Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz
FRENK1988 #11078 üzenetére
Már egy réteg lakk is rajta van, majd még megy rá még1 réteg, aztán holnap kiderül, hogy milyen lett....majd jönnek a képek.
(#11079) rob210: a vissza forrasztásra esélyt sem látok, de vissza tudom dugni a lábat és utána rögzítem majd ragasztó pisztollyal. És igen így akarom én is,. hogy veszek valami ledet, hozzáforrasztom a kiálló szárakba, ezeket a foglalatokat meg eldobálom. (bár lehet azért majd belepróbálom, hogy hogyan működne).
Ha sikerül holnap találnom hozzá mindent, akkor össze is rakom és akkor csinálok arról is képet.
mod.: mostanában megint olyan autó barkácsolhatnékom van....hétvégén már lehet nekiesek az EGR kipucolásának is, meg az egyik lámpámat kellene kipucolni, mert 1-2 darázstetem van benne (bár, hogy hogyan került oda azt nem tudom), ahhoz meg le kell vennem a lököst.
Viszont ha a lököst leveszem, akkor már jó lenne beleépítenem a fényszórómosót, stb. ...meg még sok ilyen apróság.Jajj, nekem egy ilyen komplett első lökös de kéne.....
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest