Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115033) viktorhu válasza Tompika777 (#115032) üzenetére


viktorhu
veterán

Nem a költözést értettem szociális kérdés alatt, hanem hogy azért kellene szerinted fizikát változtatni, mert az embereknek a környéken nincs jó vezetékes elérésük. Egy-két ember számára meg lehet oldani, hogy a mobilnet pótolja a vezetékest, de akkor az nem lesz olcsóbb, mint a költözés. Egész lakótelep számára viszont jelenleg nincs ilyen megoldás.

Abban nem látok semmi félrevezetőt, hogy az ember a telefonjáról bárhonnan használhatja a netet, de ez nem fogja az otthoni netet kiváltani.

A torrent pedig igenis speciális abban, hogy állandó hálózati terhelést okoz, és a feltöltést is bedugítja, míg pl. egy netflixen csak letöltesz, és csak addig, amíg nézed a filmet, utána pedig le is állítod, ráadásul csak a szükséges szávszélességet foglalja, nem a lehetséges maximumot. Ha a torrentezés azt jelenti, hogy 5 perc alatt letöltesz egy filmet, aztán ki is kapcsolod, senki nem fog érte szólni.

Ahhoz viszont, hogy mindenkinek működjön a környéken a mobilnet, muszáj valahogyan menedzselni a hálózatot, és az extrém felhasználást korlátozni.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.