Hirdetés
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Én ezt amolyan jószolgálati dolognak tartom; nem egyszer volt olyan, hogy egy txt-t töltöttél le innen (vagy windowsdeal, bitsdujour stb.) amelyben egy link volt az eredeti promó oldalára. Ami azért nem valami cool dolog, na én ezért kezdtem ezt el :-)
Egyébként a leírtakkal egyetértek, ha tényleg az oldal saját promója és ez esetben valóban az övék, akkor nem kell. Csak sokan nem szeretnek regizni, így egyszerűbb nekik.
Kicsit olyan ez, mint az adblockeres vita: a site üzemeltetői megkérnek, hogy ne használjam, de akkor hol használjam? Azokon az oldalakon, amelyeket nem olvasok? :-))
Tényleg no offense és szerintem is úgy van jól, ahogyan leírtad
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest