- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PePeT
csendes tag
válasz
andrasko #40513 üzenetére
Rákeresve problémás esetekre, valóbban a corsair áll vesztésre, Kingston-nal kapcsolatost, szinte alig találtam. Emiatt átnéztem, e márka terén a lehetőségeket, ha kérhetem segítsetek a választásban:
- Kingston HyperX Beast 2×4GB DDR3 CL9 1600MHz KHX16C9T3K2/8X
- Kingston HyperX Predator 2×4GB DDR3 CL9 1866MHz KHX18C9T2K2/8X
- Kingston HyperX Annyversary 2×4GB DDR3 CL9 1600MHz KHX16C9X3K2/8X
- Kingston HyperX Genesis 2×4GB DDR3 CL9 1600MHz KHX1600C9D3K2/8GX
- Kingston HyperX LoVo 2×4GB DDR3 CL9 1600MHz KHX1600C9D3LK2/8GXÁrban csökkenő sorrendben, de a spec.-t átnézve én nem találtam különbséget, azon kívűl, hogy az első három modul Z77-es támogatással bír, ami a tervezett Gigabyte GY-Z77X-UD5H lap miatt pozitívum.
Megnézve a lap QVL listáját, csak a 2, 4, 5 modul szerepel - Ezt érdemes figyelembe venni?
Továbbá a Genesis esetében csak az 1866MHz-es modulnál voltak feltüntetve XMP Profilok, emiatt és úgy általában érdemes magasabb órajelű modult választani? (val. nem lesz kihasználva)
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Crucial Ballistix RGB 4x8GB 3600Mhz CL16 Piros
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Trident Z5 INTEL XMP
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest