- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Most nézem, hogy megszűnt a "Hálózaton belüli MMS - Pihenőnap" kategória.
Így 80 Ft most az MMS hálózaton belüli irányba, időszaktól függetlenül.De jók is voltak pedig a hétvégi hálózaton belüli 39 Ft-os MMS-ek a párommal!
Főleg úgy, hogy az SMS meg 30 Ft a tarifacsomagomban. Azaz dupla SMS helyett akkor már jobban megérte 9 Ft-tal többért egy 1000 karakteres MMS, esetleg képpel/képekkel megspékelve, ha már az is mehetett benne... -
timea1991
tag
Kár hogy feltöltő kártyásoknak nincs hálozaton belőli díjcsomag mint pl voda vitamax klub v prektikum hálon belől
-
Jake88
tag
válasz
blueye #13687 üzenetére
Ok. Na mind1 lényeg,hogy díjcsomag Médiamánia S tehát nem a céges tarifába vagyok így nem érnek majd meglepetések. Ez is valami.
Nem dobta rá 2évet. Mivel most nem vettem telefont. Pedig tudtam volna.
Márciusba lejár 2éves előfizum. Addig meg csak kibírom valahogy.
Ha nem sikerül szerezni meghatalmazást akkor már T-mobile csak engedni majd,hogy mint számlafizető lemondjam előfizetést. Vagyis remélem.
Nem igazán válnék meg számomtól mert kb 6éve ez van,de ha cég nem ad meghatalmazást akkor kénytelen vagyok. -
Jake88
tag
válasz
blueye #13684 üzenetére
Megállapodás: Kedvezményes készülékvásárlására részletfizetéssel
Megállapodás tárgya: itt szerepel a telefon
Szüneteltetési tilalmi időszak (hó): 24
Kötbér: 40000
Vásárláskor befizetett
Fennmaradó hátralék
Törlesztési időszakÍgy szerepel azért gondoltam,hogy ez telefonra értendő.
Más semmi egyéb nem derül ki szerződésből.
-
Jake88
tag
válasz
.bruszli. #13682 üzenetére
Megtaláltam szerződésemet. De nem írnak semmilyen lényegre törő dolgot.
Cégneve,előfizető adatai. Van egy telefonom részletre amit fizetek havonta. Ez nem is lenne nagy gond. Csak mellette ott van 40000-res kötbér telefonra. Na már most akár egyben kifizetném részleteket is ha kell. Kötbért persze nem igazán akarnám.
Sajna ilyen flottás dolgokat nem ír,hogy mi kötelezettségeim vannak cég felé. -
.bruszli.
senior tag
válasz
Jake88 #13676 üzenetére
Megtehetik,hogy nem adnak. Ahogy előttem is írták,attól függ,milyen szerződésed van a flottával...szóval előtte azért annak járj utána. Amennyiben te vagy a számlafizető,akkor nem velük tolsz ki,ha nem fizeted a további számlákat.
(#13678) atillaahun Akkor 2 verzió van : vagy bevállalod a kockázatot,vagy elfelejted. Amúgy a 2. tulaj (akitől most vennéd) is írhatna garanciát ( de nyilván nem fog ) letiltás ellen...
-
atillaahun
veterán
válasz
.bruszli. #13673 üzenetére
Tudom, de mint írtam jelen esetben az eladó nem a tulajdonos, tehát nem az ő nevén van az előfizetés. Az eredeti tulaj legfeljebb csak neten keresztül érhető el, és már kicsit irreális őt zaklatni ilyenekkel, mert ő egyszer már ugye eladta a telefonját annak akitől most venném.
(#13674) dedike
Köszi, megkérem majd akkor, hogy úgy szkennelje be. -
Jake88
tag
válasz
.bruszli. #13675 üzenetére
De mi történik,hogy ha nem fog adni cég? Mert így is köcsögök lettek. Gondoltak egyet és megnöveltették csomagot is +1500ft-al. Persze erről én nem tudtam semmit. Már azt se bánnám ha új számom lenne csak szabaduljak meg flottától.
Azon gondolkozom,hogy nem fogom fizetni az előfizetést. -
válasz
atillaahun #13671 üzenetére
Legegyszerűbben a havi számla végén tudod ellenőrizni, igaz ott csak a kiemeltségi szint van leírva, az érvényessége, meg az, hogy mióta van, az nincsen.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
atillaahun #13671 üzenetére
Meg ilyenkor alap egy adásvételi szerződés,ami kitér arra,hogy ha az eladó hibájából ( számla vagy részlet nem fizetése miatt ) letiltásra kerülne a készülék,akkor köteles visszavásárolni a telót a szerződésben meghatározott áron.
-
Jake88
tag
válasz
Zoleee89 #13050 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy céges szám ami régen saját nevemen volt. Beléptem egy flottás csomagba,de most kiszeretnék lépni belőle. Kártya cég nevén van de számlafizető az én vagyok.Szóval díjcsomagot váltottam mert céges már nem volt olyan jó. Céges-ről Médiamánia-S-re. Hogy lehet megoldani azt,hogy számomat is visszaíratom a saját nevemre? Telefont szeretnék majd venni de cégesre nem lehet. Nagyon hulladék ez flottás csomag. Gondolt egyet ember és megnövelte havidíjat is. vagy 1500ft-al. Persze erről én nem tudtam csak most amikor megjött a számla.
Állítólag valami céges papírokra lenne szükség. De mi történik akkor,ha nem hajlandó ezt kitölteni? Azaz nincs meghatalmazás?
Lényeg az,hogy ne függjek a cégtől.
-
BéHGT
senior tag
Platinát egy "mezei" felhasználó is el tud érni?!
-
válasz
atillaahun #13661 üzenetére
Esetlegesen segíthet, ha valakinek 10, vagy annál is több éves arany/platina kártyája van. Azt valószínűleg nem fogja eldobni egy számlatartozás miatt! Persze igazi, kézzelfogható biztosítékot ez sem ad.
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #13659 üzenetére
De most mit tudok csinálni, ez az első LG OB hetek óta, ami itt van a városban, garanciás, és jó állapotú. A mostani telómtól meg szabadulnék már.
Most még úgy néz ki valami olyasmit sikerült elérni a tulajnál, hogy bescanneli a számláit, ezzel igazolva, hogy fizeti rendesen az előfizetést.
Bár ezt nem egészen értem még hogy gondolta pontosan. Mármint mennyire fog ez nekem biztosítékot adni.
Bár jobban belegondolva, ha elmegyek vele a boltba, megmondják, hogy eddig nem volt tartozása, majd 1 múlva nem fizet többet, akkor is ugyanott vagyok, hogy letiltanak.
Szóval nem tudom hogy lehet előfizetéses telefont megfelelő körültekintéssel venni. -
zamar
csendes tag
Üdv!
Nem tudjátok, hogy a My T-Mobile-ban hol lehet előfizetői díjcsomagot váltani. Mert mindenhol írják, hogy lehet, de már vagy 1 órája keresem és sehol nem találom.
Előre is köszi. -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #13656 üzenetére
Meg ne vedd a telót, ha már rögtön az elején ilyen körülmények tarkítják az egész ügyletet.
-
Coolmat
őstag
válasz
tjb007 #13657 üzenetére
Láttam a gyorsbolt árát is, abban viszont csak az 1GB 1 hétig forgalmazhatóság van, a T-től rendelve ehelyett 1990Ft felhasználható egyenleg van még benne az árban. Nem mellesleg a T 1 év helyett 2 év garanciát vállal a modemre. Nehéz döntés, de valószínűleg csak februárban fogok beruházni rá, addig van időm kitalálni hol vegyem meg.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Coolmat #13654 üzenetére
Ennél bővebb információ nagyon nincs.
Diákként 1000 forinttal olcsóbban megkapod mint az átlagpógár.Amúgy a gyorsboltban 4090 forintért megkapod az MF195 -öt is.
-
atillaahun
veterán
válasz
tjb007 #13655 üzenetére
Igen azt tudom. Inkább erre a 3 hónapra lettem volna kíváncsi.
Mert most fenn áll egy olyan helyzet, hogy használt telót vennék, de már az eladó is cserélte, így nem ő nevén van, és nem igazán tudom, hogy kaphatnék korrekt biztosítékot arra, hogy nem fogják letiltani pár hónap múlva. Mert előfizetésesen lett véve, de az eredeti tulaj nem igazán elérhető.
-
tjb007
nagyúr
válasz
atillaahun #13653 üzenetére
Nincs.
Természetesen nem a telefon letiltása az első fokozat ha erre lettél volna kíváncsi. -
Coolmat
őstag
Üdv!
Felfedeztem az árlistában egy ilyet: T-Mobile BroadBand Stick E173-S2 Diák - 5990 Ft Dominóban
Alatta a csillagozott rész: "T-Mobile BroadBand Stick E173-S2 Domino Web kizárólag diák ajánlatként érhető el, érvényes felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával. Az akcióban 1db kedvezményes Domino Web csomag vásárolható diákigazolványonként."
Tud valaki valami bővebb infót erről az akcióról? Valahogy nincs agyonreklámozva a dologPublikus csomagként 6990Ft-ért szerepel, webshopban pedig jelenleg nem kapható ez a modem, csak a T-Mobile BroadBand Stick MF195 6291Ft-ért. Tudom nem nagy különbség az a 300Ft pláne ha ki is hozzák, de azért gondoltam rákérdezek mi ez az akció pontosan.
-
tjb007
nagyúr
válasz
atillaahun #13650 üzenetére
-
gabo89
senior tag
Üdv!
A my t-mobileban leszeretném kérdezni az adatforgalmi egyenlegemet, de miután rámegyek a lekérdezésre (melynek dija 56 Ft), azt dobja ki hogy: Hiba történt a kérés feldolgozása közben!
November óta van meg az Ikon 200-as dijcsomag, azóta ezt a hibát irja. Miért nem tudom lekérdezni?
-
atillaahun
veterán
Üdv, tudnátok valami hivatalos Trés dokumentumot, vagy honlapot linkelni, ahol egyértelműen le van írva, hogy számlatartozás miatt IMEI alapján tiltják a telefont?
Olvastam valahol régen, de most az istennek se találom. -
blueye
veterán
Más. Régebben ha lejárt a kb. 10 éve meglevő Dominóm akkor az utolsó napon kaptam SMSt hogy meghosszabbítják ingyen a rendelkezésre állási időt (és az egyenlegem is megmaradt). Hol volt ilyen, hol nem. Most van ilyen?
-
browing
csendes tag
Heló mindenki.
Azt szeretném megkérdezni és megtudni, hogy meglévő havidíjasként mennyivel vehetnék olcsóbban a t-mobilnál új telefont?
Most azt gondolhatjátok, hogy üssem be a teló számom és a kódomat t-mobil oldalán és akkor egyből kidobja, de sajnos várnom kell 24-órát míg újra beüthettem... de elég sürgős lenne megtudnom. Előre is kösz. -
-
toma37
tag
Sziasztok!
Nekem az internettel akadt egy kisebb problémám. T-Mobilnál vagyok, eddig Go Net M-em volt, a díjcsomagom pedig Like. Erről azt kell tudni, hogy tartalmaz 50mega adatforgalmat. Valamelyik nap megszüntettem a Go Net-et és azóta nincs netem. Pedig a díjcsomag tartalmaz 50megát. Eddig pedig még nem használtam el. Próbáltam a net beállításokat lekérni, de semmi. Valakinek valamilyen 5lete? -
Jammalan
tag
Én egy 5 éves Nokia 6103ról váltok most xperia minire, mert úgy voltam vele, hogy 9900at a hülyének is megér ilyen olcsón még nem volt telefonom alacsony havidíj mellett, úgyhogy belevágtam. A Telenornál egyszerűen nem voltak képesek alacsony havidíj mellett normális telefont adni és részletfizetés is 600as csomagnál van ami mögött a logikát nem értem, ha valakinek van havi 12 rongya csak telefonszámlára az minek kérne részletfizetést. A helyszín amúgy Eger.
-
St3ven
addikt
Ha forgalom alatt adatforgalmat értesz, akkor nem, mert ahogy 1430 is többször felhívta itt rá a figyelmet, de a díjszabásban is benne van, eltér ezeknek a programoknak a mérési módszere (ti. általában bájt egységben mérnek) a T számlázási gyakorlatától (aki pedig 10 kB-onként számláz).
A progi, amit én említettem, az elsősorban a hívásköltségek/sms-ek követésére alkalmas Habár adatforgalmat is mér, azt sosem szoktam figyelni, nekem ugyanis GO!Net-es csomagom van, ami csak a sebességet korlátozza le a havi adatmennyiség meghaladását követően.
Hozzávetőleges adatforgalomérték-követésre a 3G WatchDog-ot szokták ajánlani, ott azt is beállíthatod, hogy mondjuk 95%-nál tiltsa le az adatkapcsolatot, így jó eséllyel nem léped át a havi keretedet.
-
St3ven
addikt
válasz
Jammalan #13628 üzenetére
Nem kell aggódnod, van összehasonlítási alapom (van a családban telenoros előfizetés is), és azt kell mondanom, nem említhető egy lapon a két szolgáltató ilyen szempontból.
Persze ez helytől, telefontól meg sok mindentől függ, én csak a saját megfigyeléseimet tudom itt megosztani.
-
Jammalan
tag
Srácok ne szomorítsatok el ingadozó térerővel, meg vad számlázással, hétfőn jön meg a Tmobilos telefonom és 10 év után elhagyom a Pannont(telenort). Jelenleg is alacsony havidíjú csomagom van 2200Ft és most a Tnél MM XS csomagban rendeltem telefont, remélem nem kell csalódnom mert 2 évet írtam alá.
-
BéHGT
senior tag
Értem, köszi!
Én nem olvastam utána, direkt azt a hsz-t kerestem, mert tudtam, hogy a napokban leírtad. De így már ok.
Szóval, ha márciustól majd megrendelem a Net&Roll bővítő csomagot, nem lesz már benne az adatforgalom? Ezt jó tudni.
Azért jó lenne, ha a T kiadna egy olyan programot, ami faszán méri az adatforgalmat, mert így nem olyan jó. -
Ha majd kiesel a write only módból, olvasd el ezt is!
S ha ez megtörtént, máris választ kapsz a "fele havidíj megvan" kérdésre.(továbbra is van egyébként adatforgalmi értesítő, ami egy biztonsági "elem", az meg, hogy mennyit beszélsz, nagyon jól kontrollálható..)
-
1430
senior tag
Azóta már javítottam a téves infót, ismét elnézést érte. Tehát benne van az adatforgalom az aktuális egyenlegben, hacsak nincs túlforgalmazási díj mentes csomagod is a díjcsomaghoz (pl. Net&Roll opció).
Először valóban úgy írtam,
aztán javítottam magam
és utána összefoglaltam a lényeget. -
BéHGT
senior tag
válasz
St3ven #13623 üzenetére
Jól számolja a forgalmat?? Mert nekem ajánlották a Traffic Monitort, de szerintem nem számol jól. 2 órás Skype beszélgetés alatt nem mutatott 600kb-t, ugyanezt Hipernet több megára mutatja... Tehát kicsit zavar van a fejemben emiatt is. Plusz ugye 1430 azt írta, hogy "Az aktuális egyenlegben pedig minden forgalom benne van, kivéve az adatforgalom". Tehát az nincs benne. És kicsit szar, hogy majdnem a havi díjam feléhez érkezem lassan, pedig még csak 6.-a van. Pedig nagyon keveset beszéltem és sms-eztem, inkább nettel Skype... Neked milyen csomagod van?
Giigz: Milyen telót hoztál ki, milyen csomaggal, ha nem titok? -
St3ven
addikt
Elég régóta vagyok T-s, de azt megtanultam, hogy teljesen felesleges az "aktuális" egyenleget nézegetnem az online felületen, hiszen rengeteg kedvezmény/lehetőség befolyásolja a majdan fizetendő végösszeget, nem is beszélve az adatforgalom elszámolásáról, ami egyénileg szinte követhetetlen a hónap folyamán.
Ha androidos okostelód van, ajánlom a CallMeter 3G progit, én azzal figyelem hó közben az egyenlegemet, és ha jól beállítod a tarifacsomagodnak megfelelően, akkor a valós adatokat mutatja, real-time módon.
-
1430
senior tag
Az egyenlegedből jön le. Amúgy a Paletta Domino díjcsomagok annyiban térnek el más Domino díjcsomagoktól, hogy minden hónap elején kapsz egy meghatározott perckeretet (Domino használójának szempontjából ingyen), és amíg az tart, nem von percdíjakat a rendszer. Minden más szempontból megegyezik a működés, így a Go!Net szempontjából is.
BéHGT #13588
Ezt inkább a készülék topikjában kérdezd, hátha van, aki használja, mert én nem, így nincs tapasztalatom.
Bár szerintem ha nem használod modemként, akkor nincs jelentősége, esetleg ha kevés a keret (vagy tartasz a keret túllépéstől), akkor jól jöhet.Frenky25 #13589
Nekem minden hónap 6-7. napja környékén szokott megérkezni.orichalcos #13590
Mindkét megoldás kivitelezhető. Alapesetben az új tulaj fizeti a számlájában. Akkor szoktam ajánlani a helyszíni fizetést, ha a régi tulajnak fontosabb, hogy megszabaduljon a számtól, ezért átvállalná az átíratás díját.Varszegig #13600
Az év végével véget ért az 1500 Ft-os Távszámla akció. Viszont van helyette egy új 500 Ft-os, amit akár a régi regisztráltak is igénybe vehetnek, de ehhez Maestro vagy MasterCard kártyával kell fizetni (na ná, hogy VISA-m van). -
Sickboy25
addikt
sziasztok
Hol tudom megnézni, hogy a céges mobilomra milyen előfizetés van? A cégnél van a számla viszont nekem most lenne rá szükségem...
-
BéHGT
senior tag
Ha az aktuális egyenlegben nincs benne az adatforgalom, akkor elég érdekes, hogy 6 nap alatt már 4500-nál járok. Ebben van kb 20 sms, és max 30 perc beszélgetés... Ami bőven kijön az MM-es csomagomból, na de mindegy, ez így követhetetlen számomra.
-
manchester85
veterán
Már megkezdték. Emelkedtek a havidíjak és a készülékárak.
Giiigz!
Ez több dologtól is függ. Egyrészt magától a készüléktől, másrészt a szolgáltató lefedettségétől. Nem mindenhol egyforma a két szolgáltató kiépítettsége. Ahhoz viszont kétség nem férhető, hogy a T-mobile Magyarország elsőszámú szolgáltatója.
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
Én érzem csak megmosolyogtatónak ezeket az összegeket, mint havidíjak?
1520 Ft
1920 Ft
3250 Ft
5250 Ft
8550 Ft
11650 Ft
16750 Ft
stb…Értem én, hogy ez miért van, de ennél már csak az lenne komikusabb, ha maradtak volna a tavalyi havidíjak azzal az eltéréssel, hogy "a havidíj 97,34%-ban lebeszélhető belföldön, illetve SMS küldésére használható”.
-
erdoke
titán
Közben megtaláltam én is, 398 Ft minden megkezdett 100 KB.
Természetesen a 3 roaming partner közül a T-s készülékem mindig a Swisscomhoz kapcsolódott, ami közel a duplája a másik kettőnek (220 Ft/ megkezdett 100 KB).
Remélem, a főnököm nem fog balhézni, eddig még nem volt ilyen durva mobilszámlám. Mindenesetre erre oda kell majd figyelni, és akár manuálisan is Orange-ra vagy Sunrise-ra állítani a telefont. Önmagában a 80 MB 4 nap alatt nem nagyon sok, bár nyilván azon is lehet faragni. Azt hiszem, alapszabály lesz, hogy Siri-t Svájcban nem használunk...Nem mellesleg valaki beperelhetné már a szolgáltatókat valamiféle irreális üzleti haszon címén, mert a 100 MB-os csomag helyiként kb. 5-6 CHF lehet...
-
erdoke
titán
Létezik, hogy Svájcban történt bő 80 MB roaming mobilinternetezésért a T-Mobile jogosan számlázott ki nekem 344e Ft-ot? Azt írják, nettó 3,13 Ft 1 KB.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN