Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    válasz Tony21 #29194 üzenetére

    Két alapigazság van!
    - az egyszeri környezetvédő: Szénerőmű - nem jó ,üvegházhatás. Gázerőmű - ugyan az. Olajerőmű: hat az meg oszt végképp. Fa tüzelés - Kormol Biomassza- előállítása olajat éget Atom: sugároz. Szélturbina - zavarja a madarakat. Vízierőmű: az meg a halakat, Geotermikus - tönkretesszük a föld magját, Napelem - az előállítása környezetszennyező. Szobakerékpár: etetni kell az asszonyt!
    És akkor mivel? Költöztessünk mindenkit egy lakatlan szigetre?

    Örök igazság, ami a földbe van és elégethető, azt ki fogjuk bányászni! Mindegy, bárki bármit is mond. Megelőzni nem tudjuk, a hatását kell csökkenteni. Össze kell dobni egy csomó lóvét. A Szahara az élet számára meddő terület, telepakolni napelemmel, mellé egy gyárat ami kiszed minden szennyezőanyagot a légkörből és ujrahasznosítja a szenet!

    Mert én nem azért aggódnék, hogy télen nem lesz mivel fűteni. Az egész civilizációnk, úgy anblokk az emberi, jelenleg az iparra épül. Az ipar meg a foszilis energiahordozókra. Földgáz nélkül egy nyomorult margarint nem tudnánk legyártani. És akkor a mezőgazdaságról és az összes többiről még nem is beszéltünk.
    Igen, versenytfutunk az idővel. Mi lesz hamarabb tönkretesszük a bolygót, vagy feléljük a tartalékokat, és ezzel az emberiséget kukázzuk.

    Egyébként meg kár vitatkozni. Minden amink van a napból származik! Az energia. Igen a szén és az olaj is, mert anno a nap energiájával fotoszintetizáltak. Meg minden más fém, ásvány, egy csillag életútján jött létre. Nincs olyan, hogy földi energi. Mindenünket kaptuk valahonnan!

    És szerintem itt be is fejezhetjük ezt a meddő vitát!
    UFF

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés