Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Miért lehet az, hogy most a Next S díjcsomagból nem vonták le az e pack kedvezményt?
-
dashed
senior tag
Tegnap délután személyesen kezdeményeztem számhordozást? (márkaváltást?) blue-tól.
Ügyintézők se nagyon tudják mit kell csinálni. Először hordozni akartak, 4000ft azt hiszem és 2700 lebeszélhető.
Ez nem sikerült, egy másik srác segített, szerinte márkaváltás, és 1000ft az egész...- Kérdezem, hogyhogy?
- Meg tudjuk így oldani.- Mondom rendben.

Telefonálgattak, nyomkodták a gépet majd adtak egy kártyát ami 1-2 percen belül aktívnak kellett volna lennie..
Azóta ezen a számon előfizető nem kapcsolható.
Tehát elérhetetlen vagyok tegnap 14 óra óta.
(blue-s / T-s kártya nem talál hálózatot.)Még tegnap felhívtam őket utána, állítólag látták a problémát és mára ígérték, hogy jó lesz.
Ma délután megint beszéltem velük, hogy na jó lenne már ha menne.
Közölték, hogy valamiért nem ment végig a folyamat, menjek vissza a t-pontba. (Remek)Jöttek a baromságok, független e a teló, másik sim foglalatban néztem e, indítottam e újra..
Próbáltam e beaktiválni a 1777-en.. (arról a számról ami persze hálózatra se megy fel, vicces lett volna ha sikerül, de megpróbálta a t-s kolléga... )Telefonálgatott, most elvileg megint látják a problémát, valamiért nem aktív a rendszerben.
Kérdezte a t-s srác, tegnap számhordozás előtt hívtam e a blue-s számról a 1777-et..
- Minek, nem, nem monda senki, hogy kéne..
Akivel beszélt a srác megígérte, hogy ír egy embernek aki megcsinálja majd visszaszól a srácnak aki felhív, hogy most már ok.
Azt nem tudták megmondani, hogy ez 5 perc fél óra vagy 3 óra..
Tanács : indítsam újra félóránként a telefont.
Azóta persze még mindig semmi..
Kötbért kérhetek? Se papír semmi, csak a sim kártya.. Kérdésemre azt mondták majd online lesz csak.
-
n@p@lm
addikt
Nem megy.
Ebédidőben beugrottam a fehérvári T-Pontba, ügyintéző megnézte hogy ő tudja-e aktiválni, de (egyelőre) kell hozzá valamilyen időszaki alapnet mondjuk 200 Mb, ez mellé elmondása szerint már lehet aktiválni a Maratont.
Ha hó közben kimerül a 200 Mb alapnet akkor lép életbe a Maraton a 200-as net fordulónapjáig.
Ha nem használom el a Maratont akkor tologathatom magam előtt míg nem lesz rá szükség.
De gondolom ha az alapnetet lemondom akkor bukom a Maraton maradékát. -
betyarr
veterán
válasz
zoomcns
üzenetére
hehe,ez az egész már annyira gáz...tiszta szégyen egy ekkora cégtől,hogy nincs egy épkézláb információ egyes szolgáltatásaikról,illetve azok működésének a feltételeiről.ez szerintem egyáltalán jogilag is megkérdőjelezhető.milyen már,hogy a napinetnek is aktívnak kell lennie,hogy igénybe vehess egy másik netszolgáltatást.egyszerűen nonszensz.nincs itt valami jogász/vagy valakinek jogász ismerőse erről a területről?

-
Tybor66
tag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy működik-e a TechNet vagy sem, nem vagy jogosult feltöltési kedvezményre.
-
zoomcns
csendes tag
Egyébként csak hogy legyen egy újabb info: ugye vettem 1GB Marathont, kipróbáltam, hogy működik-e ha ezek után deaktiválom a NapiNetet. A Marathont továbbra is aktívnak mutatja az áttekintésben, de net az nem működik.
-
n@p@lm
addikt
Töltöttem az egyik domino előfizumra 1500 forintot de semmilyen technikai net nem jelent meg az alkalmazásban....sem a weboldalon.
-
Engem is felidegelt a napi net a fiam telefonján.
Átírtam az APN címet meg amit lehetett még a SIM beállításokban.Azóta nem tud kapcsolódni ha akarna sem, így tuti nem vonja le még véletlenül sem az összeget.
Már vagy egy éve állítottam át, ajánlom másoknak is akik nem akarják használni a napi netet. -
karl_fischer
aktív tag
válasz
Willy_Billy
üzenetére
Ha nincs értelme, akkor beszéljen 49 Ft-os percdíjjal. Annak bizonyára van értelme.
-
zoomcns
csendes tag
Kicsit tovább teszteltem, ha már úgyis aktiválódott a NapiNet. Elértem a 10 MB forgalmat, és jött az SMS, hogy "adatcsomagjában foglalt forgalmi mennyiségének 100%-át elérte" blabla, újabb 195 ft-ért újabb 10 mega lesz.
De közben meg továbbra is működik a net, ami feltételezem hogy már a Maratonból jön, de nem tudom megnézni az appban mert valami karbantartás folyik.
Úgy érzem még nincs igazán felkészítve erre a rendszer.
-
Joe123
senior tag
válasz
Willy_Billy
üzenetére
Jan 31-ig szerintem érdemes aktiválni, aztán attól függően mit lép a T, lehet benne maradni vagy átmenni voda tutiba amikor elfogy a keret.
-
edk-
őstag
válasz
Willy_Billy
üzenetére
Miért nincs értelme 3 hónapig biztosan jóval olcsóbban beszélni?
-
Joe123
senior tag
válasz
Willy_Billy
üzenetére
Jan 31.-ig van egy ingyenes promo időszak, utána nem tudjuk mi lesz vele. Nem díjcsomag, csak egy opció. 1777-en is be lehet már kapcsolni vagy USSD menüből.
-
Willy_Billy
csendes tag
Sziasztok! Tegnap láttam meg a Domino MOST díjcsomagot a tmobile weboldalán, de sok infót nem tudtam meg róla és kicsit furcsa nekem ez a nagy kedvezmény. Nincs időszaki díj, ingyen bekapcsolhatom és hálózaton belül 9 Ft, hálón kívül 19 Ft a percdíj?Azt lehet tudni, hogy ez csak valami akció keretén belül van most? Vagy meddig lesz ez meg? Mert így érvényét veszti szerintem a többi dominos díjcsomag. Nem is nekem kellene ez, mert én ingyen telefonálok, de a nagymamám biztosan örülne neki, mert jelenleg domino Nap csomagban van és mindig panaszkodik, hogy drága a percdíj. Ha tényleg nincs semmi rejtett költség, és nem csak egy ideig-óráig tartó akció ez akkor bekapcsolnám neki, amit csak online tudok megtenni vagy van valami más lehetőség is?
-
Mr.Csizmás
titán
telekom oldalát megint barkácsolják?

-
edk-
őstag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Ha regisztráltál, bejelentkeztél, akkor az appon belül a névjegyzék bejegyzéseinél lévő SMS feliratra nyomva susmust írhatsz, kagylóra nyomva hívást indíthatsz.
Fent a második, dobozt formázó ikonra, majd a jobb alsó sarokban a +-ra nyomva előhívhatod a tárcsázót, illetve a susmus-írót (ceruza ikon)
-
AliasB
senior tag
Szerintem akkor én így maradok a surf díjcsomagba amihez olcsóbban lehet NetPluszt rendelni, mint az 5öshöz. A marathon meg felejtős még plusz egy NetPlusz mellé és napinetnél meg előbb le kell fogynia és azért 30x195 elég gazdaságtalan.
-
Maist
senior tag
Egyébként egy ilyen csomagnak azon felül, hogy szívjon vele az ember, és vonják a 195 Ft-ot, semmi értelme nincs 10 MB nettel. Wapozni is többet elhasználtam annak idején...
Bármikor, bármilyen havi csomagot kikapcsolok (néha 1-1 hónapban másik kártyával is netezek), ezt a sz*rt állandóan, megrögzötten visszakapcsolják, akárhányszor kapcsolom ki. Jön az sms, hogy "napinet csomagját aktiváltuk". Nem írom már le tényleg mit kellene aktiválniuk automatikusan! Persze a 9/19 Ft-os beszélgetést azt nem aktiválják ilyen elszántsággal!Pár napja érkezett Blue mobile-os kártyán viszont már feltöltés nélkül is be volt kapcsolva egy "Blue alap net" szolgáltatás 15 MB kerettel, ingyen.
-
-
zoomcns
csendes tag
Igen, ezzel még tudnék élni én is ha így működne, de egy korábbi hozzászólás (#77036) alapján másnap is újra levonta a NapiNet egyszeri díját.
Az a baj hogy a NapiNet leírása sem egyértelmű, mert lehet úgy is értelmezni, hogy napi használati díja van ami amúgy 10MB-ot ad, és úgy is hogy 10MB adatért fizetsz, ami csak aznap használható fel.
"Az aznapi rendelkezésre álló adatforgalmi keretből a fel nem használt adatmennyiség nem vihető át egy következő napra. Újabb napon adatforgalmazás esetén ismét levonásra kerül a nap díj."
-
Örni
senior tag
De ha józan paraszti ésszel nézzük a dolgokat, akkor ha napinet lefogy, akkor aktiválódik Marathon és amig az nem fogy el, addig nem kéne napinetnek újraaktiválódnia. Zavart érzek az erőben.
-
AliasB
senior tag
-
K1nG HuNp
őstag
Barátnőmnek van egy domino kártyája, én most leszek t-s. Mi a legolcsóbb módja annak hogy ingyen beszéljek vele?
-
lac14548
aktív tag
A Családi csomag (vagy családbarát opció) nem mondható le csak személyesen a Telekomnál?
A neten és a mobilappban sem találom a lemondás lehetőségét. -
zoomcns
csendes tag
Fenébe, asszem végig kellett volna olvasnom a fórumot mielőtt NapiNet-re Maratont veszek...
Szóval nekem is az van hogy (régóta) aktív NapiNet-re engedett vásárolni egy 1 gigás Maraton opciót. Kipróbáláskor meg küldi szépen az sms-t, hogy NapiNet aktiválva a mai napra, 10MB/195ft helló.
Most akkor jól értelmezem, hogy a Maratonban foglalt adatmennyiség a NapiNet 10 megája után kezd el ketyegni?
Magyarul ahhoz hogy ki tudjam használni a Maratont, minden alkalommal ki kell csengetni a 195 ft-ot?
-
St3ven
addikt
-
Frenky25
tag
válasz
St3ven
üzenetére
Hasonló hibám volt, csak nekem a Level Up opciónál vonta a napinet díját.
Úgy oldottam meg, hogy 1430- felhív, aztán ügyintézővel kikapcsoltattam napinetet.
Aztán beléptem a netes fiókba, és vissza aktiváltam, így már nem vonja.
Lehet neked is megoldja!Arra gondolok ,hogy nekem is azért vonta, mert a napinet volt alapból bekapcsolva, és utána rendeltem meg a Level Up opciót, így gondolom a rendszer prioritásként kezelte a napinetet, és minden egyes naptári napnál, az első felcsatlakozásnál, levonta az egyenlegből a 195 Ft-ot.
De mivel,ezt én a fent említett akciót elkövettem, megcseréltem gondolom a prioritást, mert így később lett aktiválva a napinet. Eddig nem vonja, remélem így marad! -
kentucky
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
És akkor az online kedvezményre nem vagyok jogosult? Plusz még nem is az én nevemen van az előfizu, szerintem ez felejtős lesz

