Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
tehat ha kimegyek kulfoldre a telenoros kartyammal, fele annyiert telefonalhatok mint otthon a sajat halozatban? wtf?
hja nem... de jo pofik. de ez nemtom hogy maximalizalt dijszabas.
Hívásindítás Belföldi percdíj + 19,17 Ft/perc
Hívásfogadás Egységesen 4,37 Ft/perckint drei (hivas/fogadas)
Zone 1 0,06 € 0,01368 €[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
KTU
addikt
De csak a roaming díjakat maximálták.
Azt hogy itthon a telenor és a többi mennyiért ad 1 perc gsm hívást,
azt nem.Nem a roamingért számol többet.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
arn
félisten
felesegemnek van meg feltoltos telenoros kartyaja magyarorszagon - hogy a fenebe lehet 40HUF a percdij, amikor a roamingdij is csak vmi 6 cent (18.82HUF), ha az osztrak kartyat hasznalom?
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
hallerlaller
addikt
válasz Viktor0610 #40592 üzenetére
Na hát ezt mondom, hogy ezért még pénzt is kérnek a szám tulajdonosától, közbe semmivel se olcsóbb, sőt még a lebeszélhetőbe sem tartozik bele. Ennek így tényleg semmi értelme, nem csoda ha megszüntetik.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
KTU
addikt
Hát persze hogy drágább!
pl üzleti tarifákba.
Kékszám hívásának percdíjai:
minden időszakban
34,93Ft (27,50Ft + áfa)"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
taip
senior tag
válasz Viktor0610 #40592 üzenetére
Lehet, hogy ez változott a közelmúltban, mert legutóbb, mikor megnéztem a saját díjcsomagomra, akkor sokkal drágább volt a kék szám, mint a hálózaton belüli, nem beszélve a vezetékesről.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
MODERÁTOR
taip:
Önálló tarifája van, nem is ismerem az összes csomag összes díját, de most a díjszabást átnézve sok csomagnál (értékesítés alatt álló és lezárt egyaránt) mégis a hálózaton belüli percdíjjal megegyező költséget írt egy percre kékszám hívás esetén.hallerlaller:
Amit te linkeltél, az a Telenortól megrendelhető kékszám, vagyis, ha te szeretnél üzemeltetni kékszámot.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
taip
senior tag
válasz Viktor0610 #40588 üzenetére
Ez nagy tévedés. A kék számnak önálló tarifája van a mobilszolgáltatóknál és semmi köze sem a vezetékes, sem a hálózaton belüli percdíjhoz.
Ha vezetékes telefonról történik a kék szám hívása, akkor olcsó (talán a helyi tarifával egyezik), mobilról büntetőtarifás.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
hallerlaller
addikt
Az kemény, akkor pénzt szednek be olyanért, ami nem hogy kedvez, hanem még hátrányosan is érinti aki felhívja azt a számot? [link]
-
DrBubo77
veterán
Éppen ezért a kékszámokat meg is szüntetik.
Nekem már banktól is jött jelzés, hogy változni fog az ügyfélszolgálati számuk.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
válasz hallerlaller #40587 üzenetére
Nem tudom, mekkora összegről van szó, de a behajtási folyamat elindulhat (ez az összeg növekedését hozhatja magával), illetve átadhatják behajtónak/a jelenlegi szolgáltatódnak.
A kékszám hívása hálózaton belüli percdíjnak felel meg általában. Ami fontos még, hogy jellemzően nem a havidíj terhére hívhatóak az ilyen számok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
hallerlaller
addikt
válasz Viktor0610 #40586 üzenetére
Már nincs náluk egy szám se, lezajlottak a számhordozások rendben hálisten, azonkívül hogy kikapcsolják - amit ugye így nem tudnak - mit tudnak még tenni?
szerk.: ja nem benéztem, csak 1x511,81 HUF+áfa a cégen belül 0.
akkor lehet a upc-s ügyintézővel folytatott beszélgetésem volt a kék szám, de akkor sem értem a kék szám elvileg kedvezményes nem? akkor miért ugyanannyi a percdíj, mint felette a t-mobile, vodafone stb hálózatba irányult hívások, azok is 27,5 ft mind.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz hallerlaller #40585 üzenetére
Az ügyintézővel folytatott beszélgetések nem kékszám hívások. Feltéve, ha a 1220/06 20 2000000 párosról beszélünk.
A cégen belül 0 forint benne volt a módosításról szóló szerződésben. Ha nem tettél semmit (tul.képp' elfogadtad), akkor azért maradt rajta az előfizetésen, tehát jogos a kiszámlázása.
Természetesen élhetsz panasszal, hogy nem fizetnéd ki, de a csak nem fizetem ki "megoldást" nem javasolnám.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
hallerlaller
addikt
Jött egy utolsó csekk telenortól, kiszámlázták az ügyintézővel folytatott beszélgetéseimet másfél óra kék szám 27,5Ft+ÁFA/perc meg előfizetésenként 787 Ft cégen belül 0 úgy hogy meg se rendeltem, lehet mivel a régi előfizetések ezt tartalmazták és mivel önkéntesen módosították a tarifákat ez aktív maradt vagy nem tudom, akkor mi van ha nem fizetem be?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
szami777
addikt
Hali, olvasom hogy van most valami átállás a telenornál, nekem több, mint 1 napja nincs mobilnetem (jel sem jön be), elég zavaró, mert nagyon kéne, kaptam 2 értelmezhetetlen sms-t, és annyi.
Lehet tudni, hogy mikor áll helyre a rendszer?
Gondolom másnál is van ez, nálunk az egész család telenoros és mindenkinek elvették.(bátyámnak ma reggel)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
rgeorge
addikt
Újabb netes vásárlós sztorim van: múlt héten szerdán adtam le egy rendelést, telefon részletre + készülékcsere. Az online fizetéskor csak a kezdőrészletet lehetett fizetni, a készülékcsere díját nem, vagyis a tájékoztatás szerint az is benne volt a fizetendőben, de a fizetéskor már nem. Két napig semmi infó, tegnap jött két email, hogy számlám érkezett. A MyTelenor-ban ma már látszik a két számla (tegnap a dátumot újra meg kellett adni ahhoz, hogy egyáltalán látszódjanak), az egyik a készülék vételára, fizetési mód részletfizetés, esedékesség a mai nap, a második a készülékcsere díja, fizetési mód bankkártya(?), esedékesség mai nap. Nyilván a másodikat kellene csak fizetni, de nincs rá a felületen lehetőség, csak manuális utalással lehetne fizetni. Másfél éve volt hasonló vásárlásom, ott mondjuk készülékcsere díj még nem volt, de ott semmilyen egyéb számlát nem kaptam. Igaz, most a rendeléskor nem pipáltam be "a papíron is szeretném megkapni a szerződést" lehetőséget.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
MODERÁTOR
-
plömplöm
őstag
válasz plömplöm #40573 üzenetére
kösz mindenkinek, nos, a válasz:
"Telefonszámcsere
Meglévő telefonszámodat lecserélheted újra. A rendelkezésre álló hívószámok közül választhatsz a Telenor értékesítési pontokon, melynek egyszeri díja: számlás előfizetők esetén 6900 Ft, feltöltőkártyás szám estén 1910 Ft. Az új számot 72 órán belül aktiváljuk."
ami az újabb kérdés, hogy a rendelkezésre álló számok is reciklált számok-e, mert akkor ez leginkább egy szerencsejáték
ha nem, hanem 1910jmf-ért kaphat az ember egy vadiúj számot, akkor vajon mi a pék füléért nem kérdezett rá erre a dologra az értékesítő hölgyemény?
megpróbálok holnap/holnapután megtámadni egy értékesítési pontot, jó lenne ezt tisztába tenni, mielőtt használatba kerülnének ezek a telszámok. majd mesélek.All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
TedThomas
aktív tag
válasz Viktor0610 #40527 üzenetére
Köszönöm a választ!
plömplöm:
Engem is szoktak hívogatni a bankból, hogy fizessem be a tartozást, meg régi ismerősök keresik az előző tulajt. "Újonnan" vásárolt céges szám volt. 6 éve az enyém de néha még mindig keresik az előző tulajt[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz MADcat #40574 üzenetére
kb. 1,5 hónapja rendeltem új sim-et,
a telefonszám regisztrálva van xy banknál,
jönnek az sms-ek, hívogatnak hogy tartozása van és rendezze.
csak netes kártya 1,5 hónapot kell még kibírni és eldobom.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
asdf_
veterán
válasz plömplöm #40573 üzenetére
ASZF letolt, ^F szamcsere, es megtalalod a kiteteleket, de szerintem sima ex lakossagi szamra nem valoszinu, hogy ingyen megdobnak egy szamcserevel, ha egy becsodolt pizzeriaet kaptad volna meg, az mas tortenet lenne.
3 vagy 6 honapig parkoltatnak egy szamot, utana aszf szerint ujra kiosztasra kerulhet. Es, hiaba van 7-8 milllios szammezo/szolgaltato, ebbol nem hasznaljak az osszeset, mert a hasznalatba kert szammezok utan ha jol remlik, valami dijat kell fizetni az nmhh fele, igy a szolgaltatok anyagilag is erdekeltek a szamok reckiklalasaban, emiatt nem fogjak 1-2 evre felrerakni a megszunteket.[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
Vettem pár napja két prepaid sim-kártyát teljesen hivatalosan, helyi telenor trafikban. Ma vettem észre, hogy az egyik számhoz tartozik már egy viber-felhasználó, profilképpel, szépen, ahogy kell; a másik számán meg hívott ma egy vadidegen nőihang és kereste a szám régi tulajdonosát. Érdemes-e "reklamálnom", vagy ez ilyen, valahol az apróbetűkben ezt elfogadtam? kösz
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
travis84
csendes tag
válasz darvinya #40570 üzenetére
Eddig havonta kb 100-500 MB közötti netre volt szükségem, ami ezekben a csomagokban 500 és 1000 Ft, Néztem én is a MyChat-et, de a 2000 Ft-ot már sokalltam rá. De ha kikapcsolják ezeknél az adatjegyeknél a netet elfogyás után, akkor lehet a nagyobb csomagot választom.
-
travis84
csendes tag
Sziasztok! Ma váltottam Mystart kártyás csomagra smart1-ről. Netrendelésre két lehetőségem van plusz-os előtaggal és anélkül. A "plusz"-os (plusz 100, plusz 500 stb.) esetben, ha jól néztem minden hónapban a ciklus kezdetekor újraaktiválódik az adatjegy. A másik esetben a ciklus végéig szól az adatjegy és utána nem frissül. A kérdésem az lenne, hogy mi történik, ha elfogy az adatkeretem. A számlás előfizetésnél lassítottak 32kbs-re. Ezeknél a kártyás csomagoknál is van lassítás, vagy teljesen megszűnik a net?
-
darvinya
titán
Mennyibe kerül a fix IP cím?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
4Grider
nagyúr
válasz DrBubo77 #40562 üzenetére
Július 10.-ével ezek változnak:
A MobiTrend Max szolgáltatás esetében a szolgáltatás beállításainak elvégzésre a Telenor üzleti ügyfélszolgálata áll rendelkezésre, az online kezelőfelület a későbbiekben nem lesz elérhető.
Az elektronikus hívásrészletező szolgáltatás a későbbiekben a hívott számok utolsó karaktereinek kitakart változatát fogja tartalmazni. A nem kitakart hívásrészletező papír alapon lesz elérhető az Előfizető részére. A hívásrészletező az ügyfél valamennyi hívószámát tartalmazni fogja.
Az Általános Szerződési Feltételekben és az üzleti előfizetői szerződésben foglalt egyes MyTelenor-funkciók 2016. július 10. napját követően bizonyos ideig nem lesznek elérhetők, az aktuálisan elérhető funkciók listáját a Telenor a my.telenor.hu oldalon teszi közzé.
A Telenor az Üzleti Ügyfélkártyákat valamennyi üzleti előfizetőjétől visszavonja, és a vonatkozó szabályzatot hatályon kívül helyezi, az Ügyfélkártya használatára a későbbiekben nem lesz lehetőség. Az előfizető nevében történő képviseletre az Általános Szerződési Feltételek 5. számú melléklete irányadó (A szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok).
A Bónusz Program kedvezmény a későbbiekben lehetőséget biztosít az Előfizetőnek arra, hogy meglévő előfizetéséhez, amennyiben ahhoz nem tartozik hűségvállalás, a mindenkor hatályos készülék árlistán szereplő kedvezménnyel vásároljon készüléket. A Bónusz Program további kedvezményei megszüntetésre kerülnek.
Az üzleti előfizetői szerződésben meghatározott alábbiakban megnevezett szolgáltatások kivezetésre kerülnek, így azok 2016. július 10-ét követően nem lesznek elérhetők:
Email-, SMS-, MMS Stúdió
Faxszám szolgáltatás
Adatszám szolgáltatás
Webiroda szolgáltatás
WAP szolgáltatásokTájékoztató az Általános Szerződési Feltételek jelentősebb változásairól
Hangposta szolgáltatásunk Visszahívó funkciója kivezetésre kerül. Ezzel megszűnik az a funkció, hogy egy adott gomb lenyomásával visszahívható legyen az üzenethagyó fél.
Az Univerzális egyenlegfeltöltés szolgáltatás számlás ügyfeleink tekintetében kivezetésre kerül. Az univerzális egyenleg terhére igénybe vehető szolgáltatásokat a jövőben számlás előfizetéssel rendelkező ügyfeleink a hitelkeretük terhére vehetik igénybe, mely utólag kerül kiszámlázásra.
-
Tressy
senior tag
My telenor oldalon miért nem lehet semmit állitani?Mobilinterneten módositanék de nincs rá opció...
-
taip
senior tag
válasz Atesz 666 #40558 üzenetére
Csomó fajta csekket be lehet fizetni az iCsekk app-pal. Csak le kell olvasni a QR kódot és már vonja is a kártyádról. Ettől kényelmesebb és olcsóbb megoldásról nem tudok.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
törölt tag
Ha hűségidőn belül akarok készüléket cserélni, mindenképpen az üzletben kell átvennem az új telefont online rendelés esetén is? Kiszállítási opció nincs?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz 4Grider #40557 üzenetére
"az se biztos, hogy hiba nélkül fog működni."
-Mint,ahogy kitalálták ezt az újságosnál fizethető számlát is.
-Akkor legalább úgy találták volna ki,hogy lehessen bankkártyával is fizetni ahogy az üzletben lehetett,végül is szerintem az ugyan olyan pénz,és én pld sosem hordok magamnál tízen ezer forint kp-t.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
lm83
őstag
Milyen bónusz program szűnik meg, mikor nincs is semmi, max névlgesen létezik...
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz zeon.hu #40549 üzenetére
Mert nekem 2790 Ft-ért bőven jó 80 perc mindenhova és 200 MB net. (MyTariff XS) Decemberben meg úgyis lejár a MyTariff M aztén az sem lesz olyan vészes utána 5990 Ft-ért. Korlátlan beszélgetés hálózaton belül.
De nem tudom mire gondolsz pl Viberre?Bár akkor miből cserélik ki Törökbálinton a medencéből a vizet?
Ja igen 2-vel lejjebb/feljebb 5990-et írtam most nem tudom miért 5500-et
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Szerintem célszerű lenne áttérned feltöltősre. A MyTalk 2000 Ft-ért ad 100 percet és vehetnél hozzá akkora adatcsomagot, ami az igényeidnek megfelel. De ha sok a 2000 Ft, akkor választhatod a MyStart-ot is, de ott 40 Ft a percdíj, szóval 50 perc alatt összejön a 2000 Ft.
Ha esetleg maradnál itt és hűséget kötnél, új telefont vennél akkor úgyis díjcsomagot kellene váltanod, szóval akkor miért ne most mennél egy kedvezőbbe? Ha meg átmész, akkor sincs hátrányod a feltöltősből, max. annyival több a macera, hogy néha fel kell tölteni és figyelni kell van-e keret.
-
Krill77
őstag
válasz Viktor0610 #40545 üzenetére
Hi. Smarttarifa 2 lejár isminek 2 ev után. Valtana valami kártyásra, pl praktikum+net. Mennyibe kerül a váltás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40545 üzenetére
Egy dolgot nem értek amúgy meg. Miért érdemes szolgáltatónál telefont venni. Úgyis az egészet kifizettetik veled és még függő is marad. pl itt van egyik mytariff M csomagom. Telefon nélkül 5990 Ft telefonnal 7490. 1500Ft plusz havonta. 2 év alatt 36.000 Ft plusz. Amikor vettem a lumia 735-öt 25.000 Ft volt ebben a csomagban. 61.000 Ft összesen. 65.000 Ft volt függetlenül. Bár azóta összetörött szóval fizethetek a semmiért
-
MODERÁTOR
-
akyyy
senior tag
Semmi titokzatosat nem akartam írni
Jelenleg Smarttarifa Extra 2 van, és jó lenne más tarifa, mert túl drága már nekem, és nem használom ki.
(Jobb lenne a vodához át menni, de mivel a telefon függő, így esélytelen.)
Addig jó a telenor, még nem lesz keretem egy új telefonra. (mondjuk ezt is részletre vettem, csak korábban kifizettem az egészet ) -
taip
senior tag
Csak nekem titokzatos, hogy nem írsz konkrétumot?
"ebben maradok", "másikat választok", "ilyen opció". Ebből nem sokat tudhatunk meg, így nehéz tanácsot adni.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
akyyy
senior tag
Ugy néz ki, 1 hónap mulva lejár a hűségem a telenornál. jó lenne át meni vodához, különböző családi okok matt, de vagy uj telefont kéne venni ( Samung Edge s7 csak nincs rá pénzem meg a jelenléegi kis z1c-m még tökéletes, viszont telenor függő.
Ha maradnék telenornáll, muszáj megint hüséget kötni és csak ugy van tarifa, vagy lehetséges átmenni egy másikra váltani ami kedvezőbb számomra, de tarifahüség nélkül?
körülbelül 1000 ft-okat telefonálok havonta, a többi internet, de az nagyon 1 vagy 2 gigás elég am. -
csanady97
tag
Működik még a telenornál a bónusz program? És ha igen telefonra milyen kedvezményt szoktak adni?
-
Mr X
veterán
Hagyjátok rá, úgyis addig fújja, míg rá nem untok.
-
KamuMazsola
őstag
válasz darvinya #40529 üzenetére
Figyelj! Teljesen legális. Semmi nem tiltja.
Vegyünk egy példát, mondjuk egy család - két felnőtt két gyerek - mindenkinek arra alkalmas készüléke van, egyik slotban a publikus száma, a másikban mindenkinek a három havi 1500 Ft-os net 3x1GB. Ez ugye 12 hónapra 24 ezer a családnak. Ha nem használja ki ez a család ezt a lehetőséget, akkor (havi 1 GB 1500 Ft) évente már 72 ezerbe kerül, a különbség 48 ezer (nagyobb család esetén több). Ki mennyit dolgozik 48 ezer forintért? Lehet ezen értetlenkedni, csak felesleges.Annakidején a klikket (amit lassítottak) használtuk többen előszeretettel, nem emlékszem, hogy akkor lefillérb@szóztak volna bárkit is.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
123xyz
aktív tag
válasz darvinya #40529 üzenetére
Ezzel az 1 soros kis megjegyzéssel aztán sokkal előrébb vagyunk, tényleg...
Miért nem reagálsz inkább a mondanivalóm tartalmi részére? Ha nem értesz egyet vele, akkor fejtsd már ki kérlek, szerinted mi a probléma azzal, amit írtam?
A téma végére leírták neked, hogy dual sim-es telefonnal megoldható a spórolás, a kártyák cseréje, erre azzal reagálsz, hogy "1 SIM-es teloba, hova dugod". Leírtam neked erre, hogy akinek 1 sim-es a telefonja, az értelemszerűen nem fogja tudni ezt a megoldást használni. Erre hivatkozol arra, hogy nem érted, miért KELL ügyeskedni. Én meg leírtam, hogy nem jogos a panaszod szerintem, mert senki nem kötelez téged arra, hogy ügyeskedj, ez csak egy lehetőség annak, aki élni szeretne vele.
Na akkor most mire volt jó az előző hozzászólásod?
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz darvinya #40526 üzenetére
Csak tudnám 21.sz.-ban miért kell ez „Megoldjuk okosban”.
Ahogy írtam az előző válaszomban, (bár lehet nem volt elég egyértelmű) : NEM KELL. Senki nem kötelez téged arra, hogy ilyen ügyeskedéssel spórolj, ez csak egy lehetőség. Emiatt tehát teljesen felesleges felháborodni, vagy problémázni, mert nem tudsz változtatni az árakon. Annyit tehetsz, hogy megkeresed a számodra (árban és adatforgalomban) leginkább megfelelő mobilnetet és azt használod. Aki pedig akarja, az "megoldja okosban"...
szerk.
@Viktor0610 , köszönöm a választ. Természetesen gondoltam, hogy részleteket nem tudsz, én tényleg csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e egyáltalán lehetőség arra, hogy kedvezményes ajánlatot kérjek.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TedThomas #40524 üzenetére
TedThomas:
Nincs készülékbiztosítás. Mondjuk, én amúgy is pénzkidobásnak tartom. Bár ez én vagyok. (Általában) Hamar lecserélem a készülékeim, és soha nem választok felsőkategóriából.123xyz:
Jelezd az igényed bármely Telenor üzletben vagy a 1220-on. és a kollégák visszahívnak az ügyfélmegtartásról. Amennyiben megegyeztek, maradsz, ha nem nem. Az esetleges kedvezményről, annak mértékéről nincs információm.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
123xyz
aktív tag
válasz darvinya #40513 üzenetére
Az egész beszélgetésnek az volt a lényege, hogy egy Dual SIM-es telefonnal megoldható a dolog. Az egyik SIM az a szám amin elérnek téged (ezt nem kell cserélgetni), a másik meg a mobilnetes, amit 3 havonta cserélgetsz, h igénybe tudd venni ismételten a kedvezményes mobilnet ajánlatot.
Értelemszerűen, akinek nincs Dual SIM-es telefonja, arra ez a lehetőség nem vonatkozik, és be kell érnie az alap mobilnet árakkal. Nem kell ezt túlbonyolítani. Biztos nem mindenkinek lenne kényelmes 3 havonta mindig egy új kártyát kérni, de itt azon van a hangsúly, hogy aki ennyire spórolni akar a mobilnet árán, az MEGTEHETI. Nem kötelező, nem is mindenkinek opció, de van ilyen lehetőség - aki akarja, az kihasználja, aki nem, annak meg felesleges emiatt problémázni.
És nem, nem bukod el vele a több éves GSM számod.
És nem, nem kell hozzá 3 havonta új elérhetőséget szétküldeni az ismerősöknek.
És a kábelnet végképp nem tudom, hogy jön ide...Van még kérdés?
szerk.:
@Viktor0610 , erre esetleg valami? 40459[ Szerkesztve ]
-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Épp új készüléket szeretnék venni.
Nem tudjátok van a telenornál készülék biztosítás?
Érdemes olyat kötni nagyobb értékű telefonra? -
darvinya
titán
Csak tudnám 21.sz.-ban miért kell ez „Megoldjuk okosban”.
Így mindig nem változik semmi.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
És igen több éves GSM számon lehet elérni.
És igen, nincs kedvem többszáz telefonszámra újra elküldeni elérhetőgemet.
És nincs lehetőségem kábel net-re.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40517 üzenetére
Nevedben a 0610 mit jelent mert ma éppen 06.10 van
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40509 üzenetére
Súgd meg hogyan lehet mindig ugyanaz a számom, de új kártyásként.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40506 üzenetére
Őőőő…nem vagyok bűnöző, hogy 3 havonta cseréljem az elérhetőségemet.
Maradok az éveken át használton, meg egyszerűbb is mint Telenor drága percdíján mindenkit értesíteni új számról.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
KTU
addikt
-
MODERÁTOR
-
VIBO
őstag
válasz Viktor0610 #40487 üzenetére
Sztem fix. Vagy legalábbis én nem jöttem rá hogy hogy lehetne...
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Krill77
őstag
válasz KamuMazsola #40502 üzenetére
Nincs semmi baj. Csak nem mindenki gyál gyepszél utcában ül, h fillérb*szóskodjon sim kartyakkal. Ez is csak tárgyilagos.
-
KamuMazsola
őstag
válasz Krill77 #40496 üzenetére
Egyáltalán nem cinizmusnak szántam.
Nincs szükségem cukorkára, és nem akartalak oktatni sem, csak tárgyilagos voltam. De ha már így ramkattantál, várom az ajánlatot!Darvinya: egy független dualsimes telefonban nem tiltja semmi, hogy az egyik simet 3 havonta kicseréld.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Krill77
őstag
válasz KamuMazsola #40490 üzenetére
Most latom, h helyesirasom megtetszett. Ki kell abranditsalak, csak elirtam mobilrol.
De remélem kapsz majd valakitol cukorkat a szadba érte."Légyszívves? "
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest