- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
MaxxDamage #43996 üzenetére
Az sok mindentôl függ. Valószínûleg vagy egy cella szélén vagy, vagy nem frekventált helyen.
-
club1
veterán
válasz
MaxxDamage #43996 üzenetére
Miért ne lehetne az 1800 MHz-es LTE hálózatnak adott helyen egyes a térereje?
-
tomy86
addikt
-
Az normális, hogy a telefon LTE -t ír a hálózatnál és a jelerősség csak 1-es az xPeria Z -n ?
L
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem tudom hol tegyem fel a kérdést, talán itt mert telekomos előfizetésről van szó.
Ami érdekelne: az előfizetés terhére való vásárlás, vagy mobil vásárlás. A lényeg, hogy van egy előfizetés aminek az összegét minden hónapban le kellene vásárolni. Úgy tudom lehet lottózni, autópálya matricát vagy állatkerti belépőt venni, stb. Az érdekelne, hogy van-e még valami, ami esetleg hasznos és hétköznapi dolog, amire el lehetne költeni. ( nem akarok minden hónapban állatkertbe menni)
A menete hogy van enek? Az előfizetésből levonják?
Előre is köszönöm a segítségetket.
Lebeszélni nem akarom, arra van másik készülék amit használni akarok.Ezt az infót megtaláltam a Tmobile oldalán, az érdekelne ezeken kívül van-e még értelmes(ebb) dolog.
-
válasz
djculture #43988 üzenetére
& kali: köszi, igaz lehet sajnos...
én nem találtam az oda vezető utat, peddig végigzongoráztam az egész menü/teljes folyamatot (még a tel. Szám és password is beírásra került.... azútán se volt sehol az ügyintézős kapcsolás)
aztán ekkor jött az ötlet, hogy felívom a 1412-t és átkapcsoltatom mobilos kollégához, de ott meg 10 perc várakozás után letettem... (meguntam a várakozást)L
-
bostone
addikt
A mobilnet mindenkinél jól működik? Nálam szinte használhatatlan. Mi lehet a gond?
-
válasz
MaxxDamage #43987 üzenetére
kell, hogy választható legyen, ha nem is a főmenüben, de miután kiválasztottad, hogy mit is szeretnél intézni, felkínálja a lehetőséget.
egy rövid út; 3 -> 2 -> 0 (havidíjas és aranyos előfizetésemen legalábbis működik) -
djculture
félisten
válasz
MaxxDamage #43987 üzenetére
Törvény szerint élő emberhez kellene kapcsolniuk minél hamarabb, de ez a diszpécser módszer nem nagyon vált be úgylátszik..
[link] -
Ma felhívtam a 1430-at és nem tudtam ügyintézővel beszélni (nem volt választható a menüben) ez normális? Azonosítottam is magam meg minden...
L
-
Köszi mindenkinek !
Mindenképp rákérdek Telefonon , mielött bemegyek az üzletbe...
/azt majd rábeszélnek valamire... vagy nem/
igen a kijelző nem olcsó dolog (abból kiindulva, hogy FHD -s... meg 5" stb..)L
-
raziel01
veterán
Nézem a számlát, most korrekt volt a T.
Azt mondta múlt hónap 5.-én az egyik ügyintéző csaj személyesen, hogy nem érdemes lemondani a hónap elején a Fun aranytárskártyát, mert úgyis az egész hónap ki lesz számlázva. Ez tiszta sor. Én is így gondoltam.
De mégis lemondtam, mert már nem volt kihasználva.Erre most látom a számlán:
Jóváírás Fun szolgáltatás deaktiválása miatt 04.05. -1.581,67
Nem tudom, hogy most ez a megszokott de ez korrekt dolog volt. -
dnl91
tag
x
-
Teko001
őstag
-
313313
addikt
válasz
MaxxDamage #43975 üzenetére
Kijelző csere benne olyan 50-70k viszonyításként...
-
Teko001
őstag
válasz
MaxxDamage #43975 üzenetére
Bár ugyanaz a kategória amit te mondtál, de az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistát kell nézni, abban pedig a telefon értéke 120 990 Ft
-
-
313313
addikt
válasz
MaxxDamage #43973 üzenetére
Neked a 130-180-as kategóriát kell nézned.
Többit a pénztárcád dönti el, azt azért megemlítem, hogy hiába csepp álló a telefon, ha beázik akkor ugrik a garancia. Ahogy nézem a párásodásra nincs alap biztosításnál védelem, de ha bedobod egy vödör vízbe, az már beázás, amire kihat a biztosítás.
Leggyakrabban előforduló hibák a tapis telefonnál: törések(kijelző, toch, hátlap) vagy a lopás. Ezek után neked kell mérlegelned mennyit ér meg neked a dolog... -
Van lehetőség az új telefonra biztit kötni, de nem tudom.. mit is lenne érdemes választani !?
Valaki tudna segíteni, hogy egy xPeria Z -re melyiket lenne érdemes megkötni ? (viz/porálló ugye.. maga a telefon és van rá össz. 2év gari vagy mi..)Bizt. csomagok és Bizt díjak. melyiket lenne érdemes az említett telefonra... ?
L
-
club1
veterán
válasz
grafikus17 #43971 üzenetére
Ahhoz fel kell venned vagy neked, vagy - feltételes átirányítás esetén az átirányított szakaszon valaminek vagy valakinek - hogy a hívás számlázható legyen. A kinyomott vagy a fel nem vett elmulasztott hívást nem lehet mi alapján számlázni.
-
grafikus17
senior tag
Így gondoltam. Tehát sem itthon,sem a kinti hálózat feljelentkezés után nem állítanék be semmilyen átirányítás. Csak egy hívásblokkolot használnék, így remélhetőleg nem számláznának semmit. Hiszen a hívás nem épült fel, nem volt beszélgetés, csak egy kinyomott hívás amit a készülek csinált. És meg azt is látnám, hogy ki hívott.
Azért nem bánnám, ha a 1430 is megerősítené. -
válasz
grafikus17 #43969 üzenetére
ja, ha a külföldi hálózaton fogadott hívás esetén adott percdíjra gondolsz, akkor nem, hiszen nem jön létre a beszélgetés.
azt hittem, hogy az átirányítás kapcsán vetetted fel, amire 1430 is reagált. -
válasz
grafikus17 #43967 üzenetére
azt a készülék utasította el, nem pedig a szolgáltató, így szerintem fizetős lesz, hiszen a szolgáltatónál nincs akadálya a továbbításnak, a készülékig meg is teszi azt, és a telefon csak akkor dobja el szoftveresen a kérést, amit a szolgáltató nem tudott előre, illetve nem tehet róla.
-
sarkanyolo2
őstag
Ha L9-et adnak, el kell fogadd, de mivel nincs és nekik azonos tulajdonságúra kellene cserélniük(2 azonos telefon nincs), ezért még ha nem is kell belemenniük a beszámításba, akkor is belefognak, csak náluk költsd már el azt a pénzt.
Hivatalosan: 1. Javítás 2. Csere (típusazonosra) 3. Pénszvisszafizetés
-
Csövy
tag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket, véleményeteket. kérni, hogy mire számíthatok az alábbi esetben:
2013 januárjában vettem egy l9-es lg-t. Azóta háromszor volt már szervízben ,de soha nem sikerült meghavítani rendesen. Megelégeltem és elvittem a hivatalos lg márka szervizbe. másnap hívtak telefonon, hogy minden tartozékot vigyek be hozzájuk amit a telóhoz kaptam és ők adnak egy papírt, hogy ezt már nem lehet megjavítani,cserélje ki a szolgáltató.
Ilyenkor mi történik? beviszem a papírt a vásárlás helyére és kicserélik? a T már nem forgalmazza ezt a típust.
(amúgy a vásárlás helye a budaörsi auchan)Köszönöm a segítséget
-
törölt tag
válasz
Varszegig #43957 üzenetére
Köszi, akkor oké, nem csak nálam nem működik
Tegnap úgy indított, hogy lépjek be újra, de volt a telefonon egy FOTA-n keresztül érkező FW frissítés, így elsőnek azt gondoltam, az állhat a háttérben, amikor meg megadtam a belépési adataimat, onnantól kezdve meg van ez
-
muhaha01
tag
Sziasztok,
Jól látom, hogy a next s aranytárskártya mellé nem választható duonet?
mi ez a baromság? miért?
Köszi -
1430
senior tag
válasz
lugosi #43953 üzenetére
Ha feltétel nélkül irányítasz át, akkor nem kell fizetned, mert a Telekom magyar központja irányítja át a hívást. Ha feltételesen irányítasz át, akkor a Telekom utánad küldi külföldre a hívást és a külföldi szolgáltató központja fogja (adott esetben) átirányítani a hívást, vagyis ilyenkor fogadsz és indítasz is egy hívást roaming helyzetben, és ennek díját kell fizetni. Ez alól egy kivétel van, ha feltételesen, de Hangpostára irányítasz át, mert ilyenkor egy hálózati hangbemondás hallható (tehát nem a Hangposta jelentkezik be), mely arra kéri (magyarul) a hívót, hogy hívja a Hangposta ... számát és hagyjon üzenetet a hívottnak. Ez mindkét fél számára díjmentes.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
lugosi #43953 üzenetére
Ha külföldön hálozatra csatlakoztatott SIMmel irányítasz át van roaming, ha a SIM offline nincs roaming. Ennek oka, hogy ha a SIM online akkor a hívás: hívó-központ-te-átirányított, míg ha offline a sim: hívó-központ-átirányított.
Azthiszem régen így magyarázták el itt a fórumon. -
válasz
grafikus17 #43933 üzenetére
Ezt nem értem, esetleg valaki megmagyarázná?
Arra gondolok, hogy ha külföldön vagyok, de arra az időre átirányítom a hívásaimat egy másik belföldi számra, akkor azért roamingot kell fizetnem. Ez tényleg így van? Nekem nem logikus.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Régebben 4-5 éve gond nélkül lehetett videohivást indítani telefonról.Most ez meg sem jelenik a telefonon.( eddig nem használtam de ma pont kellett volna ez a funkció)
Kell ehez valami extra (bekapcsoltatni valamit) vagy a telok már nem tudják? -
raziel01
veterán
1 éves előfizetésem 1 hónapja lett átváltva Fun aranytárskártyáról Move XS-re.
Domino feltöltésnél ezt kapom:Tisztelt Ügyfelünk!
Az előfizetése aktiválása utáni első három hónapban havonta csak egyszer 3500 Ft-al töltheti fel egyenlegét.
Idióta Telekom. 1500 Ft-os feltöltést nem enged. Ami kisebb ugye, mint a 3500 ráadásul úgy, hogy 1 éves az előfizetés.
-
313313
addikt
válasz
sarkanyolo2 #43940 üzenetére
Ez így jó, mert online szeretném rendelni...
-
313313
addikt
Esetleg valakinek valami infója a lumia 620-ról, hogy várható-e még? Kifutó termék, azt írja várható még, de...
2 hete készletértesítőt kértem, de nem kapkodják el a szállítást... -
djculture
félisten
válasz
grafikus17 #43937 üzenetére
20 dollárért van 1giga ami egész hónapban érvényes.. az számodra ennél a legolcsóbb.
De van arrafele ezer meg egy szolgáltató abban biztos vagyok ahol sokkal olcsóbb az adatforgalom. Csak utána kell keresni. -
djculture
félisten
válasz
grafikus17 #43935 üzenetére
-
grafikus17
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #43934 üzenetére
Itt 500MB-ot ír 10 dollárért. Jól értem?
[link] -
sarkanyolo2
őstag
válasz
grafikus17 #43933 üzenetére
A link a "mi" bevásárlókosarunkat mutatja, küldd direktbe a linket.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Két hétig a tengeren túlon leszek. Ez idő alatt lesz jó néhány telefon amit el kell intéznem. Kimenő hívásra mobilevoip klienst használok wifi vagy helyi prepaid SIM-et adatforgalommal.Egyrészt a gyerekkel beszélni,másrészt az épp eladás alatt lévő lakásom, ügyvéd és vevővel kapcsolat tartás fontos lenne.
A problémán a hívás fogadással van. Ha átirányÍtom egy hazai másik mobilra feltétel nélkül nem ér meglepetés, ugyanis 29 mp után a nem fogadott hívásért is számláznak némelyik szolgáltató. "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket hogy a Cingular a 29 másodpercnél hosszabb csengetési időért is számláz."Az USA tmobil igaz nem írja a honlapon, de...... ki tudja.
De akkor nem tudom hogy ki keresett, ami fontos lehet és visszahívnám voipról.
A hangpostát sokan nem szeretik. és nem hagynának üzenetet.
Ha rá mondom . hogy külföldön vagyok, az is meg tudja akinek nem kellene(betörő:-/)
Javasoltak egy hívás blokkoló apk-t, ami nem engedi be a hívást egyből foglaltra megy és még én is látom, hogy ki keresett.
Ilyenkor van valami roaming díj amiről nem tudok? Működne a dolog. Tényleg nem számláznának semmit bejövő hívásra?
Nem akarok úgy járni, hogy ami nincs leírva, az még létezhet. Szeretnék az USA tmobilon barangolni, mert ott nincs ilyen 29 mp-nél hosszabb számlázás, legalább is nem írták, de nem szeretnék meglepetést, amikor haza jövök és kiszámlázott roaming díjak lennének.
Amikor felhívtam a 1430-at, tegnap a 29mp -ről sem tudtak. Azt tudják esetleg, ami le van írva, vagy azt sem. Itt a fórumon talán több infót kapok tőletek, mint pld hívás blokkoló.Jól látom hogy ez a 10 dolláros kártya adatforgalmat is tartalmaz?
[link] -
tomy86
addikt
válasz
StSanya #43927 üzenetére
Bocs, de engem az kavart meg, hogy először válaszként írtad a hozzászólásodat és ezért azt hittem, hogy a Net&Roll XS-ről írsz. Hiába reggel van még
A feltételek között a "NetPlusz Arany és Platina" netcsomagnál sem szerepel kitételként az arany vagy platina szint, de az elnevezésből gondolom, hogy szükséges. A weboldal szokás szerint rendkívül informatív.
-
-
cris78
őstag
[link]
Táblagépes internezetéshez ajánljuk: Net&roll xs adat mennyisége -
djculture
félisten
válasz
lugosi #43915 üzenetére
Az szép
Más:
Nemrég beszélgettünk itt a kedvezményekröl meg az e-packról.. A sárgcsekk perben megállapitotta a Fővárosi Ítélőtábla hogy vissza kell fizetni a 2012. május 1. és 2012. november 17. között kiszámlázott 142 forintokat a fogyasztóknak..
"Jogerősen pert nyert a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a Magyar Telekom ellen indított sárgacsekk-perben, visszajár tehát a fogyasztóknak a jogtalanul kiszámlázott díjtétel - közölte a FEOSZ csütörtökön"Szerintem utána az e-packos dologgal is ez fog történni..
-
-
cris78
őstag
válasz
lord.lakli #43902 üzenetére
Nekem sehogy semmire nem adja be....
-
Vangelis
félisten
válasz
MaxxDamage #43904 üzenetére
-
-
Vangelis
félisten
válasz
MaxxDamage #43900 üzenetére
kapcsolat prémium kártya
kb semmire nem jó... legalábbis nekem nem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest