- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
Hege1234 #78498 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,lehet hogy nem ide tartozik,nem ebbe a topikba,de hogy van az ha én t-mobile előfizető vagyok,már vagy 8 éve,de vennék egy laptopot,és csak úgy adják meg ha mobilinternettel együtt veszem meg,(nekem az nem kell) mert otthoni ( T-home) szolgáltatást ott nálunk a kis falunkba nem elérhető,és vállalkozásom nincs és nem is alkarok.
Más megoldás nincsen hogy csak a laptop részleteit keljen kifizetni,és más ne???
A válaszokat előre is megköszönném -
Zeki
nagyúr
válasz
T_Stark #78473 üzenetére
szintén, de droidon sem lép be.
Senki sem olvas vissza?
Már harmadszor írom le... napinet lemond az online felületen, technikai net bekapcsoltat 1430-on, mert fel akarod tölteni az egyenleged, és kell a 100MB ajándék net alá valami. Utána beaktiválod a maratont.Én mondjuk tényleg töltöttem fel, és előbb a 100 mega ajándék net fogyott el, utána a maraton.
-
4Grider
félisten
válasz
Hege1234 #78492 üzenetére
A Domino 5 előfizető intézheti a saját számáról. A többieknek nem kell Domino 5 csomagban lenniük.
De inkább kapcsoljátok be az adott előfizetésen a január végéig ingyenes Domino Most opciót, azzal minden hálózaton belüli számot 9 Ft-ért, minden egyéb számot 19 Ft-ért hívtok. -
Hege1234
addikt
válasz
4Grider #78491 üzenetére
a listában lévő 4 szám közül ezt bárki megteheti ?
vagy van egy "kiválasztott" ?(faterom intézte én nem voltam ott ezért ez a sok kérdés.....)
nekem van online belépésem és el is tudnám indítani a domino 5-öt de én most a domino nap-ban vagyok amiről nem akarok váltani
vagy ez pont arról szólt hogy akkor most nekem is át kell állnom domino 5-re ?
-
Hege1234
addikt
erre
valaki? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
betyarr #78483 üzenetére
A maraton nem technikai net mellé lett kitalálva, hanem netplusz mellé, ezért bármikor be tudják foltozni a rést a rendszerben. Ezért bátorság így használni, az a buktatója, hogy bármikor megszakadhat a neted, a legrosszabb helyzetben is, ha befoltozták a rést.
A maraton esetleg működhet napinet mellett, de kérdés mit tekintünk aktív állapotnak, amikor levonja adott napra a napinet díját, így aktív a 10MB, vagy amikor aktív a csomag. Így napinetet nem ajánlok maraton mellé.
A maraton arra jó, ha váltakozó a net használatod, akkor kiegyensúlyozd vele hosszú távon. Egyik hónapban elhasználsz 400-500 MB, másikban a 200MB is marad. Így nem kell a nagyobb csomagot megvenned, s nem veszik el, ha eseteg nem használnád el mindet.
-
betyarr
veterán
válasz
dptrsk #78479 üzenetére
Ha bátrabb vagy, akkor Domino 5 + Domino Most + Technikai net + Maraton 1GB = 1990 ha elfogy az 1 GB.
ez kipróbált dolog?illetve miért írtad,hogy bátornak kell lennie?van buktatója?
St3ven: megválaszolta már a T a panaszleveledet?egy kicsit kihagytam a totyikot,így nem vagyok képben.
-
dptrsk
Topikgazda
Domino 5 + Domino Most + NetPlusz S + Maraton 1 GB = 1090 havonta + 1990, amikor elfogy az 1 GB.
Így 200 MB(NetPlusz S) havonta lejár, így ha nem használod fel elveszik.
A Maraton 1GB pedig addig érvényes amíg a kártya, nem jár le havonta.A feltöltést görgeted magad előtt nem veszik el.
Ha bátrabb vagy, akkor Domino 5 + Domino Most + Technikai net + Maraton 1GB = 1990 ha elfogy az 1 GB.
Így olcsóbb. -
-
Nimda
addikt
Domino kártyát vennék, de tanácsra lenne szükségem.
A kártya ha folyamatosan töltöm, használom, akkor nem jár le az érvényessége?
Leginkább netre kéne, de néha telefonálnék is, ebben az esetben a surf a jó választás? illetve milyen kiegészítőkkel?
Ha feltöltöm mondjuk havi 5000e ft-al, és ha nem használom fel a teljes összeget, átvihető a következő hónapra, vagy elvész a maradék összeg?Illetve a felhasználható adatmennyiség is elvész, ha nem használom fel?
Köszi!
N.
-
T_Stark
őstag
Nálatok működik az iOS Telekom app?
Nekem már napok óta nem lép be, technikai karbantartásra hivatkozva... -
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
kellene egy kis help
domino 5
1430 -ra jöttek az sms-ek
benne volt az 5 személy (telekomban lettek hozzáadva...)viszont egy számot sikeresen kivettem
hogyan tudnám visszatenni ?
mert
jött is a másik sms
a 1430-ra
és már csak 4 szám van felsorolvaaz lenne a kérdésem hogy ezt melyik menüpontal intéztem el ?
jó lenne ha vissza tudnám tennielőre is köszi!
-
Beca1990
senior tag
a Telekomnál mennyi a garanciális ügyintézés ha leadok egy telefont?
idén még van értelme? -
Zeki
nagyúr
válasz
MaxxDamage #78455 üzenetére
Kikapcsolod a netes felületen a napinet nevű borzalmat, bekapcsoltatod a 1430-on a technikai netet, mert te fel akarod tölteni az egyenleged, és ahhoz jár a bónusz 100 mega net 14 napra. Plusz veszel hozzá Maraton netet. Így máris havidíj nélküli vagy. Facebook csakis a Lite progival, mert különben zabálja kétpofára a megabájtokat.
-
Fifi
őstag
Ebben igazad van, nekem is flottás előfizetésem van hasonló kondíciókkal.
Nem az a gond, hogy a csomagra vállalok hűséget és ezt fizetni kell, hanem az, hogy ez alatt a hűség alatt nem lehet a telefont függetleníteni a Telekommal hivatalosan csak brutális kötbér megfizetése után (majdnem 200eFt lenne a kötbér, megkérdeztem), mely több, mint egy jelenlegi független telefon.
Tehát ha tavasszal esetleg szolgáltatót váltanék, akkor az alábbiakkal kellene kalkulálni:
1.) Telefon jelenleg kifizetendő ára
2.) Kötbér (~200eFt)
3.) Függetlenítés költsége (15eFt)Tehát inkább most egy független telefon (~190eFt) vagy egy dominos (~180), amivel nincs elköteleződés.
Persze, ha az ember maradna a Telekom berkein belül, akkor nem számít a hűség max. egy felesleges havidíjat kellene fizetni pluszban, de ki látja előre a jövőt.
Bye, Fifi
-
Mill3r
tag
válasz
Mr.Csizmás #78457 üzenetére
Reménykedjünk
Attól tartok, hogy a nagy kedvezményeket ellőtték a BF alkalmával -
Mr.Csizmás
titán
válasz
MittuDomain_ #78459 üzenetére
lehet aztán a végén megveszem részletre, hogy márciustól kelljen csak fizetni, és akkor beviszem pár hónap alatt a teljes árát
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #78457 üzenetére
120 helyett 102e-ért előfizu nélkül nem lenne akkora készlet, ami ne fogyna el pár óra alatt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #78455 üzenetére
Domino 5 + NetPlusz S(1090ft/hó) és esetleg valami Maraton net, amiből csak akkor használsz, ha túlléped a NetPlusz S keretet.
Maraton net felhasználhatósága a SIM érvényességi idejével egyezik meg.
Ha elég a 200 MB, s utána a belassítás, akkor csak a NetPlusz S-t javaslom. -
MaxxDamage
félisten
Volna egy céges előfizetésem, amin a beszélgetés az igazán lényegesen kedvezményes, de megszüntetem, mert havi 2-3 ezret feleslegesen nem akarok kifizetni (mert van) és nekem csak a mobilnet ami fontos és használva van.
Van egy Domino 5 kártyám is, amin beállítottam a "Most" opciót.
Erre melyik net csomag éri meg ? (havi párszáz mega elég nekem), leginkább Face Messengeren beszélgetek, Chrome-n böngészgetek és emailezgetek. Milyen csomagot ajánlatok mellé ? (olyan lenne jó ha lenne, ami nem olyan, hogy hó végéig el kell használni.... (hanem mondjuk töltés után addig van ameddig el nem használom.. tudom szép álom mi?)L
-
Keem1
veterán
Az biztos, nyilván. De kérdés, hogy a változások mindenkinek hoznak-e "jóságot".
Nekem teljesen mindegy a hűség, a legolcsóbb, 2000 forintos díjcsomagban vagyok, hozzá bármikor lemondható, módosítható nettel. Most épp
1 GB4 GB van, azzal telefonálok (voip), streamelek, stb. A hűségem csak 2000 forintra szól, dolgozó emberként nem nehéz kifizetnem, a többit szabadon változtathatom, lemondhatom. -
Fifi
őstag
Kint vannak már az ezüst hét akciói!
Sajnos engem ezek nem hoztak lázba ...Bye, Fifi
-
vwpolopg
őstag
válasz
ANDROID??? #78443 üzenetére
2 oldalas a számla is és a garijegy is, de a garijegy második oldala egy üres lap, a számláé meg a részletfizetés részletezője.
-
vwpolopg
őstag
válasz
ANDROID??? #78440 üzenetére
Megnéztem újra, végignéztem a számlát, a telefon garijegyét, semmi nincs a hangfalról. A dokumentumoknál ott van minden korábbi vásárlásom cucca, de ehhez az ajándék hangfalhoz semmi.
(#78437) -secret- : Köszi, beviszem akkor holnap a garjegyet egy t-pontba, mert tényleg semmi nincs a letölthető doksik között ami erre vonatkozna.
-
Tybor66
tag
Szeretnék átmenni egy másik szolgáltatóhoz, számhordozással. 2 db DOMINO kártya van a nevemen, egyiket én használom, a másik egyik szülőnél van. Amennyiben átiratom azt a kártyát az Ő nevére, mennyi idő múlva indíthatom el a számhordozási kérelmemet?
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Édesapám meghosszabbítva előfizetését egy új készüléket is vásárolt. A régi telefonja átvándorolna édesanyámhoz, akinek normál méretű Dominós SIM kártyája van. A kártyát egy távol élő rokonunktól vette át cirka 15 éve, tehát a rokon nevén van. Van lehetőség a szám megtartása mellett kicseréltetni a SIM-et a kisebb méretűre?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Vettem egy készüléket amihez járt egy ajándék hangfal. Külön letölthető garijegy nincs a hangfalhoz, a számlán nem jelenik meg külön tételként. Viszont a hangfal dobozának oldalán ott van a kitöltetlen gyári garijegy. Ha beviszem egy T-pontba a garijegyet ott lepecsételik, kitöltik, aláírják?
-
törölt tag
Ezüst hét a Telekomnál!
2016. december 8.-a és 14.-e között a Telekom weboldalán egyes okostelefonok, tartozékok, TV készülékek online extra kedvezménnyel lesznek elérhetőek a készlet erejéig. Az akciós tartozékok és TV készülékek egy összegben, szolgáltatás nélkül rendelhetőek majd meg. Az extra kedvezmény csak Online megrendelés esetén él!
Az akcióban résztvevő készülékek csütörtökön ezen a linken keresztül lesznek majd megtekinthetőek kb dél magasságában!
Bővebb infóm hogy mi lesz, milyen készülékek, tartozékok, tv-k, sajnos nincsen!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Vodafone-tól szeretném áthozni a számomat ide, de Dominó kártyára! Online ezt megtehetem? Nézegettem ezt az opciót, de sehol sem találom a Telekom Web oldalán!
Köszönöm!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
MittuDomain_ #78420 üzenetére
probat megert.
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ha meglevo előfizetés mellé szeretnék vásárolni telefont, de azt külföldi kártyával használni, meg mindig valami nagyon durva horribilis összeget kellene fizetnem fuggetlenitesert a szolgáltatónál?
Persze, a meglevő kártya is "használatban" lenne, csak nem túl sokat.Köszi,
Máté
-
embe
nagyúr
válasz
hyperspace #78409 üzenetére
Az előbb frissített az apk.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #78415 üzenetére
Sorry, hogy "megvezettelek", a jó szándék vezérelt...
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #78416 üzenetére
Előző működik telefonon, utóbbi nem, mert sim cserével jár.
-
313313
addikt
válasz
Mr.Csizmás #78415 üzenetére
Majd kiszórják a dolgozóknak. Érdemes lehet figyelni, én 3-án küldtem vissza egy silver...
-
MaxxDamage
félisten
Előfizetést le lehet mondani, vagy sima kártyásra módosítani telefonon? (számla jön, azt meg fizetem természetesen) Vagy csak személyesen T-Pontba ?
L
-
Mr.Csizmás
titán
telekom allee
demo készüléket nem adják oda, "mert az a huawei tulajdona"
Mate 8...
-
nobiand
aktív tag
válasz
Tomyyy93 #78412 üzenetére
Samsung EO-BG920B Level U
Az URL-ből ezt olvastam ki. -
slice14
veterán
Bétánál elvileg nem volt vele probléma. Még frissült is. És ugye ha nem kompatibilis, akkor elvileg nem frissül play-ről, ha fent van korábbról.
hyperspace: Nem fogok külön apk-val sz@rakodni, mikor nem tabletről van szó. Megvárom míg kiadnak egy frissítést, de remélem hamar kiadják.
-
Tomyyy93
tag
Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogy milyen BT fülhallgatót adnak a Galaxy A5 (2016) mellé? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Keem1
veterán
válasz
hyperspace #78405 üzenetére
Persze, így tabletre is felmegy, holott hivatalosan nem kompatibilis. Pedig kiválóan működik. Ezt is javíthatnák.
-
4Grider
félisten
válasz
Zolapapa89 #78402 üzenetére
Ha legközelebb hívnak, csak annyit kell mondani, hogy egy hónapon belül úgyis elhordozod a számod. Többet nem fognak hívogatni...
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz
4Grider #78401 üzenetére
Nem annyira sürgős, de a Telenortól folyton csesztetnek a hogy írjak alá még 2 évet és váltsak az 5400 Ft-os csomagra, mert az milyen nagyon jó lenne nekem. Az hogy a felét sem használnám ki kb a lőtéri kutyát sem érdekli. Gyakorlatilag nincs olyan csomagjuk ami nekem megfelelne így mihamarabb szeretném letudni a dolgot. De január első felét lehet h megvárom hátha addig kihirdetik hogy mi a tervük a csomaggal.
-
4Grider
félisten
válasz
Zolapapa89 #78399 üzenetére
Januárra kiderül, hogy mi lesz vele. Gondolom nem sürgős a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával