Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Saját tapasztalat, hogy a Telenor netet tök jól be lehet lőni. Veszel fordulónál egy alulméretezett csomagot, aztán elfogyásnál eldöntöd, hogy Deezer -rel, vagy vmi Mymenüs ajánlattal pótolod ki a fordulóig. Én két hétre mindenképpen töltök 7rugót 2X1GB roaming netre. Azért szoktam kapni annyi bónuszt, hogy a maradék két hétre elég szokott lenni. De, ha mégsem, akkor rárendelek egy Deezer -t.
-
goop
őstag
válasz
Sayuar
üzenetére
Jó. Zárjuk le. Neked nem jött be, mert ...
Az ezerből egyet pedig azért írtam, mert kb. tényleg így van. Én se szerettem a hype telenor netet amíg nem volt rendes 4G, de most részemről le a kalappal előttük, ill. a telekom előtt is, mivel tényleg hasít a net. A déli régiót járva napról napra észre lehetett venni, hogy egyre jobb a lefedettség. Ma csak 3G volt, (esetleg az se) másnap már ment a 4G, még az isten háta mögötti helyeken is. -
Sayuar
senior tag
Én soha nem írtam ilyet....a voda lte rendben van ott, ahol szükségem van rá, a telenor lte tapasztalataimról pedig már regéltem....
De ezzel tényleg zárom soraim ebben a topikban, mától nincs 20-as érdekeltségem, és a sok negatív tapasztalat után csoda kellene történjen, hogy a jövöben legyen.... -
goop
őstag
Oké, Te vagy az ezerből az egy, akinek nem jött be az LTE.
-
goop
őstag
válasz
üzenetére
Hagyd rá.
Én sem verem a falba a fejem, ha a 3 gigás netből nem pár száz mega marad hófordulóig, hanem akár több mint 2 Gb. De nem vagyunk egyformák, használja le a maradék pár megáját, és akkor nyugodtan alszik, hogy nem lett megkárosítva. 
@Sayuar: jó, hogy valami pozitívat is elő tudtál szedni a vodáról, mert szvsz. a három sz@r közül az a legnagyobb. Mindig van valami kis apróbetűs rész, ahogy régen is, úgy most is, részemről ezek nincsenek elfelejtve nekik. (korlátlan net, korlátlan eu hívás és roaming, stb)
-
törölt tag
válasz
trinitronka
üzenetére
Nem, okoska, Te nem érted a lényeget, pedig tök egyszerű. Ha bevállaltál egy olyan csomagot, amit nem használsz el, akkor ne rinyálj, hogy megmaradt egy csomó a keretből!
-
Sayuar
senior tag
válasz
üzenetére
miért írod, hogy más szolgáltatónál nem lehet átvinni a megmaradt egységet?
152 oldal: Az Előfizetőnek lehetősége van a 30. nap letelte előtt is újrarendelni a tarifacsomagját. Ebben az esetben a tarifacsomag
időszaki díja levonásra kerül, a tarifacsomag újrarendelését megelőzően esetlegesen fennmaradó és az újrarendelést
követően rendelkezésre álló tartalma (perc/SMS) összeadódik és az újabb ciklus 30. napjának végéig lesz elérhető, illetve
felhasználható.A feltöltési bónusz az utolsó feltöltéstől számított 30 napig használható fel bármely belföldi hálózat irányába, normál díjas hívásokra illetve SMS és MMS küldésre. Amennyiben egyenlegét a bónusz érvényességi idején belül újra feltölti, a bónusz halmozódik és újra 30 nap áll rendelkezésére a teljes bónuszegyenleg felhasználására!
-
törölt tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Nem értelek. Más szolgáltatónál sem tudod a megmaradt adatmennyiséget átvinni a következő ciklusra. Ugyanúgy, ahogy a le nem beszélt perceket, vagy a megmaradt SMS -eket sem. Ha csak 100 perc körül beszélek egy havi ciklusban, de kiválasztok és kifizetek egy drágább csomagot, amiben 500 perc van és emiatt ciklus végén marad 400 felhasználatlan percem, akkor én voltam a hülye, vagy a szolgáltató a genyó?
-
gidue
csendes tag
Üdv!
A korlátlan email és böngészés havi díja 1500 huf.
Mytariff csomag összeállításánál rámész az extra szolgáltatásokra és ott az utolsó opció. -
Sayuar
senior tag
válasz
üzenetére
egyszer azt írod ajándék, másszor meg ezt hozzászámolod a fizetett adatkerethez mintha nem lenne ajándék és a fizetett szolgáltatás része lenne....

Döntsd már el légy szíves, hogy ajándék, vagy nem ajándék!
Amúgy miért "normális" dolog az, hogy "megromlik" a net a "telenor ciklusa" végén és ezért ki kell dobni a kukába? Mi ez? Élelmiszer? -
törölt tag
válasz
trinitronka
üzenetére
Okoska! Te írtad, hogy azt a 250 -et a feltöltéshez kaptad bónuszként. Vagyis, azért a netért nem is fizettél. Ha ez a bónusz net nem lett volna és azt a 250 -et a vásárolt keretedből használtad volna el, akkor 450 -ed maradt volna. Vagy, tán az is baj, hogy ajándékba kaptál 250MB -ot?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
trinitronka
üzenetére
akkor tessék szépen elhasználni számlazárásig
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valami olyasmi. Csak azt is elfelejti, hogy a 700MB valójában 450, mert 250 -et kapott ajiba a feltöltéshez.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
trinitronka
üzenetére
ja hogy neked az szúrja a szemed hogy a 700mb elveszik a számlazárással?
-
törölt tag
válasz
trinitronka
üzenetére
Attól, hogy nem tudod használni, még nem feltétlenül a rendszer a hibás. Rendeltél volna Deezeres csomagot és akkor a befizetett pénz töredéke is elég lett volna a fordulóig. Máshol se nagyon van olyan csomag, aminek az adott ciklusban fel nem használt adatmennyisége átvihető lenne a következő ciklusra. Tehát, sehol sem éri meg többet venni, mint amennyit felhasználsz.
-
trinitronka
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ezt a hihetetlen,de tomatom írta:
Mi ezen a hihetetlen? Ha lekapcsolják, de neked kell a net, akkor veszel tőlük kiegészítő adatcsomagot. Ha csak lelassítanak, akkor meg nem. Sztem ez tök világos. Sztem egyébként sem annyira természetes az a lassítósdi. Ha veszek egy kiló kenyeret, akkor nem várhatom el, hogy másfél kilós legyen. Akkor 1GB vásárolt adatforgalom miért legyen másfél GB?
Ezt meg én írom:
Az ipse sőt ipsék elvárnák ,ha 1 kiló kenyeret vesz ne vegyenek vissza 70 dekát a hülye szabályzatuk miatt! -
trinitronka
tag
válasz
üzenetére
Elárulom ,ünnepek végett otthon voltam wifiztem.Nem igazán tudtam kiszámolni előre mennyit fogyasztok el.Ugye most nem érvényes az egy kiló kenyér?Nem is tudom ki hozta fel ,valószínű öngólt rúgott az illető!Valószínű Te vagy az egyetlen aki tapsikol a nullázó szolgáltatásért.
-
törölt tag
válasz
trinitronka
üzenetére
Ha csak 500MB -ot használsz el 30 nap alatt, akkor minek vettél 1GB -ot? Ha több van, mint amennyi kell, akkor a fennmaradó rész elveszik. Ha viszont kevesebb van, ahhoz bármikor tudsz még venni. Sztem ebből egyenesen következik, hogy nem szabad többet venni.
-
trinitronka
tag
Igaz már leírtam dec.10-én vettem 1G egyszeri adatkiegészítőt,sajnos "tudatlanságom" és Telenor idióta szabályzata miatt 13.-án számlafordulókor nullázódott a maradék 900 M.Ez náluk a nullázó szolgáltatás.Így kénytelen voltam ismét egy 1500 forintos adatkiegészítőt vásárolnom.Két hét után egyenlegfeltöltés után kaptam 250 M "ajándék" adatot 30 napra.Most jött az sms kevesebb ,mint 20 százalék maradt belőle viszont a kiegészítő adatom nem fogyott,mert ezt használta el előbb.Holnapután ismét jön a nullázó szolgáltatás ,ami kb. 700 Megát elkoboz.REMEK!!!! Holnap Youtubot fogok nézni HD-ben ,ha akarok,ha nem ,egy gramm adatot nem hagyok !!!!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
ha jól tudom akkor a deezer az 1gb-ba beleszámít
-
korpicschess
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi! Ez nem is rossz, ha 1 évet aláírok akkor 200 Ft-tal többért kapok Deesert + 200 MB nettel is több lesz.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
"Drága" Telenor megint alkotott....
októberben szüleimet rávették hogy 2 év hűségért valami telefont kapnak 0 forintért. Már az ügyintézés is elég pofátlan szemét módon történt mert megkerültek holott be van állítva hogy csak az én számomon lehetne hívni kérni bármit. Oké szülők is ludasak ezt még lenyeltem. Azonban decemberben jött egy SMS mind a 4 számra hogy mától egy másik ALL IN M tarifacsomagba raktak át minket minden előzmény nélkül és pont. Azon címszó alatt hogy megszűnt amiben eddig voltunk. Így viszont közül 13.000 Ft -al többet kell fizetnem havonta és rosszabbak is a feltételek mint az előzőben volt.
Hogy lehet váltani vagy kilépni ebből az egészből? Mi ilyenkor a teendő? Lehet kisebbre váltani, fel lehet mondani a szerződést vagy lehet kérni hogy a régi tarifacsomag maradjon? -
törölt tag
válasz
Handball94
üzenetére
Köszi.vagyis akkor telefonszámonként 190Ft vagyis ha 2 csomag akkor 2*190 vagy mivel egy számlázási azonosító alatt vannak így 1*190
-
4Grider
félisten
válasz
Handball94
üzenetére
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
de nekem mytariff xs van
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Érdekes dolgot vettem észre. Elfogyott a keretem, de a netet mégis tudom használni. Vagyis fogjuk rá mert rohadt lassú. De mégis eldöcög. Ez miért van? facebook messenger pl tökéletesen elvan vele, de tubecast megszenved vele 2 perc mire elindul egy videó de mégis meg igaz 5mp után megint tölt szóval használhatatlan de ilyen e-mail meg apró dolgoknál működik.
Ugye nem kell pluszba fizetnem, mert nem értem miért működik.
(#38163) 4Grider
valamit olvastam korábban hogy 150Ft-ért össze lehet vonni de most nem találom.
-
dashed
senior tag
Sziasztok
Ha 27-én van a fordulóm de 22-én elfogy az első feltöltésből (praktikum+net kártya) származó netem, akkor (ha jól értem) arra a pár napra megrendelhetem az 1 GB + Deezer Zene csomagot úgy, hogy a forduló előtt lemondva időarányosan csak azt a pár napot kell kifizetnem?
Mikor célszerű lemondanom? 26-án este?
Köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges hogy 2 előfizetés adatmennyiségét 1 előfizetéshez kötni? Van egy mytariff xs és egy mytariff m csomag. Egyikhez van 500 MB másikhoz 200 MB. Ez össze lehet vonni a 700 MB-ot a mytariff xs csomaghoz?
-
törölt tag
válasz
Outlander
üzenetére
Kártyás vagyok. Számomra a lassítós net nem net. Amikor lassítós csomagom volt, akkor is inkább vettem kiegészítő csomagot, minthogy 32/32 -n netezzek. Értem, hogy fájó a lassítás megszűntetése, de ez egy lehetőség volt a szolgáltató részéről, nem pedig kötelezettség.
Mellesleg, írtam már többször, hogy a Deezeres adatcsomagok továbbra is 32/32 -re lassítósak. -
korpicschess
veterán
válasz
Outlander
üzenetére
Szerintem is. Ezer éve így működik a dolog. Pont arra jó a lassított net, hogy megjöjjenek a mailek, és ha nagyon kell valamire, akkor legyen. Mert alapból tudod h kb. mennyi adatra van szükséged, akkor annyiért fizetsz, ha esetleg kicsúszol belőle, akkor még nem leszel elérhetetlen...
Alapból a vállalati csomagban amiben vagyok nincs internet. Tarifacsomagban foglalt netek mind lassítódnak, szóval nem értem, hogy a drágább, külön megvásárolt miért nem... Úgy tűnik nincs jobb, mint 1800-ért 800 MB lassítással... Ami így is drágább, mint mindenhol máshol kb.Eddig bármit akartam a telenortól kb mindig felk*rtam rajta magam. Azt hagyjuk, hogy a telefonok milyen drágák... de a szolgáltatás...
-
Outlander
addikt
válasz
üzenetére
Nem...
Úgy hogy a csomagrésze?Mondjuk nem tudom milyen csomagban vagy, de tegyük fel a Telenor MyTariff XS-ben, amiben van 80 perc telefonhívás (is), amivel általában el vagy számlazárártól-zárásig... de ha elfogyna a 2. héten, és nem lennél elérhető, tehát még csak téged se tudnának felhívni, de vehetnél plusz 40 percet a havidíjad feléért, amit ha nem használsz el, akkor is automatán nulláznak, akkor biztos h menne az anyázás...
*sarkított példa. Tudom h nem így működik, de talán könnyebb megértened a másik tábort.De ez van itt is... most ha én nem akarok, torrentezni, zenét hallgatni, poreszt nézni, facebookra képet feltölteni semmi, attól még lehetnék elérhető mondjuk gmailen, tehát 5 kb-os levelet miért nem kaphatok meg? Ha meg veszek plusz netet hogy "legyen", akkor miért nullázza le önkényesen?
Engem nem érdekel, vitázhattok rajta ezer évig, oda-vissza vannak érvek... csak láttam, h nálad egyoldalú a téma, ezért írtam vissza példákat.
Részemről vége.
-
Outlander
addikt
-
törölt tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Mi ezen a hihetetlen? Ha lekapcsolják, de neked kell a net, akkor veszel tőlük kiegészítő adatcsomagot. Ha csak lelassítanak, akkor meg nem. Sztem ez tök világos. Sztem egyébként sem annyira természetes az a lassítósdi. Ha veszek egy kiló kenyeret, akkor nem várhatom el, hogy másfél kilós legyen. Akkor 1GB vásárolt adatforgalom miért legyen másfél GB?
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Mint írtam, flottája válogatja. Kérdezd meg a kapcsolattartótokat az esetleges egyéb netcsomagokról. Nálunk 64/128 kbps-ra lassítanak csomagmérettől függően...
-
mokalade
tag
Üdv!
Nyergesújfalu és környékén jelenleg zavar van az erőben. Tudtok valami átépítésről, felújításról stb? (Tcom térerő van.)
Nektek tapasztalat?
Köszi! -
törölt tag
-
4Grider
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
A Telenor nem áll a helyzet magaslatán a készüléklogisztika terén sem. Mi pl. nagyjából egy hónapja várunk 1-2 db S6-ra, a hulladék L640-eket is egy hét volt nekik a flottánk számára összeszedni.
Flottája válogatja, hogy van-e egyedi internetes szerződés is a Telenorral. A mi flottánkban pl. 7 különböző opciós net választható, 2GB-ért pl. havi 2000 Ft-ot kell nálunk fizetni. Ha nincs a flottának egyedi internetes szerződése, vagy nem felel meg az adott netcsomag, akkor csak a publikus netcsomagok közül lehet választani. -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy a Telenornál elfogy egy készülék, és később sem lesz belőle? Még viszonylag új fajtáról beszélünk, de webshopban kifogyott.
Más:
Dolgozói flottában vagyok, viszont a mindenki számára elérhető tarifacsomagok közül is választhatok elvileg.
Jelenleg 1800 Ft-ot fizetek 800 MB netért, amit kicsit sokallok, és simán elég lenne egy kisebb, olcsóbb csomag, amiben csak korlátozzák a sebességet.Milyen lehetőségek vannak? A telenoros hölgyike az ügyfélszolgálaton nem nagyon bírt segíteni, valamint azt mondta, hogy csak olyan csomagok választhatók, amelyeknél nincs lekorlátozás, hanem megszűnik a szolgáltatás, ha elfogy az adatkeret.
Előre is köszi!

-
malor
aktív tag
válasz
üzenetére
Wifis hotspotot szeretnél vagy routert? De egyébként olyan nagy választék azért nincs ezekből, hogy itt "őrlődj"

-
g0dl
addikt
Jól értem, hogy a +36 20 200 00000 telefonszám hívása, melyet mint kiderült "műszaki" probléma miatt kellett hívjak, az érkező sms utasításai szerint díjköteles?
Ha ismeri valaki az indián és megbotló lova viccet, nos a telenor egy hónap alatt nálam a második inkorrekt akciónál tart. -
Sayuar
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
a szerintem, meg ez lesz/az lesz az mennyire irányadó?
Van egy törvény, amiben konkrétan le van írva, hogy mi lesz: 5 cent +áfa /perc, 30 másodperc után másodperces számlálással.
Esetleg te többet tudsz mint a törvény megalkotói?
Semmi csavar nem lesz benne.
A román digi mobil már 2015 nyarán életbe léptette a 2016.05.01-től kötelező roaming díjakat.Webfordítóval megkereshető a szavak értelme/magyar megfelelője.
Korábban már írtam (itt a fórumon), hogy vannak székely kollégáim, akik napi szinten használják: ők világosítottak fel

Még annyi jutott eszembe, hogy szerinted miért csökkentette a telekom a képviseleteinek/alkalmazottainak a számát? Mert már ők is a kisebb bevételre készülnek. Ugyanez várható a telenornál és a vodafonenál is.....
-
-
Fleed
aktív tag
Na az adatforgalmat nem tudtam megnézni, mert fater telefonjáról van szó, de ez egy jó ötlet, eszembe sem jutott
de egyszerűen kizártnak tartottam, h ennyit el lehessen youtubozni, de lehet úgy felejtette és akkor végül is csak le lehet használni annyit youtub-bal. Köszi a segítséget, megnézem akkor majd azt aztán kiderül. Mikor van a fordulónap? 25.-e / elseje? -
4Grider
félisten
Mivel a video-streaming viszi el a legtöbb adatot, én simán el tudom képzelni, hogy két óra alatt 3 GB-ot el lehet youtube-val használni. 1080p felbontású (fullhd) youtube anyag pl. simán megkívánhat 15 Mbps-ot (6.3 GB/óra) és valahol 5-7 Mbps-tól (2-3 GB/óra) folyamatos.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Sayuar
üzenetére
Ezzel csak egy baj lesz. MIkor ez szóba került, az is, hogy az unió úgy fogja szabályozni a dolgot, hogy roamingoló kártyával ne legyen olcsóbb a telefonálás mint a a saját országbelivel. Nyilván nem a belföldi perceket fogják lejjebb vinni. Szerintem valami olyasmit fognak kitalálni, hogy alapból nem lesz aktív a roaming, aktiváltatni kell. Vagy ha az lesz, az első roaming híváskor egy nagyobb összeget lekap, aztán utána már jönnek az olcsóbb percdíjak. Mondjuk aki sokat beszél, még akkor is megérheti neki. De valami csavar tuti lesz benne. Mondjuk az viszont már szégyen, hogy a roaming sms már olcsóbb mint saját hálózatból küldeni.
-
Fleed
aktív tag
Tegnap aktiváltam plusz 3giga egyszeri adatkeretet a mytelenor alkalmazáson belül, amiről meg is kaptam az sms-t hogy aktiválódott. De a mytelenor alkalmazásban az elérhető adatkeret nem ugrott fel 3gigára, hanem továbbra is 4 mb on volt és továbbra is lassú volt a net. Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy már le is használtam. Új samsung core prime telefon, semmi nincs telepítve csak a youtubra akartam volna használni, de az sem volt gyors. Na most még ha 2 órát youtuboztam is volna, annyi idő alatt sem lehet elhasználni 3 gigát nem? Azt a tanácsot kaptam, h várjam meg a részletező számlát és akkor nézzem meg mire ment el majd reklamáljak... Persze mintha ezen lehetne mit, bár én állítom h nem is aktiválódott a 3giga. Volt már vkinek hasonló problémája? Vagy mi a megoldás? nyeljem le a 2500ft ot és felejtsem el ezt az egyszeri adatforgalom bővítést?
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eddig is külön volt, hívtam őket.... szerintem nagyon nem volt képben akivel beszéltem...
Ki akarja fizettetni a januári hónapot is pedig 7. a fordulónap, 6-án sikeres volt a hordozás...
Látja a számlát, de aztmondta h nem tudom befizetni, majd legrosszabb esetben kiadják behajtásra és majd akkor...
Végül aztmondta h intéz valamit nézzek be az egyik üzletbe és talán be tudom majd fizetni.
Mókás beszélgetés volt... szerintem este diszkóban volt a kiscsaj...
-
-
törölt tag
Hello!
Azt szeretnem megkerdezni,hogyan tudom a hipernetes mobil stickes netet megosztani notebook wifijen keresztül. (Tudom legolcsobb az erre alkalmas router vasarlasa,de nekem a költözes miatt csak atmenetileg lenne ra szüksegem)
Szoftveresen probaltam az egyik legegyszerűbb progival a mHotspottal,de mindig ugyanazz a hiba üzenet fogad: A csoport vagy az eroforras nincs megfelelo allapotban a kert muvelet vegrehajtasahoz. (pedig a halozatok resznel beallitottam a ZTE modemes sticken a megosztas engedelyezeset-ez egyebkent folyton visszall) -
Outlander
addikt
Nem jött számla az elhordozott telefonszámomról... gondolom nem kaptam ajándékba az utolsó hónapot hanem csak becart a rendszer?

2 szám, ugyanaz a fordulónap, az aktív megjött kifizettem... a másiknek nem jött.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Jah, kösz akkor, akkor.

Előtte volt már 450-es westel is, ilyen hordozható gyilkos fegyver. Na, az tényleg egy vagyon volt, visszagondolva rá, egy vicc volt.
De muszáj volt a kocsiba és az üzletnek is nagyon jót tett akkoriban az elérhetőség, bár nagyon foghíjas volt a lefedettség ekkortájt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
metal01
üzenetére
már több, mint 10 éve vagyok ennél a szolgáltatónál és soha semmilyen kedvezményt nem kaptam
Fiatal vagy még

Emlékszem, mikor a Motorola hétezerkettsért álltam sorban, még anno Pannon gsm név alatt és azért is fizetnem kellett, ha felhívtak. Nem is emlékszem mikor volt, talán 93, vagy 94, és most karácsony előtt hívott fel egy szexis hangú csaj, hogy 5190 ft-ért hűségidő nélkül megkaphatom az M csomagot, ha jól emlékszem 5990 helyett. Hurrá, talán bele is mentem volna, de annyi flotta számom van már, hogy azokat sem tudjuk néha már kihasználni. Ezen feb 27-ig van hűség, utána le is mondom, egyszerűen nincs szükség rá. -
csernak75
senior tag
Csak úgy megosztom eddigi leggyorsabb mérésem

Putnok LTE

-
attila199207
tag
Sziasztok április 24 jár le a hűség időm. Azt szeretném kérdezni mikor köthetek új előfizetést? Másik kérdésem, hogy én vettem készüléket mikor megkötöttem a hűséget (G2). Most egy note4 lenne a kiszemelt. Jár bármi kezdezmény ( smarttarifa extra 3 volt 10-11 számlákat fizettem) my telenorban "egyedi" kezdeményként csak az s6 edge+ mutatja. Ha új belépőként bekonfigurálom az új előfizetésem akkor a Note4re 86 ezer forintot mond. Lehetséges, hogy ez kevesebb lesz az elmúlt 2 év miatt?
Esetleg a Nokia 950-950xl ről van hír, hogy fogja e a telenor forgalmazni? -
StarKiller89
senior tag
az lesz
-
goop
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Kicsit furmányos van megoldva. A kiegészítő a sima, az tart csak hó végéig, a plusz az az ami minden hónapban lesz. Ebből pedig nekem praktikumra is lehet rendelni akár 30 gigát havi 9000 Ft-ért.
Szerk. Hja dolgozói csomag akkor az passz. Próbáld telefonon.
-
zseko
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
30GB nem elég? Nálam ez a legnagyobb ami választható a MyTelenor app-ban. Bár igaz is, előfizetéses vagy, vagy kártyás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én sem verem a falba a fejem, ha a 3 gigás netből nem pár száz mega marad hófordulóig, hanem akár több mint 2 Gb. De nem vagyunk egyformák, használja le a maradék pár megáját, és akkor nyugodtan alszik, hogy nem lett megkárosítva.

Úgy hogy a csomagrésze?