Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
-
borges7
aktív tag
Vicc vót
De az tényleg bíztató nekem, a Lakers büntetőinek száma majdnem megfeleződött, a mienk meg majdnem megtriplázódott. Ez fontos lesz a továbbiakban is, mivel a triplát szinte biztos, hogy a Warriors fogja jobban dobni, minden meccsen. Ma pl. 50 és 30%, 21 vs. 10 tripla, ez önmagában 33 pont plusz, ezen a fronton.
-
szebe
addikt
válasz borges7 #13095 üzenetére
Kérdés hogy tud-e változtatni a Lakers.
Meg ottvan AD, aki a PO-ban elég kétarcú, egy ilyen statot találtam:
AD in odd games this playoffs: 28.5 ppg, 17.75 rpg shooting 55%. Even games: 13 ppg, 10.25 rpg shooting 40%
Ha ezt a varianciát kisimítja a páratlan meccses statra, akkor nem dőlt még el semmi."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
borges7
aktív tag
Egy meccs kellett a Dubsnak, hogy kiismerje a Lakerst, innentől nekik annyi.
Egyet elhozunk LA- ből, és minden oké. -
szebe
addikt
válasz nmate91 #13092 üzenetére
A két belgrádi meccset nem ajánlom ideggyenge embereknek, amiket a végjátékokban művelt a Real...
A madridi meccs se lesz egyszerű. Lesz már Punter a Partizánnál, a Real-ban meg Deck térde nem nézett ki jól. Hangától is ritka az ilyen meccs.
Fogadás szempontból lehet value a Partizánon, bár még nem látom az oddsokat"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nmate91
tag
Más: Hanga jót ment tegnap, Real visszahozta a Partizan ellen 2-2-re.
-
nmate91
tag
Curry-t vagy Nash-t láttam én ma GSW mezben? Eszméletlen, hogyan alkalmazkodik ahhoz, hogy mit kell játszani a Lakers ellen.
-
saen
veterán
Budenholzert kirúgták
-
perempe
veterán
Game Theory Podcast w/ Sam Vecenie
Az utolsó Denverről szóló videót láttam, egész jó.* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Kijött végre, hogy jobb csapat a Celtics, de azért ami elromolhatott, az most el is romlott a Sixersnek. Talán max egyet elhoznak otthon még, de sima 4-2.
-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
Tatum-mal mi volt? Lesérült, vagy csak betli? Mondjuk játszott ~20percet
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
attiati
veterán
válasz borges7 #13064 üzenetére
Nem fekszik a Lakers játékstílusa a GSW-nek. Kings jobban passzolt hozzájuk.
4 perccel a vége előtt furcsa volt látni, hogy a Lakers szinte feladta a meccset, amikor 6-al vezettek.A statoknál hogyan számolják, amikor Jokic/Davis visszapöcizi a gyűrűre a labdát sokszor egymás után? Az mind egy-egy lepattanó és külön dobási kísérlet?
Green.... az a grimasz Direkt megvárta, hogy a bíró már ne lássa.
Minden meccsen ráférne egy technikai.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Embiid úgy néz ki játszani fog a 2. meccsen, a legújabb hírek szerint. [link]
-
diegho
nagyúr
Azért bármi is lesz a vége ennek a sorozatnak, szerintem Ham bizonyította, hogy érti a játékot és jó edző.
Az, hogy a LAkers mit fog elérni, már legkevésbé rajta múlik. Ha AD így játszik és nincs sérülés, akkor bármi is lehet.
Alapvetően ez az állomány, ha az év elejétől együtt tolja, szerintem most arról beszélne mindenki, hogy ők a bajnokesélyesek. Kár, hogy nincs realitása annak, hogy mindenki marad a nyáron. -
szebe
addikt
Addig nem jutottak el a statlapon
Mezőnykísérletek fele 3 pontos (53 kísérlet, amiből 40 a Curry-Thompson-Poole trióé) volt, amit speciel jó százalékkal dobtak. Majdnem jobban, mint a 2 pontost, ebből is látszik, hogy azok se palánk alól felrakott labdák voltak.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ben11
őstag
Vicces, hogy a GSW fanok mindenhol fröcsögnek a büntető arány miatt, mintha nem is látták volna a meccset. Mégis mire kellett volna többet fújni? Nem mondom, hogy nem maradt benne 1-2 fault, de azért a dobásaik zöme kintről, embertől távol voltak, míg a lakers bent élt palánk alatt, ütközve, brusztolva. Nyilván baromi sokat odavertek nekik.
-
borges7
aktív tag
Itt az elemzés Harden nagy meccséről, hogy milyen védekezéseket csinált a Celtics [link]
A magasemberek nem léptek fel rá zárásnál, gondolom ez volt a taktika.
Pedig Horford és Williams mozgékonyabb, mint pl. Jokic, ő mégis fellép a triplára, és a többiek rotálnak. Rámutat arra is, hogy az első körben Trae akkor kezdett sokkal jobban dobni, mikor ellene is ezt csinálták.Ami nekem nagyon meglepő, hogy mennyi középtávolit eldobott, mindet emberről.
Houstonban sose dobta rá ezeket, tripla, vagy ziccer, de nem dobta el az üres helyzeteket sem ilyenből. -
.LnB
titán
-
borges7
aktív tag
Felmerül a kérdés, mi értelme van még egyáltalán az alapszakasznak?
Már persze a pénzen kívülNégy csapat, akinek megvolt a hazai pálya előnye, már az első körben kipottyant,
ebből három simán, csak a Kings-nek volt reális esélye továbbjutni. -
saen
veterán
Embiid az MVP.
-
-
diegho
nagyúr
AD
-
attiati
veterán
néztem a meccset, igazából szörnyű formában játszott mindkét alakulat.
Ami fura volt, hogy Suns mennyi támadólepattanót szerzett.Illetve az újonc Brown gyerek védekezik sokszor Duranten és szerintem egész jól.
A végén Jokic hozta a formáját és Murray is végre betalált az utolsó percekben.Bármelyik csapat nyerhette volna ezt, de a Suns elfogyott a végére.
Jah és volt egy jelenet, ahol Ayton szemtől szemben áll Jokic-csal a gyűrő közelében.
Helyzetben volt, de aztán megtorpant és inkább kipasszolt.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Közben Brooks-nak már szólt a Memphis vezetés, hogy nem kap új szerződést, mehet máshová...
-
perempe
veterán
válasz diegho #13054 üzenetére
LAkers elég kevés időt játszott így együtt, nem tartom top csapatnak jelenleg, de a playoff alatt kezd alakulni.
Nem tudni, vannak-e tartalékai a Lakers-nek, egy sérülésekkel küzdő Grizzlies-t vertek 6 meccsen, sokat nem lehet leszűrni az első körből. Tud LeBron szükség esetén jobban játszani?
GSW még egyelőre egészséges, ők jelentik talán a legnagyobb veszélyt a Denverre.
Vagy fordítva, nem tudom.* Brahms: 4. szimfónia *
-
-
perempe
veterán
válasz borges7 #13036 üzenetére
Egy zsenitek van, annyi. 3:20 után nézzétek
meg, hogy mit csinál! Félelmetes.* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Az oddszok megint változtak:
WEST
Nuggets 2.6
Warriors 3.25
Lakers 4.75
Suns 5.5* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Ezt abból szűrted le, hogy kiverték a 8.-at és vezetnek a középszar (top csapatnak nem nevezném őket addig, amíg legalább 30-40 meccset nem játszanak le együtt) Suns ellen 2-0-ra, ahol CP3 megint sérült?
Jelenleg nincs egészséges top csapat a ligában, egyedül a Denver. -
borges7
aktív tag
Mivel csak két ember maradt, aki stabil pontszerző, ez nem is csoda.
Ők pedig már az első kör óta 44-45 perceket játszanak meccsenként,
ami brutál, és közben még védekezzenek is jól, ugye.
Vagy megbíznak másokban is(főleg most, hogy CP3 lesérült), és megpróbálják
jobban elosztani a terheket, vagy kipurcantják a két sztárt, szerintem nincs választásuk. -
perempe
veterán
válasz borges7 #13039 üzenetére
Én Tatumot hibáztatom: a 2:50 utáni ISO se jött össze, 1:50 után nem tudott ziccerezni, az utolsót szépen leírtad. A rájátszás felerősíti a hibákat, a Smart labdaeladást is oda sorolnám.
Legalább a Horhord-Smart összjáték szép volt az elején, de az egész valami nézhetetlen borzalom. Ebben a Swish ending videóban Al szerintem jól játszik, nem hibáztatom, ha róla bemegy egy ilyen hármas.
-
saen
veterán
A meccset még nem láttam, viszont az alapján amit olvastam elfáradt a Suns. CP3 ügye lesérült, nem tudni mennyit hagy ki.
Hogy a Sunsnak esélye legyen innen, a cserepadnak fel kéne támadnia. De tekintve, hogy a teljes rájátszásban nem csináltak semmit, ez azért valljuk be valószínütlen és Monty sem bízik bennük.
Köv meccsen eldőlhet a széria, kiváncsian várom.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz borges7 #13039 üzenetére
Itt van BBALLBREAKDOWN videója az utolsó Celtics támadásról [link]
"The spacing was suboptimal and the choice to force it to Tatum was a poor one for Smart. Could’ve tossed it safely to Horford but the bigger problem was putting it in his hands to begin with."
Nem is vagyok olyan hülye a kosárlabdához
-
borges7
aktív tag
válasz borges7 #13038 üzenetére
Na, megnéztem az ucsó 5 percet, a Celtics sokáig kézben tartotta a meccset, főleg
a sok támadópattanónak köszönhetően, mindig új esélyt teremtettek maguknak,
de két nagy hiba megpecsételte a sorsukat.Egy mikor Brogdon csúnyán eladta a labdát, (Tatum, ugye franchise playerként nem passzolom le a labdát, mikor 3 mp van a támadóidőből), ebből Maxey indult, és ziccert dobott.
Aztán jött Harden óriási triplája, viszont még mindig lett volna esélyük egyenlíteni,
de nem értem, mit akartak ezzel az utolsó figurával, amit Smart-ra játszottak, aki a védők gyűrűjében próbálta odacsúsztatni Tatumnak a labdát, nagyon gyenge próbálkozás volt. -
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
Na tessék, végre ország-világ láthatja, milyen jó kis csapatunk van Denverben!
Nyertünk az elsőn simán, mikor mindenkinek jól ment, most meg, mikor csak Jokic volt extra elöl, nyertünk a védekezéssel!!!
Malone kurva jó pick and roll védekezést rakott össze, azt el kell ismerni.
Remélem nézitek, akik azt mondták, hogy a Nuggets csak egy alapszakasz menő,
és Jokic se az igazi a playoffban ;-)[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Oh wow, Harden!
-
perempe
veterán
válasz borges7 #13031 üzenetére
Az oddszok változtak az 50 pont után:
FINALS MVP
Tatum 3.2
Curry 7.5
Jokic 8.0
Brown 8.0
Durant 12.0
Embiid 13.0
Booker 15.0
James 15.0
Davis 19.0
Butler 29.0
Murray 31.0
Brunson 41.0
Randle 51.0
Thompson 67.0
Harden 67.0
Green 126.0
...
WEST
Nuggets 3.0
Warriors 3.5
Suns 3.9
Lakers 4.5* Brahms: 4. szimfónia *
-
ben11
őstag
Szóval a Heat ott folytatta ahol abbahagyta. Mi lesz itt?
-
-
perempe
veterán
A TNT kétszer is foglalkozott azzal, hogy mit mondott Antetokounmpo a riporter kérdésére. Nagyon fura, hogy mondhat ilyet a liga egyik legjobb játékosa, hogy hasonlíthatja össze az ő munkáját a riporterével.
-
perempe
veterán
-
saen
veterán
válasz borges7 #13018 üzenetére
Én nem néztem a Nuggetset év közben, viszont ha így tudnak játszani akkor nem értem, hogy miért csak 53 meccset nyertek... Lényeg a lényeg, Jokicnak meg sem kellett eröltetnie magát, jó eséllyel ez egy rövid sorozat lesz.
Ami feltűnt a meccs elején, kb első Ayton megmozdulásnál már plafonon volt KD. Két éve fantasztikus volt Ayton, most meg egy rakás szerencsétlenség, akit kb nem érdekel a meccs. Rossz volt ezt nézni... -
borges7
aktív tag
Ez szép munka volt a Nuggets-től, sima első meccs, Wolves ellen is így kezdtünk, csak mondom
-
-
perempe
veterán
Bele szoktam nézni -főleg Worthy miatt- a Lakers Postgame Show-ba, Mike Bresnahan az öltöny mellé kosárlabdacipőt visel. Azt értem, hogy reklámozniuk kell, de ez nem biztos, hogy a legjobb módja.
Ma se volt jó, de 1-2 meccsel ezelőtt olyat viselt, ami tiszta vicc volt az öltönnyel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Itt ért véget a Warriors szezonja, lefutottak, átdobtak, azt csináltak ellenünk, amit akartak.
Poole-nak különösen el kell gondolkoznia, mert a hatból volt talán két jó meccse.Kíváncsi vagyok, a Lakers le tudja-e majd lassítani őket, nekik legalább lesz egy Davis a festékben, aki óriási mismatch a Kings-nek.
-
pusi1981
aktív tag
Egy kis hazai 😁
Van egy podcast ami főleg a diósgyőri női kosárlabdázással foglalkozik.
De kitérnek az élvonalbeli csapatokra is.
Megjelent a friss negyedik adásuk, amit [itt] meg is tudtok hallgatni,ha szeretnétek!
Üdv! -
nmate91
tag
Na, AD-től valami ilyesmi vár az ember.
-
nmate91
tag
Bostonnak a legnehezebb feladat lesz felpörögni po szintre, mert Hawks ellen kb alapszakasz tempóban nyomták.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #13001 üzenetére
Én nem tippelek, már csak babonából sem, de ma hajnalban kéne lezárni,
hazai pályán, amíg nálunk a lélektani előny. Plusz ott van Fox sérülése,
előző meccsen asszem nem is szerzett pontot az utolsó negyedben, ő,
aki a legnagyobb király volt ebben egész eddig, tuti, hogy zavarja.Nem tudom, az ő pontjait kivel tudják pótolni, ha neki nem megy annyira.
-
attiati
veterán
GSW-Kings tippek?
Várható volt, hogy legkésőbb az 5. meccsre kijön a GSW PO tapasztalata.
Megtört az idegenbeli rossz sorozat, úgyhogy a 7. meccsen sem fog gondot okozni, ha a 6. meccsen valami csoda folytán nem indul be hazai pályán a GSW henger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Assetto Corsa Competizione
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851