- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
A mostani mobil tv díjcsomagokban van időkorlát, hogy mennyit tv-zhetek?
Ugye a régi díjcsomagokban volt korlát, meg írják is, hogy "egyenleget itt és itt lehet lekérdezni", de hát milyen egyenleget?Mostanában egyre többször van, hogy egész egyszerűen nincs minden információ a honlapon, csak valami eldugott pdf-ben leírva, baromi idegesítő ez a mesterkélt felépítése a telekom honlapjának.
-
válasz
V.Stryker #45893 üzenetére
Szia!
Erről az a vicc jutott eszembe, hogy háromféle munkát ismerünk: jót, olcsót és gyorsat....
Az a baj, hogy olcsó percdíjat nem fogsz találni. A havidíj általában lebeszélhető, net pedig szintén majdnem mindben van.
Ezektől függetlenül a publikus díjcsomagok közül elsősorban a Move Met ajánlanám.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Most nézem mennyi új díjcsomag van a T-nél.
5k-s havidíjért milyen csomagot ajánlanátok amiben van net és más (voda) irányba olcsó a percdíj, plusz a havidíj lebeszélhető?
-
erdoke
titán
válasz
sarkanyolo2 #45888 üzenetére
Ha csak alkalmi netezésre kell, a Travel & Talk a Plus opcióval elfogadható megoldás külföldi kártya nélkül. Napi 790 Ft-ért nemcsak 30 MB adatot kapsz, hanem 40/20 Ft-os EU kimenő/bejövő percdíjakat és 20 Ft-os SMS-t is. Ha nem kell folyamatosan net, akár 5-6 ilyen csomaggal is ki lehet húzni 10 napot, illetve ha több kell 24 órán belül, mint 30 MB, akkor felhasználás után be lehet aktiválni egy másikat.
-
club1
veterán
válasz
sarkanyolo2 #45888 üzenetére
Ebben az esetben ez a te topicod.
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Kb. 10 napra kimennék szlovákiába, tudnátok ajánlani egy szolgáltatót, ahol nagyon olcsón kijönne egy kisebb netcsomag. (vennék egy simet ugye)
-
cigam
titán
Van egy domino-s számom. Bejelentkezés után a "Hűségprogram" menüpont alatt azt írja, hogy Kedvezményjogosultság arany
Ezzel kaphatok valami kedvezményt(új előfizetésre/készülékre), vagy mire jó? -
br.rak
őstag
már megint nincs készleten a 820-as Lumia. Úgy néz ki ez ennyi volt, hacsak nem szivárog vissza még 1-2 darab
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Mozaik xs díjcsomagban vagyok. Alap esetben 35 Ft/p a hívás hálón belül. Kedvenc számot beállítottam (-50%) azaz akkor 17,5 Ft lenne 1 perc. DE! hogy a francba lehet az, hogy 9 percre azt írja nekem, hogy 248 Ft!! Miért nem 189 Ft-ot ír? Mégsem féláron van kedvenc szám? Vagy mi a szösz? Csak a kedvenc számot hívtam és sms-t sem küldtem.
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
A múlt havi /még be nem fizetett/ számlám részletes adatait csak befizetés után láthatom?
Tehát nincs arra lehetősség, hogy befizetés előtt megtekintsem részletesen mint a már befizetett számlák esetén?Köszi
-
Vangelis
félisten
A HTC desire 500 sincs rossz áron...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
kory24 #45864 üzenetére
A hívások másodperc alapon kerülnek elszámolásra, azonban az első 30mp minden esetben kifizetésre kerül
Hívásindítás: 74,4ft(onnan->Mo-ra, onnan->németo irányba)
Hívás fogadás: 19,5ft
SMS küldés:23.5ft(a fogadás ingyenes)
MMS küldés:78ft(a fogadás ingyenes)
Mobilnet:0,0765ft/kb -
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha kimegyek Németországba, akkor ott mennyivel másabbak a hívások, nethasználati díjak?
Domino-val.
Köszi
-
scapegt
őstag
válasz
Teko001 #45859 üzenetére
Vodás vagyok egyébként és ott simán megvágták, nem adtak microSIM-et. Ott nem kértek semmi papírt, pedig az előfizetés nem az én nevemen van. Nem értem igazából mi van akkor, ha módosítanak egy működő dolgon annyit, hogy ugyanúgy működhessen tovább. De majd utánajárok, ha nálam lesz a telefon.
-
Teko001
őstag
válasz
scapegt #45823 üzenetére
Hivatalosan nem vághatod meg akkor sem. Ki kell cserélni microSIM-re. Ha nem a te neveden van akkor nem biztos, hogy megcsinálják, viszont akkor vagy kell mindenféle meghatalmazás, stb..., vagy otthon megcsinálod magadnak (ugyan olyan sim kártya, csak kisebb, és kicsit vékonyabb)
-
tomi613
aktív tag
Mi ez a technikai hiba a weboldalon és a telekom app-ban is?
-
cigam
titán
válasz
kokokka #45850 üzenetére
A prémium előfizetők akár 320kbps-es ogg formátumu streamet kaphatnak, nem mp3-at. Egy vonaton, vagy az utcán épp elég sok környezeti zaj van (nem beszélve az elérhető reprodukáló renszer minőségéről) ahoz, hogy ne legyél akkora audiofül. Ezt a streames zenetárat amúgy sem az audiofüleknek találták ki.
-
kokokka
addikt
válasz
erdoke #45821 üzenetére
Igaz, ezt nem tudtam. Mivel azonban mint mondtam nem igazán érdekel ez a dolog, így érthető, hogy nem foglalkoztam vele különösebben. Egyébként én úgy vagyok ezzel, hogy mp3-ban csak amit nagyon muszáj, kizárólag FLAC. Ebben a formátumban meg nincs online zene, nem is lenne sok értelme mert nem erre találták ki.
-
br.rak
őstag
Lumia 820 elég jó áron van, kérdés lesz e még belőle? Vagy esetleg ki fogják vonni?
-
dptrsk
Topikgazda
-
djculture
félisten
-
atthany
aktív tag
adva egy helyzet:
3 hete nővérem (anti talentum) Dominóról váltott next s csomagra, megkérdezte az eladót, milyen telót ajánl neki, mert most egy 10 éves Nokiája van, ott azt mondták neki, hogy jelenleg nincs semmilyen jó ajánlatuk!
megnéztem, ehhez a csomaghoz már ingyen kaphatott volna egy Nokia 520-ast, megyünk vissza reklamálni, mire hivatkozhatok szerintetetek?
kösz -
djculture
félisten
-
-
r3dsnake
nagyúr
Ha más nevére/címére veszek telekom előfizetéses csomagot (music xs), online ki tudom egyenlíteni egy totál más névhez tartozó bankszámláról az egyenleget? Ne neki kelljen már utalgatnom, hogy fizesse be a számlát, nem akarom terhelni vele. Lehet, hogy triviális a kérdés, de 2002 óta vagyok dominós, szóval fogalmam sincs hogy megy ez. Ja és ami még fontosabb. A számomat vihetem tovább?
-
Frenky25
tag
Nos, én tegnap rákérdeztem a Telekom ügyfélszolgálatán, arra, hogy roaming helyzetben, választhatunk helyi szolgáltatótól az adat és hang szolgáltatás igénybe vételére. Az a helyzet, hogy a EK rendelet előírja, hogy kell lenni ilyen lehetőségnek, amely díjmentesen intézhető, és max. 1 munkanap alatt beaktiválható, de közben a Telekomnak jelenleg nincs alternatív roaming szerződése egy külföldi szolgáltatóval sem, így e rendeletben rögzített lehetőség, csak papíron használható ki. Az ügyintéző, hozzátette fogalma sincs, hogy lesz-e valaha ilyen szerződése a Telekomnak. Kérdem én, az NMHH mit szólna ehhez?
-
djculture
félisten
válasz
szili.tamas1 #45826 üzenetére
Hát kérem addig amig van miböl sok hülyeségre kitud fizetni az ember pénzt. Később esetleg meg úgy alakul fogja a fejét hogy azt a pénzt értelmes megmaradó dolgokra is költhette volna. De ezt is mindenki saját maga tapasztalja meg ez is az élet rendjéhez tartozik
-
rdi
veterán
Üdv,
nem tudja valaki, hogyan lehet a tv go bitrátáját beállítani?
Illetve tényleg 600 kbps -en megy az adás? -
scapegt
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy lesz egy Lumia 710-esem céges telefonnak, ami csak microSIM-et fogad, de egyelőre egy sima SIM-mel üzemelő készülékben van ez a SIM. Természetesen az előfizetés a cég nevén van, ahol dolgozok, tehát én nem intézkedhetek, gondolom. Ebben az esetben mi a teendő? A cég központja messze van és nem járok oda szinte soha, de a telefont sem tudom nélkülözni. Ha elviszek a Telekomba egy nyilatkozatot, melyben a cég korábban leírta, hogy átadta nekem a 13232342432 telefonszámhoz tartozó SIM kártyát, én megvágathatom microSIM-mé? Ha igen, mennyibe kerül? Ha nem, mi a teendő? Köszi előre is!
-
cigam
titán
Akciós Spotify mobilok oldalon kattintsatok az LG G2mini-re
-
Rászoktatás. Pl ezért is kapnak diákok szoftverárakból kedvezményt. Hogy azt szokják meg, később pedig amikor már teljes kereseti lehetőségek birtokában vásárolnak (netántán döntéshozók munkahelyeken, vagy egyszerűen csak megkérdezik őket alkalmazottként, hogy milyen szoftvert akarnak használni) akkor ne mást válasszanak.
-
cigam
titán
válasz
Teko001 #45808 üzenetére
Nem az a baj, hogy ők kedvezményt kapnak. (Nem mellesleg azt a kedvezmény(vagy csak egy részét) a felnőtt bérlet árában, vagy vmilyen adó formályában is én fizetem)
De jól van ez így, hisz iskolába járnak, közlekedni kell, nem várhatom el tőlük, hogy kilómétereket kutyagoljanak a forgalomban szélben, esőben, hóban. (Bár régen sem haltak bele, mikor a szomszéd faluba kellett átmenni gyalog)
Az viszont hogy egy zenei streaming szolgáltatás kedvezményezettjei mi indokolja?
A következő lépcső 2.3x drágább amit nem tudok megfizetni. Olyan szolgáltatásokat ad, amiket sosem használok ki(pl.korlátlan beszélgetés t-mobil hálózaton belül).
Így csábítják át a Deezereseket? Telenornál már a 3000.-os csomagban van Deezer előfizu(1390.-), és 500MB adat. Mindenkinek. Még a prepaid-esek is előfizethetnek rá, igaz ott is 1-2000.- a megfelelő adatcsomag hozzá. -
raziel01
veterán
Lemondtam a NETPLUSZ M-et még 30-án. Tegnap felhívtam a T-t, hogy jó lenne visszakapcsolni a csomaghoz járó netet.
Csajszi azt mondja néha előfordul, hogy nem aktiválódik vissza automatikusan.
Haha. Sose senkinek nem aktiválódik vissza, illene már megoldani.
Amúgy ez rendes volt de 20 percet vártam plusz először egy sráctól kapcsoltak át ide. -
tylerddd
veterán
Készülékbiztosítás esetén, ha összetörik a készülék, mennyire kukacoskodóak?! Tesznek-e fel keresztkérdéseket?! Ha azt mondom, h kicsúszott a kezemből és összetört, akkor azt elfogadják?!
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Kollégám elültette a bogarat a fülemben, hogy akinek telekom TV-internet előfizetése van, annak ingyen van a mobiltv.
Számomra ez egy picit hihetetlen, de azért gondoltam rákérdezek, mert én kb pár napja azt sem tudtam, hogy telekomosoknak az Ozone és Life network ingyen adatforgalommal van. -
kokokka
addikt
válasz
erdoke #45810 üzenetére
Legjobb megoldása lesz, majd ha mindenhol olyan mobilnetet adnak, amilyet az ember a 21. században elvárna. Sajnos azonban még a tőlem 20km-es körzeteben sincs normális szolgáltatás e téren. Így viszont csak pénzkidobás lenne, tehát marad a jól bevált többi megoldás. Mondom ezt sok-sok Tb. Flac-cal a tarsolyomban
-
cigam
titán
válasz
r3dsnake #45798 üzenetére
Mint ahogy az sem világos, hogy 44 évesen az én pénzem miért nem jó, csak egy egyetemistáé.
Telefonos ÜFSZ szerint is csak diákigazolvánnyal igényelhető a Musix XS. Telekomnál ennyire kretének dolgoznak? Tényleg elképzelték, hogy majd a kkor dupla áron előfizetek a nagyobbikra? -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
szabogabor10 #45801 üzenetére
Ó bammeg, akkor visszaszívtam.
-
válasz
Alvin_ti4200 #45799 üzenetére
Hello Holnap:
"A díjcsomagok igénybevételére a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), vagy a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolványával rendelkező vak és gyengénlátó; siket és nagyothalló, valamint mozgáskorlátozott személy jogosult."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- IPhone 11 Pro max 64GB gyári független ÚJ akku emelt kapacitás.
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest