- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
A mai nappal 0 Ft-os kezdő, 24 havi részletfizetés kezdődött el minden csatornán, ami még jelentős érdekesség, hogy mind minőségi készülékcseréhez (hűségidő hosszabbítással vásárolt), s új előfizetéshez is 5000 Ft-os tartozékkedvezményt kap az ügyfél.
Online vásárlás esetén 10 napon belül, személyes vásárláskor akár már a helyszínen igénybe veheti a kedvezményt (személyes vásárlás esetén legfeljebb 72 órán belül (percre pontosan), naptári nap szerint)
Integrált ajánlat:
Ami még érdekes lehet, hogy otthoni szolgáltatásnál is igénybevehető lesz Magenta 1-es ügyfeleknek egyedi, 50000 Ft-os kedvezmény, de kedvezmény egy magenta1 ügyfélnek csak egyszer vehető igénybe (otthonit és a mobilt is beleszámolva).Ill. Magenta 1 speciális árlistába bekerült a HTC 10-es is.
-
koncyka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Next M Aranytárskártyás előfizetés mellé sima Next M kedvezményeket kell néznem mobiltelefon vételnél?
Válaszokat előre köszi!
-
br.rak
őstag
A kereső most nem segített, de most már megtaláltam:
Domino Most aktiválása a telefon készüléken keresztül.
Elsőnek *111# -et pötyögjük be, majd hívásindítás
Egy 1-es számot kell beütni. Azután díjcsomagok és szolgáltatások, majd Szolgáltatás és biztonság, azután kedvezmények, majd Domino Most, azután módosítás és bekapcsolás.És ezt havonta el kell végezni.
Domino Most, SMS, aktiválás, USSD kód
És akár mehetne a topic összefoglalóba is, a jobb kereshetőség érdekében. -
br.rak
őstag
A Domino Most kiegészítő csomagot hogyan lehet SMS-sel aktiválni?
-
válasz
K1nG HuNp #79885 üzenetére
Ne viccelj!
A t-mobilnál elég drágára trükközik ki amit te szeretnél. Például sokat netezel, keveset telefonálsz, szeretnél egy közepes havidíjat és egy csúcstelót olcsón részletre.
Vannak internet kiegészítő csomagok, de az nem növeli a csomagod kategóriáját, így nem olcsósodik a készülékár.
Van 6 gigás csomag havi 20-ért ami nevetséges BÁRMIÉRT, korlátlan netért sem fizetnék ennyit.
Ennyiért elvárhatnád, hogy a legdrágább telefont is hozzád vágják ingyen, de nem teszik, ez csak 130-cal csökkenti a vételárat, miközben 2 év alatt 480-at kiperkálsz.
Utána havi 8-ért 1 giga, ez még kb 80 kedvezményt ad az árból. Persze ehhez lehet kérni 5 giga netet pluszban, de arra nem jár készülékkedvezmény.Szóval trükközni kell, lételem a kiskapuk keresése.
2 éve voltam 2 hétig munka miatt Olaszországban. Az akkori csúcs G3-mat adták oda ingyen havi 20-30€-ért, nem emlékszem, de kevesebb mint 10 ezer forint, amiben korlátlan sms, korlátlan beszélgetés és 4 giga net volt. Az megfelel egy mostani 10 gigának szerintem.
-
313313
addikt
Van baj, nem kicsi...
Lehet hamarabb jönnek azok az új díjcsomagok, amikkel még drágábban lehet telefonálni... -
_q
addikt
válasz
Black_Raven #79883 üzenetére
Köszi az információt. A korábbi lemondást nem gondoltam át jól, máshogy gondoltam, de az ismét átgondolva hülyeség lett volna,
-
Black_Raven
veterán
Viszont nem értem miért mondanád le egyből, amikor a következő hónapban is megkapod a 4szeres adatot? Ennél nagyobb marhaságot rég hallottam.2.hónap végén elég lemondani és utána megint csomagot váltani.Én csináltam ezt 6 hónapig 3csomaggal.De utána nem lehetett újrakezdeni mert egy évben csak egyszer vehetsz részt ilyen akcióban.
Megkérdeztem működik ahogy leírtam. -
_q
addikt
-
-
_q
addikt
válasz
Black_Raven #79869 üzenetére
Ez működik úgy, hogy mondjuk visszamondom most a netplus S-t majd újra igénylem, akkor "új belépőnek" számítok és jár a kedvezmény? Illetve ez a módszer működik minden más esetben, pl fél év múlva megint van akció akkor csak kilépek majd vissza és már kapom is a bónuszt?
-
[P]laci
senior tag
válasz
St3ven #79873 üzenetére
viccelsz?
annyi időre minek váltani?! noormális?!
-
tabaga
tag
válasz
Black_Raven #79859 üzenetére
[link]
Itt nézd meg a zsemlés idézetet, és remélhetőleg rájössz, mire gondoltam.
Az egy érthető versenyélénkítő megoldás volt: így tudtak bevonzani egy újabb versenytársat a piacra, emiatt volt indokolt. A mostani engedékenységet nem látom indokoltnak. -
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79867 üzenetére
Ha van Domino Surfom akkor a maratonhoz sem kell semmi más ugye? Viszont ha csak domino 5öm van akkor kell napinet a maratonhoz?
-
Black_Raven
veterán
válasz
K1nG HuNp #79866 üzenetére
Nem, a NetPluszhoz nem kell Napinet.meg más sem.Csiganet=lassitott net, amikor a csomagban lévő 200mb-5gb net elfogy, de a 30 nap még nem járt le, akkor jön a korlátlan csiganet.Speciel nálam onnantól éjjel-nappal rajta a net, mivel nincs plusz költség, és nem fogy el
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79865 üzenetére
"de korlátlan a csiganet", Ezt hogy érted?
+ Olvasgattam, hogy ezeken felül kell még netnek lennie, hogy működjenek, napinet vagy micsoda
-
K1nG HuNp
őstag
Marathon és a NetPlusz közt mi a különbség?
-
Black_Raven
veterán
válasz
K1nG HuNp #79862 üzenetére
Az csak spekuláció.Most tényleg nem mindegy.Lényeg hogy marad a Most.Még egy kis kapcsolódás és reméljük a net is lemegy egy 800ft/1-2gb-re és lesz**om mi lehet/megy a háttérben.Meg az se érdekel hány mobilszolgáltató lesz még, én biztos maradok, mert Nekem ez nem rossz, sőt......Lehetne mint Angliában is nem?korlátlan net 500perc=csak térerő nincs már a másik utcában, nemhogy vidéken...
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Black_Raven #79850 üzenetére
Márpedig 2 konkurens cég mikor nem veszik össze?
-
törölt tag
-
Black_Raven
veterán
-
tabaga
tag
válasz
Black_Raven #79856 üzenetére
Na már megint a "nem a zsemle kicsi, hanem a pofatok nagy" attitűd.
Amúgy tényleg felhet kicsit a Telekom a Digitol, ha már nem csupán a kínálati oldalon kooperalnak (kartell), hanem a költség oldalon is (közös hálózat) Amúgy gazdaság védelmi szempontból tényleg érdekes, hogyan engednek nekik ilyeneket. -
bernel
tag
válasz
Black_Raven #79856 üzenetére
Engem speciel a mobilnet miatt érdekel a digi, hogy annak az árát vigyék le, a telefonálás kevésbé lényeges.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bernel #79854 üzenetére
Fölösleges a "vérengzés" a piacon, a 9/19ft-os percdíjjal sokan megelégednek.Nem kell több sz*rkavarás.Most örülni kell, meg arra gondolni ha a telekomot nagy veszteség éri, szerinted majd kinek fog bekeményiteni.Tippelném hogy nekünk, vagyis így jó.Nekünk is, nekik is.
-
MadMancs
veterán
válasz
Diák66 #79851 üzenetére
Pont ugyanez volt. R ott volt. És szolgáltató : Telekom HU | Telenor HU
1430 meg engem nézett hülyének hogy lehetetlen mert SIM nem engedi belföldi roamingot. Személyesen bementem T pontba, ott szintúgy. SIM csere is volt hátha az a gond. Vicc hogy T nem volt képbe azzal hogy ők mókolnak hálózattal. -
[P]laci
senior tag
Aki eddig aggódott emiatt, annak mostmár nem kell!
A Dominó Most opció igénybevételének lehetőségét 2017. február 1-jétől 2017. június 30-ig meghosszabbítják."Domino Most: a kedvezményes ajánlat 2017. június 30-ig érvényes. Az ajánlat igénybe vétele esetén egyéb Domino kedvezmények nem érvényesülnek."
-
Diák66
őstag
válasz
MadMancs #79848 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
Egyik családtagom is roaming-olt Telenor hálón Telekomosként. Meg is reklamálta, de semmit nem reagáltak rá. Röviden annyit írtak, hogy jólvanazúgy.
Vicces, ha a Telekomos mobil/hálózati eszköz kiírja, hogy R (roaming jel) és Telenor HU roaming. Megtörtént eset nem egyszer!!
-
Kbali
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #79842 üzenetére
Pedig most a leírásod alapján pont kényszerhelyzetben vagy.
-
MadMancs
veterán
válasz
Black_Raven #79846 üzenetére
Azt hiszem itt a válasz hogy miért is roamingoltam én oly sokszor telenor hálón Telekomosként ( kértem is itt segítséget ez ügyben). Ennek lehetett valami előkészülete.
-
Diák66
őstag
válasz
Black_Raven #79846 üzenetére
Nekem olyan semmilyen kedvem van ettől, mert bizonyos szempontból jó (jó megoldás....vannak előnyei), de a piaci versenyt nem biztos, hogy pozitívan érinti. (főleg, hogy az 1., 2. piaci szereplő, akitől inkább az önálló megoldásokat várnánk...)
-
Diák66
őstag
Naugye! Mondtam én.
Újabb hálózatot kapcsol össze a Telekom és a Telenor
[link] -
JDMKid
tag
Tudja valaki, hogy 1 éven belül számhordozással hányszor lehet szolgáltatót váltani?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #79840 üzenetére
"... ballaghatok be a céghez lehajtott fejjel, hogy nekem volt egy ilyen flottás kártyám, csak nálam maradt, most már visszaadnám, de a szám az kéne."
Akármilyen nehezedre is esik, sajna ezt kell tenned. -
válasz
#65388800 #79832 üzenetére
Azt is olvastad, amit én írtam? Nem a nevemen van az előfizetés. Szerintem a cégnél már rég elfelejtették, hogy adtak nekem is SIM-et. Nem tudom hivatalosan kicserélni. Ha elb*sszák a vágást meg ballaghatok be a céghez lehajtott fejjel, hogy nekem volt egy ilyen flottás kártyám, csak nálam maradt, most már visszaadnám, de a szám az kéne.
-
K1nG HuNp
őstag
Én az új simemnél megtartottam a kipattiontott kis műanyagokat, hátha egyszer kellenek
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79836 üzenetére
Sima hátlapot le kellett venni aztán úgy.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79834 üzenetére
Egyik sony telefonom használati utasítására az volt írva ne használjunk ilyeneket mert elgörbítik az olvasót.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79831 üzenetére
Kell egy kis cellux. 😀
-
icecave
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, a Telekom alkalmazásban megtaláltam a "telefon" részbe belépve.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79826 üzenetére
De minek levágatni. Telekomnál az összes egy kártyán van így csak visszanyomod ha nagyobb kell és kinyomod ha a kisebb.
-
Black_Raven
veterán
válasz
313313 #79825 üzenetére
Így van, nehogy már ingyen telefonáljanak 40ft-ért
rasotamas enyém 2013-as és levágattam, és kifogástalan. Igaz azóta újra micro simnek használom kártya bővitővel.Legalább jó mindenbe mert jó normál,micro, nano simes telóba, nem kell a telekomba szaladgálni havonta másik kártyáért. -
313313
addikt
válasz
Black_Raven #79823 üzenetére
És az az újabb csomag, ami váltotta az elavult régit. Ráadásul ebben voip tiltás is volt még annó...
Lassan ideje kihozni egy drágább díjcsomagot, drágább percdíjakkal... -
válasz
Black_Raven #79804 üzenetére
Köszi a választ, annyi a baj, hogy egyrészt elég régi a kártyám, 2012-es, és úgy tudom túl régi Simeket nem lehet levágni, mert túl sokat kell vagy túl vastag nem tudom.
Másrészt ha nem sikerül nem tudom kicserélni, ugyanis már 3 éve nem dolgozom a cégnél. Mivel nem a cég fizeti hanem én magam, ez csak egy kis visszaélés a feledékenységükkel, mert tényleg baromi jó flottás csomag. -
icecave
nagyúr
Van egy domino simem, "nap" tarifacsomagban. Át szeretném váltani "most"-ra, de sem a telekom alkalmazásban, sem a webes felületen nincs erre lehetőség, mert csak az "5, aktív és surf"-öt ajánlja fel a díjcsomagváltásnál. Mit lehet tenni?
-
313313
addikt
-
törölt tag
válasz
dobostorta #79816 üzenetére
de csak akkor ha nem menne.
-
törölt tag
válasz
dobostorta #79814 üzenetére
Hát vagy netplusz vagy napinet kell hogy működjön a maraton nem?
-
dobostorta
tag
Megrendeltem a Maraton 1GB-ot, de nem engedi kikapcsolni a NapiNet-et, azt írja csak személyesen lehet módosítani, üzletben.
Még van feltöltési bónuszom, de szerintetek így utána a Maratont fogja használni, vagy a NapiNet-et?Érdemes szerintetek 1430-on technikai netet bekapcsoltatni?
Jelenleg a bónuszt használja.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
wertigo1984 #79810 üzenetére
Semmi gáz. Az emberek örülni szoktak annak ha lejár a hűségük, mert ilyenkor mehetnek váltani a szerződéskötés óta kijött újabb, kedvezőbb tarifákra, de ha neked megfelel a jelenlegi csomagod akkor mint mar mondottam nincs dolgod, hasznald tovabbra is egeszseggel.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
wertigo1984 #79807 üzenetére
Szóval. Adott egy előfizetésed mobilra ami hamarosan lejár. Ezzel nem kell semmit csinálni, ha továbbra is szeretnéd használni, csak fizetni. A netnek ehhez semmi köze, ne is keverjük ide.
A feltöltőkártya hogy jön most ide?
-
válasz
wertigo1984 #79801 üzenetére
Melyik díjcsomag? 1430-on simán meg tudod hosszabbítani szerintem, ha valamelyik Next.
Move féléket nem kell meghosszabbítani, ugyanannyiba kerülnek hűséggel és anélkül is. Attól, hogy lejár a hűség, még nem szűnik meg a szolgáltatás. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
wertigo1984 #79805 üzenetére
Na akkor fizess tovább nyugodtan, nem változik semmi azáltal, hogy lejárt a hűség.
-
Diák66
őstag
válasz
Carline #79800 üzenetére
Ha van lehetőséged egy adott frekvenciára korlátozni a telefonod, nézd meg, hogy nem-e 900 MHz. (Band selection) Vagy ha a telefonod valamilyen formában kiírja a használt frekvenciát..... (service menü, vagy alkalmazás) Ha nincs, max azt tudod megnézni, hogy tényleg azonos-e a cella azonosító a Telenor 3G hálózatával az adott területen. Nem találtam még infót a 900 MHz-es összekapcsolódásra, de gyanítom nem véletlen. (tesztről is lehet szó! Vagy puszta véletlen?)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
wertigo1984 #79801 üzenetére
Miert hosszabbitanad meg?
-
wertigo1984
őstag
Udv mindenkinek!
Hamarosan le fog jarni az mobil elofizetes szerzodesem. Meghosszabbithatom ugy ha otthoni internetet vasarolok?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari