Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Itt a PH-n tényleg van mindenre topik...
Elég régi motoros vagyok a lapcsaládon de nem tudtam, hogy van NBA-vel foglalkozó közösség.Véletlenül találtam rá böngészés közben és örülök neki, mert kb: középiskolás korom óta nagy rajongója vagyok.
-
sp8787
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Hajszalon mulott ,hogy 0-3 legyen ez a kis Kaliforniai tura amibol ketszer ugy elvertek oket mint a ketfeneku dobot. Tatum 2szer ugy eltunt mintha nem is jatszott volna, egyebkent ha nem mennek be a dobasai akkor vege semmit nem tud hozzatenni. Vszinu zaert mert meg fiatal.
-
borges7
aktív tag
De basszus, a vén CP3-n kívül már egyetlen játékos sem maradt a kezdőcsapatból a mai meccs végére
úgy azért nehéz...
Amíg nagyjából együtt voltak, addig ment nekik a játék.De azzal egyetértek, hogy a nyugat teljesen nyílt, rengeteg változás lesz itt még, kurva sok az a 82 meccs.
-
perempe
veterán
-
saen
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Lakersről nekem ugyanaz a véleményem, mint Barkley-nak: [link]
Lassan viszont a Suns is ugyanerre a sorsra jut, nagyon nem állt össze a csapat. Megvolt a lehetőség idén arra, hogy valaki fellépjen Booker mellé és megmutassa, hogy jó játékos. Ez kellett is volna ahhoz, hogy bajnokesélyes legyen a csapat, de így 28 meccs után az látszik, hogy ez nem fog megtörténni. Sem Ayton, sem Bridges nem lesz ezen a szinten, de más se. CP3 meg nagyon keményen visszaesett. Neki úgy tűnik, hogy ennyi volt a karrierje, már nem komoly tényező.
Persze biztosan nem ez lesz a végleges csapat mire jön a rájátszás, de Booker mellé kell még egy sztár, hogy legyen bármire esély. De ha hoznak mégegy kiegészítő embert az nem lesz elég semmire, mert azok most is vannak jók.
Jelenleg keleten a Bucks-Celtics a két top csapat szerintem, nyugat viszont totál nyitott, nincs kiemelkedő csapat, mindenhol vannak problémák. Ilyen környezeteben lehetne eljutni ismét a döntőig relatív könnyen, de ehhez most kevés amit mutatnak. -
perempe
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Én a szokásos rádiós koncertem miatt nem láttam az első elődöntőt.
-
borges7
aktív tag
Pont most keltem fel, épp a hosszabítás kezdődött a Lakers-Celtics meccsen, hát ez egy vicc volt, amit a Lakers művelt. Első két támadásuknál Westbrook egy-egyezett, először dobott egy ziccert Brown-ról, majd egy közeli palánkost Kornet-ről, szép kezdés. Na de ettől annyira belelkesedett, hogy rögtön ezután eldobott egy tempót a büntetőről, majd egy triplát, persze mindegyik mellé, kicsivel később megint rá jött ki az üres tripla, azt is kihagyta, közben a Boston meg szépen elhúzott. Időkérés semmi, Davisnek kb. a kezébe se került a labda, de James is alig vállalt pff.
-
sp8787
addikt
StatMuse
Most Michael Jordan trophies: Kareem
Most Hakeem Olajuwon trophies: Mutombo, Ben Wallace
Most John Havlicek trophies: Jamal Crawford, Lou Willlol
-
-
attiati
veterán
Phili - Lakers (12.09)
utolsó 5 perctől.... no way

nem lövöm le a poént -
saen
veterán
Mindjárt kezdődik a Pelicans-Suns meccs, Booker nem játszik ma este. Lehet megint sima Pelicans győzelem lesz, most kiderül mit tud a csapat.
-
perempe
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Megnéztem. A teljes videót is megérné megnézni? Ha
már nézek valamit, akkor az legyen kosárlabda inkább.A Nets nem az odds-okkal foglalkozott, győztek a Pacers ellen idegenben a "3 sztár" nélkül.
Én gondolkodtam, hogy fogadok is a meccs előtt. A Mavs összeomlása várható volt. -
attiati
veterán
Bazska összerakott egy élménybeszámolós, utazós videót, szokásos jó minőség.
Egy fél percben nagyon emberi arcát mutatja.... aztán megint mi jön a gondolatmenet végén? Reklám
elérzékenyülés, boldogság --> beugrik a reklám -
attiati
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Az eb-n valóban vékonyabbnak tűnt. Lehet, hogy csak a barnulás miatt + nyáron könnyebb izzadni, zsírt égetni. Bár Dallas sem az északi sarkvidéken van

Ennyi edzés mellett nem tudom hogy lehet valakin túlsúly, ráadásul ilyen fiatalon?Hol van a dietetikus?
Turmixokkal megnövelik a fehérjebevitel arányát.
Heti 1-2 súlyzós edzéssel automatikusan jön az izom, az meg éjjel is égeti a kalóriát alvás közben. Ha van izom, akkor benyomhat naponta 1-2 tábla csokit simán. -
attiati
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Úgy értem, hogy ő 23 évesen már annyi terhelést kapott testileg, mint egy 25-26 éves.
(tapasztalata is jóval több persze). Így minimum 2-3 évvel előbbre tart, mint az életkora.
Viszont ugyanúgy újonc szerződéssel kezd, ugyanúgy hosszabbít, de a csapat anyagi lehetőségei később jönnek, hisz ahogy írtad is, top játékost egy szétvert csapat tud draftolni, onnantól számítva pedig kell pár év.
Szerintem rövidebbek lesznek itt a kifutási idők, de egy nba csapatnak is alkalmazkodni kellene ehhez csapatépítésben.
Viszont a fene tudja hol lesz pár év múlva Doncic, szóval nem biztos, hogy a teljes életpályájához igazítják a csapat 10 éves modelljét.Ráadásul ő nem egy Lebron, már most leszarja az étkezést, az izomépítést. Nincs meg a kialakult szokása, egészségtudatossága. Mondják, hogy bőven fogy a chips, meg minden.
-
diegho
nagyúr
-
borges7
aktív tag
Egy kis zsákolás parádé ma éjjelről: [link]
-
borges7
aktív tag
ÚÚÚ, mi volt ez a Dallas-Bucks meccs, így elbaszni, már bocsánat
Aszongya Mavs 10/24 büntető, ami kemény 41.7%, volt olyan, hogy Hardaway-t tripla közben faultolták(épp akkor pontozódott ki Giannis), és mind a hármat kihagyta...egy amúgy 82%-os büntetőző, elképesztő. A végén egy pontos hátrányban, 7-8 mp volt hátra mikor megszerzik a lepattanót, nem kérnek egyből időt, hanem Lukának fel kell hozni a labdát, és marad 2.4 mp, mire időt kérnek, botrány. Doncic magán kívül volt, be is rohant egyből az öltözőbe. -
perempe
veterán
Megpróbálok egy jó cikket keríteni Joe Mazzulla-ról, amit később elolvashatok.
-
perempe
veterán
Keleten a Boston, nyugaton a New Orleans vezet, előbbi .800 felett nyeri a meccseket.
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
"Jokic-on majdnem elment a meccs" mert egyet hibázott?
azon kívül meg bőven a csapat legjobbja volt, és a végén is fontos kosarakat szerzett, plusz neki is volt egy blokkja a vége felé, ha jól emlékszem! Persze a végén Murray zárta le, most őt próbálják újra felépíteni. -
borges7
aktív tag
League Pass-en van "all possessions" összefoglaló, ez kb. 35-40 perc, van hazai, és vendég highlights, ez 5 perc, és van 10 perces összefoglaló, ami mindkét csapat legszebb akcióit mutatja.
Plusz a prémiumban van olyan, hogy a teljes meccset megnézheted, de csak a tiszta játék, minden más(időkérés, visszanézés stb.) ki van vágva belőle.
Illetve ha a teljes meccset nézed vissza, mondjuk már délután/estefele, akkor is sokkal rövidebb, mint közvetlenül a meccs után, mert addigra sok sallangot kiszednek belőle. -
szebe
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Ha lenne több condensed game highlights, több nba-t néznék. Abból jobban látszanak a "részletek" is. Egy 8-10 perces összefoglalóból nem sok minden derül ki.
Én európai (hazai) kosárlabdán nőttem fel, számomra a nézhetetlen kategóriát súrolja a 2,5-3 órás meccs. Amikor egy "sima" időkérés alatt nagyobb show-t rittyentenek, mint euroligás halftime show
-
perempe
veterán
válasz
borges7
üzenetére
érdemes "NBA ending"-re keresni. tegnap a Warriors hogyan veszíthetett?
-
borges7
aktív tag
Blazers-Nuggets a mai kötelező, óriási végjáték, Lillard nem tud hibázni triplából, Jokic is nagyot játszik, de ki viszi be az utolsó ütést? Itt az ucsó 3:20 [link]
-
borges7
aktív tag
Én szeretem az összefoglalókat, de jobban szeretem a folyamatos meccsnézést én is.
Ha valaki csak összefoglalót néz, az olyan, mintha a torta tetejéről mindig csak a habot ennéd le, vagy a díszítést: hamar megcsömörlik tőle a gyomrod
Viszont mivel én rengeteg meccset nézek, napi szinten, csak azokat nézem "végig", ami legjobban érdekel, a többiből meg egy-két összefoglalót, vagy az utolsó pár percet, ha szoros meccs volt.
-
saen
veterán
Suns-Celtics meccset nem bírtam végignézni, felénél lekapcsoltam. Ekkora égést
-
attiati
veterán
válasz
perempe
üzenetére
jaja, közben úgy néz ki, hogy fake
pedig itt van egy másik, fix kameraállásbólsaen: itt azt mondja Curry, hogy az 5-ből 2-t dobott be
-
perempe
veterán
Atlanta Hawks Announcer Suffers On-Air Medical Emergency
Dominique Wilkins
-
attiati
veterán
[link] fb videó.
Curry bevág 5 egészpályás kosarat egymás után.
-
attiati
veterán
nézitek a shaq netflix sorozatot?
egyrészt tök meglepő, hogy fiatalkorában mennyire érthetően beszélt a mostanihoz képest

másrészt hihetetlen atletikus volt fiatalkorában és mélyről jött
-
borges7
aktív tag
Aki a brusztolósabb, de mégis élvezetes kosárlabdát, az nézze meg a ma hajnali Raptors-Celtics-et, tök jó meccs volt! Nagyon megnézném ezt a Torontót egy elit pontszerzővel, mert a védekezésüket öröm nézni, nagyon meg tudják keseríteni az ellenfelek életét.
-
saen
veterán
Közben Kyrie-t végleg kivágta a Nike. Valszeg Morant lesz a következő aki kap komoly cipő szerződést. Kiváncsi leszek lesz-e gyártó aki lecsap Kyrie-ra vagy mindenki távolmarad. Nike-nél jól fogytak a cipői.
-
diegho
nagyúr
-
perempe
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Mi számítana nálatok jó eredménynek? Szerintem már a második kör is.
Nyilván nem Davis jelenlegi formáján múlik a dolog. (Rohanok is megnézni az összefoglalót, csak már megint koncerten voltam.) Pozitív példának ott a Kings, nekik nincs Davis szintű játékosuk, viszont nagyon erős a keretük, és jó a csapatuk is a lehetőségekhez képest.
-
diegho
nagyúr
55! Csak így szimplán, könnyedén, lazán.
-
nmate91
tag
Finom volt a Bucks Lakers
-
saen
veterán
Booker és Tatum a két konferenciában a hónap játékosa, Oct/Nov együtt

Szerk: az edzőik meg a hónap edzője díjat kapták
-
perempe
veterán
Idáig Williamson-t láttam csak, de nem bántam meg. Legjobban a passza tetszett JV-nek, blokkjai, ill. egy zsákolás a 4. negyedben.
Felkészül Antetokounmpo, Durant, Clarkson és a két említett.
-
perempe
veterán
Booker két ponttal dobott többet, mint Tatum
-
perempe
veterán
nézem Jokic-ot: nagyon jó az ally-oop passza előtti elzárás, amivel megakadályozzák, hogy Gordon ellen védekezhessenek; ez az egyik kedvenc figurám.
-
perempe
veterán
INSANE ENDING! Pacer vs Lakers - UNCUT
Nekem az tetszett, amikor Hield ziccere előtt dolgozta a center Davis-t, hogy ne védekezhessen. Haliburton hogy dobhatott ziccert? LeBron ISO tetszett, nem
tempót dobott végre. -
saen
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Nem is Booker volt a lényeg, hanem az oda-vissza a meccsen. Győzelemhez Lee is nagyon kellett, nélküle bukta...
Jó csapat ez a Kings és az baromira tetszett, hogy edzőjük aktívan tanította őket meccs közben, volt hogy időt kért és felment a pályára és elmutogatta, hogy mit kellett volna csinálni. Össze fognak ennél is jobban állni idővel és kemény ellenfél lesz a csapat bárkinek. -
perempe
veterán
a 40 pontos dobók között nem Booker és a Durant a meglepetés, hanem Porzingis, meg is nézem hamarosan őket.
Állatira bosszant a Lakers, fogadni kellett volna a vereségükre; pár gyenge csapat elleni győzelem után olyan odds jelent meg, mint akik a nyugat legjobbja címért küzdenének, közben inkább esélyesek Wembanyama-ra.
-
-
perempe
veterán
Kurva életbe! Tudtam, hogy ha a Lakers nyer a Pistons és a Spurs ellen, abból nem következik, hogy olyan átlagos csapat ellen nyerjen, mint a Pacers!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" elárulom, hogy nem elsősorban Gobert miatt gyengék, Towns, Russell puhányok, a jól védekező játékosokat meg elengedték(már ha a Minnesotára gondoltál)
9:30-kor kezdődik újra ugyanez. Booker egyébként úgy néz ki sérült, de persze a csapat sose vallja be. Meglátjuk játszik-e vasárnap.

(Keleten Giannis nyert)