- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Azt írja: "This free promotion will expire on November 21st, please redeem your key before this time."....
Szerk: Amikor pedig igénylem (most már több beváltásnál), akkor: "Keys are temporarily exhausted for this product"...
Ideiglenesen elfogytak...lehet, hogy lesz még majd -
scream
veterán
Igaz, nem írtam le, hogy van olyan része is ami állandóan aktív, mert azt hittem ez egyértelmű mindenki számára és senki nem fog belekötni...
Azt írtam, hogy ami a többinél erősforrásigényes és belassítja a gépét az itt meg lett oldva, hogy ne tegye, ennyi, nem értem mit kell ezen lovagolni.
Sok különböző védelmi szoftvert próbáltam ki és nekem a BitDefenderek voltak a leggyorsabbak.
De gonodolom ebben is találsz kivetnivalót.
-
scream
veterán
A BitDefender InternetSecurity-ben van tűzfal és aktív védelem is, ami szkenneli a gépen lévő fileokat, ez a szkennelés akkor történik, amikor a gép nincsen aktív használatban, de be van kapcsolva. Idáig 2015 IS-t használtam, nemrég tértem át (1-2 napja) TS-re és semmi különbséget nem érzékeltem.
De gondolom akkor itt is rosszul van, meg én is tévesen tapasztalom.
-
King Unique
titán
Windows alatt számtalan dolog foghatja, akár HD Sentinel, de pl., ha feladatkezelőt megnyitod, akkor sem engedi eltávolítani...erre jó az említett Unlocker.
Egyébként, ha vmi fogja, akkor USR-ben sem tudod eltávolítani, ott is feldob egy ablakot, de ott aszem lehetőség van a folyamatok kilövésére, mint Unlockerben (ha jól emlékszem).
De ezen az 1-2 kattintáson tényleg nem érdemes spórolni, mert, ha utána RAW-ba teszi, akkor lehet sírni-ríni... -
C. s.
addikt
Én a Total Commander miatt jártam így már jópárszor. Alapból visszatérek a HDD valamelyik meghajtójára, de nem engedi el az USB-t (pen, kártya). Próbáltam kilépni belőle, az sem segített. Az Intézőt nem szeretem. Viszont akkor, ha így jártam, a TC-n belül kattintottam jobb gombbal a meghajtó betűjelére és a leválasztást választottam, gond nélkül kiadta. (És az Ashampoo Photo Commander szeretett még rászállni az USB-s dolgokra.) Az Unlockert én is használtam régebben.
cigam (#5655):
Megint kikapsz!
(Én is belefutottam már pár "anomáliába".
)
-
looser
addikt
Unlockert használom évek óta ilyesmire, mármint megnézni, mi fogja (ír/olvas) az adott eszközt. Pld. ha mentettél rá valamit (mondjuk word-ből) és nem léptél ki az alkalmazásból, akkor a mentési útvonalat őrzi és ilyenkor nem engedi leválasztani. Szóval ez a gyors leválasztás ez amolyan "durva" leválasztásnak tűnik: minden kapcsolatot megszakít. Gondolom én :-)
De tényleg rohadt frusztráló, amikor mennél tovább de nem engedi leválasztani... -
CJ4567
nagyúr
-
-
Visormail
addikt
-
looser
addikt
Beregisztráltam más névvel és címmel, de arra sem küldte el. Mondjuk az freemailes, szóval ott lehet, hogy a szolgáltató a gond :-)
Az ingyenest nemrég használtam és remekül elvégzett egy átpartícionálást, jó lenne a másik is. De most ezért nyissak egy *.de fiókot és állítsam át a böngészőt egy német proxyra? Áhh... :-) -
bolyhos bari
tag
Igen, működik! Valahol azt olvastam, hogy meghosszabbították, és tényleg! Csak olyat linkelek be, amit kipróbáltam, illetve, ha nem, azt leírom.
Van másik link is, erre is küldi a kódot, csak másikat. Azért nem írtam be eredetileg, mert a DxO FilmPack 2 nekem nem települ normálisan, de másnak még bejöhet, az igaz. Ezzel a regisztrációval egyszerre a DxO Optics Pro 6-ot is adják, de nem próbáltam, mert a másik linkről már telepítettem addigra. Kíváncsiságból letöltöttem, és a Total Commanderrel összehasonlítottam őket, teljesen megegyeznek!
Sok sikert!
-
Johnyy
tag
Nem tudom láttad-e, hogy már több ilyen sikeres akció is volt itt. Semmi problémáról nem lehetett olvasni.
Azért a biztonság kedvéért megkérdeztem a fejlesztőt is. Ő ezt írta, idézem: "semmi akadálya". Ha lett volna probléma, akkor biztos nem ezt írja.Csak, azt nem értem, hogy miért nem jön senki
. Mikor a többi hasonló elég hamar lezajlott.
-
Balinov
titán
Erdekes,tegnap nalam igy nezett ki a dolog. Play-rol telepit, elindit, wifi-n letolttott egy 1-2megas allomanyt, aztan egybol az a resz toltodott be, ahol a voice/map-okat tudod kivalasztani (+ letolt valami 69mb-ot,gondolom keretprogram reszeit).
Eloszor lekaptam egy masik angol hangot, aztan ramentem a map-ra, Europa kivalaszt, aztan kijeloltem (raboksz) a kivant orszagot (ilyenkor zoldre valt a szoveg az orszag nevetol jobbra), majd a jobb also sarokban raboktem a proceed-re. Letoltotte a mapokat, oszt csokolom.
Ha bemesz a Settings->Manage Maps reszre, nem listazza az elerheto orszagokat? Mint nalam pl.a kovetkezo screenshoton
csak kivalasztom, es proceed.
-
AtHoS
nagyúr
Letöltöttem a trial-t, de nem igazán tudtam vele mit kezdeni, mert attól, hogy elindult a program még térképet nem töltött be és csak vásárolgatni lehetett vele. Ahogy láttam GPS jelet sem tudott fogni, legalábbis a GPS feliratnál a kis vonalkák mind szürkék voltak, miközben Endomondo seperc alatt talált jelet
Egyelőre itt feladtam a birkózást
-
Ebben az esetben, mea cupla...
(Ha, erre jár egy Modi, meg is kérném, hogy módosítsa a fenti hsz.-em, nehogy mást megvezessen.)
Tény, hogy nem mai az infó.
Elég ritkán szoktam arról az oldalról programokat szerválni. Pont azért, mert legtöbbször, amik vannak adott napon és esetleg meg is tetszenek, azon minutában nem kellenek, így inkább hagyom is, mert nem szeretek minden vackot felrakni. -
cigam
titán
Nekem még mindég nem sikerült
Amúgy a hivatalos rendszerigény:
Mac OS X version 10.2.8 through 10.3.8, Java Runtime Environment 1.4.1
Microsoft Windows 2000 with Service Pack 4 or Windows XP with Service Pack 1 or 2Sztem (ha máshogy nem megy) kompatibilis módban el kellene futkosnia W8 alatt is.
-
igazából a legjobb ami létezik a piacon
proxyként működik, elkap minden http forgalmat, a létező összes programból ki tudja szűrni a reklámokat, nem csak a böngészőkbőlsaját statisztika a programból: eddig közel 2 millió reklámtól szabadított meg, megspórolva ezzel ~58 GB adatforgalmat
természetesen a prohardver lapcsalád a kivételek között van
én anno trialpay akcióval ingyen jutottam hozzá, ha van pénzed egy unlimited verzióra simán megéri
-
dbius
veterán
Bennem az a kérdés vetődött fel a programmal kapcsolatban, hogy miben nyújt többet, mint pl. az ingyenes kiegészítő, az adblock plus. Azon túl, hogy az ad muncher nem egy kiegészítő, hanem egy önálló program, ezáltal feltételezem minden böngésző forgalmát szűri.
Ha ettől nem ad többet, akkor - számomra - felesleges pénzkidobás lenne.
-
Tetete1
senior tag
Ez milyen védelmet biztosít? Próbálgatom a googleval fordítani, de nem sok eredményre jutottam. Ha valaki használta már segítsen...Ha védem a C meghajtót, akkor ott semmiféle változtatást nem engedélyez (mint pl. a Vírusadatbázis frissítése? Vagy ha az összes meghajtóra kiterjesztem, akkor letölteni sem megy (azaz nem marad a gépen?)...
-
AtHoS
nagyúr
Acronis True Image Home 2012 (With Plus Pack Add-on) $19.99
Igaz, hogy ez nem ingyenes, de nagyon baráti ára van
-
Balinov
titán
Udv AtHoS, letoltottem, regisztraltam, feliratkoztam a paragon hirlevelere koszi erte
, erre most jott az email, hogy
Upgrade to the latest Paragon Backup & Recovery 2012 Free! Otthoni, szemelyes felhasznalasra szinten ingyenes.
'Me backupolni jo
-
Visormail
addikt
Telepítettem most egy gotd programot és a telepítés alatt megtaláltam a temp könyvtárban az archív és rejtett attribútumokkal ellátott .tmp kiterjesztésű fájlt. Ezt eltettem későbbre de mit kell majd csinálni vele amikor újra akarom telepíteni? Vissza kell majd tenni a temp mappába és úgy futtatni a gotd-s setup.exe-t? Azt írtad ez a tmp valójában egy sfx rar fájl, winrarral megpróbáltam belenézni kibontani de azt mondja nem "találtam archívumot".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest