- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy feltöltős kártyám, amire kaptam egy sms-t, hogy 2021.02.27-ig végezzem el az adategyeztetést. Mivel nem szeretem az ilyen dolgokat húzni-halasztani, ezért gyorsan meg is csináltam online, amiről kaptam egy visszaigazolást, hogy sikeres volt és ebben a zévben már nincs teendőm.
Ez most azt jelenti, hogy jövő év 12.29-ig érvényes az adategyeztetésem, vagy mivel nem vártam meg a jövő évi dátumot, ezért 2021-ben 02.27-ig újra el kell végeznem az adategyeztetést?Köszönöm a segítséget
.
-
Orgi
addikt
Köszi a tippeket, próbálkozom, de nincsen netje még igazán, eléggé elutasító e téren, de folyamatban van. Nincs wifi, meg mobilnet, de dolgozom a problémán, főleg ha akkor más módon nem tudom megoldani.
-
asdf_
veterán
RCS? Ha mindkét telefon androidos és neten lóg, akkor a google elvileg megoldotta, amit a szolgáltatók nem és rajtuk keresztül ingyenes. De ehhez neten kell lógnia mindkét félnek na meg a Google Messages-t kell használni SMS appnak.
Amúgymeg meg kell nevelni, amikor van Viber, FB Messenger, Whatsapp, Skype, Instagram messenger és a tököm tudja még mi és mennyi, akkor nem hiszem el, hogy foggal körömmel ragaszkodni kéne ahhoz a nyomorult sms-hez.
-
bedibazsa
senior tag
Hát de olyan nem létezik, hogy ha mondjuk nem szereti a messengert, ne lehessen használni viber-whatsappot, face time-ot, bármit, ha azzal egy rakat pénzt lehet spórolni. Anyám is ezt csinálta anno, nem válaszoltam neki, majd kénytelen volt az említett platformok egyikét használni.
-
Orgi
addikt
válasz
Viktor0610 #78593 üzenetére
Köszi, ez a vicc hogy korlátlan csomagom van, de sms 25 ft/db, zokogok ezen
-
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
minden eddigi próbálkozásom ellenére barátnőm leragadt a 20. században, alapvetően sms-ben tudok kommunikálni vele gyakran csak. Én egy vállalati flottában vagyok, gyakorlatilag a havi sms költésem kb ugyanannyi, mint a komplett előfizum díja. Esetleg nincs vmi sms kiegészítő csomag a Telenornál?
-
törölt tag
Tegnap volt számhordozásom digitől-telenorhoz (0620-as szám került "vissza").
Volt több újraindítás.
A hiba: telekom simről hívom a 20-ast és ezt mondja be: "ezen a számon előfizető nem kapcsolható...."
Mindegy miről megy ki a hívás: wovifi, volte, 3G, 2G.
Voda mobilról és digi vezetékesről kicsöng....
1220 hibát nem észlel...
1414 hibát nem észlel....Járt valaki hasonló cipőben?
Köszönöm
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #78587 üzenetére
Te nem nagyon tudsz ezzel játszani. A szolgáltató tud, de a Telenorra nem jellemző, hogy erre költene.
A letöltési megnőhet simán attól, hogy bekapcsoltak egy újabb frekvenciát a 4G celládon.
Ha viszont be van kapcsolva a VoLTE a készülékeden, azt megpróbálhatod kikapcsolni és úgy mérni sebességet. Mert bekapcsolt VoLTE esetén Telenor hálón elég jellemző a kis feltöltési sebesség. (Mondjuk jellemzően 1-2 Mbps alatt szokott maradni VoLTE hiba miatt.) -
aprokaroka87
nagyúr
Előre szólok hogy nem igazán értek hozzá, szóval bocsi ha marhaságot fogok írni. :)
Hálózat konfiguráció szinten a download és az upload sebességgel lehet " játszani " ?
Gondolok itt arra pl, hogy a download kap nagyobb prioritást az upload helyet.
Ugyanis fura hogy most a download sebesség eléri a 70-100mbit/sec-et, az upload meg 6-7mbit/sec per max, eddig ez megvolt mindig a 20-25mbit/sec.
70-100mbit/sec-et meg soha nem mértem még itt.
-
VD
őstag
MYTV másnál is döglődik. Az alkalmazás megnyitása után egyik csatorna sem töltődik be.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Viktor0610 #78582 üzenetére
Már csak a havídijat fizettem, az előleget meg a számla végösszegéből vonják le havonta kb 1500 ft-ot így jó hogy maradt még belőle
-
válasz
Tommy-1998 #78581 üzenetére
Két éve fizeted az előfizetést, és még van az előlegből?
Ennyire keveset fizetsz havonta?Amennyiben megszünteted/elhordozod az előfizetésed, átváltasz kártyásra, a jóvá nem írt előleg túlfizetésként megjelenik az egyenlegeden, és visszaigényelhető -pl. bankszámlára.
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem azzal kapcsolatban, hogy szeretnék szolgáltatót váltani, de 2 éve úgy hoztam ki telefont részletre, hogy előleget kellett befizetnem, és ebből az előlegből még maradt fent egy csomó pénz, ezt gondolom valahogy kifizetik nekem, vagy mi történik ilyenkor? Válaszokat előre is köszönöm! -
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87 #78579 üzenetére
Valóban. Érdekes.
-
Diák66
őstag
válasz
Landsmann #78575 üzenetére
Hát nekem a részletező alatt nincs semmi.
Viszont most látom, a "számlakép" alatt van HTML, valamint PDF lehetőség. A kettő között van különbség, a HTML-ben ott van az adatforgalom (PDF-ben ez kimarad), más kérdés, hogy kB-ban (köszi, köszi, legközelebb bitben legyen megadva...légyszi! Úgy sokkal hosszabb lesz a számsor
)
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #78511 üzenetére
Sziasztok!
Napokban próbáltam megosztani a telenoros netet routerral.
Most jöttem csak rá hogy a telefonon módosítva hozzáférési pontok menüben az ip-t ipv6 ra állítja automatikusan a telenor. Átraktam ipv-4 re amit a Voda is használ illetve amit én is megtudtam hotspotként osztani.
Már működött is. Viszont nem tudom a routert hogy lehetne beállítani úgy hogy ipv6 al is működhessen.
Ennek akkor lesz jelentősége ha esetleg más szolgáltatóhoz kerülök vagy kapok veszek egy modemet ahol nem férek hozzá a beállításokhoz. -
Diák66
őstag
válasz
Viktor0610 #78573 üzenetére
Köszönöm...bár ez így furcsa nekem. De hát legalább 0 forint. Viszont amit hiányolok, hogy a havi forgalmazott adatmennyiségemet nem tartalmazza a számla.
-
-
Diák66
őstag
Üdv!
Tud rá valaki magyarázatot, hogy a Home+ M díjcsomagom számlájában miért szerepel My TV adatforgalom hívások száma: 2 db adatforgalom: 19.18 Mb és 0 Ft-os tételként? nem használtam MyTV-t, tudtommal nem is vagyok rá előfizetve. Nem kértek érte semmit, de azért na.....
-
trec12
addikt
válasz
KubanitoS #78570 üzenetére
SZIP Mobilinternetre nem jogosult az ismerősöd?
Jogosultság ellenőrzés -
KubanitoS
veterán
válasz
Viktor0610 #78568 üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki a Telenor nem az én szolgáltatóm, mivel nincs korlátlan opció. Erre a flottára ránézek, köszönöm a segítséget mind a kettőtöknek!
-
bul07
nagyúr
válasz
KubanitoS #78567 üzenetére
Esetleg
Korlátlan mobilnet a Hipernet hálózatán
vagy
Otthoni net, amit magaddal is vihetszVagy az eszközre gondoltál
RouterreAjánlanám a Flottás fórumot (Összefoglaló elolvasása javallott, táblázat megnézésével együtt), már ha még nincs megkötve a előfizetés
5500Ft magasságában vannak korlátlan adat sim-et adó flották(Hűség nélkül) -
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ismerősömékhez mobilinternet lenne használva 4G-s routerrel "fő" internetként a házban, mivel nincs megfelelő vezetékes alternatíva.
Telenornál pontosan mi a neve a szolgáltatásnak, vagy SIM kártyának, amely alkalmas erre a használatra? (Magyarán nincs 1db eszközhöz, movbilhoz kötve a kártya használata).
-
tomp
félisten
válasz
snooze #78560 üzenetére
Na mert minden szolgáltatás ugyan azt a kodeket használja? Nem!
A MyTV Caston az MPEG-DASH protokollt használja.
Mobilon HLS-t.
Azt nem tudom, hogy Caston "avc1.640029, mp4a.40.5" vagy "avc1.640029, mp4a.40.2" típusban adják e.
Youtube meg VP9 vagy VP9.2-t használ WebM formában Caston is...Android TV gyakorlatilag egyenlő a hardveres CC-vel mert ugyan azt a kódot futtatja az Android TV-n futó Chromecast app. Csak nincs hozzá limitált hardver ami sok korlátot szab...
-
bedibazsa
senior tag
Annyira unalmas már ez a téma, hogy én is kipróbáltam.
Google Pixel 4a + CC3, nincs csúszás, jól működik.
Szerk.: Honor 8-asat használok elsősorban erre, ott is jó.
-
tomp
félisten
válasz
Somatom #78558 üzenetére
Oké viszont szoftveres Chromecaston indítva nincs hiba!
Mi Box, TCL TV, Shield TV-n is tökéletes.Amúgy mostanában a Cast mint Google szolgáltatás eleve f0s. HBO GO Android TV-n akadozik/szaggat. Vagy ha nem akkor a minősége nem megy VGA fölé. Android TV-s appból viszont jó.
Szóval nem csak a MyTV szenved... -
tomp
félisten
válasz
snooze #78555 üzenetére
Én arra tippelek, hogy valami nem okés a kodekben ami csúszást eredményez.
Stable vagy preview fw van a CC-n? Melyik generáció?
Android TV-re elérhető a MyTV Otthon nevű app a Play Áruházból. Ha telepítve van akkor a mobil app azt indítja el.
Ha nincs telepítve akkor viszont az Android TV-n lévő Chromecast appot indítja el.
Chromecast built-in app: "Ez az alkalmazás tartalmazza a Beépített Chromecast Android TV-hez platformot." -
snooze
veterán
ha cc hibás lenne,akkor minden csatorna hangja csuszna,upc- directnél is,és nem csak nálam,hanem az ismiknél is..én általában meccseket nézem,de az ismim néz mást is a spileren,és azt mondja,hogy van amikor meg jo,de nagyon ritkán..
android tv-nél a mytv appot használ..nem?
-
-
tomp
félisten
Megnéztem én is.
Nvidia Shield TV Pro-n és TCL TV-n is.
Mind2 Android TV-t futtat amelyen a MyTV app nincs telepítve azaz a Chromecast built-in app módban indítja a MyTV-t.
Nem csúszik a hang!
Azaz itt konkrétan a hardveres CC-vel lehet gond ami a Google szerverével kommunikál.
Gondolom a Telenornál is azért nem tudnak róla mivel Android TV rendszerre küldik ki a Castot ami bár ugyan azt a streamet kapja mint a hardveres CC de így nem jelentkezik a hiba.snooze
Miért használná az appot? Mi box Android TV-s! Nincs semmilyen app kép türközése! Hidd el! Ugyan úgy kikapcsolhatja a telefont is. Menni fog tovább! -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78551 üzenetére
ugy jo is lesz,irtam is!!!de kimondottan cc-n nem jo..
most igy ugyanugy az appot használod,csak kivetitve..
-
válasz
Viktor0610 #78548 üzenetére
Letöröltem az appot a Mi Box 3-ról, elindítottam a castot a telóról, appból, továbbra is jó.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78548 üzenetére
nem fog,mivel te nem a cc streamet használnád akkor sem,mert neked nincs..
ha én a telo képét közvetlenül kilövöm a tvre,akkor nekem is jo,mivel az appot tükrözöm..
csak ugye az meg nem jo minöség.. -
tomp
félisten
válasz
snooze #78547 üzenetére
Android TV-s MyTV Otthon app a CC streamet használja. Ha az Android TV-s appban jó akkor a CC-nek küldött m3u-ban van valami gebasz...
Viktor0610
Ha törlöd az appot akkor Cast módban fog indulni.snooze
Android TV op rendszer része a Google Cast. Azaz ha nincs fent az app akkor Cast módban fog menni.
pl nekem nincs fent az Nvidia Shield TV Pro-n az app de mégis el tudom indítani rajta mint Chromecast mód. -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78546 üzenetére
akkor meg is van,azt használja,az meg ugyanaz,mintha telon néznéd,ugyanaz a stream..
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78544 üzenetére
más egy box,és más a cc..neked a boxon van fent mytv app?
upc direct now appbol is lehet cc-re a spilert,ott meg jo,csak ott meg a képminöség rosszabb..
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78537 üzenetére
szóval..hogy megértsd..ha tükrözöl,akkor ha kikapcsolod a képernyöt a telon,akkor megáll az adás,cc-vel meg nyugodtan a telot is kikapcsolhatod,megy tovább,mert a netröl szedi a streamet..
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #78534 üzenetére
Ne a kijelzőt tükrözd, hanem közvetlenül told rá a streamet! Késik az. Az előbb próbáltam Lanon lógó CC Ultrán.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78534 üzenetére
nekem ha telorol,ha pc-röl inditom,csuszik cc2,cc3-on,ismerösnek is ugyanez van,ha én megyek oda,ha ö jön ide hoztám tesztelni..
te a telo képét tükrözöd?nem mindegy..telon nekem is jo..
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78529 üzenetére
bakker,de akkor ki?senki sem tud adni egy épkézláb választ erre a telenornál..
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #78527 üzenetére
te mint központos telenoros,deritsd már ki lécci hátha neked sikerül,hogy a spiler1 tv-t milyen streamen adja cc-re a telenor..köszi.
-
-
zseko
veterán
válasz
aprokaroka87 #78520 üzenetére
Van, de nem a Telenortól, hanem közvetlenül a HBO-nál fizettem elő, viszont telefonon nem sűrűn szoktam használni, inkább megosztom a netet tabletre, és azon nézem az HBOGO-t, a Netflixet, és a többit is. Ez esetben viszont több adatnak kellene lennie, bár nem emlékszem pontosan mennyit használtam mostanában, mennyit néztem pc-n kívül. De valóban, hosszas gondolkodás után eszembe jutott, hogy olvastam már róla és ez okozhatja, mindenesetre a meglepődésem elég nagy volt.
-
Landsmann
addikt
válasz
#44932096 #78522 üzenetére
Ha a lejárat után 30 napon belül feltöltöd, az addigi egyenleghez hozzáadódik a feltöltött összeg. Nem vész el. Ha nincs szükség a kártyára, akkor a lejáratot követő 30 nap után tudod visszaigényelni. Telenor üzletben tudod igényelni személyesen. Korábban csak számlára utaltak, postán nem küldték ki és a helyszínen sem fizették ki. Lehet ezen már újabban változtattak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítsetek az alábbi értelmezésében:
Ha az érvényességi idő lejárt, az egyenleged elveszik. Az érvényességi időt egyenlegfeltöltéssel tudod meghosszabbítani az érvényességi idő lejárata előtt, illetve a lejárattól számított 30. napig egyszeri feltöltéssel még vissza tudod aktiválni a SIM kártyádat.
Nem adódik össze a régi egyenleg az új feltöltés összegével, ha abban a bizonyos 30 napos (rendelkezésre állási) időben töltök?
Ez tényleg így van? Csak mert ászf-ben semmilyen erre való utalást nem találtam (és az a hivatalos, nem a weblap menürendszerében elhelyezett szöveg).
Az összeget telenor boltban azért vissza tudom igényelni?Köszönöm
-
zseko
veterán
Megnéztem a számlarészletezőt (évek óta nem néztem, nem kérem papír alapon, csak most a megújult MyTelenor appot túrva szembejött), azért érdekelne, hogy a Telenor milyen alapon számol el nekem 790MB-nyi MyTV forgalmat amikor az a szar rajta sincs a telefonomon. Oké, hogy korlátlan netem van, így ebből a szempontból nem számít, de azért ez érdekes.
-
Landsmann
addikt
A B28-at használja a Telenor LTE lefedettséghez?
-
Stonerice
őstag
Az előbb ment tűrhetően usbs wifivel.
Szerinte. Az a baj hogy gyenge lehet a jek. Ne. Stabil a kapcsolat. Ami miatt eldobja a csomagokat a router.
Talán a hálozat is le van terhelve -
Stonerice
őstag
válasz
Viktor0610 #78512 üzenetére
Megpróbáltam.
Aztán megprobaltam ujra usb s wifivel pc re vinni a netet.
Itt már elindult egy két youtube videó. De gyakran be sem jönnek az oldalak. Még egyszerű google keresés sem.
Nem lehetseges hogy a telenor ügyeskedett valamit? :) -
-
Stonerice
őstag
válasz
Viktor0610 #78510 üzenetére
Szia. Xiaomi mi8 telefonról menne Xiaomi r3g routerre (padavan fw van rajta) Wireless kliens módban.
Erről kapja az asztali gép kábelen a netet.
Amint átkapcsolom a 2. simre (vodafene) az adatkapcsolatot abban a pillanatban már megy is a net.
1. sim-el (telenor) nem működik az adatmegosztás.Próbáltam asztali gépen google dns-t megadni.
Vagy talán megpróbálom még csak a telenor simet bennehagyni a telefonba.. -
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Aktiváltam az ünnepi 100gb adatcsomagot a simkartyámon.
Próbáltam megosztani mobilról routerre. De nem kapja meg a netet wifi hotspot módban. A mobilon persze van net
Vodafonnal gond nélkül működik.
Megcseréltem a simeket és úgy sem jó.
Mi lehet a bibi? -
simpley
őstag
viszont Neked is és Mindenkinek!
-
törölt tag
Megérkezett a Huawei 5G CPE Pro 2. Egyenlőre nem tudok tesztelni, mert Telekom csak esim van jelenleg, rendeltem multisimet hozzá, amint megjön, futok vele egy 5G vs 4G Telenor tesztet. B818-ban jobb volt eddig a Telenor, mint a Telekom, de ott csak ugye 4G hálózat alatt ment mindkettő.
-
MadMancs
veterán
válasz
csernak75 #78505 üzenetére
B525 Cat.6 ha jól emlékszem, én a max amit ki tudtam sajtolni belőle az a 110/50 igaz a másik T nél.
Viktor0610, Viszont kívánom neked is. 🎄🎄
-
Minden kedves és nem kedves (tehát kedvetlen
) topiklakónak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
-
törölt tag
Jók ezek a mérések, csak írjátok be azt is, hogy mivel. Nem mindegy, hogy egy cat4es vagy egy profi cat19 képességű eszközt használ valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók