Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandro
senior tag
válasz NyxNyxNyx #4147 üzenetére
What is Asian Fit?
Getting the right fit is essential for comfort, protection, and even optical performance. You may have heard industry terms like “European Fit” and “Asian Fit”. If sunglasses tend to sit too low on your face or slide down your nose, touch at your temples or cheeks, or feel narrow at the sides of your head, try our Asian Fit.
Learn More -
Babarnew
tag
válasz NyxNyxNyx #4147 üzenetére
tehát Asian Fit:
- a lencsék közelebb helyezkednek el egymáshoz
- az orrtámaszok nagyobbak és szélesebb kialakításúak
összességében az ázsiai arcforma (kisebb közelebb ülő szemek és szélesebb orr) számára kényelmes.
forrás, rajzokkal az Oakley.com-on : http://oakley.com/asian_fit -
MODERÁTOR
válasz NyxNyxNyx #6637 üzenetére
Hova kell neked egy black/ice polárnál sötétebb lencse? Csak azért érdekelne mert ezekből is alig lehet már kilátni. Ha nagyon sötéte kell akkor vegyél egy 13-as hegesztőszemüveget
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz NyxNyxNyx #6846 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Ti-Iridium lencse nincs pusziban a Titán fekete kerettel és ahogy érdeklődtem, customban sem nagyon csinálnak...
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
-
közutas
csendes tag
válasz NyxNyxNyx #7563 üzenetére
Csak hogy összegezzem a tényeket.
1, A watchandglassesos szemüvegre az Oakley Lab-ban azt mondták eredeti.2, A cégem befogadta a számlát, teljesen hibátlan, magyarországi, hivatalos, ugyhogy 10-én a fizetésemmel kapom a szemüveg árát.
3, A garancia is érvényes, csak nem hivatalos Oakley, de attól 1 év és teljeskürű. Pont mint ha veszel egy Nokiát egy gsm boltban, adnak rá garanciát, csak mivel nem a forgalmazótol veszed, igy nem a gyári garanciát kapod meg.
Szóval először elolvastam a forumot, és betojtam hogy ez a watchandglasses jól átvert. Aztán kiderült hogy ezen a forumon van nagy átverés. De ahogy a barátaimnak is elmeséltem, nem meglepő ez, hiszen az itt forumozók fele Oakleyt árul, szoval gondolom ez sima herotozása a konkurenciának...
Persze nincs kétségem hogy miután ezt elküldöm engem fogtok nagy erőkkel szidni, vagy az okosabbak még azt is leirják hogy engem biztos lefizettek. De lényeg a lényeg elég sok baromságot irtatok erről a cégről. De ha jól vettem ki a beszélgetésekből, vásárolni csak én vásároltam tőle....
Na minden jót, szidjatok bátran amiért nem azt mondtam amit ti!
[ Szerkesztve ]
-
-cobra-
aktív tag
-
X-metal
tag
-
X-metal
tag
válasz NyxNyxNyx #21868 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire néztél körül, de a LAB-ban 3X akkora a választék napszemüvegből, mint a Westendben...
Bár van olyan modell, amelyik csak a Westendben van, nem hiszem, hogy R2-t akarna venni.Ráadásul a LAB 2 villamosmegállóra plusz 300M sétára van a nyugatitól...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
PowerBuldog
veterán
válasz NyxNyxNyx #22481 üzenetére
árul egy stephen murray hijinxet is, polár emeráld lencsével is. azért kérdi
lorcsi: a lencse szerintem pl tuti nem eredeti, nem tudok róla, hogy lenne hijinxbe polarizált emerald lencse.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
X-metal
tag
válasz NyxNyxNyx #23624 üzenetére
A gumik félhúzásához 2 tuti megoldás van. Finoman beleköpsz, és felcsusszan, aztán 2 nap múlva kiszárad, vagy mint a Mountain Bike markolat felrakásánál, a hajlakk. Gecire csúszik, de 1 óra múlva úgy odaköt, mintha oda lenne hegesztve...
Tomtrial: Nem véletlenül adják fekete gumival gyárilag... Nem való a TIO2 kerethez Black lencsével a piros gumi. Ellenben egy fehér szett jól mutatna rajta.
Igaz, ez Carbon-Plasma, a TIO2 kereten, Black lencsével még jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest