Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Egyiknek sincs. Lakers közben majdnem elköltötte a teljes keretét Kaldwell-Pope-ra meg Danny Greenre, Torontonak meg nem is volt érdemi pénze, csak azért hozhatta volna vissza Kahwi-t, mert náluk játszott.
Én max olyan deal-t tudnék elképzelni, mint pl Minnesota-ból a Wiggins. Két szar játékos új helyen új lehetőséget kapna.
Szerk: azóta McGee is visszatért a Lakershez.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nekem nem volt annyira fura. Én azt is megnézném, hogy milyrn lenne ha nem tennék alá mesterségesen a közönségzajt, olyan mint valami búgás.
Le a kalappal az NBA előtt. Már leírva is tök érdekesen, jól hangzott ez a bubble. De hogy még működik is!? Tényleg, le a kalappal előttük!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
addikt
Jóval kiegyenlítettebb az NBA. Két játékos miatt nem lehet mondani, hogy egyértelmű esélyese egy párharcnak a csapatuk. Az is kérdés, hogy a 3., 4., 5. és 6. mit tud. Én a formán kívül játszó George miatt nem fogadnék a Clippersre.
Morris ikrekre és Lou-ra a kutya se lenne kíváncsi, ha nincs LeBron, Jokic és a társai.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
Nem is annyira zsugori, hanem sokkal inkább szeret beleszólni olyanba is amihez nem ért. Bankár a fickó és a csapatot is úgy akarta futtatni, mint egy bankot... James Jones viszont dolgozik rajta keményen, hogy minél inkább háttérben maradjon és ne üvöltözzön senkivel a telefonban.
Suns-nál most teljesen új edző központ van, illetve a stadiont is felújítják a várossal közösen, szóval a tulaj is a zsebébe nyúlt elég keményen. Benne van a győzni akarás, csakhát a módszerei nem az igaziak sokszor. -
ImACeltic
őstag
Szerintem Rivers nagy javulást fog hozni és összességében a keret is erősödött, ha jól figyeltem a játékos mozgásokat. Simmons-nak meg nem muszáj megtanulnia kiválóan dobni, elég ha beszór pár középtávolit, hogy egy kicsit azért álljanak közelebb hozzá amikor nála van a labda. Rondo sem tudott dobni anno...
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ImACeltic
őstag
Hááát azért Rondo-ra is mondták egy jó ideig, hogy statpadder. Nagyon akarta azokat a tripla duplákat egy időben. Simmons tényleg kicsit olyan "el van srác"-nak tűnik, de például Rivers kiemelte 1-2 napja, hogy nagyon keményen dolgozik most edzéseken. Embiid meg szerintem belefáradt abba, hogy nem jut a csapat egyről a kettőre, viszont Rivers-el most itt a lehetőség akár többet is előre lépni.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
.LnB
titán
Most azt mondanám, hogy akár most, szezon közben is lehet edzőt váltani. De ez a roster azért simán bejut a playoff-ba. A gondok ott kezdődnek, szóval jövőre egy új edzővel akár...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
addikt
LeBron 2-t nyert 4-ből Miamiban, két 1/1-es játékos kellett, hogy hazamehessen.
komoly eredmény ez az ő szintjén?Itt találtam meg Vassellt (SAS), nincs a másik két linkelt csatornán. Pritchard (BOS) is jól játszott. a veteránok közül Curryt érdemes megnézni; a meccs vége izgalmas volt.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Az Ever. Szerintem ezt engedd el, amíg csak össze-vissza CP0-zol róla mindenféle normális érv nélkül.
Szerintem csak kétoldalúan van túlkapva. Lakersbe bárki, bármikor beleáll (nem szeretem én sem őket, félreértés ne essék és nagyon sokszor jogosan kapják), de voltak itt még finomságok más csapatoknál is, amik felett szemet hunynak emberek, csak mert "jófiú" karakterek.
Többek között a Spurs is ilyen volt, igen. De most egyszerű büntetőkről van szó és nem kimondottan jellemző már a meccsek elcsalása, sokkal nehezebb, mint 15-20 éve, pláne még azelőtti időkben.[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
-
jkrisztian
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #10104 üzenetére
Azért tették bele, mert a 75-ös utcás reklámból kimaradt.
Amúgy igen, sokaknak böki a csőrét ez. Nem mondom, hogy jogtalanul. De én Dame drukker vagyok na..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #10161 üzenetére
De mekkora madár?! Amikor már csak 2 méterre volt a Lakers játékostól, hopp megállt. Színjáték az egész...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saen
veterán
válasz sp8787 #10282 üzenetére
Ben az egyetlen hibás. Semmire nem volt hajlandó amire a csapat kérte, csak jött az ígérgetés és utána a nagy semmi. Körbevette magát idiótákkal és rájuk hallgat, ahelyett hogy a csapattal együttdolgozott volna. Miami már rég elcserélte volna, nagyon hamar rájöttek volna, hogy nem ő az akit kerestek.
-
saen
veterán
válasz sp8787 #10296 üzenetére
"Portland's plan is to fully reshape roster around Damian Lillard now. Portland created a $21M trade exception today, potentially $60M in salary cap space this summer, multiple draft picks and assets via Pels and Clippers trades. Plan is to pursue high-end talent now, not retreat."
Woj írta ezt, szóval lehet lesz 60m.
-
saen
veterán
válasz sp8787 #10313 üzenetére
[link]
EJ a Suns mostani egyik kommentátora, meg régi játékos. Nem reagált volna így rá ha nem 100%-ig igaz.Szerk: ügye ingyen elmehet nyáron Harden ahová akar, simán lehet így, hogy elcserélik. Sok függ attól, hogy mennyire bíznak a bajnoki címben idénre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest