Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én nem vagyok mester
de azért egy rövid gondolatott megosztok veletek.
Tegnapig nem is tudtam hogy van cudimm és az udimm memoria. Mármint az udimmről tudtam csak a cudimmről nem
.
De utánna néztem . A cudimm memoriát azért jobb használni mert nem terheli meg a cput vagyis az IMC-t vagy mit. Ezért stabilabb magas órajelen mert saját vezérlő csipje van a memoriának. Ami ugye régen nem volt az udimm memoriáknak ezért is volt probléma mert nagyon terhelte az IMC-t. Szóval a kérdésedre a válasz igen kihat nagymértékben pont ezért találták ki az uj ramot a cudimm ramot. A gyártó is ezt ajánlja .
Kizárólag Intel® Core™ Ultra 200 K sorozatú asztali processzorokkal és kompatibilis Intel® Z890 lapkakészlettel rendelkező alaplapokkal való használatra tervezték.Persze ez nem azt jelenti hogy csak azokon megy mert megy a memoria régebbi alaplapokon is de a legjobb neki a 200K és a Z890.
Ezért is vásároltam én is olyat kedden meg is kapom. Sokan vannak akik nem is tudják ezt az új ramot és, hogy miért jobb. Mivel sokan meg vannak elégedve a 6000,6400 ramokkal alacsony 30,32 vagy az alatti időzitéssel és ezért nem tudnak erről az újról. Az alacsony memoriákhoz meg nem kell cudimm mert az nem terheli le a IMC-t annyira mint a 8000 vagy fölötte lévő ramok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért egy rövid gondolatott megosztok veletek.
fudi2002