tartás a csapatban, mindenki jó formában van. Igazából csak az erőcsatár poszton érzek hiányosságokat. Gasol nem illik bele ebbe a run and gun játékba, viszont jól pattanózik, de jövőre már nem lesz itt, szóval nincs akkora baj. Ebben az évben egy playoff hely elérése elég nagy eredmény lenne a csapattól, bár én jobban örülnék egy top10 draft pick-nek, mint egy playoff 0-4 kiesésnek.

Davis szegény... nagyon sajnálom. Igazán jó játékos lett belőle, erre eltörik a keze. Iszonyú nagy pech ez. Igazi sztár lett volna az idény végére és a nagyokkal egy lapon említették volna.

(#3617) perempe


perempe
addikt

Kobe vasárnap léphet pályára először a Raptors ellen

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3618) diegho válasza perempe (#3617) üzenetére


diegho
nagyúr

Korainak tartom még. Bár, ha csak 10 percet játszik, akkor nem gond, nagyon vigyázni kell rá az első hónapban.

Elnézve ezt a Heat-et Wade nélkül rögtön megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy ugyan mire mennének nélküle? A Bulls Rose nélkül agyonveri őket.

Elég érdekes lehet a playoff, ha nem lesznek nagy sérülések. Spurs, Portland, OKC nyugaton nagyon erősek, keleten pedig az Indiana emelkedik ki. Nem csodálkoznék azon sem, ha a Portland döntőt játszana. (ugye, hogy megmondtam a szezon elején, hogy nagyon jó csapat lesznek, ha nincsenek sérültek)

(#3619) perempe válasza diegho (#3618) üzenetére


perempe
addikt

keletről írta vki az espn-en, hogy nehezebb veszíteni, mint nyerni. van benne vmi, sok csapat akar tankolni a '14-es draft játékosaiból.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3620) perempe válasza diegho (#3618) üzenetére


perempe
addikt

Kobe első meccsén 9pont (mezőnyből 2/9) 8TO 28 perc alatt.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3621) diegho válasza perempe (#3620) üzenetére


diegho
nagyúr

Ez szerintem várható volt. Én 15 percre limitálnám a játékát, amíg nem 100%-os.

(#3622) diegho


diegho
nagyúr

Ez a Kings - Raptors trade szerintem mindkét csapatnak jó. Toronto-ban rájöttek, hogy Gay nem franchise player (fogalmam sincs, hogy ki mondta nekik, hogy az, mert soha nem volt az...), ezért meg akartak tőle szabadulni és olyan játékosokat akartak helyette, akik beleillenek a csapatba. Ezt meg is kapták. A Kings-nél, viszont rájöttek, hogy még egy jó játékos nélkül nem tudnak előrelépni, hiszen bár Cousins franchise player lett, nem képes egyedül vinni a csapatot a hátán megfelelő segítség nélkül, ezért lesz nekik jó Gay. Mindkét csapat jól járt, persze ez függ attól is, hogy Gay milyen szinten fog játszani az új környezetben.

(#3623) perempe válasza diegho (#3621) üzenetére


perempe
addikt

a 2. meccsén már 20 pont (6/11mezőnyből) 29 perc alatt, szóval alakul.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3624) diegho válasza perempe (#3623) üzenetére


diegho
nagyúr

Igen, menni fog ez, bár még mindig soknak tartom az idejét.

(#3625) perempe válasza diegho (#3624) üzenetére


perempe
addikt

rájátszásba szinte biztos, hogy nem kerülnek be.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3626) diegho válasza perempe (#3625) üzenetére


diegho
nagyúr

Inkább legyen egy top10 draft pick, sokkal többre mennek vele.

(#3627) diegho


diegho
nagyúr

Közben szavaztam egyet reménykedve Davis felépülésében.

(#3628) perempe válasza diegho (#3627) üzenetére


perempe
addikt

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3629) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3630) diegho válasza FireKeeper (#3629) üzenetére


diegho
nagyúr

nem ér másolni az east-emet :DDD

(#3631) FireKeeper válasza diegho (#3630) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

tök függetlenül én is ezt az ötöst tartom a legjobbnak most :)

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3632) perempe válasza FireKeeper (#3629) üzenetére


perempe
addikt

Curryn nagyon gondolkodtam, ill. rájöttem, hogy Wade nem hagy6ó ki...

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3633) diegho


diegho
nagyúr

Volt már nagyobb epic fail első draft pick, mint idén Bennett? 25% alatt dob, 2 pontot átlagol 10 perc alatt, ez borzalmas.

Kíváncsiságból megnéztem, hogy Kobe idejében kiket húztak előtte és kikből állt a draft. Iverson, Camby, Allen, Nash, Marbury, Stojakovic, Jermaine O'Neal, Ilgauskas, Derek Fisher. Nem rossz a felhozatal és akkor még nem esett szó a drafton senkinek nem kellő Ben Wallace-ról :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3634) FireKeeper válasza diegho (#3633) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

Andrea Bargnani? Greg Oden? Kwame Brown?

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3635) diegho válasza FireKeeper (#3634) üzenetére


diegho
nagyúr

Ők mind jobbak Bennett-nél.

(#3636) perempe


perempe
addikt

$104,765-ért keltek el MJ '98-as döntőben viselt 'flu game' cipői

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3637) diegho


diegho
nagyúr

Kobe újra megsérült. 6 hétre dőlt ki. A LAkers szezonjának biztosan vége, most már csak a jó draftpozíciót kell megcsípni.

(#3638) FireKeeper válasza diegho (#3637) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

tudom görény dolog tőlem, de valahogy nem tudom sajnálni :(

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3639) diegho válasza FireKeeper (#3638) üzenetére


diegho
nagyúr

Van erre egy sokkal jobb jelző, de azért végleges kitiltás jár, viszont biztosan rájössz magadtól is mi az.

(#3640) FireKeeper válasza diegho (#3639) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

persze senkinek nem kívánok én rosszat, pláne nem sérülést, csak azt mondom, azok után hogy volt képe aláírni azt a szerződést, ez afféle karmikus igazságszolgáltatás.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3641) diegho válasza FireKeeper (#3640) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem tudsz olyan embert mondani, aki az ő helyében nem írta volna alá.

(#3642) perempe


perempe
addikt

az espn-en is beszólogatnak a hozzászólók.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3643) diegho


diegho
nagyúr

Én a helyében lehet visszavonulnék. Így még mindig az egyik legjobb játékos maradna mindenki szemében, nem gyötörné magát tovább.

(#3644) Kickass


Kickass
őstag

LeBron ismét a ShaqTin' fool-ban :DDD talán mégis léteznek azok a kis űrlények a Space Jamből akik a játéktudást lopták el? :D

(#3645) diegho


diegho
nagyúr

NBA 2k14-ben most játszottam le a szezont (minden meccset letoltam) Pistons PG poszton. A döntőben a Spurs-t söpörtük ki, a keleti döntőben a Heat-et 0-2-ről vertük. Gondolkodtam, hogy hátha el kéne mennem a LAkers-be, mert Kobe-val kellene játszani egyet, de mondom maradok, hiszen egész jó a csapat (Nerlens Noel, Drummond, Josh Smith, Stuckey, Én, 6. ember Jennings) erre nyomtam egy play next game-et és írta kiket igazoltunk. Elsőre 2 draft pick, aztán visszaigazoltuk Stuckey-t és ki jött, na ki? hát Kobe, mint free agent!!! :DDD A játék ráérzett, hogy mit szeretnék. Azért remélem lesz nálam is néha a labda :))

(#3646) diegho


diegho
nagyúr

Amúgy csak én érzem úgy, hogy a LAkers Kobe nélkül jobb csapat, mint vele? A fiatalokban rettenetesen nagy a győzelmi vágy és meghalnak a pályán minden meccsen.

(#3647) perempe válasza diegho (#3646) üzenetére


perempe
addikt

#3642

nagyon jól kezdték a szezont Kobe nélkül (10-9). (persze csak a lehetőségekhez képest.)

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3648) perempe


perempe
addikt

vkinek a hozzászólása az espn-en: Kobe tovább akar játszani, hogy még nagyobb játékosnak mondják, amikor visszavonult. a management is azt akarja, hogy tovább játsszon, hogy több jegyet és pólót adjanak el. a Kobe nélküli Lakers arc nélküli, unalmas csapat, és a hírességek se látogatnák a meccseket, ezért nem akar jó, nyerő csapatot a management.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3649) Kickass


Kickass
őstag

Nézegettem a statokat és jelenleg Kelet borzasztó gyenge, a két New York-i bandát meghatározónak kiáltották ki szezon előtt, a Netsnél egyenesen bajnoki reményekről ábrándoztak (bár ez erős túlzás volt) ehhez képest hol állnak, Chicago szintén zenész....igaz e 3 csapatot kifejezetten sújtja a sérüléshullám már a szezon első szakaszában is.
Jelen állás szerint Kelet eléggé kétszereplős, Indiana és Miami, persze még hosszú a szezon.
Nyugaton még a 9. helyen is 50% fölötti gárda áll (Keleten a 4. Toronto is 50% alatti, bár most húztak egy elég szép fraget a fáradt OKC ellen) ott ha nem üt be szintén sérüléshullám az All-Star után elég szép kis versenyfutás veheti majd kezdetét. :C

(#3650) diegho


diegho
nagyúr

A LAkers nem lehet ekkora szerencsétlen... be kéne csúszni az utolsó kettőbe nyugaton, erre a D ligából felhoznak egy PG-t, mert mindenki sérült és rögtön játszik 40 percet (karrier csúcs), dob 20 pontot (karrier csúcs) és kioszt 15 labdát (karrier csúcs). Beszarás...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.