- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na neeeee..... Olvastam a fórum szabályzatot. Én betartom.
Ha már szóba került a warez... Az "OSX PC-re" fórum ezzel kezdi "A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. "
Ami nevetséges. Szóvá is tettem:
A vásárláskor/telepítéskor elfogadod az EULA-t. Ebben pedig kerek perec kimondják, hogy tilos a nem Apple által gyártott gépre telepíteni.
"You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-branded computer, or to enable others to do so."
Mivel a mezei PC-re történő telepítése a végfelhasználói lincencszerződés megsértése, egyértelmű az illegális szoftverhasználat.A válasz: Megbeszéljük.
1 héttel később érdeklődtem mire jutottak: Azt eláruljátok, hogy mely gondolatmenet/paragrafus/szerződés alapján "nem illegális"?!
A válasz: Kérlek ne spameld a modkert. Jelentkezünk, ha döntésre jutottunk!
Ez volt majd 1 éve, 2013 augusztusában volt. Szóval ez a "warez mellőzése" igencsak szelektív, képmutatás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest