- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
darvinya #40529 üzenetére
Figyelj! Teljesen legális. Semmi nem tiltja.
Vegyünk egy példát, mondjuk egy család - két felnőtt két gyerek - mindenkinek arra alkalmas készüléke van, egyik slotban a publikus száma, a másikban mindenkinek a három havi 1500 Ft-os net 3x1GB. Ez ugye 12 hónapra 24 ezer a családnak. Ha nem használja ki ez a család ezt a lehetőséget, akkor (havi 1 GB 1500 Ft) évente már 72 ezerbe kerül, a különbség 48 ezer (nagyobb család esetén több). Ki mennyit dolgozik 48 ezer forintért? Lehet ezen értetlenkedni, csak felesleges.Annakidején a klikket (amit lassítottak) használtuk többen előszeretettel, nem emlékszem, hogy akkor lefillérb@szóztak volna bárkit is.
-
123xyz
aktív tag
válasz
darvinya #40529 üzenetére
Ezzel az 1 soros kis megjegyzéssel aztán sokkal előrébb vagyunk, tényleg...
Miért nem reagálsz inkább a mondanivalóm tartalmi részére? Ha nem értesz egyet vele, akkor fejtsd már ki kérlek, szerinted mi a probléma azzal, amit írtam?
A téma végére leírták neked, hogy dual sim-es telefonnal megoldható a spórolás, a kártyák cseréje, erre azzal reagálsz, hogy "1 SIM-es teloba, hova dugod". Leírtam neked erre, hogy akinek 1 sim-es a telefonja, az értelemszerűen nem fogja tudni ezt a megoldást használni. Erre hivatkozol arra, hogy nem érted, miért KELL ügyeskedni. Én meg leírtam, hogy nem jogos a panaszod szerintem, mert senki nem kötelez téged arra, hogy ügyeskedj, ez csak egy lehetőség annak, aki élni szeretne vele.
Na akkor most mire volt jó az előző hozzászólásod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politikai mémek
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest