- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Nálam is így van, most próbáltam ki (elvettem a netet alóla), küldött SMS-t.
Viszont arról jutott eszembe a riasztó, hogy anyósomnak lett a telefonja paff, valami Doro flipes 2G.
Távolról csináltattam vele hálózatkeresést, kiválasztattam vele a 21625-öt, azóta jó, fel is hívtam rajta. (Nem állítottuk vissza automatikusra, ország közepén laknak, és Vodafone 2G volt csak ezen kívül). -
INGJOKE
veterán
-
MadMancs
veterán
-
4Grider
félisten
A telekomnál az a tapasztalat, hogy a multisim-et 90%-ban a korlátlan net megosztására használják, a multisim-ek 70%-a hívásfogadásra nem alkalmas eszközben csücsül. Mára ezért a telekom megszüntette azt a lehetőséget, hogy a multisim-en hívástiltást aktiváljon, mert nagyon nem arra használják, amire való.
A multisim-el az itthoni környezetben az a gond, hogy a három nagy szolgáltató egyikénél sincs arra lehetőség, hogy egy hívószámmal több aktív sim is lehessen a rendszerben. Ezért a telekom a multisim-et külön hívószámmal oldotta meg, arra átirányításokkal illetve hívószám hamisítással oldják meg a fő számot. Próbálj meg multisim-ről sms-t küldeni, vagy azon a főszámmal fogadni... -
MadMancs
veterán
...Nem volt vele soha lehetőség a fő kártya hívásainak fogadására vagy hívásindításra...
Dehogynem. Kb pont ez az lényege adatmegosztás mellett. Ezért is lenne lényeges okosórákhoz. Ellenkező esetben tökmindegy lenne milyen sim van az órában csak legyen net.
Egyedül SMS nem megoldott. Fő számra érkezett megkapod de küldeni csak a technikai számmal lehet.
-
4Grider
félisten
-
INGJOKE
veterán
-
MadMancs
veterán
-
zzola
titán
-
MadMancs
veterán
-
4Grider
félisten
-
martonl
senior tag
-
BossBoss
őstag
-
szabonagyur
félisten
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
martonl
senior tag
-
Landsmann
addikt
-
szabonagyur
félisten
-
vence
aktív tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
RoyalAirForc
senior tag
-
4Grider
félisten
-
Tutu7030
veterán
-
goop
őstag
-
4Grider
félisten
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Milyen flottában vagy? Általában korlátos adatcsomaghoz lehet kérni adatmegosztót.
Én tavaly először felhívtam a 1220-at, ott ellenőrizték, hogy kérhetek. Bementem egy bevásárlóközpontos Yettel pontra, ott leráztak, hogy náluk nincs ilyen, nem is hallott ilyenről.
Később bementem a Yettel bemutatóterembe, ott 5 perc alatt megvolt az egész, várakozással együtt. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
zzola
titán
-
4Grider
félisten
-
Krystal_s
addikt
-
SztiviVander
addikt
-
qnadam
veterán
-
4Grider
félisten
-
Renwick
őstag
Marginális a különbség a kettő között képminőségben.
A Yettel TV felé billenti a mérleg nyelvét, ha olyan okostévéd van, amire tudod telepíteni az appot, a Telekom felé ha több csatornát akarsz (kérdés, ezek képviselnek-e értéket a számodra), netán a 4K-ra is rámennél (mondjuk egyelőre ezt még a Telekom sem erőlteti). -
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Yettelnél van egy Okosóra tarifa, de akkor külön száma lesz az órának.
-
zzola
titán
-
4Grider
félisten
-
burgatshow
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
Landsmann
addikt
-
bedibazsa
senior tag
Így már értem, sajnálom. Ahogy fentebb írta az egyik fórumtárs, írj az egyedi igénykezelési csoportnak, hátha engedélyezik, hogy visszakapd a számod. Viszont úgy tudom, "szép szám" csak számlás előfizetés mellé kérhető, de ez nem baj, mert utána újra át tudod tenni kártyásra.
-
bedibazsa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(10másodperces)