- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
SSJPeter #45527 üzenetére
Szia, SSJPeter erről a felületes vitáról én is olvastam, nem mondom magam szakértőnek meg stb, DE saját tapasztalataimat megosztom veled, mégpedig :
- engem is foglalkoztatott ez a tuning téma és foglalkoztat is, nekem gyárilag XMP 1600 1.5v ramjaim vannak(adatlapomon, gondolom már láttad), FC4 teszt1 XMP profil 1600Mhz proci 4.4Ghz , teszt2 ram 2400Mhz 1.6v - proci 4.7Ghz 1.2v, teszt3 ram XMP 1600Mhz 1.5v - proci 4.0Ghz 1.0v turbo kikapcsolva , mindegyik tesztben ugyanannyi FPS -t kaptam
ismétlem : ugyanannyi FPS - t kaptam , a játékot mindhárom tesztben ugyanarról a mentési pontról kezdtem , ugyanazt a területet jártam be mindhárom tesztben!
- jelenlegi játékoknál nem érezhető FPS javulás 1600Mhz vagy 2400Mhz ram között , procituningnál (4790K) szintén nem érezhető FPS javulás, VGA tuningnál érezhető az FPS javulás : nő a min FPS nő a max FPS
- játékok amivel teszteltem FC4,FC3,Ryse,GTA4, meg még pár...- jelenleg tuningolni csak ha benchelsz akkor érdemes
- ram tuning : alapon XMP 1600Mhz=Aida=23xxx , tuning 2400Mhz=Aida=34xxx- majd biztos jönnek, azt írják, hogy ekkora meg ekkora különbség van de igazából semmit nem érzel csak bench programban vagy tömörítéseknél meg ilyenek de játékban biztos nem max 0,1-1 FPS-t
- de azt mondom , hogy próbáld ki aztán meglátod, és megírod
- VGA -t kivéve mindent alapon használok, turbó is ki van kapcsolva, nem pörgetem feleslegesen a gépet, majd ha kijön valami nagyobb gépigényű játék, na majd akkor, mondjuk a GTA 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest