Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Speed®
üzenetére
Nem, ez egy másik ram, amit apron adtak az új confighoz. Szerintem már a srácnál is lent volt, de nem foglalkoztam vele, mert árban csak töredéke volt a gépnek, és amúgy is alkudtam. El akarom adni, mert szutyok, legalábbis nem az a szint, mint a g.skill tuning ram, amit most rendeltem. Nem látszik rajta sérülés, meg egyébként működik. A hővezető ragasztóra azt írják, hogy nem jó, mert az epoxi ami benne van nem valami rugalmas, és a hőtágulástól hosszú távon letördelheti a chipeket. Szilikonos tömítő ragasztókat írtak külföldi fórumokon, de azoknak meg nem lehet valami jó a hővezetése, meg nem is nagyon találok itthon. Gondolom nem azonos a sziloplaszttal, ilyesmi [link]. Írták páran, hogy pillanatragasztózzák 4 kis helyen, közé meg hővezető paszta. Hát én fix, hogy nem tennék rá pillanatragasztót. Most azon agyalok, hogy veszek szilikonos ragasztót, aztán megpróbálom azzal hasonlóan a 4 sarokban megfogatni, középre meg teszek pasztát, aztán csak nem folyik ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002