- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
-
Zeki
nagyúr
Valami van az OTP/K&H banknál, mert nem tudom feltölteni a Telekomos egyenlegem, nem jön meg a kódos sms a telómra.
-
troland26
őstag
Másnak is problémás a számlabefizetés webes felületen ? Nekem 2 napja 404 hibát dob fel ...
-
Beca1990
senior tag
na úgy látom mégsem lesz kalendárium mint eddig...
-
válasz
norberto_th #78286 üzenetére
Engem mióta kitették a honlapra, azóta hívnak...
Úgyhogy legyél türelmes.
-
313313
addikt
-
norberto_th
aktív tag
Az viszont érdekes hogy a 300k-s tv-re is ezt írja, de igazából mindenre!
-
norberto_th
aktív tag
Jaaaa köszi.
Így aztán meg lehet hirdetni egy ünnepi akciót! -
Zeki
nagyúr
válasz
norberto_th #78286 üzenetére
Hogy nincs nekik. De majd szólnak azonnal, ha lesz.
-
norberto_th
aktív tag
Rendeltem egy samsung hangprojektort a Telekomtól, jobban mondva igénybejelentést. Ez az igénybejelentés mégis mit takar? Sokáig vacakolnak a kiszállítással? Először felhívnak, gondolom egyeztetés céljából és azt is gondolom hogy nem hetvégén fognak felhívni
Elég sok ünnepi terméknél ezt jelzi az oldal. Valaki tapasztalat?
Köszi! -
Bornie127
aktív tag
A Mate 9-nél a várható kiszállítási időpont a beérkezést jelenti és utána adják még fel, vagy az már előreláthatólag az átvételi pontra történő megérkezés napját takarja?
-
Vangelis
félisten
válasz
hacki87 #78283 üzenetére
Én tudom.
Nem is az a lényeg.Én van amit számlával és van amit garancia jeggyel szervizeltettem és volt amit papírok nélkül. Soha nem volt gond.
De tény, hogy a telekomos garancia levél bármikor gyártható lenne.., mert csak egy sima lap.. mondjuk a számla is. A t-pontban úgyis megnézik a rendszerben is a telefont.
-
313313
addikt
válasz
313313 #78117 üzenetére
A november 21-én vásárolt készülékem mellé még mindig nem töltötték fel a garanciajegyet.
Ma bementem hivatalos T Pontba, ahol átvettem a készüléket, ők nem is tudnak garijegyet nyomtatni(ha nincs bent a rendszerbe) meg kell várni még feltöltik...
Aztán kérdezte miért kell az neken, ha van számlám....(Mintha nem lennének kötelesek garijegyet adni törvény szerint...) Továbbá közölte (próbálkozott meghatni) hogy netes rendelésnél amúgy se jár garanciajegy a telefon mellé, arra ott a számla, ő is így vett telefont...
Elálltam a vásárlástól, mire visszakérdez, hogy csak ezért? Pofám leszakad... Aztán mikor töltötte ki a nyomtatványt, meg kellett indokolni miért állok el. Ezt mióta kell, úgy todom ezt meg se kérdezhetik... Aztán indoknak beírta: nem kaptam garanciajegyert.
Kiváncsian várom az okosok mit írnak majd rá emailba, de az tuti nem hagyom annyiban... -
MadMancs
veterán
válasz
zolokas #78259 üzenetére
Szia. Samsung Galaxy Grand Prime. Telóhiba lenne? Na de SIM alapból tiltja a belföldi roamingot. Telekom szerint is. Meg roaming szerződés sincs Telekom és Telenor között.
Sim csere amúgy megvolt, amúgy is csereltetni akartam NFC sim re mobiltárca miatt. Probléma időnként előjön ugyanúgy. De csak otthon.
-
dptrsk
Topikgazda
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Volt egy elmaradt számlám, ma délelőtt fizettem be neten keresztül gyorsfizetéssel. Minden rendben megtörtént, most viszont akarnék egy készüléket megrendelni(jelenleg nincs az előfizetéshez, tehát elvileg működnie kell), de ha kiválasztom az előfizetésemet, akkor ezt írja: Sajnáljuk, de a szűrőfeltételeidnek megfelelő terméket nem találtunk az áruházunkban!
Javasoljuk, hogy módosítsd a szűrési feltételeket.Várnom kellene még, hogy lekönyveljék? Mennyi idő szokott ez lenni gyorsfizetésnél? Bízom benne, hogy még ma le tudom adni a rendelést és hétfőn készhez a készüléket.
-
embe
nagyúr
Tegnapi gőz leengedve.
Következő kérdésem.
Pár napja írtam a webes felületen levelet az ügyfélszolgálatnak. Erre válaszoltak az email címemre. Mint kiderült valszeg hülyeséget.
Szeretnék ismét rákérdezni hogy akkor most mi van. Ezt ismét a webes felületen tegyem meg, hivatkozva az előzményekre részletesen - vagy a kapott emailre válaszoljak? -
Fifi
őstag
Én sem bízok már semmi akcióban
, így berendeltem a Galaxy S7 goldot dominóban az asszonynak karácsonyra.
Dominoval nincs hűség és ha minden igaz az akciók keretében a telefonhoz kapott SIM-mel kapok 1GB adatforgalmat, 990,-Ft lebeszélhetőséget, a bankkártyás vásárlás miatt meg 5000,-Ft-os kupont tartozékokra. Több mint a semmi, de azt reméltem, hogy ~150eFt körül hozzájutok majd hűség nélkül. -
Beca1990
senior tag
még nem szivárogtak ki mi lesz a hétvégén kalendáriumi akcióban?
-
gjo
tag
Egyedi ajánlat? Én 15 évig voltam az ügyfelük, tudod mit ajánlottak nekem..😀 A nagy azt.. Na jó, tiltásom ellenére a sokadik marketinghivásnál már meg se hallgattam, felajánlottam, hogy a következőt továbbítom az nmhh-hoz, pedig nyilván akkor akartak ingyen telefont adni😀
-
T-tomzee
csendes tag
Sziasztok!
Maraton net csomagoknál az érvényességi idő kitolódik ha feltöltöm az egyenlegemet? Mert ugye a feltöltéssel a telefonszám rendelkezésre állási ideje kitolódik, csak az a kérdésem, hogy a Maraton-os érvényességi idő is kitolódik-e vagy az marad az eredeti dátumon?
-
Ateszpapa
addikt
Vajon mikortól lehet kapni a Gear S3-mat?
Jó lenne egy részletre. -
embe
nagyúr
válasz
dellfanboy #78238 üzenetére
Konkrétan leszarom, hogy hová siet. Nekem emiatt volt egy felesleges utam. 1,5 nap volt a válasz.
Beleírtam konkrétan a telószámokat. Nem általános bla-bla választ vártam. A kérés konkrétan így szólt: "Hívószámok: xxxxxxxxxxxxxxxxx Illetve kérdésem, hogy a családi kedvezmény igénybe vehető-e ehhez a két előfizetéshez" - Szerintem ez így egyértelmű kérdés.Ezenkívül mivel már vagy 7-8 éve jöttem át ide, semmi nyűg nem volt velem, gondoltam lehet ez olyan egyedi ajánlat. Hallani itt ilyeneket a fórumon nem?
Ja és ezen a nyomorult webes felületükön egész nap nem bírom a számlámat - amit tegnap tettek fel - befizetni.
-
glaci
őstag
válasz
korcsillio #78243 üzenetére
Akkor a 9000 vs. 7500 harcban kiütéssel győzött az ATK!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
korcsillio #78239 üzenetére
szerintem a sima Next S mellé valamivel olcsóbb, mint Next S ATK mellé.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Van egy next s előfizetésem egy fun s társkártyával.A fun s-ből is next s-re váltok társkártyaként.A kérdés hogy vennék egy Honor 7-et,de melyik előfizetésre vegyem,hogy járok jobban(ha részletre veszem)? -
dellfanboy
őstag
emberek dolgoznak ott is, siman lehet hogy mar sietett haza. lezarta mit akarsz csak azt mondta amit hallani szeretnel...
mennyi idot toltott a hivoszamellenorzessel? az se olyan gyors, altalaban ha gyorsan valaszolnak a kerdesedre erdemes gyanakodni hogy egyaltalan csinalt -e valamit...de mondom publikus kedvezmenyt nem publikus dijcsomaghoz nem lehet aktivalni
-
embe
nagyúr
válasz
dellfanboy #78235 üzenetére
Bementem. Nem lehet. Amikor mutattam a kinyomtatott levelezést, akkor áz volt a válasz, hogy aki válaszolt le sem csekkolta a számokat, vagy el sem olvasta a levelem. Javasolták, ha van kedvem levelezgessek. De akkor mi a qrva a.....nak ír ilyet?
Direkt konkrétan kérdeztem, megjelölve a hivószámokat. -
yoogie
aktív tag
Nem tudja valaki esetleg, hogy most a decemberi hónapban lesz új frissített bruttó kisker árlista?
-
embe
nagyúr
Érdekesség.
Nem publikus flottás előfizetésem van.
A chates ügyfélszolgálatos azt mondta, igaz átirányított egy másik kollégájához, hogy nem vehetem igénybe a családi opciót.Írásban rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál, és ma megjött a válasz, hogy igénybe vehetem. Az emailben konkrétan leírtam a két előfizetés hívószámát, és konkrétan arra kérdeztem, hogy ezekhez igénybe vehetem-e.
Ha bemegyek személyes ügyintézésre, és elakarnak hajtani, akkor a kinyomtatott választ ha lobogtatom, elfogják vajon fogadni?Másik kérdés: Bluemobiltól áthozott előfizetéshez tartozó egyenleg elvész? Vagy megmarad?
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Megkérdeztem ezt a technikai net dolgot és a gyerekeim dominós kártyáira aktiváltattam is, aminek elvileg automatikusnak kellett volna lennie a feltöltést követően a telefonos hölgy elmondása alapján.
A lényeg a fenti kérdéseimre választ kaptam:
1.) Igen, ha ez aktív, akkor ezzel a feltöltési bónusz használható, nem kell hozzá más internet előfizetés
2.) Igen, ha elfogy a bónusz, akkor nem aktiválnak maguktól napinet/netplusz stb. szolgáltatásokat
3.) Nem kell minden feltöltés előtt aktiválni, egyszeri aktiválás után mindaddig él, amíg meg nem rendelünk egy netplusz/napinet szolgáltatástEz már érdekesebb:
4.) Ezzel a technikai nettel a maraton adatbővítések nem rendelhetőek sem a bónusz ideje alatt, sem azt követően, ahhoz kell netplusz/napinet internet előfizetésEnnek ellenére a webfelületen folyószámla szintű felhasználóval belépve a frissen aktiváltatott technikai netekkel aktiváltatott dominós kártyáknál ez fogad:
- Annál a dominó kártyánál, ahol nemrég volt feltöltés és van még adatforgalmi bónusz, ott nincs maraton opció:- Annál a dominó kártyánál, ahol már régen volt feltöltés és nincs adatforgalmi bónusz, meg tudnám rendelni a maratont:
Most akkor technikai nettel is megy a maraton vagy nem?
Engem nem érint, mert a gyerekeknek nem akarok az adat bónuszon túl mobil netet a kártyájukra, de érdekes.Bye, Fifi
-
galaxys80
veterán
Üdv mindenkinek!
Van még,olyan csomag a T-nél amiben lassítják a netet, ha elfogy a keret?
Mert egy ismerősömnek néhány napja csiga lassú lett a mobilnetje. Wifin semmi gond.
Szerintem kifutott a keretből, mert 1.5 GB elment neki már. -
St3ven
addikt
HD hangot hogy tudom kikapcsoltatni? Nagyon zavaró.
-
Fifi
őstag
válasz
Amarth #78220 üzenetére
Mi is ez a technikai net tulajdonképen?
1.) Ha ez aktív, akkor a domino feltöltési bónuszként kapott adatot ennek segítségével lehet leforgalmazni, ha semmi más internet előfizetés nincs megrendelve?
2.) Ha elfogy a feltöltési bónusz, akkor nincs net és kész, nem aktiválnak maguktól semmi más szolgáltatást, nem terhelnek egyéb költséggel?
3.) Esetleg ennek segítségével a maraton egyszeri adatbővítést is lehetne használni?Bye, Fifi
-
tabaga
tag
Ez a szabályozás amúgy nekem se teljesen tiszta. Pl a Telekom a korlátlan közösségi opciós internetert is büntethető lenne? Hiszen a szituáció hasonló: vannak olyan oldalak (kozossegiek persze), amelyeknek a forgalmat nem szamitja, vagyis a fentihez hasonló módon különbözteti meg. Vagy ez így jogszerű, mert a leírásban szerepel, hogy a szolgáltató mire gondol, nem teveszti meg a fogyasztót. Viszont ha így van, akkor nem ertem, miért a nesemlegessegre hivatkozva büntetik őket.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Ha 2017 december 21-ig hűségem van a Move M díjcsomagra és ma leváltottam XS díjcsomagra, akkor megszívtam és fizethetem a kötbért? Próbáltam, de nem tudtam visszaváltani, talán csak a jövő hónapban lehet legközelebb
Vagy, hogy van ez
Az a fura, h semmit nem írt ki, amikor a módosítást végrehajtottam...
-
Zeki
nagyúr
Beleköpött az NMHH a tvgo levesbe...
Nyomok én is egy infót nekik, mert a feltöltésre járó ajándék 100 megabájt net nem megy magában, csak ha van legalább egy fizetős net alatta....
és ez csak feltöltés után derül ki... -
Hoorus
őstag
Sziasztok
Nemsokára lejár a hűségem a társkártyás net & roll M csomagomról. Hűség nélkül fog változni a havidíjam, vagy marad minden a régiben?
Nem találtam jobb alternatívát egyik szolgáltatónál sem, de újabb 2 évet nem szívesen írnék alá..
Köszi
-
proly01
őstag
Itt most tudtok segiteni otthoni szolgaltatasokban is?
Van esetleg itt szaki vagy belsős? -
törölt tag
válasz
#78121280 #78171 üzenetére
Pontosítok.
Már előrendelhető:
Huawei Mate 9 + Go+Play Mini hangszóró
(#78200) Intel fan11 Nem valószínű hogy lesz még valami.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Intel fan11 #78200 üzenetére
sztem nem. ma van dec1, max ha szarul allnak a ho kozepen akkor inditanak meg valami kisebbet de nagyobb dolgot nem varok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló