Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krain
tag
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
Gondold sztem végig, mennyire sürgősen kell...ha nem annyira, akkor lehet ebay-vki csak tud segíteni-de ha most kell, lezsírozod Robertgidával, aztán virul a fejed, mint a vadalma

-
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
Robertgidatól bátran veheted, jelen van itt a fórumon is [link], nem kell vaterán bajlódni.
Titanium irid polár lencse nagyon jó, szép kontrasztos képe van és megfelelően sötét is.
-
PhilvanDyk
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Néztem ebay-en is: http://cgi.ebay.com/NEW-OAKLEY-Titanium-Crosshair-Ti-Ti-Polarized-12-871-/330428147990?cmd=ViewItem&pt=US_Sunglasses&hash=item4cef0d6916
Egész jó áron van, viszont nincs PayPal reigisztrációm és nem is akarok bajlódni vele!
A Vaterán robertgidaa1 írt, hogy van neki 42 eFt-ért, ha érdekel felrakja.
A másik ajánlatot davidson357-től kaptam, 41 200 Ft:
http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/optikai_termekek/szemuvegek/titanium_crosshair_12_871_napszemuveg_uj_eredeti_169231522.html
Érdekes, hogy ugyanazok a képek vannak fent, mint az ebay-es aukción.
Valamint írt WatchandGlasses, hogy megnézni, de egyelőre még nem kaptam választ.
Ja és volt egy ajánlat wamonos-tól is, de az 55 körüli árat kicsit sokallom.
Egyébként van valakinek tapasztalata a titánium iridium polarizált lencsével?
A válazaokat előre is köszi! -
Babarnew
tag
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
na gyorsan átfutottam a vaterás Crosshair kínálatot, nincs köztük gyanús, az eladók többségét meg ismerjük is néhányan egyedül az a külföldi arc a Ch 2.0 -val ismeretlen nekem....ha megmondod melyik tetszik talán tudunk direkt elérhetőséget, referenciát is adni
ja és az egyik SupaCow fórumtársé éppen
-
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
Adj egy linket aztán megnézzük
-
krain
tag
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
Hali, hát ha itt nincs senkinek olyan, amilyet te szeretnél, vásárolj a vaterán. Az ebay-en nézted már amúgy?
-
Le Freeman
csendes tag
Eladásra kínálnám hibátlan állapotú matt fekete Half Wire 2.0-m, fekete irídium lencsével, tokkal vonóval dobozzal :-)
-
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
Nem találkoztam még hamissal. Egyiket se könnyű hamisítani, de azért előfordul főleg kínaiaknál. Műanyag keretesnél viszont sok van.
-
PhilvanDyk
csendes tag
Sziasztok!
Valaki látott már Crosshair-ből hamisat?
Ha igen, mire kell figyelni?
Szvsz nem egy könnyen hamisítható típus.Üdv,
Phil -
közutas
csendes tag
a számla már egy honapja kb a főnöknél, mert a cég nevére kellett szolnia hogy kifizessék nekem a szemüveget. Remélem nem lesz az belőle hogy viszaadják, mert gázos.. de megprobálom lemásoltatni, hátha ti abbol láttok valamit!
Mindenesetre 10-én kiderül hogy kapom e a fizetés mellé a szemüveg árát is, vagy valami gáz van a számlával -
válasz
közutas
üzenetére
Árul eredetit nem is azzal volt a fő gond, hanem, hogy Mo-i garit és számlát ad hozzá amit nem lehetne. Illetve volt 1-2 modell ami nagyon gyanúsan nézett ki és nem tudta megmondani a pontos típusát.
Tudnál küldeni egy szkennelt számlát és garipapírt amit esetleg adott? -
közutas
csendes tag
válasz
tibi666
üzenetére
az én szemem akkor romlott mikor sok kommersz barackot ittam

meg rezeg a seggem, mert a melohelyem kifizeti a szemüveget, de nekik kértem a számlát, ha azzal is valami gond van, akkor a saját pénzem marad benne.. csak most nem tudom rákérdezzek e a főnöknél hogy lehet rossz a számla, vagy maradjak csendbe?
na mindegy, jol esik hogy egy ujnak is váaszoltok! -
tibi666
senior tag
-
közutas
csendes tag
Nem irtam még ide de pls segitsetek!
Vettem a vaterán egy Gascant, kb egy honapja, és pont attol a watch..tol akit irtok. Még sosem volt oakleym, meg sose költöttem ennyit szemüvegre, de örültem mint majom a ... hordani is jo volt stb. Aztán hogy megtetszett az oakley, elkezdtem keresgélni a neten, és kikötöttem itt a forumon. Pont arrol az eladorol olvasok, akitől vettem, gondolhatjatok mit ereztem, föleg hogy nincs ablakon kidobando pénzem...
Marha pipa lettem, behuztam az oakley lab-ba, mert itt is arra hivatkoztok mindig, gondoltam az a biztos, de ott megnézték a Gascant, és azt mondták hogy eredeti! Rákérdeztem kétszer is, de mondták hogy biztos lehetek benne hogy az.
Most akkor mi van? Lehet hogy ez a Lab is benne van a dologba és nekik is jut a pénzből?
Segitsetek!! -
vastag87
csendes tag
válasz
freeride69x
üzenetére
nekem van egy ilyenem:
[link]ezt olyan amit keresel, övre lehet rátenni, de nem ér semmit, normálisan kb a valve vagy minute fér bele, monster dog már feszül benne, csak kisméretű szemüvegekhez jó.
telefontartónak viszont kiváló

-
freeride69x
csendes tag
Sziasztok.
Meg tudnátok mondani hogy létezik-e olyan az Oakley-nak,hogy vmiféle szemüveg tároló,de amit pl. az övtáska hevederövére lehet rakni,vagy övre.
Jó lenne vmi tartó a szemcsimnek,de nem akarnám zsebbe rakni,övtáskába meg nem fér bele.
Kerestem már de nem találok ilyet sehol.
Az Oakley ap leg holster az mi?Combtok,de mihez?
Köszi,és üdv mindenkinek!
Ne felejtsd:iwiw-en Oakley klub!
-
lorcsi
veterán
-
Babarnew
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Don't Panic : hja, szép lenne...

Keserű Dragon Kal.: .380 R Blanc/2x18 mm gumi
-
-
NyxNyxNyx
addikt
És igen, Watchandglasses visszatért.

Tud valaki Frank Kozik Hjijinx-et szerezni jó áron?
-
Newyorker
addikt
nekem oakleyből az átlátszó lencséjű tetszik, de nem találok sehol :
-
-
Babarnew
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
krain
tag
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
hali, ebay-on láttam, ott nézted már?
-
PhilvanDyk
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki szerezni Oakley-Crosshair/ Titanium-Titanium Iridium Polarized (12-871) szemcsit?
Ha esetleg igen, mennyiért?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, -
Babarnew
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
mivel lőttél rá ? -
napey
tag
Meg még egy kis hivatalos szöveg:

IRIDIUM LENCSE:
A tiszta Plutonite lencseanyagra felvitt 12 micron vastag Iridium réteg mind a napszemüvegek, mind pedig a dioptriás lencsék esetében hatékony a visszatükröződések minimalizálásában, miközben a mindenkori időjárási viszonyoknak megfelelően egyensúlyban tartja az áteresztett fénymennyiséget és őrzi a színtisztaságot. Az Iridium bevonat azonban speciális figyelmet igényel. Csak kímélő, enyhén szappanos vízzel tisztítsa, soha ne használjon tisztítófolyadékot!"idézet" egy Mofo-s Splice dobozában talált papírkáról, amelyik így kezdődik: Ön a világ legjobb védőszemüvegének tulajdonosa

-
freeride69x
csendes tag
Kérném jelenti!Egy újabb ocsmányság!
http://www.vatera.hu/egyebek/minden_mas/oakley_napszemuveg_168915522.html[link] -
Ez a hivatalos szöveg
IRIDIUM LENCSE
Az Oakley Iridium lencséjének védőrétege lehetővé teszi viselője számára, hogy bármilyen fényviszonyra ráhangolódjon. Túlhevített fémoxidok molekuláris szinten kötnek a lencséhez, egy tartós, egyenletes szűrőréteget képezve, amely optimalizálja a kontrasztokat és minimalizálja a tükröződést. A bevonat, amely az adott fény 9-92%-ának átengedésére képes speciálisan úgy van kiképezve, hogy a visszaverődés, a fényáteresztés és elnyelés közti optimális egyensúlyt megtartsa a környezeti viszonyoknak megfelelően. -
-
tomyka74
senior tag
üdv
szerintetek miért nem kelt el ez a juliet már vagy 3 hónapja? érdemes lenne megnézni?
olyan 40 körül szeretnék venni egyet,ha tudok.http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok/ferfi/napszemuveg/eredeti_oakley_juliet_napszemuveg_168466701.html
-
harryls
aktív tag
-
tildy
nagyúr
válasz
harryls
üzenetére
ebay-el kapcsolatban félek a fake változatoktól. Meglátom még.
Nagyon megy a vacillálás, utálok ilyen lenni. Merthogy a Liv is jól állt, és ugye az meg polarizált. Boltban az is drágább, netről megbízható forrásból 40 fonttal olcsóbb, legalább.bandus: beletrafáltál, viszont műtött szemem van, így kicsivel jobban érzékelem a káprázást alapból is...
-
bandus
veterán
hát a fene tudja... szerintem te nem az a csaj vagy, aki órákat tölt csillámló kirakatok előtt

a viccet fértéve. nekem egyik oakley-m sem polarizált, de soha nem éreztem hátrányát. se vezetésnél, se vízparton. szóval ha ennyire bejön az a compulsive, szerintem nyugodtan megveheted

-
Don't Panic
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
Don't Panic
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
Don't Panic
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz
SupaCow
üzenetére
Köszönöm. Hát nem lesz egyszerű döntés.
Compulsive viszonylag olcsó, 90 font (27 ezer ft) körül megkapnám... ÉS ez állt a legjobban.
Liv is jól állt, előnye, hogy van polarizáltban is, de úgy 150 (45 ezer ft) alatt nem kapható....Oil rig meg a képen a csjaon kurvajól áll, de próbálni kéne.Lassan ég a pofám, hetente bejárunk az O-storeba....
Ha lenne compulsiveban polarizált, nem lenne kérdés a dolog, így viszont...

-
bandus
veterán
válasz
SupaCow
üzenetére
olyan azért nem vagyok :-)
de be kéne szerezni valaamit, ami nem műanyag keretes, és mutat egy öltönyhöz is. ugygondolom h alapból a nagyobb lencsék állnak jól. így pl whisker, vagy square wire nem is jöhet szóba. crosshair nem áll jól. inmate emlékeim szerint igen, és most így hirtelen megtetszett ez. esetleg egyéb ötlet?
-
tildy
nagyúr
A csajon itt amúgy melyik van?
-
-
bandus
veterán
csak kíváncsiságból: mi pénzért vannak nálatok inmatek mostanában?
-
SupaCow
aktív tag
válasz
terencehIII
üzenetére
Persze, hogy lehet. Ha usában laksz.
Usán kívül nem szállítanak.
-
terencehIII
tag
hello
az oakley.com -ról lehet rendelni?Valaki tud valami infót? -
krain
tag
Végre kézbe vehettem tegnap a pol. black, black iridium polarized Eyepatch-omat
, mekkora az a szemüveg(szó szerint is, meg átvitt értelemben is)! Azt hiszem még egy Xsquared-re mejd beruházok, aztán egy időre leállok...
bár SupaCow Crosshair-je is csábítóan néz ki 
-
-cobra-
aktív tag
Te jó ég, váááááá

Oakley "exluzív" napszemüvegEz most kicsit sok volt így reggelre...

Bocs, OKLEY....
-
Vole
aktív tag
válasz
ineedpower
üzenetére
Szia, nalam van par, ha erdekel privizz ram es megbeszeljuk.
-
tomyka74
senior tag
üdv!
szerintetek?
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok/ferfi/napszemuveg/oakley_juliet_femkeretes_fekete_napszemuveg_168987219.html -
harryls
aktív tag
válasz
ineedpower
üzenetére
A király utcában a hijinx soviet 28e, a frank kozik 40e, szerintem ezeket ettől olcsóbban magánkézből sem kapnád meg.
-
ineedpower
csendes tag
válasz
brúszvilisz
üzenetére
Köszi, az első Oakley-mat vettem boltban, ennek pedig lassan 8 éve...
azóta már vettem 5öt, és a következőt sem szándékozom Mofo-áron vásárolni
ezért is kérdeztem, h van-e vkinek elfekvő a helyi guruk közülJut eszembe. SupaCow: mi a helyzet a hofs.hu-val

-
brúszvilisz
csendes tag
válasz
ineedpower
üzenetére
a király u.-i Lab-ban láttam 1-2 darab Hijinxet. Soviet-re, meg a Frank Kozik-ra tuti emlékszem....
-
ineedpower
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek készleten/elfekvőben/eladó sorban Hijinx?
Lehetőleg minél egyszerűbb, vagy esetleg egy art series kellene...
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Analóg fényképezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Makulátlan Apple Watch Ultra 3 49MM Cellular Natúr Titán Ocean Band 2028.11.06. Apple.hu Garanciás.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak azért tudom még hordani, mert polarizált, és ez valamennyire ellensúlyozza azt, hogy 0.25d-t mindkét szemem romlott.

megéri... anno itthon 57k volt.

persze szigorúan Oakley-ban ...erre most a fekete Monster Doggle-mat használom, jól takar, véd...