Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Nem3sys
üzenetére
Jaja tudom de a blokkban annál sincs nagy eltérés ahogy a 90le vs 110kozott.

Giigz: én nem is cáfoltam amit mondtál
de tényleg annyi tényezőtől függ hogy leírni is felesleges. Ettől függetlenül engem ez a 0-100ra sose érdekelt, inkább az hogy pályán 140 után még legyen erő a vasba visszavaltas nélkül is és ez a turbós autókban legyen az benya vagy diesel ott van. Múltkor adagoló beállítása után megkergetem (a settingsert köszi Magusnak ezúton is
na most 180-190ig nyomtam neki de még mindig éreztem hogy menne még csak én nem akartam tovább nyomni neki..amúgy amikor azt írtam hogy gyengusz azt arra értettem hogy még egy kicsit megpiszkalom hogy tudjam bőven van benne tartalék ha odalepek. Ettől függetlenül én nem tartom versenygepnek viszont egy nagyon jó karakterü motornak tartom..ha pedig van pénz akkor akár versenygepet is lehet csinálni..nalam a cél 140-150le tartósan mert ennél több nem kell nekem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de tényleg annyi tényezőtől függ hogy leírni is felesleges. Ettől függetlenül engem ez a 0-100ra sose érdekelt, inkább az hogy pályán 140 után még legyen erő a vasba visszavaltas nélkül is és ez a turbós autókban legyen az benya vagy diesel ott van. Múltkor adagoló beállítása után megkergetem (a settingsert köszi Magusnak ezúton is
na most 180-190ig nyomtam neki de még mindig éreztem hogy menne még csak én nem akartam tovább nyomni neki..amúgy amikor azt írtam hogy gyengusz azt arra értettem hogy még egy kicsit megpiszkalom hogy tudjam bőven van benne tartalék ha odalepek. Ettől függetlenül én nem tartom versenygepnek viszont egy nagyon jó karakterü motornak tartom..ha pedig van pénz akkor akár versenygepet is lehet csinálni..nalam a cél 140-150le tartósan mert ennél több nem kell nekem
mycso
rob210