Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Sziasztok! Teljesen véletlenül, a Telekom oldalán szörfölve találtam egy ilyen Business net 500 dolgot, és láttam, hogy díjmentes, így hát megrendeltem. Ez mi tulajdonképpen? Nem írnak róla semmit, én meg nem nézném ki a szolgáltatóból, hogy ingyen adna nekem havi 500 megát, még akkor sem, ha több mint 10 éve hűséges vagyok, illetve üzleti csomagunk van. Arany kártyás vagyok, 690 Ft-ért van havi 200 megám (röhej). Emellé jönne akkor még 500? Ha a 200 elfogyott, vagy ez mi?

Illetve jól értelmezem, hogy mivel ilyen k***a drága a mobilinternet, jobban járok ha az elhasználáskor rendelek mondjuk egy turbo 1 gigát? Vagy 3-at?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Decemberben jár le a hűségidőm Huawei telókkal szemezgetek most pont a p8 black fridayes! Tudom senki sem tudja megmondani, hogy mi lesz a kalendáriumi akciókba, de szerintetek érdemes várni vmi nagyobb akcióra vagy vegyem meg a p8-at most? Egyébként p9-et vártam várom, hogy olcsóbb legyen! Most nekem mint meglévő ügyfél 60ezerért kínálják 15 havi részletbe! Nehéz a döntés! Esetleg vki át billentene egy nem vagy egy igen döntés mellé?
-
sifarr
senior tag
válasz
üzenetére
amíg a vodánal van tuti, addig a telekomnál is lesz "MOST"...
Nem biztos. A Most egy tuti rapid válasz volt a Tutira.
Hosszab távra át is alakítlhatja a T a prepaid tarifarendszerét. Rá is férne.
Mondjuk az Aktívba állandósítja a Most opció percdíjait, kiegészítve 100 MB nettel a jelenlegi időszaki díjért. Aki pedig több netet szeretne, annak ott a Maraton.
A jobb hálózat, a kedvezőbb percdíj, a rugalmasabb net bőven megérné az havidíjat és ingyenesége ellenére verné a Tutit. -
embe
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem igazán követem a mai trendeket... De az én emlékeimben még az élt, hogy a havidíj a különböző előfizetéseknél egységes volt, és hűséget csak akkor vállalt az ember ha készüléket vett.
De hát változik a világ, mint a mellékelt ábra is mutatja.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Van esetleg valakinek infója,hogy lesz még S7 Edge a BF akcióban? -
tatv
csendes tag
Sziasztok!
Ha van itt olyan Telekom-alkalmazott (vagy ha van ilyen, megbízható ismerőse valakinek), aki ki tudná deríteni néhány telekomos mobilszámról, hogy korábban használták-e már őket, az legyen szíves privátban jelentkezni. Nagyon szépen köszönöm előre is.
A Telekom chat-tel próbálkoztam, de sajnos eredménytelenül - azt írták, hogy "erről sajnos nem áll módunkban tájékoztatást adni".
Érdekes, mert pl. a Telenornál módjukban áll... -
vonyarc
tag
Sziasztok!
Ha én előfizetőként akciósan veszek egy mobilt, azt tudná az asszony használni dominosként? -
MAGUS7
tag
Sziasztok van értelme Telekom partnernél panaszkönyvbe írni ? Galaxy Note 7-et cseréltem volna,de nem volt arany színben,kedden voltam bent,laptopot is vettem volna de az ügyintéző szerint ez a modell HP Pavilion 15 + DLINK DWM-222 i3 1TB HDD 8GB RAM,nem kapható üzletben,kértem bolti árlistát azon meg rajta van,viszont csak otthon néztem meg,webshopról meg technikai hiba miatt nem tudtam megrendelni,az ígérték hogy Csütörtökre rendelnek s7 Edge-t arany színben és laptopot is megpróbálnak rendelni,aznap hívni fognak,nem hívtak,Két üzlet van Nagykanizsán az egyik ki sem csöng,a másik meg nem veszi fel,nem értem hogy miért kellett megszüntetni a T-pontot,ezek a partnerek olyan minőségűek mint a webshop,szintén használhatatlanok,meg sokat is kell várni.
-
pethYeti
addikt
Vajon lesz még egy hullám vagy ennyi volt?
-
zeg74
aktív tag
Most már ki van írva a két S7-re, hogy elfogyott.
Csak azt nem tudom mikor lehetett megvenni, ha hajnal kettőkor sem sikerült az ébereknek. -
-
zeg74
aktív tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Már az Edge-t sem lehet megvenni.... készlet hiány.
Mennyit raktak be akcióba? 5 db ot???
Ez tényleg káprázatos blekfrájdéj! -
Kapcsolat pontok dec 31-el nullázódnak?
-
embe
nagyúr
Egyébként a Huawei Y6 független?
-
zeg74
aktív tag
Most ez az üzenet fogad:
Kedves Ügyfelünk!
A vásárlási tranzakciók száma a vártnál jobban megnőtt, kérjük, próbáld újra később.
Megértésedet köszönjük!Addig is tekintsd meg karácsonyi ajánlatainkat!
Ha nem szeretnél lemaradni legújabb ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelelünkre!
-
zeg74
aktív tag
Mondjuk ki írhatná a Telekom az S7-re, hogy elfogyott,mert simán engedi rendelni,de a végén azt írja ki,hogy kiürítettük a kosarad tartalmát készlethiány miatt...
-
Vangelis
félisten
y6 már csak pár darab van.... akinek kell még rendeljen!!!
-
pethYeti
addikt
Ennyi volt egész hétvégére az S7?
Vajon helyi T pontokban lesz ez az akció? Vagy csak és kizárólag Online vásárláshoz van?
-
goop
őstag
Azért vannak jó cuccok is, gyereknek behúztam a huawei y6-ot, függetlenül, 15k-ért bőven jó lesz neki karácsonyra. A lenovo a2010 t cseréljük, annál már csak a kijelző miatt is jobb lesz.

-
2o1i
senior tag
Ahogy nézem semmire sem. Beállítottam a szűrőt meglévő előfizetésre és 0 találat az összes telefon között.
"Sajnáljuk, de a szűrőfeltételeidnek megfelelő terméket nem találtunk az áruházunkban!
Javasoljuk, hogy módosítsd a szűrési feltételeket." -
Intel fan11
őstag
Üdv! Meglévő előfizusra nem vonatkozik a fekete péntek?
-
XeeN
senior tag
Fekete s7-et szerettem volna, de már nincs. Nem baj, majd csak megbékélek az arany színnel...

-
Zoty4
őstag
Y6 kb hol helyezkedik el egy samsung galaxy s4hez kepest?
-
tabaga
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Már elkezdődött: pl S7 vagy S7 edge sokkal olcsóbb, csak ki kell választani a telefonok közül.
-
ANDROID???
addikt
válasz
norberto_th
üzenetére
Biztos nem.
-
norberto_th
aktív tag
Telekomnal mikor kezdődik a BF? Éjfél?
-
pethYeti
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nah majd kiderül. Ha most flottásoknak nem is megy lejjebb pl az S7 ára, de karácsonyig még kaphat valami akciót?
-
Zeki
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem.

-
pethYeti
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Akkor pl meglévő flottás díjcsomagban nem is fogom tudni kedvezménnyel megvenni az adott készüléket 2 év hűségidővel? Elég szomorú...
-
Fifi
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Köszönöm!

-
Zeki
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Jaja, valami gyenge huawei lesz dominóban 22-ért. De annyit meg is ér.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy
1.) BF keretében csak új előfizetéssel / meglévőre vállalt hűséggel lehet vásárolni vagy lehet domino kártyával / előfizetés nélkül is?
2.) Egy előfizető csak 1 terméket vehet, vagy az előfizetésben lévő számonként 1db-ot?
3.) Aki még nem Telekom előfizető, az is vásárolhat dominó kártyával vagy előfizetés nélkül?Sajnos nem lelek ezekre a kérdésekre választ a telekom oldalán.

Előre is köszönöm!
Bye, Fifi
-
gyuromoj
veterán
-
kertsa
senior tag
A Telekomnál az online megrendeléseket melyik futár cég szállítja ki ?
-
embe
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Samu S7 és S7 Edge-re lesz valami akció. Állítólag ezek lettek megszavazva.
-
PainKiller13
őstag
BF-ről tudni már valamit? (telekomosról)
-
tomy86
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Rendben, akkor az is megoldható, hogy pl. 2 részre lennének osztva az elérhető csatornák. Az egyik fele elérhető rootolt készüléken a másik meg nem.
Maradjunk annyiban, hogy ha akarnák akkor meg tudnák oldani ezt a problémát. Arról nem is beszélve, hogy - ahogy más is írta - olyan készülékeket is rootoltnak lát, amik soha nem voltak rootolva. -
313313
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Mi is elvagyunk Move S meg Move XS + mobile otthoni opcióval. Otthon van egy Hoppá plusz csomag ha nagyon telefonálni akarok...
Így 5,5k-ért ingyen beszélünk egymással, mással meg vezetékesen beszélünk, így nekem sok a 6-7k/hó, amit ki se használnék... Persze ez idővel még változhat, de akkor is ráérek váltani
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fujifilm X
- RAM topik
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Telekom chat-tel próbálkoztam, de sajnos eredménytelenül - azt írták, hogy "erről sajnos nem áll módunkban tájékoztatást adni".
Érdekes, mert pl. a Telenornál módjukban áll...

1430-on javasolták a panaszkönyvet.