Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Hard Disk Sentinel Standard v5.50 még 14 óráig ingyenes.
2 héten belül telepíteni kell. -
törölt tag
[Hard Disk Sentinel]
Letölteni az oldalról a telepítőt, visszaállítani az órát ahogyan írtad és telepíteni.
Majd a regisztrációs kulcsot kimenteni, (Aktivált Kulcsfájl betöltése) amivel a rendes 5.50 telepítő is aktiválható így nem kell visszaállítgatni az órát ha majd később is kellene telepíteni. -
looser
addikt
válasz
koko52
üzenetére
A telepített verzió simán átmásolható máshova és működik, csak érdekességképp említem :-) A "hard disk sentinel giveaway" kifejezésre ez az első találat, ha jól látom, innen az 5.50 standard tölthető.
-
Golden9
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Ez miben jobb mint amit a fejlesztőitől lehet letölteni? Hard Disk Sentinel
-
koko52
nagyúr
Felraktam mammutra: [link]
HD Sentinel, letölthető teljes verzió, nem frissíthető, NEM WAREZ! -
HREH
senior tag
Valakit érdekel HD Sentinel családi csomag rendelés?
Ketten vagyunk eddig, még 3 ember kellene. -
raccoon24
csendes tag
Ismét elérhető ingyenesen a [Hard Disk Sentinel Standard Edition] 5.50 verziója.
-
ElektrikusDE
senior tag
Hard Disk Sentinel (Standard) 5.50 verzió
-
raccoon24
csendes tag
A március 31-én jelzett Hard Disk Sentinel promót - úgy néz ki - újból hosszabbították.Most ismét 1 nappal.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Hard Disk Sentinel - v5.40.1 Standard (Nem kell regisztrálni)
-
Troy.
addikt
Hard Disk Sentinel Pro 55%-os akció.
[link] -
UHHH
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
Sajnos a Hard Disk Sentinelnek "mindig más" a letöltési linkje, így a te URL-ed "törölhető", de
segítek kicsit a letölteni akaróknak: Ide a Hard disk sentinel 5.40.1 -re kattintasz, aztán megkeresitek a
Скачайте szót és arra kattintasz. Voila! -
Steve1207
veterán
Hard Disk Sentinel 5.40.1 - teljes értékű változat, otthoni használatra, nincs további frissítés
-
-
Met
nagyúr
A Hard disk sentinel Pro-ra szokott lenni promo?
Standard lifetime licenszem van de csak a Pro-val tudnám a NAS-ban lévő HDD-t monitorozni. -
Golden9
veterán
-
akaido
addikt
Na erről a most felfedezett promós oldalról máris beújítottam egy HD Sentinelt. Köcce szépen a tippet
! -
C. s.
addikt
Szia!
Már mindent leírtak előttem, én sem tudok hozzáfűzni semmit.
Illetve annyit, hogy minden fejleszőt próbálok ellenőrizni az URLvoid és a Virustotal linkellenőrzőjével. Ami problémás, azt nem írom ki, ami lehet vaklárma is, azt igen, de írok mellé figyelmeztetést is és általában linkelem mellé az említett 2 oldal eredményét. Keress vissza nyugodtan!A többieknek:
Köszönöm, hogy kiálltatok mellettem, nagyon jól esett!

Decemberben telepítettem újra a gépem, de azóta sajnos alig volt olyan, ami érdekelne. Tény, hogy gyönge a fölhozatal.
Amit lehet, a Sandboxie-ba telepítek, mert az virtuális környezetet biztosít, ezáltal növelve a biztonságot. (esetleges összeakadások)
w.miki:
Ez már nem él?
Hard Disk Sentinel 5.30 Standard Edition
Fontos lehet!Akkor lássuk a mai adag "összekukázott szart"!

BeeCut VIP 1.4.9.4 (A fejlesztő honlapját 7 hónappal azelőtt jegyezték be.)
Időkorlátos:
Kiwi for Gmail (Windows & Mac) (1 év)
Játék:
Day D: Through Time (ingyenes lett)
-
w.miki
veterán
engem majd egy HD sentinel érdekelne, a múltkor lemaradtam az akcióról

-
C. s.
addikt
Hard Disk Sentinel 5.30 Standard (még bő 5,5 napig)
Meghosszabbítva! Ez ugyanaz, amit isss már április végén kiírt.Digiarty WinX DVD Ripper Platinum V8.9.1 (még kb. 87,5 órahosszáig)
•No.1 DVD disc support - rip any kind of DVDs, covering old and new homemade DVDs, 99-titile DVDs, workout DVDs, music DVDs, movie and TV series DVDs, even the scratched, damaged or unplayable DVDs.
•No.1 fast speed - rip a full-length DVD to video in 5 minutes only with lelvel-3 hardware accelerated tech.
•No.1 output video quality - the built-in High Quality engine and deinterlacing tech make sure to deliver lossless output video quality.
•Richest output formats - with 350+ profiles, rip DVD to MP4, MKV, MOV, FLV, MP3 and more formats; convert DVD to iPhone, iPad, Android, TV, computer and more devices.
•Remove DVD encryptions: Bypass common region-code, CSS encryption and new UOP, Sony ARccOS, Disney X-project
•Trim, crop, merge DVD video, add external subtitle and adjust video parameters.
•System requirements: Windows 2000, 2003, XP, Vista, Windows 7, Windows 8/8.1,Windows 10| (32 & 64 bit)Mockplus iDoc (Collaboration version Mac & PC)
Játék:
UserX:
Köszi. Ja, a Gmail nekem nem tetszik, ők lehet, hogy elfogydják. Amit próbáltam, arra meg mindre azt írta ki, hogy ideiglenes cím. Egy frászt az!
Korábban már regisztráltam náluk, volt is 2 játékom, aztán amikor egy harmadikat meg akartam csípni, nem engedett bejelentkezni. Ekkor átlapoztam a kis füzetkémet, és rájöttem, hogy ugyanazzal az emaillel már 2-szer regisztráltam hozzájuk (a 2 játékért), most meg be sem enged, és újra sem regelhetek. A második regisztráláskor nem szólt, hogy ehhez az emailhez már tartozik fiók. Írtam Nekik, de csak játszották a hülyét.
Szép kis társaság! Érdekelne, hogy a Gmailen kívül mi az, ami szerintük nem ideiglenes. -
Cs1csó
titán
válasz
looser
üzenetére
Nem tartom jónak azokat a "ajándék, promo" stb. megoldásokat, ahol egy adott verziót adnak a végtelenségnek ezekre a szoftverekre sokkal egészségesebb SZOLGÁLTATÁSKÉNT tekinteni tehát adjanak fél vagy egy évet ajándékba a legfrissebb naprakész verzióból és ha tetszik és tovább akarom használni akkor megveszem.
Emlékszem mikor az egyik Windows 10 build és az Intel SSD-k összeakadtak a HD Sentinel programmal, mert abból is egy régebbi verziót osztottak meg korlátlan használatra a vicc, hogy ezzel a program gyártója saját magát járatja le mikor jönnek az anomáliák - mint az előbb említett - és akkor a gyártót szidják, miközben az újabb verziókban már javították azt a hibát vagy kompatibilitási gondot.
-
isss
tag
Hard Disk Sentinel [for PC]
Version is v5.30 Standard
-
C. s.
addikt
Hard Disk Sentinel 5.20 Standard Edition
Időkorlátos:
Glary Utilities Pro 5.115 (még majdnem másfél napig)
•This is a 3-computer 1-year license, for noncommercial use
•You get free upgrades for one yearJáték:
City Moto Racer
A MyPlayCity-n nem találtam meg. -
C. s.
addikt
Hard Disk Sentinel 5.20 (Standard Edition).
Pylonos Stress Processor 2.0.2.179 (még kb. 2,5 nap)
This is a 5-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.A Bitsdujouron csak 2 hónapra szól a Mockplus.
-
looser
addikt
Feltettem a data.hu-ra, ha valaki nem szeretne beregizni.
Hard Disk Sentinel Standard Edition v5.20 -
-
-
8
senior tag
HD Sentinel 0.-Ft [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
idegen lény
üzenetére
Szerintem frissítheted a BDTS 2018-at 2019-re maradni fognak a napjaid.
Ez a 180 nap free nem úgy működik mint pl. a HD sentinel "örök" licence egy régebbi verzióra. A BDTS 180 napnál egy szolgáltatásra kapsz 180 nap használati időt azaz a legfrissebb verziót is használhatod 180 napig vagy addig amennyi még hátra van pl. 30 napig használtad a 2018-at majd frissíted 2019-re és használod tovább még 150 napig. -
YASKATIR
senior tag
This is a lifetime license for version 5.01 only.
There are no free updates to future versions. When you update, you will lose activation.
No free technical support.
Only for non-commercial use -
krealon
veterán
-
C. s.
addikt
Ekkora nyüzsgés már rég volt itt!
Örülök, ha nem hiába strapálom magamat, köszönöm az újabb jelentkezéseket is!
Ma egészen jó volt a termés, mindenki a Húsvétra készülődik.Én is úgy vagyok, mint sokan mások, hogy egy kazal olyan programom van, ami majd "jó lehet valamire egyszer", de az a nap ritkán virrad föl. A zenekonvertálót majd kipróbálom a mai adagból.
Leawo TunesCopy Music Converter 2.0 (április 15-ig)
WonderFox DVD Ripper Pro (márc. 25-ig)
Játék:
Solitaire Jack Frost: Winter Adventures 3 (ingyenes lett)
további részekLost Artifacts: Soulstone (ingyenes lett)
további részek -
C. s.
addikt
Hard Disk Sentinel 5.01 (Nem lehet frissíteni!)
EximiousSoft Banner Maker Pro 5.45
Játék:
Puppet Kings (ingyenes lett)
-
YASKATIR
senior tag
-
C. s.
addikt
Hard Disk Sentinel Standard Edition v5.01 for PC
Exeone Vintager 2 Premium
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free tech supportJáték:
-
Ghard
őstag
válasz
looser
üzenetére
Hard Disk Sentinel Pro 4.50 volt az utolsó szerintem, ami ingyen volt. A későbbiek standardok.
Itt még letölthető a 4.50 pro: http://www.buzz99.com/hard-disk-sentinel-standard-edition-free/
(enged frissíteni de akkor elveszik a regisztráció) -
ALFA
senior tag
válasz
PrometheusX
üzenetére
Download and install Hard Disk Sentinel and start using it. There is no need to register it; we register it automatically for you when you download from us. Enjoy!
Csak a 2 MB-os telepítőt adja a link, a teljes letöltéshez azt kell futtatni, de határidőig nem tudjuk megtenni.

Valaki letöltene nekem egy példányt win7-re? -
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Egész véletlenül nincs valakinek egy HD Sentinel telepítője (ami aktivált, például SharewareOnSale licencelésű)?
Újratelepíteném a gépemet, de eltűnt a telepítőm.
Köszönöm a segítséget előre is! -
-
MZsoltee
veterán
-
looser
addikt
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
daimonion
üzenetére
Details: Visit this page to download and install your copy. It comes with a full, lifetime license but does not support updates.
Látom továbbra sem érted. a Process lasso esetében egy örökké használható terméket kapsz, mely nem frissíthető, ez a Lifetime kiadás.
Ez van leírva a főoldalra is.
Abban az esetben pedig ha neked frissítős verzió kell mindenképpen akkor meg van egy 50%-s kupon hozzá, használhatod azt is, így lesz Lifetime updates belőle.
Pl HD Sentinel esetében is kapsz egy verziót, használhatod örökre, de nem frissítheted.
Mi ezzel a gond amúgy? Nem értelek továbbra sem.
A másiknál meg valamit nem jól írsz be szerintem, simán lehet aktiválni

-
-
t72killer
titán
Ez a HD sentinel promó vajon mennyire legit? Egy orosz oldalra mutat, ahol zip-fájl letöltésére buzdítják a népet. Alapból nem dőlnék be az ilyennek, csak így a malwaretips fórumról alapban nem számítok átverésre. A fájl virustotal-eredménye rendben van.
-
C. s.
addikt
Mi ez a pangás, gyerekek!

Hard Disk Sentinel Standard 4.60 FREE for 72 hours
Ha ezt a 4.50 Standardra rátelepíetm, nem fog elveszni a liszencem? (Ami egy régi promóból van.)
-
Troy.
addikt
-
PainKiller13
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Én inkább a programokra, mint pl hd sentinel

Persze egy free fallout 4-nek is örülnék

-
LamerGyuri
senior tag
Hard Disk Sentinel Standard Edition v4.60
ejj, megelőztek..

-
twollah1976
őstag
-
Musicking
aktív tag
Older Version HD Sentinel 4.20 Pro promo:
Download the full version license key using the official direct linkhttp://www.hdsentinel.com/hdsentinel_pro_setup420.zip
http://www.hdsentinel.com/license/4.20/hdsentinel.keyHD Sentinel 4.50 Pro SharewareOnSale.com promo (The setup does not require any license key for activation)
GEPESZ66: A promo kulcsok csak az adott verzióval használhatók, a w10 alatt nem próbáltam, de itt leginkább az eszközdriverek legyenek rendben tehát elvileg működik.
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
A Standard az a sima HD Sentinel.
Tesztelni ezzel is tudsz, a táblázatból kiolvasható, hogy egyedül ez marad ki: Teljes felületi analízis, felfrissítés, inicializálás
(ha ráhúzod az egeret, bal oldalon a funkciókra, megjelenít egy rövid leírást arról, hogy mi is az)
Természetesen tud magyarul, mivel magyar termék.
Operációs Rendszer Kompatibilitás -
GEPESZ66
veterán
-
-
Troy.
addikt
Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades: (55% discount) [link]
$35.00 $15.75Terms and Conditions
This is a 1-computer/5-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free lifetime upgrades
You get free tech support
Can be installed or re-installed whenever you want
May not be resold -
riki
senior tag
Hard Disk Sentinel Standard :[link]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
Hát pedig a HD Sentinel esetén nem így van, ez egy akciós licenc, frissítés után már fizetni kellene.
(De látom közben már rádcáfoltak.
)
Ráadásul a 4.40-es viszonylag "régi" abban az értelemben, hogy azóta rengeteg frissítés érkezett különböző eszközökhöz (pl. az én SanDisk Extreme pendrive-om még nem támogatott benne, viszont a 4.60-ban már igen).
Régebb óta piacon lévő eszközökhöz persze adott esetben teljesen jó lehet egy régebbi verzió is, ha az értékek kijelzése helyes.
A HD Sentinel fejlesztői is jelezték, hogy sok-sok gyártó teljesen önkényesen határozza meg az állapotadatokat, nem pedig valamilyen közösen alkalmazott szabványhoz igazodva, ezért nekik is folyamatosan frissíteni kell az adatbázist (ezért lehet érdekes adott esetben a legfrissebb változat). -
Met
nagyúr
Hard Disk Sentinel Standard 100% Discount még 1 nap 13 óráig
-
Met
nagyúr
-
StSanya
senior tag
Azért jó a PRO, mert benne vannak a felület tesztek.
Persze, ezekre ritkán lehet szükség, de akkor nagyon...S igen, meg kell nézni a javításokat, sokat fejlődik a program:
Hard Disk Sentinel 4.60 (13/1/2015)
Újdonságok, újabb funkciók:
aktuális lemezvezérlő / alaplapi lapkakészlet illesztőprogram verzió és dátum kijelzés az Információk oldalon
lemezvezérlő és a vezérlő által támogatott sebesség kijelzése USB-s merevlemezek, eszközök esetén az Információk oldalon
HDSentinel.ini (előre beállított konfigurációs állomány) automatikus telepítése a telepítő (setup) mappájából (ha létezik)
fejlettebb felület teszt: pontosabb és alaposabb hiba-felismerés és javítás
fejlettebb merevlemez hiba-napló
fejlettebb valós idejű teljesítmény-mérés és kijelzés
fejlettebb kapacitás-ellenőrzés: jelzés, ha a 2 TB-nál nagyobb kapacitású merevlemez nem használható ki teljesen / biztonságosan az operációs rendszer és/vagy a merevlemez-vezérlő hiányossága miatt
Fejlettebb hardver támogatás:
HP Smart Array RAID vezérlők támogatása: hiba-számlálók, statisztika események, hőmérséklet, SSD-elhasználódás, egészségi állapot és állapot-változás felismerése és megjelenítése a RAID vezérlőtől kapott információk alapján SATA / SAS merevlemezek és SSD-k esetén.
HP Smart Array E200, P400, P410, P420 és B120i vezérlőkkel tesztelve.
Accusys hardware RAID keretek támogatása: teljes merevlemez-állapot felismerése és kijelzése Accusys 76510, 75170, stb. eszközök esetén
RaidON MR2020-2S-S2R hardware RAID keret támogatása: merevlemez állapot és hiba felismerés, kijelzés RAID 0 vagy RAID 1 konfigurációban használt merevlemezek / SSD-k esetén
CineRAID CR-H212 RAID keret (és Prolific USB 3.0 RAID chip-pel szerelt külső keretek) teljes támogatása: mindkét merevlemez teljes állapotának kijelzése bármilyen (különálló, BIG / JBOD, RAID0, RAID1) mód esetén
Intel RMS25CB080 RAID vezérlő támogatása: teljes merevlemez-állapot felismerés és kijelzés RAID konfiguráció esetén
WD Black 2 hibrid merevlemezek támogatása
ASMedia SATA vezérlők (integrált és külső bővítőkártyák) jobb támogatása, különösen újabb illesztőprogramok esetén
LSI MegaRAID 9361 SAS vezérlő, Dell PERC H710P RAID vezérlő jobb és pontosabb támogatása
TRIM funkció valódi működésének pontosabb kijelzése számos alaplap, lapkakészlet és illesztőprogram használata esetén
pontosabb SAS bővítők / keretek állapot és hőmérséklet kijelzése
Adaptec, Avago, Intel, Promise, LSI SAS RAID vezérlők pontosabb támogatása
számos Samsung merevlemez állapotának pontosabb kijelzése
Lenovo-specifikus firmware-el rendelkező merevlemezek állapotának pontosabb kijelzése
AData, Corsair, Crucial, Intel, Kingmax, Kingfast, Kingston, LiteOn, OCZ, Plextor, PNY, Samsung, Sandisk, Smartbuy, Toshiba, Transcend SSD-k állapotának pontosabb kijelzése
SanDisk Extreme pendrive-ok állapotának fejlettebb felderítése és kijelzése
Intel RST 12.9 és újabb verziójú illesztőprogramokkal jobb kompatibilitás
Toshiba SAS merevlemezekkel jobb kompatibilitás
USB 3.0 IDE/SATA kombó átalakítókkal jobb kompatibilitás
Silicon Image RAID vezérlők (különösen több tömb és/vagy különálló merevlemez esetén) fejlettebb támogatása
jobb kompatibilitás külső, JMicron chip-pel rendelkező RAID keretek esetén, különálló (nem RAID konfiguráció) esetén merevlemezek duplikált kijelzése javítva
2 TB 2.5" notebook merevlemezek fejlettebb támogatása
Seagate Freeagent Dekstop merevlemezek, külső USB 3.0 merevlemezek / keretek / dokkolók fejlettebb támogatása
CF Card (Compact Flash memóriakártyák) állapotának pontosabb kijelzése CF->IDE vagy CF->SATA átalakítók használata esetén
még részletesebb S.M.A.R.T. állapot kijelzése SCSI / SAS merevlemezek esetén
Hibajavítások, egyéb módosítások:
alacsony írási teljesítmény javítva bizonyos LSI / Avago / Dell PERC / IBM / Intel SAS RAID vezérlők használata esetén
online garancia-ellenőrzés javítva Seagate, Hitachi merevlemezek esetén
adatbázis frissítés, bővítés
javított nyelvi modul és támogatásHard Disk Sentinel 4.50 (30/1/2014)
Újdonságok, újabb funkciók:
Lemez -> Rövid önteszt, Részletes önteszt opciók SCSI és SAS merevlemezeken is használhatóak
a Státusz Ablak "Mindig legfelül" viselkedése tiltható (Beállítások -> Státusz Ablak)
tejlesítmény oldal: a merevlemez telepítési dátumán dupla kattintással megadható az aktuális merevlemez telepítési dátuma, így a napi írás/olvasás számlálók ennek megfelelően jelzik az értékeket
javított és gyrosabb felület-teszt indítás alacsony kondíciójú merevlemezek esetén
javított szöveges értékelés és riport merevlemezek / SSD-k esetén
javított és fejlettebb mentési műveletek és fájl-kezelés
fejlettebb kondíció % számítás és kijelzés számos merevlemez-modell (pl. Samsung, Seagate, Hitachi, Toshiba, Western Digital) esetén
Japán nyelvű működés (köszönhetően Kyo-nak a fordításért)
Fejlettebb hardver támogatás:
PROMISE SuperTrak 4650, 8650, 16650 SATA/SAS RAID vezérlők teljes támogatása: teljes merevlemez-állapot kijelzés különálló és RAID-ben működő SATA és SAS merevlemezek használata esetén
LSI SAS3 (SAS 12G) 3008 Fury sorozatú SATA/SAS RAID vezérlők teljes támogatása: teljes merevlemez-állapot kijelzés különálló és RAID-ben működő SATA és SAS merevlemezek használata esetén
IBM M5115 SATA/SAS RAID vezérlők teljes támogatása: teljes merevlemez-állapot kijelzés különálló és RAID-ben működő SATA és SAS merevlemezek használata esetén
BroadCom / Ciprico RAIDCore SATA RAID vezérlők támogatása: teljes merevlemez-állapot kijelzés különálló és RAID-ben működő SATA merevlemezek használata esetén
AMD RAID alaplapi vezérlők esetén a merevlemezek felismerése és kijelzése: első merevlemezről teljes állapot, a RAID tömb további merevlemezéről általános (Jó vagy meghibásodás várható) állapot megjelenítése. Kizárólag 3.2.1540.92 illesztőprogram esetén (sem régebbi, sem újabb illesztőprogramok nem teszik lehetővé a teljes állapot elérését) amely a Driver Zóna oldalról tölthető le. Az Updating driver for AMD AHCI Compatible RAID Controller oldal segít a frissítésben (angol nyelven).
Adaptec RAID vezérlő hőmérséklete és SES2 merevlemez-keret (enclosure) állapot információk megjelenítése
lehetséges S.M.A.R.T. állapot felderítése és kijelzése alkalmas pendrive-ok használata esetén, például Sandisk Cruzer Extreme sorozatú pendrive-ok
jobb és fejlettebb NVidia chipset támogatás, fejlettebb Intel alaplapi RAID támogatás, különösen újabb Intel illesztőprogram-verziók esetén
fejlettebb felismerés és jobb kompatibilitás LSI vezérlőkkel, Intel RES2SV240 SAS bővítővel
fejlettebb felismerése és támogatása Corsair, Crucial, Kingston, Samsung, Sandisk SSD-knek
jobb kompatibilitás JMicron belső és külső RAID tömbök esetén, külső RAID keret (enclosure) használata esetén hot-spare merevlemez állapotának felderítése
APPLE SSDs javított támogatása
számos pendrive, kártyaolvasó esetén jobb kompatibilitás
Hibajavítások, egyéb módosítások:
javítva: időtúllépés (connection timeout) hiba bizonyos újabb rendszereken @gmail postafiók használata esetén
javítva: hőmérséklet-kijelzés több merevlemez cseréje esetén
javítva: oldalsáv kisalkalmazásban a hőmérséklet-kijelzés nem változott szolgáltatás mód esetén
javított "Konfiguráció visszatöltése" funkció
többszörös hiba és állapot-romlás esetén a merevlemez naplója hibásan mutathatott egy bejegyzést
felhasználói felület módosítások, általános javítások. Jobb működés egynél több monitor ill. nagyobb felbontás esetén
Hard Disk Sentinel ikon megjelenítése a Programok eltávolítása listában a bejegyzés mellett -
Sk8erPeter
nagyúr
"A verzió teljesen mindegy, mindegyik verzió helyesen írja a százalékokat."
Hát ez nagyon nagy tévedés. A Flash SSD topicban bőven voltak már ijedségek és panaszok abból, hogy a HD Sentinel adatbázisa épp nem tartalmazott adott típust, és az eszköz értékeivel rosszul számolt. Nem is várható el tőle, hiszen az adatok nyilvántartása a gyártók részéről nem valamilyen szabványok követésével történik (sajnos), így sokszor kényük-kedvük szerint tüntetnek fel adott érték(ek)et, így a HD Sentinelnek és hasonló szoftvereknek mindig lépést kell tartaniuk ezekkel. Éppen ezért bármilyen gyanús értékek esetén fontos lehet a legfrissebb változat."Azért előnyös, ha nem trial, mert az látszik a screenshoton is."
Ezt az érvet meg nem is értem, hogy ez miért lenne baj, hogy látszik a screenshoton, hogy trial. És akkor mi van? Legalább látszik, hogy nem egy warezolt változat, hanem a korlátozott ideig használható próbaváltozat. Utóbbi kicsit tisztességesebb. -
dokken
tag
-
raccoon24
csendes tag
"Deal coming soon!" - a BitsDuJour-on.Hard Disk Sentinel Standard Edition
Remélhetőleg,valóban meg is érkezik.
-
- The application is already unlocked which means you do not need a registration code.
- This giveaway version allows the use of all functions, options and features of Hard Disk Sentinel Professional version and can be used until 31 Dec 2015. If updated to newer versions (for example by the automatic update from File menu) then it will switch back to unregistered version. -
AtHoS
nagyúr
Én ezt is linkelném mellé:
Hard Disk Sentinel Professional (55% OFF)$35.00$15.75na meg ezt is
Hard Disk Sentinel Professional 5 PCs – Family License (55% OFF)$62.50$28.12 -
looser
addikt
válasz
raccoon24
üzenetére
"The Hard Disk Sentinel Professional package you will receive allows the use of all functions, options and features of Hard Disk Sentinel Professional version and can be used until 31 Dec 2015. If updated to newer versions (for example by the automatic update from File menu) then it will switch back to unregistered version."
Azért jó :-)
-
raccoon24
csendes tag
Hard Disk Sentinel Pro október 27-ig.
-
King Unique
titán
Windows alatt számtalan dolog foghatja, akár HD Sentinel, de pl., ha feladatkezelőt megnyitod, akkor sem engedi eltávolítani...erre jó az említett Unlocker.
Egyébként, ha vmi fogja, akkor USR-ben sem tudod eltávolítani, ott is feldob egy ablakot, de ott aszem lehetőség van a folyamatok kilövésére, mint Unlockerben (ha jól emlékszem).
De ezen az 1-2 kattintáson tényleg nem érdemes spórolni, mert, ha utána RAW-ba teszi, akkor lehet sírni-ríni... -
Aidan85
aktív tag
Hard Disk Sentinel Standard még 5 napig él.
-
Marci__
tag
Free Hard Disk Sentinel Professional (100% discount)Ja volt már :] bocs
-
Troy.
addikt
-
betyarr
veterán
ha valakinek lenne egy felesleges hd sentinel aktiváló kulcsa a múltkori ingyenes promóból,akkor szívesen venném ha nekem ajándékozná.cserébe tudok adni egy pcx-es kupont féláras szállításhoz.
-
Met
nagyúr
Hard Disk Sentinel ismét ingyen 2 napig.
-
Qasam
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
Hard Disk Sentinel PROFESSIONAL élettartam licenc 70% kedvezménnyel (~3000HUF): [link]
-
Met
nagyúr
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Nem maradt valakinek egy Hard Disk Sentinel Standard licensze? PM-ben ha küldene valaki egyet hálás lennék érte. Valamilyen más kulcsot adnék cserébe.
Köszönöm! -
Aidan85
aktív tag
Hard Disk Sentinel Standard továbbra is, aki lemaradt volna... 3 napig tart a promó, most van 2 nap 21 óránál a számláló...
-
randras
veterán
A Hard Disk Sentinel promó folytatásaként Facebook sztárolással Pro licenszet, és 500 gigás USB 3-as vinyót lehet nyerni. Az érintettek elvileg most kapták meg e-mail-ben.

-
Aidan85
aktív tag
meghosszabbították egy nappal, továbbra is elérhető:
Hard Disk Sentinel Standard Edition -
randras
veterán
Hard Disk Sentinel aktiválva! Már megérte, hogy megtalálta ezt a topikot, nem tudom már hogyan történt, de köszönöm!

-
Met
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

!

Korábban már regisztráltam náluk, volt is 2 játékom, aztán amikor egy harmadikat meg akartam csípni, nem engedett bejelentkezni. Ekkor átlapoztam a kis füzetkémet, és rájöttem, hogy ugyanazzal az emaillel már 2-szer regisztráltam hozzájuk (a 2 játékért), most meg be sem enged, és újra sem regelhetek. A második regisztráláskor nem szólt, hogy ehhez az emailhez már tartozik fiók. Írtam Nekik, de csak játszották a hülyét.
Örülök, ha nem hiába strapálom magamat, köszönöm az újabb jelentkezéseket is!
Ma egészen jó volt a termés, mindenki a Húsvétra készülődik.

)
Persze, ezekre ritkán lehet szükség, de akkor nagyon...