- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
Feldobtam a használt Holbrook-omat 13k-ért a hardverapróra.
Akit érdekel írjon. -
NyxNyxNyx
addikt
Mennyit érhet egy egész jó állapotú kerettel és egy karcmentes ice iridium lencsével rendelkező jet black XLJ Half Jacket? Dobozom van, de az elég megviselt.
Van hozzá 1 pár black iridium lencsém és 1 pár vr28. Mindkettő jó állapotú (egyik sem XLJ). +keménytok.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Epzilon #29454 üzenetére
Én még régebben akartam felpróbálni egy X-squaredet mikor már kifutott az X-metal és mondják hogy nincs. Ekkor az egyik csávó mondja hogy jól van összerak egyet, mert van keret is meg lencse is. összerakta felpróbáltam és annyira rosszul éreztem magam hogy az erőfeszítésük ellenére nem veszem meg, hogy csak emiatt vettem egy cipőt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Reignman #27264 üzenetére
Vannak ám normális kinézetű szemüvegek 3k alatt is akár. Én nem vennék fel hamisítványt ingyen sem. A legtöbbről látszik elsőre, amiről meg csak közelről az már 5k+ és akkor már inkább a piaci. olyanon van is ha fesztiválozok
Szerencsére nincsenek ilyen problémáim. Számomra megérte rááldozni Oakley-ra. A VR28 black lencsés szemüvegemet még otthon is szoktam hordani, mert egy élmény.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PowerBuldog #27186 üzenetére
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy feszül a lencse.
-
NyxNyxNyx
addikt
Rendeltem már tőle, eredetit kaptam.
Szerk.: doboz nélkül szintén, ezt beszéltük már itt a fórumon
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
jookomak #27116 üzenetére
Hát így kép alapján olyasmi a fejed, mint az enyém (egyáltalán nem hasonlítunk, csak úgy általában). Nekem is jól áll a Fives squared mellesleg. Esetleg Crosshair 2.0? Vagy fémkeretesek kizárva? Holbrook még jó lehet, az mindenkinek jól áll. Jupiter Squared még hasonló.
Menj el egy boltba és próbálj fel mindent.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ma kipróbáltam a Holbrook-ot.
Imádom máris. Nem a minőség mintaképe ( laza a bal lencsénél retyeg ), de piszok jól néz ki a hatalmas Violet lencse.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na én is leütöttem a csajszitól egy Holbrookot.
Ez lesz a 3. szemüm. Már csak egy fekete lencsés szemüveget kéne beszereznem és megállnék a "gyűjtéssel". Így is mindenki hülyének néz, el sem tudom képzelni akkor mit mondanak mondjuk X-metal-nak/ról
-
NyxNyxNyx
addikt
El is felejtettem mennyire álomszép képet ad ez a Vr28 black iridium lencse a tájról. Le se akartam venni, csak néztem az eget és a fákat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Brownie0306 #25285 üzenetére
+1
-
NyxNyxNyx
addikt
+ Red lencse X-squaredbe
Nem csúnya, de azért 160 dolcsi posta nélkülÍgy is elviszik szerintem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jobban pörög a topic, mint nyáron.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Manapság kb mennyibe kerülhet egy black iridium X-squared használtan jó állapotúan?
Van rá esély, hogy van a Westendben, vagy a király utcában?
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PowerBuldog #23623 üzenetére
Vagy disznózsír
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PowerBuldog #23484 üzenetére
Ilyen az igazán jó reklám.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez nem tudjátok melyik modell?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Brownie0306 #22976 üzenetére
Én is inkább narancssárgának hívnám
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PowerBuldog #22482 üzenetére
Arra céloztam, hogy én biztos nem vennék semmit olyan embertől, aki hamisat is árul.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PowerBuldog #22427 üzenetére
Ja hogy ez nem vicc?!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PowerBuldog #21865 üzenetére
Nem rég voltam és nekem a Westend jobban bejött. Az eladó csávó szimpatikusabb(nem mintha a másik bunkó lenne) volt és mintha több fajta szemüveg is lett volna.
-
NyxNyxNyx
addikt
Van valakinek esetleg karcmentes Crosshair 2.0-ja? Polished/vr28black ,esetleg lead/black polár érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest