Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Domino feltöltési bónusszal kapcsolatban lenne kérdésem.
Ugye ha appon keresztül töltök fel, jár 500 mega net, de úgy írja, hogy aktív internet szolgáltatás esetén. Viszont én pont a feltöltött összegből szeretném a 4 GB maratont megrendelni...Ilyenkor mi van??
Feltöltök, megrendelem, aztán aktiválják a bónuszt?
Tényleg kell hozzá aktív net? Az ajándék 4 GB 3 hete fogyott el kb...Vagy aktiváljam be a holnapi domino day ajándék 1 GB-t (most úgy láttam, lehet választani bármit), és akkor a maratont később is ráérek bekapcsolni?
A hétvégére bőven elég lenne az 500 is, amúgy meg csak ritkán kell a mobilnet. -
SV21
tag
Még egy dolog.
Ha egy másik kártyán holnap a 100 perc hálón belüli opciót aktiválom, de holnap már muszáj feltölteni is, akkor a 100 vagy az 50 bónusz percből fogynak előbb az egységek?
Érvényességi idő számít (azt fogyasztja, ami korábban jár le), vagy hogy melyik lett előbb aktiválva?Valakinek lenne infója/tapasztalata a témában??
-
SV21
tag
válasz ubyegon2 #110192 üzenetére
Olyan van, hogy két tetszőleges otthoni szolgáltatás és egy havi díjas mobil előfizetés, ami akár lehet csak mobilnet is, bevonható magenta 1 csomagba.
Így az egy havi díjas mellé bevonható még 4 domino, családi opció így már ingyenes.
Régebben valóban két havi díjas mobil előfizetés kellett, de egy ideje már így van ahogy leírtam.Nekünk is ez lett volna, ha kedden be tudták volna kötni az otthoniakat, de sajnos korábban a hozzáértő brigád tagjai elcseszték a vezetékezést, falat kellene bontani, így buktuk az egész magentát...
Szerintem erre gondolt a kérdező, de ha nem akkor bocsánat.
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Online készülék rendelés esetén, dominóról havidíjas előfizetésre váltva, ha meggondolja magát az illető, és 14 napon belül eláll, kell ilyenkor hivatkozni valamire? A visszaküldés díja gondolom őt terheli..
És a 14 nap az átvételtől vagy az online rendelés leadásától indul?Előre is köszönöm a választ!
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Információkra lenne szükségem!
1. Előfizető váltás domino esetén tényleg csak annyi, hogy adategyeztetést kell elvégezni az új tulaj nevére? És teljesen ingyenes?
2. Valamint ha ez sikeres, utána lehet egyből átváltani havidíjas előfizetésre (bevonni magenta 1-be is), akár online készülék rendeléssel együtt is?
3. Ha ez mind rendben, egy néven egy számlán szereplő havidíjas előfizetések közül elég csak egyet bevonni családi mobil opcióba, a többi 4 lehet domino? Vagy ebben az esetben adott a 3 előfizetés, és már csak 2 domino mehet mellé?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
SV21
tag
válasz dptrsk #111157 üzenetére
Köszi!
Úgy láttam a honlapon, hogy a sikeres egyeztetés után azonnal "élesedik" a rendszerben, ebből nekem az jön le, hogy nincs 30 nap, de lehet tévedek...
Mivel a kártyákat továbbra is mi használnánk, nem az új tulaj, így majd újra hozzá tudom adni az alkalmazásban, hogy nyomon tudjam követni?Azért sem lenne szerencsés a 30 nap, mert akkor kicsúsznánk a novemberi akcióból, most jó áron tudnánk venni egy-egy előfizetéshez telefont, illetve tabletet.
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
S.O.S. kérnék segítséget!!!
Készülék rendelés esetén a házhozszállítás futárszolgálattal és az utánvéttel fizetés nem kivitelezhető együtt??
Természetesen egyösszegű fizetés, nem részletre, dominóról havi díjas előfizetésre váltással.Weboldal csak online bankkártyával fizetést kínál fel, ez semmiképp sem opció, Pick pack pont és Telekom üzletben átvétel sem jöhet szóba (mondjuk a lakcím szerinti városra sem ad fel találatot, pedig üzlet és pont is van), szóval érdekes...
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap érkezett meg az új SIM kártya, dominóról havi díjas előfizetésre váltás.
Online csak úgy tudtam megrendelni egy év hűséggel, ha hang csomagot is választok mellé (ha jól olvastam, korábban másnál is volt ez probléma), így most mobil S + 3 GB-OS csomagban lesz ha aktiválom.
Még megrendelés előtt érdeklődtem chaten, azt mondták rögtön át tudják tenni a 0 perc 3 GB-os csomagba (ők is csak hanggal tudták volna megrendelni nekem), de ma valamiért elfogott a kétség..Nem szeretnék feleslegesen többet fizetni, a kártya tényleg csak netre kell, illetve egyből be lesz vonva magentába, családi mobil opcióba is.
Van valakinek tapasztalata, hasonló története?
-
SV21
tag
válasz vpanangin #111365 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, az 5000 Ft belépési díj miatt rendeltem így, és senki nem tájékoztatott, hogy ez ilyenkor nincs is!!! Pedig többször beszéltem ezügyben chaten, talán egyszer még a 1414-el is, de ez az információ soha nem hangzott el!
Ha ezt a kiküldött SIM kártyát visszamondom, annak mi a menete?
Ha nem túl macerás, akkor inkább rendelek újat, persze előtte mindenképpen felhívom őket, hátha másképp is megoldható, ha már nem lettem tájékoztatva... -
SV21
tag
válasz vpanangin #111367 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget, így fogok eljárni!
Annyit még kérdeznék, hogy mindenképpen új kártya kell? Hisz még nem lett aktiválva az előfizetéses, és ugye addig él a domino.
Tehát nem elég ebben az esetben csak a 14 napos elállásra hivatkozni?
És ha visszamondom, utána egyből leadhatom az igényt online a kívánt csomagra hűség nélkül, vagy valamennyit kell várni? -
SV21
tag
Dominosok!
Most kérdeztem rá a chaten, először türelmet kért az ügyintéző, aztán azt mondta hogy minden irányba korlátlan a hívás, végül kijavította magát, hogy csak a netes hívások ingyenesek! Viber, Messenger, stb nem fogyasztják az adatot.
Mondom köszi, nagyon nem mindegy, de így jó páran semmit sem érnek vele... -
SV21
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Előfizetéses sim kártya esetén kell valamit beállítani, hogy működjön róla a mobilnet egy tabletben? Ráadásul egy hét múlva már Németországban lenne használva..
(0 perc 3 GB-os csomag, magenta 1 ünnepi korlátlanság opcióval január 11-ig) -
SV21
tag
Telekom honlapján sincs már fent a domino day 100 perc, ahogyan az smsben rendelhető, Telekom vezetékes irányba is lebeszélhető 60 perc sem..
Nagy kár mert családon belül ezeket használtuk, de akkor marad a 30 perces verzió.. -
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Tudja valaki, ez a most opció fizetőssé válása csak az új bekapcsolást érinti holnaptól?
Tehát ha még aktív (most vagyunk a 30 napos időtartam felénél), akkor erre a ciklusra még nem vonják le, csak ha újra bekapcsolom?Nem találtam erről infót (vagy véletlenül elsiklottam felette), chatet reggel óta próbálom elérni, sikertelenül...
-
SV21
tag
válasz kovacsmi_74 #116066 üzenetére
Köszi neked is
Na hogy ez eddig miért nem jutott eszembe (talán mert másik szolgáltató letiltotta ezt a lehetőséget...)
Legközelebb ott zaklatom őket, ha bármi van -
SV21
tag
válasz vpanangin #116158 üzenetére
Épp nézelődtem a Telekom oldalán és bedobta a chatet, hát rákérdeztem
A honlapon 10-én jelenik majd meg, de kérésre be tudják kapcsolni már.
Ez is önállóan rendelhető lesz, mint a 3 és 10 GB (rákérdeztem erre is inkább, mert nem mindenhol volt egyértelműen említve). -
SV21
tag
válasz enginev3.0 #116167 üzenetére
Ez olyan, mint a 3 és 10 GB net, hang csomag mellé és önállóan is rendelhető, ennyit tudok én is.
-
SV21
tag
Üdv!
Előfizetéses SIM kártyát chaten is le lehet mondani, akár azonnali hatállyal?
Net 3 GB 2019-es csomag, sosem volt rajta hűség, és már nincs rá szükségünk.
Kell hogy az adott kártya fizikailag előttem legyen a lemondáskor?
Milyen egyéb adatok kellenek hozzá?Előre is köszönöm a segítséget!
-
SV21
tag
válasz Localmatador #123862 üzenetére
Köszi az infókat, neked is Kaba!
És mennyi idő volt mire tényleg meg is szűnt az előfizetés?
2-t mondtam le ma délelőtt 10 körül, azonnali hatállyal, de még egyikről sem jött sms a megszűnésről a kapcsolattartó számra, ki is csörög az egyik (másikat nem tudom ellenőrizni). -
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Hordozott mostanában/a közelmúltban valaki telefonszámot domino csomagba?
Tényleg úgy van, ahogy a honlapon írják, miszerint készülék nélkül 990 Ft a SIM kártya (Domino Fix Extra, 80 perc/1 GB net/5 sms)?
Érdemes előtte rákérdezni, hogy van e készleten adott boltban, vagy tudnak adni általában?
Két, nevemen lévő számot vinnék át, hétfőn intézném legkésőbb.Előre is köszönöm a segítséget!
-
SV21
tag
válasz kovacsmi_74 #129498 üzenetére
Igen, köszi, ezt én is olvastam, ezért is íródott a kérdésem.
Visszaolvasva itt, volt aki (régebben) ingyen kapta ezt a csomagot, más ezért az összegért a kisebb verziójú simet kapta...
Ez ennyire lutri? Vagy üzlete/ügyintézője válogatja?
Ezért érdekelne, hátha valakinek van tapasztalata, jelenleg mi a helyzet hordozás esetén[ Szerkesztve ]
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Megszűnt mobil előfizetés utolsó számláját kipostázzák, vagy hozzá fogják csapni a megmaradt otthoni előfizetések számlájához?
Eddig magenta 1 volt ugye, de külön számlán volt az otthoni és a mobil, külön email címmel is, mert utóbbit más használta és kezelte.
-
SV21
tag
válasz mano660 #137840 üzenetére
Én is ma reggel nyolc előtt jeleztem chaten, de mindenkit érintő technikai hiba van, melynek javításán akkor már dolgoztak, de a javítás időpontját nem tudták megmondani nyilván.
Válaszból arra következtettem, hogy javítás után "kárpótolják" a népet, gondolom ahogy múltkor is tették.
Nem kértek semmi számot/azonosítót. Vagy csak ezzel akartak lerázniIgaz, a múltkori ilyen esetnél azt mondták szintén chaten, nem lesz lehetőség utólag bekapcsolni, csak majd következő szerdán, sorry... Ehhez képest beszélgetés lezárását követően már fent is volt az opció az alkalmazásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Külpolitika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest