Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Így csináltam, nem blokkolja engedélyezve van benne, futtatás rendszergazdaként se segít rajta. Elindítottam egy xp virtuális gépet amin csak a win tűzfal van ott is ugyanez a hibaüzenet. Gondoltam hogy talán a google dns nem tetszik neki, visszaállítottam hogy automatikusan kérjen dns szerver címet a netszolgáltatótól de úgy sincs változás, router sincs, úgyhogy passz.
-
Visormail
addikt
A nagy kék gratis gombra klikkelve bejön egy ablak, abban a TU CORREO ELECTRÓNICO az email cím erre rájöttem, de mit kell írni a másik rublikába TU CONTRASEÑA? Kerestem spanyol-magyar online szótárakat de a CONTRASEÑA-ra nincs találat. Mivel kipöttyözi gondoltam jelszót kell megadni de amit beírtam nem fogadta el Usuario o contraseña incorrectos. Mire kell klikkelni vagy hogyan?

-
-
@matthew@
őstag
-
-
Nyilván nem. És ahogy mondod, úgy néz ki, mintha egy makett lenne makrózva. Annak jópofa, de ezen túl semmi.
Azt hittem ki lehet belőle hozni kicsivel többet is, de ez tényleg csak erre az egy dologra használható, és erre is ...
Na, de mint mondtam, hátha valakinek pont ez kell, gyorsan frissen.
Arra jó. Akár az online is amit mutattál.
Na, de hogy nem csengetnék ki ezért $49.95 -t, az hót'ziher!
-
Aha.
Nos, igazából most próbálgattam kicsit, de nem az igazi... Mármint, a promo. Gimp-el jobbat, pláne jobban testre szabhatót, hozok össze néhány kattintással...
Igazából, talán annak lehet ez jó, aki nem akar szórakozni, nem ért egy kicsit se a 'fotómahinátorokhoz'. Csk katt-katt és mehet a fácséra a "művészien blur-ozott fürdőszobai tükörbevillantós pózer" kép..
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a Nettó árat írtam...