Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3201) perempe válasza FireKeeper (#3200) üzenetére


perempe
addikt

indul6 a 3. hosszabbítás.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3202) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

háh, csak behúzták (Bulls), mekkora meccs volt.

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3203) stvnppp


stvnppp
senior tag

Nets - Bulls
134 - 142 final
Ez sem volt egyszerű meccs!

(#3204) perempe


perempe
addikt

[link]
Nate nagy meccse (34pont)

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3205) koxx válasza FireKeeper (#3183) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

A mostani 21 pontos vereség? azért az már elég csúnya...

(#3206) FireKeeper válasza koxx (#3205) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

2 egál van még, nem kell kongatni a vészharangot. tavaly is 7 meccset játszottak, jó esély van rá hogy idén is ez lesz :K

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3207) perempe válasza koxx (#3205) üzenetére


perempe
addikt

papírforma.

az biztos, hogy egyenlettel leírva: Randolph+Gasol > Griffin+Jordan.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3208) perempe


perempe
addikt

a Lakerst egy D-League csapat is verné:
04/27/13 Steve Blake PG Hamstring Out for Game 4 vs San Antonio
04/13/13 Kobe Bryant SG Achilles Out for season
04/27/13 Jodie Meeks SG Ankle Out for Game 4 vs San Antonio
04/27/13 Steve Nash PG Hamstring Out for Game 4 vs. San Antonio
04/27/13 Metta World Peace SF Knee Out for Game 4 vs. San Antonio

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3209) perempe


perempe
addikt

[link]
Tracy McGrady gólpasszal mutatkozott be

Tracy McGrady végre továbbment az első körből, előtte 8 alkalommal vesztett. Marcus Camby 9 vesztett sorozatnál tart.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3210) diegho


diegho
nagyúr

Idén szinte biztos a Heat győzelme, de sokkal érdekesebb az, hogy mi lesz jövőre?! Tegyük fel a most sérült kulcsjátékosok felépülnek, jönnek jó játékosok a draftról, lesz némi mozgás a már aktív játékosok között is. Nyugaton akkora verseny lesz, hogy olyan még talán sosem volt.

(#3211) perempe válasza diegho (#3210) üzenetére


perempe
addikt

állítólag az idei draft gyenge lesz, viszont a '14-es!

én azért végignézném a rájátszást.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3212) diegho válasza perempe (#3211) üzenetére


diegho
nagyúr

Azért szerintem idén is lehet majd 1-2 alapembert találni, lehet nem lesznek nagy nevek, de 10 pontos átlagot tudó játékosok kellenének most is sok csapatba olcsón a nagy nevek mellé. No meg azért lesz idén is 1-2 komolyabb free agent:
Mo Williams, CP3, Josh Smith, Pierce, D12, Bynum, csak hogy párat említsek, mellettük lesz rengeteg jó játékos még, azért idén is lesz szerintem mozgás bőven, bár jövőre még nagyobb várható, mert szerintem szinte mindenki harcba száll Lebron-ért. Ha a LAkers-nek van egy kis esze, akkor leül szépen Kobe-val és megbeszéli vele az amnesztiát. Hagyják elmenni D12-t és MWP-t, elcserélik Gasol-t 1-2 fiatal, de jó játékosra és betliznek 1 évet, hogy a következő drafton ott legyenek az első 5-ben, plusz óriási hely legyen a sapkában és jöhessen Lebron. Természetesen Kobe-t ahogy felépül visszaveszik, de nem csillagászati összegért, max 15M/év, esetleg elhozhatják CP3-t még idén, hogy legyen alap, ahová Lebron-t tudják csábítani és persze jöhetne egy jó edző végre, akinek konkrét elképzelései vannak, jól tudja kezelni a sztárokat és kemény a keze. Idén megtapasztalhatta a LAkers vezetés, hogy ez nem csak szimpla összevásárlásról szól, itt csapatot kell építeni, ott van rá 2 követendő példa is (Boston, Miami) ahol nem csak dobálóztak a nagy nevekkel, hanem olyan embereket vásároltak, akik hajlandóak csapatként együtt játszani. Lehet most is csapatot építeni és megcélozni a rájátszást, de szerintem jövőre az a nagy csapat nyer igazán sokat, akik hagyják elmenni a szezont a draftra (Dallas-ban szerintem simán benne van).

(#3213) perempe válasza diegho (#3212) üzenetére


perempe
addikt

Howard marad. Howard, 27, can sign a five-year, $118-million deal with the Lakers in July or a four-year, $88-million deal with another team.

jobb csapatba kisebb pénzért is leszerződnek veteránok, ettől erős a MIA.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3214) diegho válasza perempe (#3213) üzenetére


diegho
nagyúr

A miami attól erős, hogy a Wade, James, Bosh trió nem maximum pénzért szerződött oda, hanem tudták, hogy ha kevesebbért játszanak, akkor gyűrűt nyernek a minőségibb kiegészítő embereknek köszönhetően. Ha Howard mindenáron maximumért akar játszani, akkor húzzon el a LAkersből, mert amit mutatott, az nagyon kevés ehhez. Lopez sokkal jobb szezont produkált és jóval kevesebbért. Igazából ha Howard és Kobe maximum bérért játszik, akkor nem tudnak melléjük megfelelő körítést tenni. Arról nem is beszélve, hogy a LAkers hülye vezetése nem értem mit akar egy olyan centertől, aki támadásban nem sokat tud hozzáteni. Shaq említette is, hogy D12 semmint nem fejlődött az elmúlt években támadásban, nincs egy igazi centermozdulata, amivel minden helyzetben pontot tud szerezni, és egy franchise playernek ezt tudnia kell. Ott lesz CP3 szabadügynök, ezerszer inkább egy jó irányító, mint D12. Ha Gasol-t megtartják ő egy normális játékrendszerben elég a palánk alatt, ha kap maga mellé egy szintén jó kezű magas embert. Mondjuk azt nem értem, hogy a LAkers miért nem próbálta megszerezni mindkét Gasol-t. Mindketten jó tempó dobók, elég jól pattanóznak, igazi univerzális magasemberek, ráadásul nem horror összegekért játszanak. Nem hiszem el, hogy nem lenne egy olyan csapatnak bajnoki esélye, amiben CP3, 2 Gasol, Kobe ott a kezdőben, veteránokat pedig lehet igazolni a padra, pl Kryptonate, vagy Fisher, Allen, Chalmers, Billups de még számtalan jó korosodó játékos van a ligában, akik szabadok lesznek.

(#3215) perempe válasza diegho (#3214) üzenetére


perempe
addikt

ez a fizetéses állítás igaz, de nem a Lakers-re:
[link]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3216) diegho válasza perempe (#3215) üzenetére


diegho
nagyúr

Épp ez a baj, hogy jelenleg a LAkers pofátlanul sokat költ. Kobe 30 millió? Ne vicceljünk már! Ha James 20 alatt beéri, neki is be kéne és rögtön felszabadulna 10 millió, mondjuk én simán maximalizálnám a fizetéseket 15 millió/évre, így sokkal szorosabb lenne a liga. Sapkát betenném 50 millióra, 75-ig lehet elmenni, 50 feletti részre luxusadó és máris van egy nagyon izgalmas bajnokság.

Playoffs: mintha azt mondtam volna, hogy a Memphis, Bulls, GSW a 3 esélyes, akik gyengébb seed-el is továbbmehetnek, most mindhárman 3-2-re állnak és otthon fognak játszani. Memphis-t sokan leírták az első 2 meccs alapján, pedig nagyon jó keretük van és ha továbbmennek a Westbrook nélküli OKC-t is megfoghatják. GSW-t sajnálom kicsit, hogy Lee nem lehet ott, vele már továbbléptek volna, de talán így is meglesz, Curry nem hinném, hogy megint ilyen gyengén fog tüzelni. Bulls pedig egyszerűen fenomenális, Rose nélkül, sérültekkel is ott tud lenni, Rose-al és egészséges Noah-val szerintem partyban lennének a Miami-val, bár RIP Hamilton formahanyatlása nem túl jó dolog, viszont jövőre egészséges Rose-al, végre felpörgött Boozer-el, egészséges Noah-val, Deng-el, ha hoznak 1-2 veteránt (Allen-t mondjuk és megtartják Kryptonate-et), akkor bármi megtörténhet.

(#3217) perempe válasza diegho (#3216) üzenetére


perempe
addikt

minek írjon alá kevesebbért? ő Kobe, és egyébként se 5 millióval lépik túl a sapkát. a Lakersnek van mit a tejbe aprítania, mert 200 millió jön be a TV-szerződésből, egyik legdrágább jegyárakat ők szedik.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3218) Orton96 válasza diegho (#3216) üzenetére


Orton96
aktív tag

Elvileg a nyáron Chicagóban csak 2 embernek nem jár le a szerződése: Rose-nak és Noah-nak. A többiek szerintem jól érzik magukat a Bullsban és bár Deng-re is biztosan elég nagy lesz a kereslet, szerintem simán meg tudják őket tartani. Ha Nate Robinson is marad és kötnek még néhány jó szerződést, akkor újra meglesz a bajnokesélyes keret. (és ebben nagyon réménykedek is :C )

[ Szerkesztve ]

(#3219) diegho válasza perempe (#3217) üzenetére


diegho
nagyúr

Mert Kobe nyerni akar és akarja a 6. gyűrűt mindennél jobban. Egy lapra akar kerülni Jordan-el, ha pedig annyira akarja, akkor alá fog írni kevesebbért.

(#3220) koxx válasza diegho (#3219) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Kobe lehet bármennyire jó, sose fogom egy szinten emlegetni Jordannel...

(#3221) Illidan


Illidan
tag

Szépen összeszedte magát a Rockets és a Celtics is.
Westbrook kiesésével a bajnoki álmoknak már valószínűleg búcsút intettek Oklahomában, de ha így folytatják tovább, akkor a nyugati döntőbe jutás se lesz meg. A mostani párharcot azért szerintem megnyerik, de a következő körben nem fogadnék rájuk nagyobb összeggel.
A Knicks-et jól megtréfálják a kelták. Az első 3 meccs alapján úgy tűnt, hogy egyike lehet azon kevés csapatoknak a New York, akiknek halvány esélye van a Heat ellen. Lehet, hogy már nekik is ez járt a fejükbenn és azt hitték, hogy a Bostont kipipálhatják? Bármi is a helyzet, örülök neki, hogy még láthatom a két nagy "öreget" pattogtatni. :)

(#3222) ben11


ben11
őstag

Mindegyik még le nem zárult párharc 3:2-re áll. És vannak azért rendesen meglepetések. :Y

(#3223) perempe válasza perempe (#3207) üzenetére


perempe
addikt

a 2. negyedben Griffin összeszedte a 3. faultját, akkor 4 pontja volt. (5. meccs)

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3224) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

wow, a Golden State lenyomta a Denvert, erre még Gallo kiesése mellett sem számítottam.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#3225) diegho válasza FireKeeper (#3224) üzenetére


diegho
nagyúr

Én megmondtam, hogy a GSW jobb csapat, mint amit a 6. seed feltételez.

(#3226) perempe válasza diegho (#3225) üzenetére


perempe
addikt

ha a rájátszás a sztároké, akkor a GSW bajnokságot is nyerhetett volna Lee-vel.

3 All-Star szintű játékos (Bogut, Curry, Lee), 2 jó csere (Jack, Landry). a másik két fiatal kezdő is páratlan tehetség (Thompson, Barnes). Rush végig sérült volt.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3227) diegho válasza perempe (#3226) üzenetére


diegho
nagyúr

Így van, ha mindenki egészséges simán döntőt játszhatnának, ránézve, hogy mennyit költenek, 1-2 veteránnal kiegészülve övék lehet a jövő. (mindenesetre több potenciált látok bennük, mint az OKC-ben, ahol csak 2 emberről szól minden)

(#3228) perempe válasza diegho (#3227) üzenetére


perempe
addikt

off:
Landry és Jack FA-ek, zsíros szerződésért is játszanak, őket nehéz lesz megtartani vagy pótolni, főleg Jacket.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3229) diegho válasza perempe (#3228) üzenetére


diegho
nagyúr

Egész tűrhető felhozatal lesz most veteránokból, szóval szerintem meg tudják oldani a pótlásukat. Pl Allen-ben még van 1 idény szerintem, milyen jó is lenne még egy triplamágus a csapatba, így amikor Curry pihen, Allen tudná szórni a hármasokat, ezzel is többet pihenhetne Curry. JJ 5.4-et kap most, ha jól látom, úgy gondolom 7-ért maradna is, Landry-nek pedig van lehetősége kérni +1 évet, ha szereti a csapatát akár meg is teheti, de kicsit többért újra aláírhat.

(#3230) stvnppp válasza diegho (#3229) üzenetére


stvnppp
senior tag

Allent nagyon Miamin kívül akarod látni. M ;] últ :R kor a Bullsnak "ajánlottad"! No offense!

[ Szerkesztve ]

(#3231) diegho válasza stvnppp (#3230) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem akarom Miami-n kívül látni, de szerintem kívül lesz. 3. gyűrű 3. csapattal simán benne van én a helyében nekifutnék egy ilyen próbálkozásnak. Van 4-5 olyan csapat, ahol elférne és bajnoki esélyekkel indulhatnak.

(#3232) stvnppp


stvnppp
senior tag

Elképesztő, hogy ennyi sérülés és betegség után a Bulls továbbjutott a második körbe. Noah ismét jól teljesít, és Belinelli is hozott egy kis pluszt. Mi lett volna, ha Rose is egészséges, és nincs annyi sérülés év közben sem?

Viszont jön a Heat... De a többi párharc is izgalmasnak ígérkezik!

(#3233) diegho


diegho
nagyúr

OKC - MEM 2-4
SAS - GSW 3-4

MIA - CHI 4-2
NYK - IND 4-3

ezeket tippelem és a kniks meccs akár fordítva is lehet. Az mekkora lenne, ha Rose visszatérne a Miami ellen?

(#3234) perempe válasza diegho (#3233) üzenetére


perempe
addikt

a Memphis akár a döntőbe is bejut6. a GSW is meglepetést okozhat, mert Bogut+Curry>Duncan+Parker.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3235) perempe válasza diegho (#3233) üzenetére


perempe
addikt

kizárt, hogy Rose pályára lépjen.
ha szeptemberig tartanának a rájátszás meccsei, akkor se játszana.

viszont:
Knicks targeting Game 3 for Stoudemire

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3236) stvnppp válasza diegho (#3233) üzenetére


stvnppp
senior tag

Szerintem is kizárt, hogy Rose visszatérjen, nem fogják egyből mélyvízbe dobni. Akár a Miami, akár más éppen az ellenfél. Akkor lett volna esély rá, ha az alapszakasz vége felé kipróbálhatta volna magát élesben. Így túl nagy a kockázat.

(#3237) stevve válasza stvnppp (#3236) üzenetére


stevve
nagyúr

Igen, sajnos Rose idén már nem igen lép pályára. Ahogy ő és a csapat is állítja, gyenge még és nem bírná, újabb sérülésre pedig nincs szüksége senkinek sem.

(#3238) perempe válasza stevve (#3237) üzenetére


perempe
addikt

az orvosok szerint már 2 hónapja játszhatna.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3239) stevve válasza perempe (#3238) üzenetére


stevve
nagyúr

Gondolom azért mozog benne, hogy:
- szarul játszana eleinte
- a többiek nagyon elvárják, hogy visszatér és megint ugyanaz lesz, mint előtte - lásd Kerr beszólása
- fél, hogy rásérül és akkor megint vége egy időre

Amíg fizikumban és önbizalomban nem áll helyre 100%-osan, ne játsszon inkább. Én is ezt tenném.

(#3240) stvnppp válasza stevve (#3239) üzenetére


stvnppp
senior tag

Kb március vége óta 'egészséges', de addig nincs értelme visszatérnie, amíg egy kósza gondolat is felmerül benne, hogy újra sérülést szenvedhet, mert addig nem lesz ugyanolyan. Amúgy is, elsősorban a betörésekre alapult a játéka, és pont egy betörésnél érkezett rosszul a sérülésekor. A PO meg nem szerencsés ilyen szempontból, nem tudja próbálgatni a képességeit/határait, mert itt már elvárás a 100%.
Az megint más kérdés, hogy elég szerencsétlen időpontban jött a sérülés, a Bulls most nagyon erős lehetett volna, mentálisan is teljes mértékben ott vannak, így nagy a nyomás rajta. Szerintem az lett volna a legjobb, ha már korábban bejelentik, hogy nem tér vissza idén, még ha nem is úgy tervezte.

(#3241) perempe


perempe
addikt

pár órája kezdődött a második kör: az OKC nyert, az IND pedig vezet.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3242) perempe


perempe
addikt

MVP-szavazás pontszámokkal:
LeBron James 1,207
Kevin Durant 765
Carmelo Anthony 475
Chris Paul 289
Kobe Bryant 184
Others receiving votes: Tony Parker (86 points); Tim Duncan (65); James Harden (33); Russell Westbrook (9); Dwyane Wade (5); Stephen Curry (3); Kevin Garnett (1); David Lee (1); Ty Lawson (1); Marc Gasol (1); Joakim Noah (1).

* Brahms: 4. szimfónia *

(#3243) sgergi válasza perempe (#3242) üzenetére


sgergi
veterán

James nem kapta meg az összes első helyet, valaki Melo-ra tette a szavazatát.

(#3244) diegho válasza sgergi (#3243) üzenetére


diegho
nagyúr

Igazából érthető, hiszen ez a legértékesebb játékosnak jár. A Heat James nélkül is ott lenne a 2. körben, de a NYK Melo nélkül nem lenne a rájátszásban sem.

(#3245) stvnppp válasza perempe (#3241) üzenetére


stvnppp
senior tag

Azon meglepődtem, hogy a Knicks már az első meccsen elvesztette a pályaelőnyét, és innen nagyon nehezen fognak felállni, ismerve az alapszakaszbeli találkozóik eredményeit is. (Mindig a hazai pályán játszó győzött.)

(#3246) diegho


diegho
nagyúr

A bulls egyszerűen hihetetlen amit csinál. Elveszik a heat pályaelőnyét rögtön az első meccsen ezzel a kerettel!!!

A másik meccset pedig a gsw veszítette el a végén, rutintalanság.

(#3247) stvnppp válasza diegho (#3246) üzenetére


stvnppp
senior tag

Még a végén D-Rose is visszatér ebben a párharcban, hogy nehogy lemaradjon a gyűrűről! ;]

(#3248) ben11


ben11
őstag

Na, ma a Heat és a GS is kiegyenlít és szépen fog kinézni a 2. kör.. :Y

(#3249) diegho


diegho
nagyúr

Karl lett az év edzője? Ez most vicc? Kiestek az első körben pályaelőnnyel, mert egyszer sem tudott érdemben hozzányúlni a csapathoz. Ezeket a szavazatokat még a playoff kezdés előtt adják le? Akkor sem értem, legalább fél tucat jobb edző van a ligában.

(#3250) perempe válasza ben11 (#3248) üzenetére


perempe
addikt

*5

* Brahms: 4. szimfónia *

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.