-
kentucky
őstag
Tartozékot nem lehet elhozni kamatmentesre?

-
válasz
St3ven
üzenetére
opció bekapcsolása és a mobilnet engeélyezés között volt egy restart/repülő mód?
Lehet, hogy a telefonod aktív adatkapcsolatot tartott fenn(adatot nem forgalmazott, mivel azt letiltottad) pl GPS behatárolás, MMS fogadás/küldés miatt.
Ahhoz, hogy a maraton keretet használd meg kell szakítani a kapcsolatot. -
[P]laci
senior tag
válasz
joefasalasso
üzenetére
miért nem ugrassz be vmelyik Telekom megastore-ba, vagy akármelyik MM üzletbe kipróbálni? sokkal egyszerűbb, mint megrendelgetni telefonokat és akkor visszaküldözgetni (mondván, hogy "sry neked nem tetszik a színe")...
-
Van 4000 ilyen kapcsolat pontom ami gondolom december 31-el nullázódik. Mire a legegyszerűbb elkölteni? Számla végösszegből nem tudom levonni vagy valami hasonló?
-
válasz
joefasalasso
üzenetére
Igen a szám is megszűnik, de részarányosan ki kell fizetned szerintem a havidíjat.
1-1 ilyen berendelem kipróbálom belefér, de a második rendelés visszaküldése után már csak mobilelőleg befizetés után kaphatsz készüléket. -
vizslakutya
senior tag
Tudna valaki segíteni akár privátban is (inkább ott),hogy működik az Immmr ?
Fent van az app,be is jelentkeztem,de mégsem tudom használni?
(nem találtam még rá fórumot,ha van annak a linkje is jó lenne)
Köszi. -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Ha a Telekomtól rendelek meglévő előfizetésre egy ÚJ aranytárskártya Fun csomaggal, részletre egy telefont, az 14 nap alatt visszaküldhető? Teljesen megszüntethető a szám? Nem zsiványkodni akarok, csak nem lehet normálisan kipróbálni sehol a telefonokat.
Köszi
-
313313
addikt
válasz
St3ven
üzenetére
Az ugye megvan, hiába tiltod a mobilnetet egyes (ha nem az összes telefonon) attól még generálhat a készülék adatforgalmat... Általában a diagnosztikai és egyéb dolgok (amiket a gyártók elhallgatnak...) generálnak még adatforgalmat.
Szerk.: Másrészről a pink kód beírásától és adatforgalom tiltásáig (ez olyan 5-10 sec) alatt is simán aktiválódik a napi net, tapasztalat

-
ANDROID???
addikt
Ez a napi net, ez egy szutyok megoldás..

-
Merlini
tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Érdekes.
Akkor csak az új SIM mellé 3 hónapra 1GB internet adatkeretét nem mutatja?
Ajándék lónak ne nézd a fogát? Úgy emlékszem régebben mutatta. Tegnap kitöröltem a Telekom alkalmazás adatait és újra beléptem. De ugyan úgy, még a helye sincs meg az adatkeretnek. 
Marathon mobilinternet csomagok adatkeretét mutatja valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyen szolgáltatással...

Aztán ha mégsem megy majd a net a láthatatlan jelölővel? Kapcsoljam vissza a NapiNetet? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)