- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vukmir
aktív tag
válasz
#41133696 #1085 üzenetére
Én eddig vettem kb 15 játékot g2play-en (ebből 13 steam es 2 origin) és egyedül az Antology-val volt olyan gondom, hogy foglalt volt a key, írtam nekik mailt rá 2 percre kaptam az új keyt.
Ha meg tiltanak egy kulcsot az azért van mivel a vásárló képtelen olvasni. Ha te angliába veszel egy orosz kulcsot az fix hogy le fogják tiltani. A g2play feltünteti, hogy melyik kulcs milyen attól hogy a vásárló képtelen elolvasni ez nem a g2play hibája. Nekem a BF3 pl orosz verziós, de angol nyelvű, vígan tudok vele játszani
Szóval nálam a g2play az egyedüli megbízható játékokkal foglalkozó keystore. A cjs-el volt régebben 1-2 gondom amikor 3 hétig kellett bombáznom őket, hogy adják vissza a pénzemet mert fake kulcsot küldtek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest