- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Értem. Hát ez egy régi gép, annó azthiszem 2012 ben vettem, ugye 4gb rammal , rá egy évre raktam bele a másik ramot , és qzóta így megy. Semmi fagyás semmi lefagyás nem volt , pedig régebben játszotgam is rajta. A windows t már istenduja hányszor raktam újra , mert közben kipróbáltam a win 11 et is ( igazából azzal sem volt semmi gond) hát nem is tudom, ha lesz lehetőségem ilyen ramot kölcsönözni valakitől akkor majd megnézem azzal....és ha úgy is hibára fut akkor valami az alaplappal lesz. Bár rendszeresen karbantartom újrapasztázom stb...
Köszönöm az eddigi segitségedet , és figyelmedet
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest