Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Warriorsnál Igoudalát megműtötték tegnap (Suns ellen lesérült), illetve Wigginsnek úgy tűnik ennyi volt a szezon. Ha ez igaz akkor én őket nem várom bajnoknak idén.
-
borges7
aktív tag
Más, ez a Towns-mellényke értelmezhetetlen számomra [link]
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #12391 üzenetére
Szerintem az ő karrierje így lesz szép. Persze keserédes, de 100x jobban becsülöm ezért őt, mint mondjuk Durant-et, Harden-t, Kyrie-t, Lebron-t és a sok gyűrű hajhászt.
Giannis-nak kijött a lépés kis piacon, kis csapattal. Dame-nek nem. Ez van. Látszólag ezt ő el is fogadta. Aztán majd az idő eldönti, hogy tényleg elfogadta e..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
NBA meg 8 meccsre tiltotta el Morantot. Gondolom a miatt ami miatt egyébként se játszik.
-
sp8787
addikt
Ez a Lillard egy akkora luzer ezzel a folyamatos onigazolo propagandaval.
-
borges7
aktív tag
Szerintem túlságosan kihegyezed rá, pedig mindenki ezt csinálja. Giannis-t azért emlegetik folyton emiatt, mert magasabb/erősebb, mint az átlag. Nyilván egy Curry nem a testi erejével próbál érvényesülni, de pl. Paul George szerintem a legtöbbet könyöklő játékos. Vagy LeBron, de még sorolhatnám, érdekes őket soha nem hozzák fel
"de ha ő nekedfut akkor rögtön védőhiba" Ha sok meccset/csapatot nézel, akkor látni fogod, hogy ezt szinte mindig a védőnek fújják. Tökmindegy, ki a támadó, ha nem sztár, akkor is, ez a bírói felfogás ma. Én amúgy ezt utálom legjobban a mai ligában.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz perempe #12386 üzenetére
Én egyre kevésbé bírom, ahogy a bírók kezelik Giannis-t. Most a meccsen megint föllök mindenkit, Torrey Craignek konkrétan kiütötte a fogát (oké, nem volt szándékos), de soha semmit nem fújnak be rá, de ha ő nekedfut akkor rögtön védőhiba.
Ettől függetlenül megérdemelten nyert a Bucks, ez a Suns most valahogy nem az igazi. Bár tudom, hogy KD nem játszott, de én egyenlőre nem látom a varázslatot ebben a Suns csapatban. Egyre jobban erősödik bennem, hogy hiba volt a KD csere. Persze meglátjuk majd, ne legyen igazam.
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
válasz marinea2 #12365 üzenetére
Majd rájössz. Már látszik is, hogy nem fér bele, negyedik (sima) vereség zsinórban. Nem az előnybe, hanem így nem fognak győztes szellemet kialakítani. Ott az ellenpélda, a Bucks, most éppen B2B rangadót nyertek idegenben! Ők nem viccelnek, róluk elhiszem, hogy ismét nyerhetnek.
-
nmate91
tag
Nagy győzelem a mai a Lakersnek, kb. kettőt ért
-
.LnB
titán
Kíváncsi vagyok, hogy Morantet azért "dugták" el ennyire, mert van más dolog is ami kiderülhetne, és súlyosbítaná a helyzetét?
Vagy csak megpróbálnak előre tüzet oltani?
Mert amint kirobbant a balhé, elvágták őt a világtól. Nagyon helyesen. De az látszik, hogy komoly a helyzet, és komolyan is kezelik.
Remélem sikerül helyre tenni, és kiirtani a sleppjét körülötte.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
veterán
válasz marinea2 #12378 üzenetére
Ha erre gondoltál (Lopez-Lyles), akkor nem.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #12375 üzenetére
Különösen, hogy tripla 2/2, büntető 6/7, pedig egyik se az erőssége.
Jó meccs volt a Warriors-Suns, brutálisan bekezdtek Curry-ék, már az első negyedben
felépítettek egy 25 pontot előnyt, Thompson szinte nem tudott hibázni, de a Suns szépen visszajött 4 pontra, itt eszméletlen jól védekeztek, de aztán a hazai csapatban volt még egy fokozat, nem kis részben Poole 2. félideji látványos feljavulásának köszönhetően.Booker is nagyot játszott, ő és Ayton intézte a pontszerzés nagy részét, ha visszajön Durant,
őket is nagyon nehéz lesz megállítani támadásban. Ma a triplák nagyon nem mentek nekik, csak 4/21-et dobtak. -
marinea2
addikt
A Bostonnal mi van?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
perempe
veterán
Nem tetszik a GS új pályája.
-
perempe
veterán
Sejtettem, hogy a Knicks nem kap ki kétszer egymás után L.A.-ben.
-
nmate91
tag
-
attiati
veterán
válasz borges7 #12366 üzenetére
Idegenben viszont katasztrófa. Múltkor volt egy statisztika közvetítés közben.
Korszakos csapatokat néztek az emúlt évtizedekből, hogy milyen a hazai/idegenbeli teljesítmény. GWS közel van, hogy elvigye a legrosszabbnak járó címet idén.27-7 hazai
7-24 idegenbenElég rossz hír nekik, ha PO-ba a 4. hely alatt mennek bele. Jelenleg ugye 6. helyen vannak és hárommal kevesebbet játszottak idegenben, mint hazai pályán....
-
borges7
aktív tag
Warriors ma megint megmutatta, hogy hazai pályán életveszélyes ellenfél, a liga legjobb formában lévő csapata, a Bucks ellen nyert hosszabításban. Igaz Giannis nem volt, de nálunk meg Wiggins és Kuminga. A végén Curry fenomenális volt. [link]
Curry scored 36 points on Saturday, fueling the Warriors to their 125-116 overtime win. Twenty-two of his points were scored in the fourth quarter and overtime. [link]
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Két izgalmas meccs máról, a 76ers -21-ről fordított Embiid utolsó másodperces győztes kosarával a Blazers ellen [link]
Míg a Nets hosszabításban gyűrte le a Minnesotát [link]
Ezen kívül a Heat-Cavs is nagyon jó meccs volt, itt a hajrában a Miami főleg Butler(és Herro)
remeklésének köszönhetően fordított, és nyert [link]Butler scored 12 of his 33 points in the final 5:11, Tyler Herro added 25 and the Heat rallied from a 14-point, second-half deficit to beat the Cleveland Cavaliers 119-115 on Friday night.
-
borges7
aktív tag
Lopeznek meg egy blokk hiányzott a tripla-duplához [link] 24,10,9, és még 3 assist
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Vicces gyerek ez a Green [link]
"He thought he would like bait me, like he gets baited," Green said. "I get technical fouls when I want to get technical fouls. I don't get baited into technical fouls. -
saen
veterán
válasz kyrieirving #12350 üzenetére
2-3 hetet mondanak most. Rájátszásra visszajön ezek szerint, így még nem aggódok.
-
perempe
veterán
Véletlenül láttam, hogy van még az NBA-ben, aki dob horgot, később megnéztem 2-3 összefoglalót is; nem csak egy helyről, de inkább csak jobbal. Jock Landale-ről van szó.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #12351 üzenetére
Amíg a Suns versenyben lesz addig mindenképp érdekes nekem Szerintem idén a Denver erős lesz, meg én várok egy meglepetéscsapatot a rájátszásban nyugaton, csak még azt nem tudom ki lesz az. Warriorst meg nehéz megjósolni, mert amikor fel tudnak pörögni akkor kb bárkit megvernek, viszont a szezon azt mutatja, hogy ezt konzisztensen nem tudják hozni most. Totál kiszámíthatatlanok.
Ma Sunsnál nincs edzés, csapat max holnap fog nyilatkozni KD-ről. Én egyelőre nem aggódom, ha ki is hagy pár meccset, a rájátszás a lényeg. Oda kell kis szerencse majd, hogy a kulcsjátékosok egészségesek maradjanak.
-
perempe
veterán
-
marinea2
addikt
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Ja megúszta a rendőrségi nyomozást, lezárták a nyomozást bizonyíték hiányában.
-
attiati
veterán
Dallas megint csak kisebb szerencsével tudta verni a Jazz-t.
Nem tudnak ellépni meccs közben, nincs védelem. A végén meg kritikus pillanatokban hibáznak.
-
diegho
nagyúr
válasz kyrieirving #12337 üzenetére
Én azt várom, hogy mikor jön vissza Russel, szerintem AD-vel nagyon jó páros lesznek.
-
marinea2
addikt
Boston hogy leadta a 2-3 meccses elonyet a Bucksal szemben az elmult 2 hetben
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz kyrieirving #12332 üzenetére
Ez van amikor nem LJ babusgatja folyton a labdát?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
attiati
veterán
Alley-oop ötletelés és szavazás:
"Lakers play-in nélkül jut PO-ba"
5-ből 3 szavazat adjaEhhez a hátralevő meccsek 75-80%-át hozni kéne.
Piszok kemény lesz a PO a nyugati főcsoportban.Lakers-Warriors meccset néztétek?
3. negyedben utolsó 6 perc. Ennyi eladott labdát még az életben nem láttam
Totál Benny Hill show.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz kyrieirving #12326 üzenetére
Igen, ez egy klubban történt. Viszont ha saját fegyver akkor nem tudta máshol vinni, csak a csapatgépen. Majd kijönnek a részletek biztos, az tuti kiderül, hogy kap-e eltiltást a ligától.
-
saen
veterán
Morant témához még némi info:
-jelenlegi szabályok szerint fegyver nem vihető fel sem a csapatgépre, sem az arénába és csapathoz tartozó terülekre, megszegése automatikus 50 meccses eltiltás (Grizzlies idegenben játszott amikor a video készült)
-Coloradoi rendőrség már nyomoz az ügyben
-Nike kiadott egy közleményt amiben támogatják a srácot, hogy átgondolja a dolgait, szóval itt még nem bukott egy fillért semEzek alapján elég súlyos következményei lehetnek az esetnek, de sok függ attól, hogy mi derül ki.
Szerk: ami kimaradt, hogy még az esett előtt volt játékosok között megbeszélés ahol Steven Adams elég keményen (név nélkül, de mindenki tudta kire vonatkozik) felszólalt, hogy idegenbeli meccseken nem kéne ennyit partizni... Otthon erős a Grizzlies, de idegenben elég gyengék...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nyugat play in: [kép]Nem rossz.
-
nmate91
tag
-
nmate91
tag
Thibs szépen csapágyasra hajtja a Knickset
-
spiky03
veterán
Nah csak beszélni kellett róla a múltkor
Szülinapomra kaptam az asszonytól egy Air Jordan 1 Low-t (mondjuk ugye nem ez volt az álmom, de ez is jó), meg a barátnőjétől egy Air Jordan baseball sapkát, ami megy a cipőhöz.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
marinea2
addikt
Booker
-
borges7
aktív tag
válasz diegho #12311 üzenetére
Most ébredtem fel, a Cletics-Knicks 2. hosszabítására, Brunson nem volt, Quickley kezdett helyette, de elég jól pótolta 38,8,7,4,2-t hozott mindössze egyetlen labdaeladással!, úgy, hogy 55 percet játszott.
A végén a Kelták egyszerűen nem tudták távoltartani a lepattanóktól Robinsont a saját palánkjuk alatt. -
diegho
nagyúr
[link] Ezt a boltot ismeri valaki? Gyanúsan olcsók a kosarascipők itt.
-
.LnB
titán
Az, hogy azok inaktívvá váltak, semmit sem jelent. Gondolom nem akarja látni a sok csalódott kommentet meg ilyenek.
Kíváncsi leszek, hogy a Nike és a Gatorade mit lép. Nagyon ciki lenne, ha már most dobná őt a Nike. Pont most kapotz saját cipőt. Bár talán ez az egy hülyeség még belefért. És szóltak neki, hogy ez volt az utolsó.Látszik rajta, hogy nagyon elszállt vele a ló.
-
diegho
nagyúr
Morant inkább Arenas típusú. Kyrie szimplán buta.
-
saen
veterán
Azért kijátszani magát nem tudja ilyen gyorsan, de simán ő lehet a köv Kyrie ha ragaszkodik ehhez a stílushoz.
Mondjuk azóta inaktiválta a twitter/insta accountját, talán komolyan veszi.
Illetve nem tudom mi jár illegális fegyverviselésért usában. Ilyenért még simán elitélhetik.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
És még csak a Grizzlies tiltotta el. Az NBA most kezd el csak vizsgálódni.
Engem kicsit sokkolt a hír, mert a pályán nagyon bírom. Viszont nézve a YT csatornájának videóit, a társasága elég kétes. Ha ezzel kijátssza magát az NBA-ből, akkor meg is érdemli.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
Egyébként ennek jogi következményei is lehetnek, mert amit csinált az konkrétan törvénybe ütközik. Persze fogalmam sincs mi a büntetés...
Emellett Brooks-ot is eltiltották, mert meglett a 16. technikaia + Brendan Clarke-ot meg megműtötték, szezonjának vége. Grizzlies szurkolóknak nem lesz jó hete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat