Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Mostanaban azt produkalja a telefonom, hogy van ugy hogy 1-2oraig egyaltalan nem kapcsolodik ra a mobilnetre(újraindítás sem segit), ha setalok egy kicsit egyszer egyszer rakap, akkor tudok netezni par percig, majd megint lelep. Mi lehet a baj? -
-
törölt tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Ez ennél sokkal szerteágazóbb szitu. Arra tippelek, hogy be fog indulni a SIM -ek netes kereskedelme. Kéthetenként jövök haza, és hozok egy adag Aldi Talkos SIM -et. User megveszi, neten beaktiválja, kártyáról feltölti, és itthon használja kinti tarifával. A másik slotban meg a saját száma (már ha nem áll át virtuális számra, mert akkor tök mindegy, hogy milyen SIM -et használ ). Még azonos tarifával is jobban jár, mint egy hazai kártyával, mert a külföldivel bármelyik hazai hálózatot használhatja. Ezért szeretem a Telenoros, roamingos adatcsomagot. Németországban bármelyik hálóra ráállhatok vele. Csak, ez most még feláras. Szerintem fogják itt majd kapkodni a fejüket a szolgáltatók.
-
Sayuar
senior tag
válasz
üzenetére
"utazási célú roaming", más néven "méltányos használat": "A szóban forgó díj a szabályok értelmében nem haladhatja majd meg a szolgáltató által a többi uniós ország hálózatának használatáért fizetett legmagasabb nagykereskedelmi árat" [link]
Vagyis 5 eurocent
de hiszen pont ennyit kér el a digi kisker árban a roamingolt felhasználótól...magyarán tojni fog az egészre, maximum adott "túlroamingolt" SIM a "büntis" roaminglistán lesz pl. a magyar telenornál, így ezen az 1 SIM-en nem lesz nyeresége a spanyol diginek. Nagy érvágás nekik 
A SIM-et pedig nem lehet kitiltani a hálózatról, ugyanis a "fair use policy" a méltányos használatot meghaladó mértékű roaminghasználat esetén kisebb mértékű díjról ír...nem kitiltásról.Alakul ez

-
Sayuar
senior tag
csókoltatom a "magyar" telekom cégeket: ezek után hang alapú szolgáltatást nem veszek igénybe az itthoni
kartelezőszolgáltatóktól: [link] -
Szelep
senior tag
Üdv!
Rendelnék egy telefont, megadok minden szükséges adatot stb., majd ez fogad: Figyelem! A kiválasztott termék jelenleg nem elérhető az Ön számára! Mit lehet ezzel kezdeni?

-
válasz
garga pista
üzenetére
Ne bándd. Feltöltődként kb. normál áron vehettek telót.
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
A családban (anya) szeretne egy másik telefont magának, praktikum feltöltős. 2010 óta van meg a száma, akkor csak sim-kártyát vettünk. 2014 januárjában vett egy Nokia Asha 311-et bónusz programban, de nem tetszett neki így azóta is a régi telefonját használja. Ma beregisztráltuk a my telenorra, hogy megnézzük mire cserélhetné le, de nem ír sehol árat. Én is telenoros vagyok csak számlás, ha én lépek be nekem mutatja az árakat. Ettől függetlenül, ami kártyás árlistában van "Bónusz Proram értékesítés Kártyás ügyfeleknek*" részben lévő árak érvényesek akkor rá? Mert amikor belépünk a mytelenor-ra, akkor ott ajánlja, hogy bónusz program kertén belül válasszon új készüléket, de utána ha kiválasztunk egyet, nem ír árat.
-
-
btz
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, megvan, sajnos akkor ez nem azt jelenti, hogy mind a 3 hónapban kapok 1GB-t egyszeri 1500 ft-ért(?)
Más: A feltöltőkártyások fordulónapja az a kártya aktiválásának napja? Tehát ha én 26.-án aktiváltam, akkor nekem 26 a fordulópont?
-
-
asdf_
veterán
válasz
üzenetére
Nem olyan oreg meg, hogy akkor szocializalodott szamitogepen, amikor meg nem is voltak ekezetes karakterek a billentyuzeten, vagy kb. tilos volt ekezettel irni, meg ha levlistre kuldott ekezetes levelet, akkor pedig egyenesen felnegyeltek. En igy tanultam meg vakon gepelni, akinek nehez az olvasasa, sajnalom, nem tudtam atszokni magyarra, es mivel olvasaskor nekem semmi problemat nem okoz az ekezetmentesseg, aterezni sem tudom a problemat, igy meg kevesbe vagyok motivalt a magyar kiosztas hasznalataban, tenyleg sorry, ez van

a **tak ***tákra meg vannak repulo ekezetek (vagy siman alt 160-nal nyomok egy á betut, mit epp most
), ha valami nagyon felreertheto lenne, akkor azert odarakom az ekezetet. -
btz
addikt
Sziasztok! Erről a klikk 1GB-ről mit lehet tudni? Miben különbözik az Plusz 1GB szolgáltatástól? Árban ugyan az, 1500 ft.
-
asdf_
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem maradok adósuk...kifizetem mindkét telefont, és még 2évet alá is iratnak velem. Akkor mire fel fizessek még 20K-t?
Azert, mert ket evre irtal ala huseget, ami azt jelenti, hogy ket evig nem vehetsz telefont, mert a ket ev husegert cserebe kaptal egy (valos/nem valos, keszulektol fugg) kedvezmenyt a vasarlasi arbol. Ezt ketevente kaphatod meg.Te nem ket ev mulva szeretnel uj telefont, hanem hamarabb, ami azt jelentene, hogy surubben kapsz kedvezmenyt, mint "jarna". Ennek pedig ara van, jelen esetben 20e Ft. Ha nem tetszik, varj meg par honapot, es majd megveszed akkor, a 20k rafizetese nelkul. Nem jart le a ket eved, tehat hiaba irsz ala ujabb 2 ewet, vegul nem 24(21)+24, hanem pl 18+24 honap huseg lesz a vegeredmeny, tehat ok buknak rajtad par honapot, ezt pedig 20 ezerben araztak be, amit _lehetoseged_, van igenybe venni, nem kotelezo. Sima matek, mi olyan bonyolult ezen?
-
harry3
őstag
Adott a MyStart feltöltőkártyás csomag. Ha feltöltöm az egyenleget 3000Ft-tal és megrendelem mellé a MyTalk szolgáltatást, annak a havidíja 1990Ft, ami feltöltött egyenleg esetén automatikusan levonásra kerül. Ez 100 percet és 50MB adatmennyiséget jelent (plusz marad 1010Ft a kártyán, amit a MyStart díjszabása alapján lebeszélhetek). A kérdésem, hogy a 100 percet 365 napig, azaz a kártya érvényességének a végéig használhatom fel vagy a levonástól számított 1 hónapig és utána automatikusan elvesztem?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Készpénzért vegyél telefont, függetlent, kétkártyásat, azt olyan kártyát teszel bele amilyet akarsz! A szolgáltatói telefon az utóbbi időben nemnagyon éri meg.
-
taip
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából a listaár általában drágább, mint a kártyafüggetlen készülék ára megbízható boltból (ne a szürkeimporthoz hasonlítsuk).
Nyilván minél drágább csomagot fizetsz elő, annál nagyobb a kedvezmény. Neked kell eldönteni, mekkora havidíjat tudsz, akarsz fizetni. Ha minimálisat, akkor megéri függetlenül megvenni, gyakran vannak 0%-os THM-es akciók nagy üzletekben, mint ahogy mostanában is van. És akkor nincs hűség, alacsony a havidíjad. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk egy Galaxy S7-et nézve a listaár 246.990 Ft, a legkisebb előfizetéses tarifa mellé az ár 197.990 Ft.
Ár kereső oldalon 177-240 ezer Ft között mozog az ára.
Kérdés, hogy a GSM boltos szürkeimportos készülék mennyire lesz megbízható. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ők a saját listaárukhoz képest nézik a "kedvezményt". Közben a legtöbbször a kedvezményes árhoz közeli áron is lehet kapni más helyeken ugyanazt a készüléket.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kamatmentes részletre adják a telefont. 2 forint kedvezmény nincs rajta.
A hűség meg maradna...sőt..két évre tolódna.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért kell fizess, mert a telefonra adott kedvezményt (most attól tekintsünk el, mekkora ennek az összege) az előfizetés két évig történő fenntartásáért kaptad.
Amennyiben hamarabb szeretnél cserélni, fizetned kell. Ez ennyire egyszerű.Nem értem még mindig, mi a baj ezzel az eljárással? A másik kettőnél még ez a lehetőség sincs, nem hogy ingyen adnák ugyanezt.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor0610
üzenetére
De miért fizessek?
Nem maradok adósuk...kifizetem mindkét telefont, és még 2évet alá is iratnak velem. Akkor mire fel fizessek még 20K-t? Mert vannak olyan rendesek és megengedik hogy otthagyjak még 100K-t, meg még 2 évig fizessek folyamatosan nekik? Azta de rendesek!
Küldök már vagy 50K-t a E-ON-nak mert megengedik hogy fizessek nekik
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom ezt a lehetőséget. Én arra az esetre írtam, ha nem akarja megvárni a hűségidő végét és kötbért sem akarja kifizetni.
-
Az a baj, hogy rosszul közelítitek meg (már aki) ezt a készülékcsere bármikor szolgáltatást.
Nem kötelező igénybe venni, de ha szeretnéd, fizesd meg az árát.Már talán többször leírtam a köv. példát, de ez szerintem egy teljesen vállalható forgatókönyv.
Betörik a készülék kijelzője. A szerviz azt mondja, megcsinálja, de 40000 forint. Ez esetben a 20000 forintos készülékcsere díj szerintem teljesen jó alternatívája a magasabb szervizköltségnek. Arról nem is beszélve, hogy nem egy javított, x idős készüléked lesz, hanem egy vadonatúj, jó eséllyel 1+1 év garanciás kütyüd.A másik verzió: nem szeretnél fizetni a cseréért. OK, de akkor várd ki a 21 hónapot.
DrBubo77:
El- majd visszahordozás. Jellemzően egy-másfél héten belül ismét telenoros lehet a szám, akár már a kívánt flottában.
-
KTU
addikt
válasz
kiralyroli
üzenetére
"De hűségidő lejárta előtt nem fogsz tudni lépni szerintem...."
Dehogynem, csak pénz kérdése.

Megéri-e annyit.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olyan flottát érdemes választani, ahol saját neveden marad a szám. Akkor ha bukik is a flotta, a számod megmarad, csak átteszik publikus tarifacsomagba.
-
Sirandrish
legenda
válasz
kiralyroli
üzenetére

Úgy értettem hogy ha 1 valaki nem fizet akkor a többi is ráfázik.AZ nem baj..kibírom, de addig legalább képbe kerülök.
-
kiralyroli
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mit értesz az alatt hogy ha valaki nem perkál? A számlákat mindenképp fizetni kell, ha nem fizeted tök mindegy hogy flottában vagy vagy nem
Nekem egy flottával kapcsolatban van tapasztalatom, nevet nem írok mert nem akarok hirdetni, saját névre megy a számla, másodperc alapú, nincs csatlakozási díj, éves költség, se semmi, a legkisebb tarifa 2650 ft, 15 ft-os percdíj másodperc alapon, csoporton belül 0 ft-os percdíj, igaz hogy zárt flotta de megvan rá a lehetőség hogy csatlakozzon bárki, de nem akarok hirdetni. Mobil flották topikban tudsz informálódni ezzel kapcsolatban.De hűségidő lejárta előtt nem fogsz tudni lépni szerintem....

-
KTU
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
"de az nem olyan hogy ha valaki nem perkál akkor szop*ka van?"
Ha neveden marad a szám, nem.
Flottás topik
-
Sirandrish
legenda
válasz
kiralyroli
üzenetére
Nem azért mennék mert most majd amott de jó lesz.
A készülék választékkal sem vagyok évek óta kibékülve. Illetve ezidő alatt amit itt "elb*sztam" a T.nél már szupergigaPlatina ügyfél lennék amivel legalább valami kis kedvezményhez juthatnék mondjuk készülékvásárlásnál, itt meg le se sz*rják hogy 20 éve fizetsz nekik..
Régebben még volt ilyen kedvezmény hogy ha eleget pofáztál vagy mi akkor a kövi készülékből lejött 5-10K...nyilván el kellett venni, mert hát majdnem csődbe mentek...A flottára ránézek, de az nem olyan hogy ha valaki nem perkál akkor szop*ka van?
-
KTU
addikt
válasz
kiralyroli
üzenetére
Flottás topik inkább, mint az apró.

-
kiralyroli
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagy lehúzás ez, de nehogy azt hidd hogy a többi szolgáltató jobb. Mind ugyan olyan sz*r. Megmarad az egész számod. +3620.....
Ha már váltasz én a helyedben flottába mennék, nem mindegy hogy 40-50 forintos percdíjad van vagy 15 forintos másodperc alapon.Van apron is rá lehetőség hogy csatlakozz, keress rá, lesz több hirdetés ezzel kapcsolatban.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudtommal most a Telenor arra veri a mellét hogy náluk aztán már bármikor cserélhetsz készüléket. Azt miért nem mondják közben hogy hjaa..ha kifizetsz mindent az még nem elég..nem ám azért van ez hogy jól érezd magad...
Nevetséges szerintem, de ezen nem húzom fel magam azért
DrBubo77 & KTU & Viktor
Köszönöm az infót..nem tudtam hogy megy ez
-
KTU
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát persze hogy minden szám.
Amúgy mi értelme lenne.
Bemégy adatokat egyeztetni Telenorhoz, akár több "boltba" is.
És a leendő szolgáltatónál elindítod. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
A 20 is megy, ez a lényege a számhordozásnak.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
De nem érted?

21 havonta van lehetőséged cserélni (ez a másik kettőnél is hasonlóképp' megy, amennyire tudom), te hamarabb cserélnél (erre tudtommal nincs lehetőséged a másik kettőnél), de ezért a szolgáltató pénzt kér. Mi ezzel a baj?
Természetesen a hordázással a teljes számod hordozásra kerül.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor0610
üzenetére
Olyan 16 éve vagyok ennél a szolgáltatónál.
Ez idő alatt gyakorlatilag szinte semmilyen kedvezményt nem kaptam (néhány pár K-s vacaktól eltekintve), pedig rendszeresen náluk vásároltam a telefont is.
Most is így tennék, és miután kifizetném a jelenlegi készülékem teljes árát, majd kifizetném a jövőbeli készülékem árát, még alá is írnék még két évet mert ugye megérdemlik. Mindezt meghálálják úgy hogy fizessek még 20K-t a semmire?
Nah ez azért már nem semmi!
Azt hiszem ideje váltani...bár kb 5éve már csak a családi csomag tart itt..
Nah most hogy kidühöngtem magam, és komolyra fordítva a szót.
Nem nagyon tudom hogy működik.
Számhordozás...ha átmennék más szolgáltatóhoz akkor hogy vinném a számom? +3620-tól vagy a 20 is jönne? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól látod pedig.
Az új készülék megvásárlása előtt rendezned kell a jelenlegiből fennálló törlesztőket, illetve a készülékcsere díja is fizetendő még.Nem értem, mi vele a gond?

A készülékcserének a hűség lejárta előtt 3 hónappal már nincs díja, te pedig hamarabb cserélnél.
-
Sirandrish
legenda
Üdv. Készülék vásárláson gondolkodom. Viszont találtam valamit amit nem akarok elhinni.
A történet hogy jelenleg is Telenoros vagyok és van egy részletre kihozott telom amiből még 6 hónap van.
Nah de ezt én most le akarom cserélni, mert már lehet ugye.
Igen ám, viszont jol látom hogy nem elég a fentmarado összeget kifizetnem meg a másik telot, de még valami 20k körüli készülék csere díjat is fizetnem kéne? -
Acheron
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor bizony éppen ideje lenne

Egy 10 -ért még a két évet is újragondolnám, még ha szolgáltató függő is - pedig hat éve nem találtam megfelelő készüléket a kínálatban...
De tartok tőle, megint a függetlent kell választanom...
-
madstunt
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is ez a sejtésem

-
-
madstunt
addikt
Hmmm srácok. Tudtok valami infót arról, hogy a HTC10, vagy a Blackberry Priv érkezik-e a Telenorhoz ?
Gondolom ennyi idővel a megjelenés után már a Sony Z5 Premium biztos nem fog, pedig az lenne a legkívánatosabb számomra
-
madstunt
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor félreértettem a kérdést

-
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó akkor még kedvezőbb ez az ajánlat

-
-
lm83
őstag
válasz
b.zoli34
üzenetére
Hát akkor nézd meg a kártyás csomagokat ott lassítanak.
Akár kétezer forint is elég hozzá.
Én is pont azt nézegettem ma, hogy az ötezerért ennyi mindent adnak, plusz még csak a netet is lassítják utána.
Aztán előfizúval meg az s-es csomagot kapod ennyiért...
Sztem össze se lehet hasonlítani... -
-
b.zoli34
csendes tag
Sziasztok
Nemsoká lejár a hűségidőm most smarttarifa 2 van ,ennek nagy előnye ,hogy az adatkeret elfogyás után is teljesen használható a net, lehet váltanák mytaiff m -re ,de ott 0 a lassítás az érdekel ,hogy tényleg nulla vagy tovább használható, külön adatkeretet nem akarok venni -
-
madstunt
addikt
válasz
Tarisznyarak
üzenetére
Úgy hívják előtörlesztés

-
válasz
Tarisznyarak
üzenetére
Van erre lehetőség.

-
Tarisznyarak
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha meglévő előfizetésre szeretnék új telefont kihozni és a kezdő részlet 0ft, de olyat nem lehet hogy befizetek kezdő részletre többet mondjuk a telefon felét. Régebben mintha lett volna ilyen lehetőség és akkor kevesebb a telefon havi részlete. Remélem nem mondtam nagy hülyeséget

Előre is köszönöm !
-
wetomi
aktív tag
válasz
Krill77
üzenetére
Write only üzemmódban voltam, szóval eleve nem is volt aktiválva a kártya, így pedig (#39926) asdf_ kiegészítésével kerek a történet, a kártya érvényességét illetően.
Amúgy aktiválástól 90 nap az érvényesség a kezdőegyenleggel, vagy 3000 alatti feltöltéssel. Ha 3000, vagy nagyobb összeggel töltöd fel, akkor a feltöltéstől számítva 1 év az érvényesség.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Krill77
üzenetére
A prepaid kártyának 1 év az érvényessége, ha másfél év alatt nem aktiváltad és/vagy nem töltöttél rá, akkor dobhatod ki.
Emlékeim szerint amúgy is a készülékvásárláskor kellett volna az első 3000-es feltöltést megtenni, akkor járt volna a 6 hónapos 500 MB.Ha van friss infó, akkor javítsatok ki.
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nehari a 905ben kérdeztem valamit simmel kapcsolatban.
Köszi. -
válasz
kiralyroli
üzenetére
Nincs.
-
kiralyroli
tag
Sziasztok! Tulajdonjog tisztázásnak van valamilyen költsége a régi tulajra nézve? Köszi
-
antal750
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A régi klikket használom. Nekem olyan alternatíva kellene hogy ne 0 legyen a net.
Van valami tipped? ☺ -
válasz
antal750
üzenetére
Alapból mindkettő 0/0 kbps sebességre "lassít", de a Klikk 1 GB az első megrendelés alkalmával a második és a harmadik hónapban ingyenes (tehát egyszer levon 1500 forintot, de ezért a díjért 3 hónapig maradhat aktív), illetve a Klikk akkor nem 0 kbps sebességre lassít, ha van más olyan csomagod, ami szintén nem 0 kbps sebességre lassít.
-
antal750
senior tag
Srácok
A klikk 1gb és a plusz1gb adatcsomag között mi a különbség?
Az 1gb leforgalmazása után mind a kettőt leállítják? -
válasz
Benir8
üzenetére
De, 1990 Ft-ba kerül.
A feltöltésből így marad 1010 Ft. A 40 Ft-os percdíjjal számolva az 25 percre jön ki. Persze nem muszáj mindet lebeszélni, mivel feltöltőkártyás egyenleg, ezért 1 éven belül felhasználható.
Mivel a MyChat-ben nincs beszélgetés, az a 1990 Ft fölött megy a percdíj. -
nagy@gmx.com
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez komoly?

Ilyet sem hallottam még.
A Telenor-nál dolgozol, vagy dolgoztál, hogy ennyire biztos vagy benne?
Egyébként meg köszi!
A neten próbáltam rendelni feltöltőkártyás telefont, de ezt az üzenetet kapom:
"A megadott adatokkal nem lehetséges a rendelés. Kérjük, ellenőrizze az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, és továbbra is kérdése van, akkor a visszaeles-megelozes@telenor.hu címen várjuk azt. Köszönjük!"
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Figyu anno másfél eve amikor a telot vettem jart egy olyan kedvezmény, h ha 3 ezerrel feltoltom a simet akkor 6 honapon at 500mb kapok. Nos a simet felre tettük, tehat nem aktivaltuk. Ha valamikor is aktivalnank ez az ajánlat él még?
-
Imi1981
veterán
-
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Ügyintézőfüggő a dolog.
A rendszer jelzi a tartozást, és az ügyintéző döntheti el, folytatja-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de hiszen pont ennyit kér el a digi kisker árban a roamingolt felhasználótól...magyarán tojni fog az egészre, maximum adott "túlroamingolt" SIM a "büntis" roaminglistán lesz pl. a magyar telenornál, így ezen az 1 SIM-en nem lesz nyeresége a spanyol diginek. Nagy érvágás nekik 

.