Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
-
félisten
válasz EmptyParadox #7627 üzenetére
Én nem írtam semmit, hogy kinek a hibája, csak bemásoltam a megoldást
A lényeg igazából csak annyi, hogy annyi formátum van már, hogy nem is csoda ez...
-
duvi
nagyúr
válasz EmptyParadox #8751 üzenetére
Köszönöm! Ezt nem ismerem, de mindenképpen kipróbálom
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz EmptyParadox #10917 üzenetére
Most már kell hozzá élő telefonszám, ha jól tudom, vagy tévedek?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
scope2007
addikt
válasz EmptyParadox #11018 üzenetére
köszi szépen.. ez elkerülte a figyelmemet
megvan[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
vorosmarti
senior tag
válasz EmptyParadox #13455 üzenetére
"Mire utalsz pontosan? Kíváncsi vagyok a piszkos részletekre."
Nem akarok csalódást okozni, de semmi különösre nem gondolok, legalábbis steam-es mércével nem. Egyszerüen csak árnyalataiban néha változik a kommunikációjuk.
Ami feltűnt, hogy a FAIR-TRADE volt régen a kedvenc kifejezésük, és sokszor hangsúlyozták, hogy ők nem EUR-ban számolnak, hanem USD-ben, és az összehasonlítható játékok árai megegyeztek számszakilag a steam-es árakkal (ahány EUR a steam-en annyi USD náluk). Ma már csak annyi a különbség, hogy átváltják dollárba az euró-s árat.
Aztán pár hete írta valaki az egyik topikban, hogy bizonyos funkciókhoz szükséges lett a Galaxy telepítése, de mondjuk ez nekem nem fáj, egyébként is használom. Összességében az ilyen apróságoktól függetlenül nagyon kedvelem őket. Kb 10 játékot vettem náluk, de 100 játék fölött van az account-omon. A Connect, a DRM-free kiadások, és különösen a sok bonus, mellettük szólnak, ahogy azt írtam is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest