Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomp
félisten
válasz
rudymester
üzenetére
Persze. Telenor online oldalát ajánlom erre.
-
rudymester
senior tag
Ezek szerint a KLIKK csomagot azokmis igénybe vehetik, akiknek már van aktív előfizetése? Akkor lemondom az 50 megás csomagomat, 3x600 forint spórolás is pénz...

-
ottoyes
senior tag
Semmi komoly.Rövid szöveges üzenetben is lemondhatod....de én a Telenor Online-ra szavazok.A szolgáltatások alatt találod az aktív ill.megrendelhető szolgáltatásokat...és kiveszed a pipát,amelyikből csak akarod.Ennyi.Talán mégegy,ha esetleg kifutnál az időből,akkor számlazárás után az egész havidíjat leveszi,ha lemondod akkor az egész uszik,nemcsak az időarányos rész!Persze ennél a szolgáltatásnál ez csak a negyedik hónapban lehet..

-
icons
addikt
Üdv!
A Klikk-el kapcsolatban lenne egy kérdésem:
3 hónap után hogyan kell lemondani?
Az akció tetszik, meg fogom rendelni, de lehetséges, hogy eléggé megnehezítik a lemondását? (sok helyre utána kell járni, esetleg fizetni kell a lemondó SMSért, ilyesmik)
Vagy ennél azért gerincesebb a dolog?Köszi,
icons
-
krystman
őstag
Hát ez a Ász csomag egy nagy nulla. Nem értem, hogy miért kell ennyire pocsék csomagokat készíteni kártyásba. Már a sima Praktikum is egy szörnyű a maga percdíjával, nem még ez. Ha a 29ft-hoz hozzáadom a 10+kapcsdíjat, akkor az 39ft ha meg a 39fthoz akkor meg 49ft. Ez nem tudom mitől lesz jó. Erre még a sms is 41ft. Szóval ezzel nem érdemes foglalkozni. Legalább a SMS lenne 15 vagy 20ft benne. Még talán úgy érne is valamit, ha valaki SMS-ik.
-
ro_bert17
őstag
Kissé köhög ma este (is) a logmein-em. Néztem egy speedtestet: 0,5 / 1 a netem. Ebben a sorrendben. Kit kell szidni?
Vagy mit lehet ez ellen tenni? Mostanság sajna nem sebesség bajnok ez a net, és eléggé hullámzó a teljesítménye. -
ottoyes
senior tag
Persze...családi csomagot aktiváltam bonusz program keretében...de a bevont kártyákról levonták a hívások díját,ami ugye ingyenes.Jóváírta.Ennyi...mondjuk még az volt benne a csavar,hogy közben mégegy szolgáltatást aktiváltam,és ezért a családit "parkolópályára" tette..
pont 72 óra alatt megoldották,telefonon,és e-mail-ben tájékoztattak. -
zoli62
addikt
Na igen szerintem sem lesz életképes. Én ilyenkor egyébként átlaggal szoktam számolni, az legyen az 1:20 időtartamú beszélgeté átlag 78 Ft. Bár a kapcsolási díjat illetően érzek benne valami burkolt áremelést, amit hamarosana többi szolgáltató is követni fog.Én is érzékeny vagyoka mp alpon végződő beszélgetésekre. Praktikumban egy 20 Ft körüli tarifa lett volna ütős. A 41 Ft-os percdíjakhoz milyen oksításokra gondolsz?
-
club1
veterán
Semennyire. Az átlagos beszélgetés valahol 1:20 körül van. Azaz 82 Ft hagyományos tarifával, ezzel meg 68-88 Ft, attól függően, hogy kit hívsz. A röviden beszélni szeretők minden bizonnyal utálni fogják, a hosszabban beszélőknek pedig a 41 Ft-os percdíj miatt amúgy is volt valami okos megoldásuk (amik közül egy-kettőt ebben nem is lehet használni).
-
zoli62
addikt
Mit szóltok az új Praktikum Ász promóciós díjcsomaghoz? A 10 Ft kapcsolási díjával és percdíjával mennyire lesz versenyképes?
-
club1
veterán
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Olyan soha nem is volt, hogy Djuice Magyarország Zrt, a Djuice mindig is Pannon/Telenor brand volt, fél éve is a Telenor Magyarország Zrt. felügyelte.
-
ottoyes
senior tag
Volt egy kis gondon a Telenor egy szolgáltatásával.Megoldották,pontosan az erre meghatározott 72 órán belül.Tölem kapnak egy pirospontot!

-
club1
veterán
válasz
djbahool
üzenetére
A klikk-et túlforgalmazási díj nélkül lehet használni. Tehát nincs 32Ft. Amit te olvastál az 32 kbps, azaz ennyire lassítják vissza a 100 MB feletti használatot. Eztán vagy kikapcsolják, vagy nem (ha már annyit használod).
A klikk-ért az első 3 hónapban semmiképpen nem kell fizetni (kivéve ha már egyszer használtad a klikk-et magát), tehát nyugodtan küldheted - ha már lejárt az előző ingyenes periódusod - a jelszót. Maximum visszautasítják, merthogy két lépcsős a jelentkezés rá... -
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Djuice prepaid kártyás csomagom van, amire március 14-én megrendeltem az akkor 1 hónapig ingyenes 100MB netezzmobil-ont.
Ez ugye elvileg most jár le.
Ha ezt most lemondom, és megrendelem a a telnor 100mb klikk-et, akkor azt megkapom ingyen 3 hónapig?(egyébként nem valami nagy akció most ez a klikk, mert eddig 100mb-t adtak havi 500Ft-ért, most meg 50mb-t adnak 590ért, a 100mb-s meg 990ft, szóval hol benne az akció?)
-
ottoyes
senior tag
Baro ez a "Klikk".Lemondtam a Mobil Online 100 MB csomagomat a DPI-s karimon,és megrendeltem a Praktikumra három hónapig ingyé...ez a Klikk.Aztán majd lemondom ha fizetős lesz,és megrendelem a DPI-s kártyára..ehhehe..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
desolator
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a 172-őn lekérem az egyenlegem abba benne van a mobilnet használat összege is?
-
club1
veterán
válasz
lesliemusic
üzenetére
A router menüjében ezzel kapcsolatban semmiféle állítási lehetőség sincsen, a kézikönyv annyit ír erről az RJ11-es portról, hogy dugd rá az analóg telefont, emeld fel a kagylót, és ha van tárcsahang, akkor tárcsázz. Ennyi. Ez meg így egy kicsit vicces...
-
nyunyu
félisten
válasz
Landsmann
üzenetére
Hívni lehetett róla, de hívni nem lehetett
Port forward rendesen be volt allitva+kiengedtetek az 5060-as portot a routeren? (Ezen fogadja a hivast a VoIP telefon/kliens)
Masik kerdes, hogy a mobil szolgaltato egyaltalan kiengedi-e ezt a portot a mobilnet iranyaba, de nem valoszinu...
-
Landsmann
addikt
válasz
lesliemusic
üzenetére
A PAP2-nek net kell, ezen kívül azzal nem foglalkozik hogy azt honnan kapja. SZóval ha a routeren van LAN port, abba a PAP2-t be tudod dugni. Innen fogva elméletileg megy. Az nem biztos, hogy gakorlatilag is. Pédául egy SMC routerrel képtelenség volt összehozni PAP2-t. Hívni lehetett róla, de hívni nem lehetett. A routeren sem voltak olyan beállítási lehetőségek amik megoldották volna a problémát. Routere válogatja, hogy kiszolgálja-e normálisan a PAP2-t. Netgearnél például a regisztrációs időt 300-ra le kellett venni, különben nem volt hívható a telefon. D-Linknél meg jó az alapértelmezett 3600 is.
-
lesliemusic
csendes tag
Van valakinek tapasztalata a Telenor mobilnet szolgáltatásával kapcsolatban?
Konkrétan a HUAWEI B970B WLAN router alkalmas a vop telefonálásra? Vezetékes analóg telefon port (RJ11)-gondolom nem egyenlő a Fritz Fon1 porttal....illetve a LAN ba kötött Linksys PAP2 -n keresztül működik-e a voip?
Sajnos a TELENOR ügyfélszolgálata nem erősítette meg....Előre is köszi
-
válasz
PredatorNo1
üzenetére
A telefonról.
A fő indok, amire figyelmeztettek, hogy viszonylag sok baj van vele, és én nem szeretném az időmet egy telefon pofozgatásával tölteni. (Az egész penge topik "rom"-okban hever a főzőcskéktől. De úgy látom többeknek ez tetszik és élvezik.) Úgyhogy inkább elálltam a vásárlástól, most várok - bár van már újabb jelölt. -
-
club1
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Egy telefon - még ha kínai is - 1990 Ft-ért mindenképpen olcsó. A véleményem az, hogy egy szolgáltatás árának nem kellene tartalmaznia a vele vásárolt készülékre adott kedvezmények+kamatai bekerülési árát. De ha már így alakult, céges flotta tagjaként nem tudom eldönteni, hogy ez most olcsó vagy nem...
-
club1
veterán
válasz
PredatorNo1
üzenetére
A szokásos. Valaki valamit eltúrt, most helyrerakták...
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom, én őrültem-e meg vagy a Telenor, de valószínűleg az utóbbi.
Hétfő kora délután, megnéztem a honlapjukat a főoldalon volt reklámozva: ZTE-BLADE Mobilkvartett 150-el 4990.- havidíjjal 2 év hűséggel: 1900 Ft
Mondom ez nagyon jó ár, felhívtam ismerősömet aki ott dolgozik, de mondta, hogy most nincs bent ezért nem vettem.
Ma felmegyek a honlapra a hirdetés eltűnt, új ára pedig: 29.990 Ft

Nem csak én vettem észre mert másik fórumon is láttam, hogy írta valaki.
Van ötletetek mi volt ez??

ÜDv
-
-
nyunyu
félisten
Szeretnék áttérni a jelenlegi praktikum csomagról Praktikum hálózaton belüli csomaggalra
1741:
-4 Koltsegcsokkento szolgaltatasok
--6 Praktikum halozaton belul/csucsidon kivul
---1 Informacio
---2 Halozaton belul megrendeles
---3 Csucsidon kivul megrendeles(ket szolgaltatas vagylagos, vagyis egyik megrendelese automatikusan lemondja a masikat.)
-
tomp
félisten
A mai eseményen mutatták be a Klikk szolgáltatást. A Telenor az Operával karöltve szeretné, hogy minél több emberhezhez eljusson a mobilinternet. A Klikk 3hónapig 0Ft-ért ad 100MB-ot. Azon felül ugyan úgy lassítanak. 1mondatban megemlítették, hogy 100%-os szélessávú lefedettséget szeretnének elérni. Az opera mini is módosult a telenorosoknak. Automatikusan megkapta a telenoros frissítést.
-
tomp
félisten
Klikk! 1750-re klikk szócska és megy a 3hónapos ingyen net. Keret 100MB
-
r3dsnake
nagyúr
fél órája nem megy nálam a mobilnet djuicezzal a telenoron. másnál is van gond?
-
Najz
tag
Sziasztok!
Lehet nem itt van a helye a kérdésemnek de lenne egy olyan kérdésem hogy telenornál van valami kedvezmény több év hűség után? ugy értem hogy kb már 5-6éve vagy mégtöbb ideje telenoros vagyok de semmi kedvezményre nem volt még idáig lehetöségem?
ÉS: gondolok arra hogy nevezzük T betüs szolgáltatonak ott évek után van telefonvásárlási kedvezmény stb -
akyyy
senior tag
Szeretnék áttérni a jelenlegi praktikum csomagról Praktikum hálózaton belüli csomaggalra
de telenor onlineon nem tudok csomagot váltani, és nem tudom mit kéne felhivni. valaki tudna segiteni? jobban szeretném, ha telenorost olcsobban tudnék hivni, és mást drággábban, mint mindenkit ugyanannyiért :S
-
DarkByte
addikt
Nem is küldeni szeretnék, hanem csak a státusz SMS-eket szeretném időnként ellenőrizni. T-nél kaptam infókat SMS-ben ha túlléptem a keretet és miután feloldották a lassítást. Ehhez nekem abszolút megfelelne az Admin felület. Na meg simán megoldhatják hogy pl. a Power LED villogásával jelzi hogy van nem fogadott üzenet vagy hívás (főleg hogy erre a router-re még vonalas telefont is rá lehet kötni szóval lehet a nem fogadott hívásokat is jelzi valahogyan, de mivel nincs hangszolgáltatás a kártyán, nem kísérleteztem eddig vele).
-
club1
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
A routereken nem igazán szokott sms forgalom zajlani, gondolom a Pannon ezért hagyta ki a saját firmware-ből az sms támogatást. Routeren keresztül amúgy is kényelmetlen az sms küldés (az én 3 éves routeremen biztosan, mivel be kell jelentkezzek a router felületére, és onnan tudok sms-t küldeni, ill. fogadni, és semmi visszajelzést nem kapok sms érkezéséről, arról csak a menübe lépve értesülök), ráadásul a mobilnetes sms-ek nem is túl olcsóak.
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
A napokban lett Telenor-os mobil netem és egy Huawei B970b-s WiFi router-t kértem hozzá. A leírás szerint tudok rajta nézni SMS-eket, és a nem Telenor brand-elt firmware-ekben látok is egy SMS menüpontot. Gyakorlatilag nálam nem jelenik meg semmi ilyen opció.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Egyelőre nem tudom a mobilszámát a SIM-nek, mivel nem saját magam igényeltem, így még csak SMS-t sem tudok rá küldeni kipróbálni hogy mi történik.
-
tomp
félisten
Internet egy kattintással
f*book.com:
"Szeretnénk Nektek bemutatni egy új
szolgáltatást, amelynek célja, hogy még több
ember érhesse el az internetet. Úgy
gondoljuk, hogy hosszú távon ezzel mi is
hozzájárulhatunk a digitális írástudatlanság
felszámolásához.
Ha kíváncsiak vagytok új szolgáltatásunkra és
arra, hogyan lehet a hagyományos
telefonokat okosabbá tenni, szeretettel
várunk Benneteket a Telenor Házban
kedden délelőtt.
Az eseményen vendégünk lesz Andreas
Thome, az Opera kereskedelmi
vezérigazgató-helyettese is.
Részvételi szándékotokat hétfő délig
jelezzétek a socialmedia@telenor.hu címen.
Ha a Telenor-busszal szeretnétek jönni,
írjátok meg azt is!
A Telenor Házba külön busszal juthattok el.
Indulás: Budapestről 10:15-kor a Déli
Pályaudvartól, a patika elől.
Várunk Benneteket!"
2011. április 5. 11:00 -12:30 -
the hive
csendes tag
sziasztok!
van egy olyan problémám,hogy vettem egy galaxy 3as telefont a telenornál ebben az új generációs limit csomagban.meg is érkezett a kütyü,aksi,sim be,majd egy órányi állítgatás,stb után jött a para:nem tudtam hívni senkit,sem pedig smst küldeni.a készülék annyit írt ki,hogy nincs regisztrálva a hálózaton.ha pedig más akart hívni engem,akkor előfizető nincs ezen a számon.
szerintetek csak azért van így,mert még az első havidíjat nem fizettem be(mivel 2 napja írtam alá a papírokat,és még nem küldtek semmilyen számlát,a vásárláskor pedig csak a készüléket kellett kifizetni)?
próbáltam rádugni laptopra is,hátha vmi frissítés kell neki,de az xp sp3 nem szerette az androidot.
-
club1
veterán
A Pannonnak eléggé pontszerű a 3G szolgáltatása, ahol van ilyen hálózata ott jellemzően jó a térerő, a celláktól 0,5-1 km-re pedig hirtelen meghal. A megszakadások (3G-n) teljes térerő mellett is előfordulnak jellemzően olyan helyeken, ahol a telefon több 3G cellát is lát egyszerre (tehát főleg nagy városokban). Ha sokat telefonálsz, akkor a 3G-t célszerű kikapcsolni (de majd úgyis rájössz).
-
szente
addikt
hali
a t-mobilehoz képest mennyivel rosszabb a 3g-s lefedettség?vissza olvastam kicsit,és láttam,hogy néha szakad a beszélgetés.de városban lakáson kívül és belül mennyire erős a jel?
köszi! -
Bdanyy
addikt
1220-on hogy tudok ügyfélszolgálatoshoz jutni? Angolt kirakják a kezdéshez de az csak 6. van pedig inkább lerendezném már úgyis.
Szerk: Végre megvan csak néha úgy kimarad a vétel hogy nem hallatszik a szám meg mi tartozik hozzá

-
Tejföl
tag
Hali. Köszi a választ az előzőre. Még azt kérdezném hogy miután megjtt az sms hogy használhatom a szolgáltatást akor ez automatikusan felülírta az előfizetéshez tartozó netet ugye? mert az ugyebár piszok drága volt a 13ft/10kb-vel
-
armira
csendes tag
Nagyra értékelném ha valaki segítene nekem a Bónusz Programmal kapcsolatban.
A helyzet a következő: meglévő előfizetésemhez szeretnék új készüléket vásárolni.
A kérdésem, hogy mi a különbség a képen látható 62.690 Ft és a 23.740 Ft között?

A telenorral felvettem a kapcsolatot, amikor említettem h mindez a bónusz programmal kapcsolatban van, azóta nem képesek válaszra se méltatni.
-
rudymester
senior tag
Az alap index.hu normál böngészőből számítógépről akár 3 mega is lehet a reklámok miatt. A mobilos verzió ennek töredéke, de pl nekem az Opera Minivel max 20kbyte kis képekkel. Ha telefonról használod és nem zavar az Opera Mini sebessége, akkor el lehet vele lenni 1 hónapig.
student
A lemondásig folyamatos az előfizetése, bármikor lemondhatod az üzletekben, vagy az online felületen lekpacsolhatod. Ha előfizetéses kártya mellett van, akkor a számlázás a kikapcsolással megszűnik. -
Tejföl
tag
Hello!
Megrendeltem a Telenortól a 100mb-s internetet telóra.Érdekelne hoyg valaki tett e már ugyanígy?és az érdekelne hogy egy normál oldal tegyük fel index.hu körülbelül hány kb lehet? mert 100mb nem sok és nem tudom mennyi férhet bele, túllépni nem nagyon akarom. -
student
őstag
a 100mbájtos csomagot ha megrendelem sms-ben hány hónapra szóló?
illetve hogyan tudom lemondani?
és miért nincsenek ezek kiirva a honlapra
-
szabz
tag
üdv mindenkinek starapabíró telot nézek lehetőleg telenornál mivel előfizető vagyok....
vki vmit tud ajánlani konkrétan?
okos telo kellene mindenképp
-
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
Nem működik a mobilparkolásom, mit tudok tenni? Telenor azt mondja h elvileg működik.
Én mondtam neki h MÚKODJ! de mégse teszi azt!
Köszi!
-
Cyberbeni
addikt
van egy samsung galaxy spicám, és a sim kártyát néha bekapcsolás után nem ismeri fel, és akkor egészen addig azt hiszi, hogy nincs benne sim kártya, amíg ki nem veszem, és újra be nem rakom. persze amikor kiveszem, akkor szól a telefon, hogy sim kártya eltávolítva, újraindítás.
ez a készülék, vagy a kártya hibája lehet (googlen körbenéztem, és csak egy hasonló esetet találtam, ott az új sim volt a megoldás)? és ha beviszem a telenorhoz vagy a djuice-hoz, és elmondom nekik a problémám, akkor szó nélkül ingyen kicserélik a sim kártyát (nem tudom pontosan hány éves, de pannon gsm van körben sötétzöld háttér előtt a zöld és a piros téglalapban)
ja és ugye ha djuiceos vagyok, akkor mindegy, hogy telenor vagy djuice üzletbe megyek be? -
flash-
veterán
válasz
adaboros
üzenetére
nem kaptam
méltányosságot mennyi eséllyel adna a szolgáltató az én esetemben?
új teloval akartam rámenni otthoni wifire ehelyett a telenor netre ment fel így okoztam egy kisebb összeget.....van esély arra hogy elenged a telenor valamennyit méltányosságból?
vagy felejtsem el? -
club1
veterán
Adatforgalmat nem tudom. De van:
Számlainformáció
A szolgáltatás segítségével az Előfizető tájékoztatást kaphat az adott számlázási ciklusban feldolgozott, kiszámlázatlan forgalmáról, a küldött SMS-ek számáról, valamint az EDSZ egyenlegéről.
A szolgáltatás a 172-es számlainformációs vonalon, a Szolgáltató Go mobilportálján, illetve Telenor Online-on/mydjuice-on keresztül érhető el.
A szolgáltatás elérése a 172-es számlainformációs vonalon keresztül
Az elérési szám felhívása után a központ SMS-ben küldi meg az információt. A 172-es számlainformációs vonal elérésére kizárólag belföldről, a Szolgáltató
hálózatából van lehetőség.
AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELE:
A szolgáltatás az elérési szám hívásával valamennyi Előfizető rendelkezésére áll.
AZ IGÉNYBEVÉTEL KORLÁTAI:
Előfordulhat, hogy a mobiltelefon nem alkalmas SMS fogadására.
A szolgáltatás elérése a Szolgáltató Go mobilportálján keresztül
Minden wap-szolgáltatással rendelkező Előfizető számára elérhető. A szolgáltatás igénybevételekor a wap használati díja kerül számlázásra.
Azon Előfizetők vehetik igénybe a szolgáltatást, akik rendelkeznek wap-hozzáférési szolgáltatások valamelyikével, illetve megfizetik a használati díjat és/vagy havi előfizetési díjat (átalánydíj).
Előfordulhat, hogy a mobiltelefon nem alkalmas a wap-hozzáférési szolgáltatások valamelyikének igénybevételére.
A szolgáltatás elérése a Telenor Online-on/mydjuice-on keresztül
A szolgáltatást azon Előfizetők vehetik igénybe, akik megrendelik az Elektronikus
hívásrészletezés vagy az Elektronikus hívásrészletezés letöltése szolgáltatást. Az igénybevétel további feltétele, hogy az Előfizető az első belépéskor regisztrálja magát a Telenor Online/my djuice rendszerében, melynek során új Telenor Online/mydjuice -
jelszót ad meg, lehetővé téve ezáltal az adatokhoz történő további hozzáférést.104/168
A szolgáltatást kizárólag a Szolgáltató internetes oldalán keresztül lehet elérni.
A SZOLGÁLTATÁS ESETI DÍJA:
A 172-es számlainformációs vonalon keresztül történő használat díja hívásonként, minden időszakban 69 Ft. A szolgáltatás ciklusonként többször is igénybe vehető. -
club1
veterán
1 MB 1300 Ft körül van. Ezt szorozd meg 50-el...

Egészen pontosan pedig:
Mobil Online Start (Forgalmi díjas GPRS alapú wap- és Internet- hozzáférési szolgáltatás)
A szolgáltatás használati díj megfizetésével vehető igénybe. A használati díj fizetése az
átvitt adatmennyiség függvényében alakul.
A szolgáltatás havidíjmentes.
Az adatforgalom számlázása megkezdett 10 kB-os egységenként történik.
Használati díj belföldi használat esetén, 10 KB-onként, minden időszakban:
Nettó ár Bruttó ár
0 - 49 985 Ft értékhatár
között (adott számlázási ciklusban)
10,4 Ft 13,00 Ft
49 985 Ft felett (adott számlázási ciklusban)
0,10 Ft 0,125 Ft -
flash-
veterán
sziasztok
telenornál vagyok előfizető(pannon team volt régen)
nincs külön megrendelve kedvezményes mobilinternet csomag.De fel tudok menni netre
letöltöttem kb 50 megát (nem wifiről hanem mobilnettel)
ez kb mennyibe fog nekem kerülni? -
adaboros
csendes tag
ZP!
Mint miden szolgáltatás, ez is "hivatalosan 72 órán belül" gyakorlatilag, ha kéred a meglévő email szolgáltatás törlését, akkor az azonnal törlődik, így megszűnik a szolgáltatásl, tehát utána tudsz regisztrálni vele újra a másik Telenor Online felületen. Persze ilyen módosításánál elképzelhető, hogy egy picit várni kell, de ezért van a 72 óra.
gumimano
-
adaboros
csendes tag
A dpi-re csak annyit mondanék hogy így is kedvező az előfizetés magában, nem egyenértékű pl egy 180 Perc-el...ezért a kategória különbség,
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Vagy mit lehet ez ellen tenni? Mostanság sajna nem sebesség bajnok ez a net, és eléggé hullámzó a teljesítménye.
pont 72 óra alatt megoldották,telefonon,és e-mail-ben tájékoztattak.